VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Sclipitoarea Katalina Rusu
Mai 2010, Nr. 73

Sclipitoarea Katalina Rusu

Comentează   |   Cuprins

Cântăreaţă, economistă, model, femeie frumoasă… Sclipeşte în tot ce face, la fel ca şi în clipul video la piesa „Sparky Lady”. Cu această piesă a şi apărut în faţa unui numeros public în finala preselecţiei naţionale „Eurovision” din 2009, unde s-a clasat pe locul cinci chiar la prima participare, deşi avea deja în palmares „un car” de premii la concursuri naţionale şi internaţionale. Rezultatele ei, dar şi fata, propriu zisă, nu pot fi trecute cu vederea. Nu am trecut-o nici noi şi iat-o, trezindu-se suav sub privirea atentă a obiectivului fotografului. Şi sclipind, fireşte, acum în atenţia excesivă a cititorului „VIP magazin”.

Muzica este şi ocupaţia sa de bază, dar poate să-i zică şi pasiune, pentru că îi place ceea ce face. Concursurile şi emisiunile la care a participat au prins-o într-un vârtej permanent al schimbării, al unor continue căutări, răsturnări şi reveniri de gânduri, emoţii, sentimente. Asta, pe lângă multe alte activităţi ale sale, inclusiv studiile.

Cântă de când se ţine minte. Chiar dacă a mai făcut gimnastică artistică şi dans, era prima la cântat în cadrul manifestărilor de la „Unitatea de Învăţământ Preşcolar Obligatoriu” - grădiniţă, dar şi la şcoală. A înregistrat prima piesă la doar 8 anişori, pentru emisiunea „Cheiţa de aur”. Katalina îşi reaminteşte momente spectaculoase de la acea vreme, chiar şi fraze de genul „nu mai vreau să fiu cântăreaţă”. Dar înregistrarea a reuşit, iar aranjorul de sunet i-a zis că, dacă păşeşte pentru prima dată la televiziunea „Moldova 1”, având şi talismanul său, atunci va ajunge o cântăreaţă celebră. Prima apariţie pe o scenă profesionistă în faţa unui public „pe bune” a fost în 2002, la festivalul „Golden Ferry 2002” din Soci, Rusia, acolo unde a cunoscut un succes calificat pe atunci „nebun” – a simţit fericirea generată de un dialog subtil dintre sufletul ei şi cel al publicului…

La moment, se află într-o „stagnare muzicală”, fiind preocupată de facultatea pe care o absolveşte – anul III, Relaţii Economice Internaţionale, ASEM. Cu toate astea, a reuşit deja, în anul curent, câteva acţiuni importante: un concert pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” cu titlul „Happy Birthday Sparky Lady” – nu pentru că a vrut să-şi facă ziua de naştere în public, ci pentru că trebuia să organizeze un concert pentru a susţine stagiul de practică la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, ea fiind studentă şi acolo, în anul II la facultatea „Management artistic şi culturologie”. În plus, ziua sa de naştere era serbarea cea mai apropiată în timp. A făcut totul pe parcursul unei săptămâni, pline de greutăţi, piedici şi lacrimi, dar satisfacţia reuşitei le-a acoperit pe toate. La acel eveniment a interpretat în premieră noua sa piesă „The Beast”, scrisă de Eugen Doibani şi „dedicată femeilor care trăiesc şi plăcere şi durere, care ştiu ce e demnitatea feminină, în care doarme „o fiară” care se poate trezi oricând”. Cel puţin, asta spune interpreta despre piesă. O interpretare feministă, care are dreptul la viaţă. Subsemnatul mai poate completa cu certitudine că „fiara” poate fi, cu acelaş succes, îmblânzită şi trimisă din nou la culcare, dar asta e din altă carte...

Revenind la Katalina, va face muzică atât cât în suflet va simţi căldură, lumină şi dragoste faţă de acest gen de artă. Va cânta, din fericire pentru unii şi din nefericire pentru alţii. Şi nu pentru că din muzică s-ar scoate bani „cu lopata”. Ar fi greşit din partea ei să zică că trăieşte din câştig propriu - se închină şi le spune un mare „mulţumesc” părinţilor săi pentru că au fost singurii care au ajutat-o să ajungă unde este acum, celor care o susţin atât financiar, cât şi spiritual. Iar ea le răspunde prin reciprocitate, oferindu-le satisfacţia reuşitelor sale.

Text: Marcel Toma.
Foto: Florin Tăbârţă.
Locaţie: Hotel CODRU

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

nu e deloc frumoasa, sau poate nu-i fotogenica, si miscarile nu-s degajate, increzatoare
yr   -  
04 Iunie 2010, 07:47
Sus ↑
numa fotoshop peste tot...
eu   -  
07 Iunie 2010, 18:11
Sus ↑
ini place, emana o energie pozetiva.
DOREL   -  
09 Iunie 2010, 09:26
Sus ↑
Chiar o ador si o simpatisez mult de tot ,
Mirela   -  
11 Iunie 2010, 05:53
Sus ↑
Bravo KATALINA!Esti superba si frumoasa, succes tie in tot ce faci, asa fiinta este de invidiat.
NINA   -  
15 Iunie 2010, 10:02
Sus ↑
As vrea sa cred ca isi face machiajul de una singura. Intodeauna o vad machiata doar in stilul asta,foarte vulgar.A fost candva moda buzelor conturate cu maro inchis,dar...a TRECUT! (de fapt,credk numai la noi si ..in Est a fost moda asta).Plus ca ar putea sa-si corecteze prin machiaj unele defecte ( ale fetei,k in rest pare pergecta),dar ea dimpotriva l;e scoate in evidenta.in final vreau sa zic k imi creaza dezgust imaginea ei9fizic,k in rest nu o cunosc,dar din cate am auzit e un om bun)
Ina   -  
20 Iunie 2010, 15:35
Sus ↑
Permanent are pre mult machiaj pe fata. Asi vrea sa vad mai multa naturalete nu de altfel dar imi aminteste de un cloun.
nico   -  
20 Iunie 2010, 15:49
Sus ↑
O fire foarte simpatica, atit fizic cit si moral. Stie ce si cum sa vorbeasca. Desi, din cite vad, multi critica machiajul ei, mie ramine a-mi place look-ul ei.
VIP Magazin   -  
21 Iunie 2010, 11:24
Sus ↑
E nu inteleg in machiajul vostru,dar o cunosc cu suflet mare,simpla,eleganta,buna desteapta, canta frumos si in clipele mai grele nia sustinut.E frumoasa machiata si ne machiata, pai fetele ce au de facut,? sa critece si nu cred ca aceste fete care au sris sunt tare destepte mai ales Nina
viku   -  
21 Iunie 2010, 16:27
Sus ↑
*o mica corectare era adresat pentru Ina se celelalte- se stiu singure cine sunt, si nu nina
viku   -  
22 Iunie 2010, 15:59
Sus ↑
da, frumusica..dar sunt sigura ca ar arata mult mai bine cu alt tip de machiaj
Ana   -  
28 Iunie 2010, 12:10
Sus ↑
Katalina esti super,succes mare in cariera ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tatiana   -  
13 Iulie 2010, 00:20
Sus ↑
Eu cred ca unica in felul sau de a fi :) Asa ca mult succes in continuare!!!
Victoria   -  
13 Iulie 2010, 12:00
Sus ↑
Se vede in filmare ca e modesta,anturajul saracacios dar ea cu simplitatea din jur a esit prea bine, am facut comparatie cu alte sesiuni foto de aici care au o tematica ,daca ar fi fost si la ea o tematica interesanta ,un stilist era sa fie mult mai reusit. dar ca model e interesanta,bravo!!!!!!!!
Doina   -  
14 Iulie 2010, 15:40
Sus ↑
da, mai multa naturalete in machiaj i-ar prinde bine.....este in exces
liana   -  
23 Iulie 2010, 12:39
Sus ↑
E chiar foarte simpatica, desteapta si cinta ca o ciocirlie mai ales in duet cu Acord.De-ar fi mai multe talente la noi de genul ei , nu am rosi de fiece data cind suntem reprezentati la Eurovision sau in alta parte.
Anna   -  
01 August 2010, 16:58
Sus ↑
Da, da si mie i-mi place cum canta si e tare draguta.Katalina i-ti tin pumnii ori unde nai fii!
Eugen   -  
16 August 2010, 00:05
Sus ↑
foarte mult machiaj!!!!....vrem sa vedem frumusete naturala:))
yo   -  
02 Septembrie 2010, 02:09
Sus ↑
Am lucrat cu ea la televiziune YU si vreau sati comunic ca e frumoasa si ne machiata si o fiinta deosebita,rar asa domnisoare.
VLAD   -  
05 Septembrie 2010, 19:35
Sus ↑
Dar tu yu,yr esti nai frumoasa?ci-o invidiez atata linisteste fato!
max   -  
05 Septembrie 2010, 19:38
Sus ↑
YU nuti fa griga ca e mai frumoasa ca tine nemachiata credema,am lucrat cu ea la telviziune si am vazuta si nemachiata ea pentru noi e un diamant.KATALINA te admir si te iubesc foarte mult.
vlad   -  
05 Septembrie 2010, 19:52
Sus ↑
MOLDAVANKI NE CRASTESI V RIJE-BLONDINISTII...VAM NE IDET...KRUGLIE ROJI, CERNIE GLAZA, INOGDA VSTAVLENIE GOLUBIE, NOSI TURETKIE....NU NETU V VAS OT NATURI NICEGO OT BLONDINOK...POHOJI PROSTO HOUS-KEEPEROV KAKIH...UJAS..UVIDEL I UPAL
HAHA   -  
16 Septembrie 2010, 03:02
Sus ↑
Am citit si cu lacrimi miam amintit de tine, ca de micuta erai deosebita,erai cea mai desteapta si interesanta.Ma bucur foarte mult pentru tine si cu drag de fiecare data te privesc.Iti doresc ca domnul mereu sa te aiba in paza!
Doamna Natalita   -  
28 Septembrie 2010, 20:44
Sus ↑
Bravo! KATALINA sunt mandra te tine,de succesele tale,mult noroc sa ai!!!!!
INA   -  
06 Octombrie 2010, 01:30
Sus ↑
Imi place de ea, e deosedita
IRINEL   -  
19 Octombrie 2010, 12:39
Sus ↑
HAHA_ti prav , no ne v etom sluciae. U nee ne crugloe litzo,i nosik vpolne dlea bloninki!!
Pozele sunt super!!! si MAKE-UP e stilul ei,nu e treaba voastra!!
in realiatate e prea subtire peste tot, si corp si fata,asta nu prea place.Desi sa gasesti in ea ceva urit-nu poti e simpatica! Dar in poze e perfecta, mai cu "volum
irina   -  
25 Octombrie 2010, 04:03
Sus ↑
SUPERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KATALINA esti foarte frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yyyyyyyyyyyy   -  
10 Februarie 2011, 00:06
Sus ↑
Pare a fi o fire dintre acela vulgare si IEFTINE de hotel, fii mai naturala si machiaj DECENT nu ar strica deloc. IA IN CONSIDERATIE SFATURILE DE LA PUBLIC!
kiki   -  
12 Iulie 2011, 03:34
Sus ↑
KIKI ini pare ca nu esti de loc intelegenta si sa murdaresti fata cu diferite vorbe, dai dovada ca o invidiezi foarte mult.
Si daca nuti place spunei corect cum ar fi mai bine.
Ma uit la toate si toate sunt macniate foarte tare dar la nici una nai scris urat despre ele,aceasta da dovada, cat esti tu de rautacioasa,in fine dunezeu sati lumineze mintele.
Margarita   -  
20 Iulie 2011, 14:55
Sus ↑
Mumoasa mea, tu esti cea mai frumoasa cea mai draga, te iubesc foarte mult.
Denis   -  
26 Iulie 2011, 00:22
Sus ↑
Katalina este cea mai deosebita si fina fata...!!!
Si toti cei care au scris cuvinte urite despre ea,cu siguranta o fac din invidie..)
Pentru ca toti cei care o critica nu vor decit sa o schimbe,pentru ca vad in ea,ceea ce ei nu o sa fie niciodata..!
Succes,Katalina..!!
Katalina)*   -  
04 Noiembrie 2011, 14:24
Sus ↑
ii buna de tot fata numa nushtiu kum se simte iubitul eii kind o vad totz asa goala...
vlad   -  
19 Decembrie 2011, 17:38
Sus ↑
Mereu te admir,esti tare frumoasa!!!!!
Roman   -  
29 Februarie 2012, 19:51
Sus ↑
nu imi place fata asta de loc, du-te si nu fa Moldova de rusine, nu cheltui banii dejeaba, la multi nu le place
lica   -  
08 Martie 2012, 23:22
Sus ↑
uite cum s-a ridicat natalia gordeenco, fara parinti, da tu cu mama ta ai umblat mereu cu mina intinsa, si va bagati in suflet la toata lumea, nu-mi place ca esti falsa
aurelia   -  
08 Martie 2012, 23:24
Sus ↑
PARCA-I O LEGUMA, NU-I PLASTICA CU TOATE CA SPUNE CA A FACUT DANS
STEFAN   -  
12 Martie 2012, 20:25
Sus ↑
Da, draga aurelia, toata lumea stie cine e gordienco si cum sa ridicat si stie cum creste si catalina, pentru ca este intradevar o fata deosebita, sincera, buna, draguta, este unica din moldova stilata si cea mai frumoasa interpreta, de asta si este invidiata. Daca nu era asa nici nu stateati sa scriti aici comentarii.
Denis   -  
15 Aprilie 2012, 22:12
Sus ↑
Frumoasa e Katalina,are tot la ea mai rar asa fete.
Diana   -  
25 Iunie 2012, 00:59
Sus ↑
katalina este o fata de succes in tot ce are si esre o fata frumoasa numai poate mai frumoasa cu mai putin machiaz pe fata
issabella   -  
17 August 2012, 14:05
Sus ↑
Am ascultat cum ea canta e faina vocea,ea este frumoasa succes Katalina,imi plac toate piesele tale, fii asa cum esti talentata,mandra,frumoasa dar cei ce invidiaza e corect au ce invidia,Posibil sa pui mai putin machiaj ,dar mu e asta principalul acum toti pum mult machiaj.SUCCES!!!!
Marcela   -  
02 Ianuarie 2013, 17:59
Sus ↑
Katalina esti o fata atragatoare,frumoasa si corpolenta iar vocea pe care o ai e foarte faina ,draga Katalina i-mi esti foarte draga.
Cristi   -  
06 Ianuarie 2013, 15:49
Sus ↑
Finete,eleganta,frumoasa,gingasa,talenta o mandrie de fata,bravo!!!!
Kisess   -  
03 Martie 2013, 19:47
Sus ↑
Esti superba,katalina))))))))...
Nicoleta   -  
02 Aprilie 2013, 18:47
Sus ↑
CEA MAI SUPER .
Marin   -  
27 Aprilie 2013, 23:35
Sus ↑
Katalina este o fat deosebite,te iubim draga noastra.
Serj   -  
03 Iulie 2013, 23:59
Sus ↑
Nici nu am stiut ca in Moldoza sunt fete foarte frumoase, dar Katalina e si sexy si frumoasa,uh.!!..
Mishanea   -  
06 Iulie 2013, 20:33
Sus ↑
Esti super katalina noastra!
Boris   -  
17 Octombrie 2013, 23:58
Sus ↑
super succese
catalina   -  
13 Ianuarie 2014, 20:41
Sus ↑
katalina esti foarte sexi si frumoasa
andrei   -  
01 Octombrie 2014, 15:16
Sus ↑
Katalina rusu esti superba
maria madalina   -  
11 Februarie 2015, 23:11
Sus ↑
Katalina esti foarte frumoasa
maria madalina   -  
11 Februarie 2015, 23:12
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°