VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Soldier Vander. Tany Vander
 Descarcă
Aprilie 2012, Nr. 96

Soldier Vander. Tany Vander

Comentează   |   Cuprins

E genul de femeie pe care e destul să o vezi o singură dată ca să ţi se întipărească în memorie pentru mult-mult timp. Cam aşa s-a întâmplat la o şedinţă foto într-un local din capitală unde ea se afla la o zi de naştere a unei prietene. „Responsabilul pentru dezgolite” la „VIP magazin” a rămas surprins de faptul că nu o cunoaşte, a făcut repejor notiţe şi greşeala a fost reparată. Nu o ştia el, problema lui – Tatiana Gribincea e cunoscută în lumea muzicală, mai ales în rândul admiratorilor din toată lumea ai lui Dan Bălan, cel cu care a avut o colaborare frumoasă. Şi, pentru că în viaţă vine momentul inevitabil să faci un nou pas, iat-o pe Tany Vander (numele său de scenă) implicată într-un proiect solo. Noi îi dorim un drum bun şi frumos. Aşa ca ea. Să-i fie dulce ca ciocolata, iar ea - tare ca un adevărat puşcaş marin, aşa că scenariul pictorialului de mai jos nu e deloc întâmplător.

Text: Marcel Toma. Foto: Dragoş Cojocaru. Stil: Valerie Nicov.
Coafură şi machiaj: salonul MICUŞA STIL. Modele: Alexei Ghiba, Valeriu Guţu.
Suport tehnic: magazinul VOENTORG

Știi că eşti o femeie frumoasă? În ce constă viaţa unei femei frumoase? Mă scuzi, n-am de unde şti – nu-s femeie, cu atât mai puţin, frumoasă.

Da, realizez faptul ca arăt bine. Viaţa unei femei frumoase trebuie să fie la fel – frumoasă. Altfel nu-mi imaginez cum poate să fie. Este acel sentiment pe care îl trăieşti când ştii că eşti fericită, că eşti realizată atât sufleteşte, cât şi material, când păşeşti pe tocurile înalte şi totuşi te simţi în siguranţă. Atunci când zâmbeşti fără să ai prea multe motive.

 >> De câte ori pe zi ţi se spun complimente?

Nu am cum să-ţi dau un răspuns modest. (zâmbeşte) Mi se spun destul de multe complimente pe zi încât să mă simt flatată.

 >> Când ai decis să faci muzică? Au fost şi alte gânduri? Spre modeling poate?

Până la 13 ani îmi doream să fiu poliţistă, dar după am înţeles că-mi place să cânt. Cântam peste tot, organizam concerte, mă încadram în tot felul de activităţi. M-am implicat într-atât de mult în tot ceea ce ţine de muzică, încât nu aş vrea vreodată să încerc să trăiesc fără ea. Am avut gânduri şi despre modeling, dar au fost doar la nivel de gânduri. De fapt, viaţa unei cântăreţe este însoţită inevitabil şi de modă.

 >> Ai obosit să fii „fata lui Dan Bălan” de te-ai decis asupra proiectului solo? Reuşeşti să-l mai ajuţi la nevoie când are turnee în lume?

Nu am fost niciodată „fata lui Dan Bălan”, ci fata care l-a însoţit timp de doi ani în concerte. Acest proiect solo l-am început deoarece mereu mi-am dorit asta şi nicidecum din cauza că aş fi obosit. Nu pot să obosesc de lucrurile care mă fac fericită.

Cel (cea) mai frumos (frumoasă) din lume

Bărbat: William Levy
Femeie: Megan Fox
Voce: Beyonce
Oraş: Dubai
Ţară: Moldova (aici îmi place cel mai mult)
Automobil: „Masserati GT”
Diamant: Diamantul Albastru


C
are au fost primele realizări semnate Tany Vander? Ce planuri mai sunt înscrise în agenda impresarului? Apropo, cine îţi este impresarul? 

Realizările urmează, proiectul este în curs de promovare, deşi până acum am înregistrat trei melodii care aşteaptă să fie lansate şi care vor face parte din album. În agenda managerului meu sunt înscrise mai multe planuri, printre care lansarea unui single şi, respectiv, a unui videoclip. Referitor la oamenii cu care lucrez, suntem o echipă întreagă.

>> De ce Tany Vander? Sună mai tare? Ne orientăm spre Vest?                                                                                      

Da, Tany Vander sună mai tare. Şi mi-am ales acest nume scenic deoarece e mai aproape de personalitatea mea şi de stilul pe care vreau să-l adopt, şi nu în funcţie de ţările spre care vreau să tind.

>> De câţi bani ai nevoie? Îi ai acum sau mai durează?
Hmm…am nevoie de mulţi bani. Dar cine nu are nevoie? E bine că ne dorim mai mult, esenţial e să nu ne dorim prea multe lucruri inutile. Căci, până la urmă, nu primim ceea ce dorim, dar ceea de ce avem nevoie.

>> De ce are nevoie un om pentru a fi fericit?
De ce… Mai întâi, de sănătate. De cine… De familie şi de persoana care să te completeze şi să-ţi ofere dragoste. De noroc, de bani, carieră şi succes. Totuşi, cineva mi-a zis că fericirea nu e aşa cum o simt eu, dar poate fericirea mea e diferită de a lui, poate că fericirea este diferită pentru fiecare dintre noi…Şi totuşi, sunt convinsă că acea stare euforică pe care cu siguranţă a simţit-o oricine, nu poate fi altceva decât însăşi „fericirea”.

 Unde vrei să te opreşti?

Nu am timp să mă gândesc la finişuri, deoarece abia acum încep să o iau la pas.

>> Care ar fi criteriile de frumuseţe masculină în opinia ta? Câte procente din ansamblu ar deţine numărul de cubuleţe pe abdomen, grosimea portmoneului şi numărul circumvoluţiunilor?

Întotdeauna am avut un tipaj anumit de bărbaţi care mi-au atras atenţia. Pornind de la faptul că trebuie să fie foarte atrăgător şi carismatic, înalt şi bine îmbrăcat, mai sunt foarte atentă la încălţăminte şi la ceasul de pe mână. Cubuleţele de pe abdomen nu au mare importanţă pentru mine, căci în astfel de cazuri rezultă că tipul are prea mult timp pentru sine, şi nu pentru o activitate oarecare. Altceva e atunci când e sportiv şi îşi menţine forma. Dar, dacă ar fi un Narcis nu e bine deloc. În cazul meu, grosimea portmoneului contează numai în cazul în care şi numărul cutelor de pe creier este considerabil. A, da! Ador bărbaţii deştepţi şi mai puternici ca mine.

 >> Prin ce se deosebeşte bărbatul moldovean de tipii altor popoare? De bine, de rău...

Sunt oarecare diferenţe între popoare şi, mai ales, între bărbaţi. Ai noştri sunt mai selectivi, mai îndrăzneţi, mai veseli chiar, pe când alţii ar putea avea alte atuuri: inteligenţa, respectul şi atenţia. Cu toate acestea, deosebirile sunt de caracter individual, de la caz la caz, de la bărbat la bărbat, şi nu de la un moldovean la un francez. Totul depinde de lumea spirituală a fiecăruia şi de nivelul lui de cultură.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

The most sexy girl of Romania... I love Tati <3
Roby Teknos   -  
14 Mai 2012, 00:26
Sus ↑
super***
Raisa   -  
14 Mai 2012, 06:48
Sus ↑
Are ceva neplacut la fata ei, rautacios.
EU   -  
16 Mai 2012, 11:24
Sus ↑
Ты такая классная!!!!!Я любпю тебя!!
lena   -  
16 Mai 2012, 17:08
Sus ↑
Foarte vulgara domnisoara! Nu-mi place,baietii sunt draguti:)
Anya   -  
22 Mai 2012, 14:35
Sus ↑
klassnaea devusca
dany   -  
01 Iulie 2013, 12:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău