VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Olga Stepanenco. Stilnaya Shtuchka
Aprilie 2011, Nr. 84

Olga Stepanenco. Stilnaya Shtuchka

Comentează   |   Cuprins

Putem să-i spunem descoperirea anului, cea care a intrat valvârtej pe uşa spaţiului public de la Chişinău în această primăvară, realizatoarea rubricii „Стильная штучка”, prezentatoarea matinalului „ утро на СтС” a devenit câştigătoarea proiectului „Top 100 sexy femei din Moldova”, realizat de „VIP magazin”. Chiar dacă surprinzătoare pentru unii postura sa de „cea mai sexy femeie din lumea publică de la noi”, după ceva timp de stat de vorbă îţi dai seama că omul (femeia, ca să-mi pun în cap toată mişcarea feministă de pe glob), chiar are cu ce defila – şi cu fizicul e în parametri decenţi, dar nici mintea n-o lasă la nevoie. Ce-i mai trebuie unei femei când aceste două componente sunt ca două surori gemene?

Text: Marcel Toma. Foto: Veaceslav Sârbu.

 

Ce ţi-a reuşit la ai tăi 23 de ani? Ţi-ai găsit locul în lume şi cum o vezi tu la această vârstă? Lumea, adică…

Mi-a reuşit să trăiesc astfel încât să nu roşesc pentru faptele mele, am fost sinceră mereu chiar dacă am luat decizii în mod diferit – spontan sau bine gândit. Îmi place lumea mea, dar nu pot spune răspicat că ştiu exact unde este locul meu în ea – nu e familia sau cariera, banii sau faima. Ţine de libertatea gândurilor, mai degrabă, a sentimentelor şi anticipării… Am gustat dansul, pictura, cu degetele inclusiv, ştiu cum e să te afli pe scenă şi într-o cutie care mai este numită şi televizor. O mulţime de concursuri şi proiecte, un număr impunător de victorii… Şi deziluzii, deşi mult mai puţine. Cel mai mult apreciez la mine abilitatea de a prieteni şi a iubi, a face cum ordonă inima… Cam asta am reuşit la ai mei 23 de ani…

Ai văzut şi realizat destule. Totuşi, a mai rămas ceva? Mai neobişnuit… Să urci pe Everest, să-i faci un copil lui Mel Gibson, dacă tot e în trend…
Neobişnuit? Nu mă preocupă teme gen saltul cu paraşuta şi scufundări la adâncimi mari. Să nasc de la Ricky Martin (te supără dacă nu de la Mel Gibson?) cu atât mai mult. Tu ai putea să înfierbânţi nisipul în dans, pe o plajă, vreo 24 de ore? Sau s-o rupi în Australia pe o săptămână în timp ce la serviciu e o grămadă de treabă? Sau să defilezi în pielea goală pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt? Cred că nu.
Sigur, nu!
Eu aş putea. Îmi place când sunt criticată, neînţeleasă, să merg pe muchie de cuţit, să risc, să eclipsez, nu să mocnesc în mediocritate.

Unde îţi este fixată ştacheta? Cât de sus este ridicată?

E fixată la infinit. Ca şi universul. Nu vreau să mă ridic. Deja mă ridic. Arta, creaţia, improvizarea sunt „bucatele preferate”, condimentate cu „sos picant”. Deţin o energie puternică de care nu fiecare are parte. Mi-e silă de fraze banale gen „dacă doreşti tare, totul este posibil”. Am alte reguli: imposibilul, acest cuvânt nu e pentru mine!

Cu studii economice, concursuri de frumuseţe în spate, agenţie de modelling, dansuri la Teodor, visage, PR, jurnalism… De ce televiziunea? Te mulţumeşte? Ai fi putut dezvolta oricare din domeniile amintite? Ori încep altele?
Mă mulţumeşte faptul că m-am aflat la locul potrivit în momentul potrivit. Şi fără sprijinul persoanelor apropiate nimic nu s-ar fi întâmplat. E clar că un om neinteresant şi inactiv, fără nişte viziuni, n-ar fi pupat spaţiul de emisie al unui program matinal, dar nu uit niciodată persoanele care m-au ajutat să mă pun pe picioare. Nu am în plan să fac un talk-show, doar dacă despre artă şi fashion, dar sunt slabe şanse ca formatul pe care-l văd pentru aşa ceva să fie acceptat la vreo televiziune de la noi. Ai remarcat câte domenii au fost cuprinse. Experimentez – dansuri, pilates, visage, modelling, publicitate şi tot aşa până la nesfârşit. Totuşi, locul meu îl văd în jurnalismul fashion. E al meu.


Cum te-a atins televiziunea? În ce măsură te-a schimbat? Te simţi suficient de puternică pentru a schimba în ea ceva?
Fiecare zi de emisie îmi aduce trei personaje noi – peste 200 de oameni pe an. O experienţă enormă, pasiunea comunicării şi satisfacţia că o ţară se trezeşte odată cu mine. Pot să-i doresc fiecărui asemenea senzaţie. Sincer, nici nu conştientizez că muncesc în emisie directă, că sunt văzută recunoscută în magazine şi cluburi. Este o şansă rară pe care o oferă soarta şi conştientizez că mulţi visează la ea, dar vorbim şi de o muncă enormă depusă pentru a fi mereu în top.

Cuvintele pe care vrei să le auzi mereu din partea persoanei dragi…
Mă mândresc cu tine!

Ce trebuie să facă „el” pentru a miza pe zâmbetul tău? Dar, mai mult decât pentru un zâmbet? Să facă 100 de flotări? Să-ţi dăruiască un iaht, o casă să te facă vecină cu Janet Jackson? 
Trebuie să aibă răbdare pentru a fi alături. Chiar aşa – sunt capricioasă şi rea, uneori. Dar revin repede, mai mult de o oră nu ţine. Deşi lucrurile rele le ţin minte o perioadă mult mai mare:). Bărbatul meu va trebui să înţeleagă structura vieţii mele, iar ea este compusă din libertatea în opinii şi fapte. Niciodată nu cer mai mult decât pot oferi eu însămi. El trebuie să aibă încredere şi să mă inspire. După asta, sunt gata să-i ofer mai mult decât un zâmbet, să-l răsplătesc cu căldura şi energia mea. Deloc de neglijat este şi mirosul bărbatului – un detaliu important de care nu fac abstracţie în timp ce fac cunoştinţă.

Când am scris prezentarea ta în „Top 100 sexy”, din cuvintele tale mi s-a lipit de minte o idee: nu fac sex cu primul întâlnit în cale.

Câte întâlniri trebuie să aibă „în cont” un candidat la un asemenea eveniment fericit?
Sexul este important pentru mine, iar numărul întâlnirilor nu contează. Abia de ceva timp încoace, rolul său în relaţia cu alesul meu a început să crească considerabil. Sexul fără sentimente, în pronunţarea lui sportivă, are loc în această lume, dar nu e pentru mine – dimineaţa mă voi trezi jenată. Continuând tema, mă descopăr, de fiecare dată, altfel în pat: azi sunt pictoriţă, mâine, star de la Hollywood. Liniştea, întunericul beznă şi o muzică „trântită” aiurea nu e pentru mine într-un asemenea moment (astea o fac „cei mici”, iar experienţa vine cu timpul (n.r.)), la fel ca şi starea nesinceră şi nefirească. Important e să încerci, să experimentezi , mai ales cât priveşte locul „faptei” şi lenjeria, streepteas-ul şi cuvintele pe care i le şopteşti la ureche.

 La capitolul „grădiniţa Romaniţa” care sunt planurile? Te opreşti la al şaptelea?
Nu vreau să stau în linie cu toţi şi să strig că este o responsabilitate pentru care trebuie să te pui, mai întâi, pe picioare, după care să te apuci de născut. Poziţia mea în acest subiect este că nu aş avorta niciodată nici la 17, nici la 40 de ani. Nu sunt pătrunsă, deocamdată de foarte mult sentiment matern, dar stau cu plăcere împreună cu picii prietenelor mele, ne mai şi plimbăm împreună. Nu mă stresează gândul de a creşte singură un copil sau să nasc într-o „perioadă instabilă în plină criză”. Sunt sigură că voi fi o mamă bună şi am senzaţia că voi avea gemeni. Doi. Intuiţia îmi şopteşte…

O femeie frumoasă poate fi nefericită şi muri în sărăcie?
Întâmplarea domină lumea, în orice caz – în orice moment poţi pierde totul. Rar mi-a fost dat să întâlnesc femei frumoase şi fericite. Folosesc foarte rar cuvântul „frumoasă” – trebuie să fie o armonie unică să numesc pe cineva aşa. Simpatică, asta da, dar frumoasă – e prea pompos. Frumuseţea e ceva cosmic, nu ţine de suprafaţa Pământului şi locuitorii lui.

Ce ai schimba la tine dacă ai avea ocazia?
La ce bun? Îmi place totul şi, deopotrivă, nimic la mine – e firesc să fii critică faţă de sine. La exterior, poate aş vrea picioare mai lungi, în rest, totul e armonios şi senzual – iubesc profilul meu, sânii mei, părul şi mirosul de zmeură care înnebuneşte toată lumea. În interior sunt o fire comodă, individuală şi integră. Preţuiesc ceea ce mi s-a dat, iar dacă aş fi o compoziţie şi aş „răsfoi” youtube, m-aş plasa la categoria Alese.

Unde ai de gând să te opreşti? La ce job, în ce palat?
La sigur, merită să-mi reţineţi poza sau numele. De pe la 12 ani simt o misiune pe umerii mei, iar eu n-am de gând să mă decepţionez. Nu am lene şi alte „calităţi omeneşti”, nu sunt dependentă de ţigări sau alcool, de părerea oamenilor şi frica de a părea bizară în ochii cuiva. Vreau să mă expun printr-un tot întreg care se numeşte creaţie: scriu mult, pictez, călătoresc, încerc. Într-o zi doresc să fac hipism, în alta să asist un designer la Londra. Palatul meu e compus din pasiune, comunicare, schimb şi exprimare, desigur. Revistei „VIP magazin” îi mulţumesc pentru întrebările atât de personale şi pictorialul „cu suflet” – emoţii noi, demne de orice laude.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

WANT U BAD!!!ARMY STYLE- PERFECT,ORIGINAL!
DRAGOW   -  
11 Mai 2011, 23:44
Sus ↑
azi banii dicteaza scenariul vietii!!! ce te-ai face fara bani?
comentariu   -  
12 Mai 2011, 10:32
Sus ↑
prea mult
din GERMANIA   -  
15 Mai 2011, 15:29
Sus ↑
super de tot!
da!   -  
17 Mai 2011, 17:34
Sus ↑
imi spune si mie cui ii place asa o fatsa pe dos? Numai ti-o inchipui pe ea in pat.. fatsa pe dos.. ti se culca indata....
Ion   -  
30 Mai 2011, 23:28
Sus ↑
nu vad nimic frumos in ea
....   -  
31 Mai 2011, 14:47
Sus ↑
e o alintatura....cu capul in nori...se suprapareciaza....
rafaelcik   -  
01 Iunie 2011, 21:07
Sus ↑
Popka super grudi super vseo SUPER!!!
admirator   -  
29 Iunie 2011, 16:27
Sus ↑
nimic deosebit. acu 'sincer!
isa   -  
08 August 2011, 10:31
Sus ↑
doza de individualitate impune respect.bravo!
nomo   -  
15 August 2011, 23:04
Sus ↑
sexy
ruslan4k   -  
29 Octombrie 2011, 15:09
Sus ↑
bv
ruslan4k   -  
29 Octombrie 2011, 15:09
Sus ↑
de felul ei e dragutza,dar pozele astea sunt urite,hai sa recunoastem asta!
gabriela   -  
23 Ianuarie 2012, 21:05
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău