VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Natalie Tomá. Viaţa pe Dâmboviţa în 5 episoade
Septembrie 2012, Nr. 100

Natalie Tomá. Viaţa pe Dâmboviţa în 5 episoade

Comentează   |   Cuprins

Anul 2012 este anul schimbării în viaţa frumoasei interprete care şi-a schimbat nu doar numele de scenă, dar şi modul de viaţă, într-un fel. În ultima jumătate de an, s-a împărţit între Chişinău şi Bucureşti, iar motivele aflării sale atât de dese în capitala României sunt pe cât de fireşti, pe atât de intrigante: creaţia şi viaţa personală.

La acest capitol se şi poate mândri cu un video scos împreună cu interpretul al cărui nume de scenă se descifrează (Compun Rime Bine Legate)… Cine oare, cine oare? Despre acest aspect, dar şi altele nu mai puţin importante, legate de aflarea sa la Bucureşti, ceva mai jos.

1. Cotidianul
În primele două luni de şedere la Bucureşti era stresată, având un dor nebun de casă, îi lipseau comunicarea, cei dragi, stradelele, magazinele şi restaurantele de la Chişinău… Apoi s-a acomodat. Cunoaşte „locurile bune” ce ţin de restaurante şi cafenele. Îi place „La Toni” (un local cu bucătărie libaneză), dar şi alte locuri unde se adună public „cu treabă”, de cele mai multe ori. Oamenii au primit-o ok – o rusoaică care vorbeşte româna este privită cu ochi buni în România. Doar că nu se simte în apele ei, se exprimă mult mai lent şi stângaci decât în rusă. Îi lipsesc produsele alimentare din Chişinău – brânza le ei e altfel, şi şunca e alta. De scrumbie n-auzi deloc. Pelmeni – ioc! Şi fructele au un alt gust. Acasă totul i se pare mai gustos – mai ales frigăruii de porc.

2. Creaţia
A vrut să ajungă pe o altă piaţă şi a făcut primii paşi – a înregistrat o cantitate suficientă de piese în limbile română şi rusă, semnate de Adrian Sina („Accent”). La colaborări îl notăm şi pe CRBL (Compun Rime Bine Legate – n.r.), cel cu care a făcut şi un videoclip care aşteaptă să fie lansat în România şi Republica Moldova chiar în această lună – „O nouă zi” se numeşte, regizat de Iulian Moga. Nume mari în showbizul de peste Prut. Despre CRBL are doar păreri de la bune în sus, un om foarte pozitiv şi expresiv, este căsătorit cu o moldoveancă, vine şi pe la Chişinău, ştie ceva ruseşte, are un tatuaj pe piept în rusă…

Natalie nu şi-a luat gândul de la piaţa de Est, pe care mizează şi mai departe şi pentru care lucrează. Iar acasă, la Chişinău, abia aşteptăm ziua de 19 decembrie, când va avea loc concertul său solo, la Palatul Naţional, cu prilejul împlinirii vârstei de 25 de ani şi a 10 ani de creaţie. Va fi un spectacol în care se vor reuni „Alex Calancea Band”, orchestra „Lăutari” şi orchestra simfonică.

3. Viaţa privată
Unul dintre motivele importante ale aflării sale la Bucureşti, pentru că persoana iubită locuieşte anume acolo. „Молодой человек”, cum ar veni în rusă. Anume „молодой”, pentru că nu are 75 de ani, după cum se aude la noi pe la „radio”, şi nu l-a luat din familia lui cu trei copii. Au ajuns şi bodyguarzii să se şuşotească întrebând dacă e drept sau strâmb…

Iubeşte şi este iubită, iar detaliile pe care le aşteaptă toată lumea vor ieşi la iveală atunci când va ieşi la iveală sarcina. Până atunci, nu face mare tam-tam din asta – o ştie toată lumea. Pentru el, în primul rând, pentru că nu este o persoană publică şi nu are nevoie de o mega mediatizare legată de acest subiect.

4. Agrementul
Nu a descoperit Bucureştiul din punct de vedere a localurilor de agrement, deşi le cunoaşte pe cele mai importante, atât cât îi trebuie prin prisma activităţii. Acestea sunt din abundenţă şi formează un Bucureşti nocturn superb. Despre litoral, ce mai! Distracţia e la maxim, mai ales în Mamaia… Litoralul românesc este recunoscut pentru distracţia pe care o oferă numeroşilor vizitatori din România şi de peste hotarele ei. România este o găselniţă pentru turiştii occidentali, pentru că au parte, într-o ţară nu tocmai întinsă, de mare, munte şi componenta istorică deosebit de pronunţată. Unde mai pui că se distrează de minune.

5. Bucureştiul şi bucureştenii
Îi place enorm oraşul, arhitectura lui, centrul mai ales, prezenţa suflului istoric şi stilul franţuzesc. Service-ul este la un nivel european, cu oameni mereu cu zâmbetul pe faţă. Mai este şi o altă faţă a oraşului, periferiile, cu locuitorii lor… În orice metropolă există şi cealaltă lume, cealaltă categorie de oameni, că se numesc rromi sau caucazieni… Se străduieşte să nu calce în zona respectivă - mai mult în centru şi în partea nordică a Bucureştiului. I s-a aruncat în ochi cerşitul ca industrie, dar a învăţat să deosebească cine are neapărat nevoie de bani şi cine îi duce seara la patron – sărmanele băbuţe nu rămân fără atenţie. 

(Text: Marcel Toma. Foto: Veaceslav Sîrbu)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

picioare strashnice....si nare tzitze...fuuuuuuuu
mumu   -  
21 Octombrie 2012, 13:25
Sus ↑
Credeam ca se canta cu vocea si nu cu picoarele sau tatele.....
Nu sunt mare fan al Nataliei.
MIlena   -  
29 Octombrie 2012, 13:15
Sus ↑
Numi place de ea, e o falsa si urata si cu picioarele atrage millionarii,fu.
Milka   -  
01 Noiembrie 2012, 23:47
Sus ↑
e frumoasa si talentata, o raritate printre moldovence
si are mult stil...
Sandra   -  
02 Noiembrie 2012, 19:47
Sus ↑
muncitoare, consecventa,bravo
vera   -  
12 Noiembrie 2012, 20:20
Sus ↑
Mie nu imi place de persoana respectiva, dar asta e subiectiv, sint de acord ca a fost decorata pe nedrept sau ne la timpul ei cu ordinul artist al poporului iar Urschi de ex tr sa fie mentionat dupa zeci de ani de activitate. Cu toate ca ma bucur pt ea, a stiut sa se orinteze ce si cum e cu show biz-ul autohton.
Lana   -  
23 Noiembrie 2012, 18:41
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău