VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Svetlana CREŢU. Între tentaţii şi „Joc”
Februarie 2006, Nr. 22

Svetlana CREŢU. Între tentaţii şi „Joc”

Comentează   |   Cuprins

Da, are 42 de ani. Nu are de ce să mintă. Omul de lângă ea oricum i-a văzut paşaportul. De 10 ani este solistă la „JOC”-ul dlui Curbet. Iar în vara trecută, şi-a luat diploma de psiholog a Universităţii „I. Creangă”.

Cu acest pictorial, am vrut să ne convingem că o femeie arată bine chiar dacă nu mai are 16. Când i-am povestit „năstruşnica” idee, s-a gândit puţin, apoi şi-a zis – o fac şi pe asta. Şi-a asumat toate riscurile – că îşi va mai face „prietene”, că nu va fi înţeleasă de şefu’, dar, mizând pe inteligenţa maestrului Curbet, care promovează şi sprijină toate iniţiativele frumoase, a păşit cu fermitate. De reacţia mamei sale vizavi de această aventură foto nu se teme. Maică-sa a uimit-o mereu cu viziunile mai democrate atunci când nici nu se aştepta că le are. În ’89 a câştigat concursul „Frumoasa Edineţului”. Iar în repretoriul ei are un cântec despre satul ei pe versurile lui Grigore Vieru – „În Lopatnic  m-am născut”.
 
Svetlana zice că frumuseţea o are de la Dumnezeu. Şi de la părinţii ei. Dar că mai importantă la o femeie este inteligenţa. Şi asta se poartă mai greu. Admiră femeile care îşi menţin exteriorul pe la chirurgi, dar ea una se teme. Şi de bisturiu, şi de injecţii, şi de pastile. E aşa cum e ea. Nu vrea să mai schimbe nimic. Oricum, bărbaţilor le stă în minte, iar femeilor în gât.
 
E sexi pentru că e Scorpion, dar e şi complexată. Zice, uimită, că în viaţa ei nu a umblat atât de mult dezgolită prin faţa unui bărbat, cum a umblat prin faţa fotografului Roman Rîbaliov. Dar şi-a lăsat complexele lângă uşa locaţiei unde am lucrat, şi-a luat în dinţi inima şi în mâini pachetele cu rochii scurte pe care nu i-am permis să le îmbrace, şi a mers înainte...  Noroc de mama care o sprijină de la distanţă şi de nepoata Daniela, o tânără cu Facultatea de Drept în portofoliu care şi-a ajutat mult mătuşa să se simtă en son emploi la şedinţa foto. Şi totul a mers strună. Şi graţie lui Victor Micuşa şi Gabrielei Ciubara de la “Micuşa stil”, care ne-au ajutat cu look-ul. Şi datorită Mariannei Petrenko care s-a gândit la stil. Şi pentru că salonul Brasco ne-a oferit bijuterii. Şi, evident, graţie eroinei noastre, care ne-a temperat frica că la 40 de ani nu se va uita nimeni la noi.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Interpreta Svetlana Cretu, o a doua Nadejda Cepraga. Frumoasa ca o actrita! o idee ar fi sa o vedem mai des in Vip Magazin. Rodica, rugati-i pe cei de la Busuioc TV sa ne faca o favoare - Svetlana Cretu.
tatiana stavila   -  
02 Aprilie 2010, 20:54
Sus ↑
Cinstita, desteapta. Am vazut-o in realitate.
Aliona   -  
02 Iunie 2010, 16:23
Sus ↑
cool vecina
olga ursan   -  
06 Septembrie 2010, 20:06
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău