VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia  Cheptene. Fără voalul de mireasă
Noiembrie 2005, Nr. 19

Natalia Cheptene. Fără voalul de mireasă

Comentează   |   Cuprins

De această dată, o vedeţi cu totul şi cu totul ALTA. Mai frumoasă, mai vampă, mai feminină, mai tulburătoare, mai Natalia Cheptene. Am deschis de zece ori fişierul cu pozele ei. Şi am umblat „topiţi” trei zile prin redacţie. Pozele emanau frumuseţe, căldură (să nu ne suspectaţi cine ştie de ce, poate doar pe bărbaţii din redacţie). În această toamnă, Natalia a tras o linie albă în viaţa ei – s-a măritat, s-a dezbrăcat pentru „VIP magazin” şi a ieşit în emisie directă cu noua sa emisiune „О своём, о женском”.

 În alineatul pe care adineaori l-am şters, alegând o altă introducere despre ultimele evenimente din viaţa ei, vă spuneam că, atunci când a văzut-o prima dată, Adrian Sârbu, directorul PRO TV, a rămas frapat de frumuseţea ei şi intenţiona să o fure la Bucureşti (condiţia era să ştie şi româna foarte bine). A fost suficient să apară la jurnalul de limbă rusă, ca zeci de bărbaţi să aleagă PRO TV, doar pentru a-i auzi vocea şi a-i admira chipul. Povestea ei de debut a însemnat multe investiţii din partea televiziunii, având în vedere transformarea unei fete vorbitoare de rusă, cu facultate de limbi străine, în reporter care să scrie în română şi tot atâtea sacrificii din partea ei – nervi, lacrimi, nopţi albe, absenţe de la facultate. Cel mai important lucru pentru ea sunt acele câteva zeci de minute în direct, minute stresante, epuizante, dar extrem de interesante.

Şi, cum sunteţi nerăbdători să ştiţi cine i-a furat inima, aflaţi că fericitul soţ se numeşte Igor şi este fostul ei coleg de clasă. La 12 ani s-a îndrăgostit lulea de el. Era cel mai înalt si cel mai frumos băiat din clasă. Dragostea s-a ofilit prin clasa a opta, când au răsărit şi alţi băieţi. În ultimii ani de şcoală nici nu-l mai observa. S-au revăzut fiind studenţi, la o petrecere dată de un alt coleg de şcoală. Se întâmpla acum şase ani...   Cererea în căsătorie a fost ca la carte. Igor a venit cu un buchet de flori, a îngenuncheat şi i-a oferit un inel de logodnă cu diamante (iar pe verigheta ei e încrustat în patru limbi „Te iubesc!”). De ce Igor? „Pentru că nu a fost nimeni altul mai bun ca el”. Nu a avut regrete. „Dubii, da. Şi era firesc, pentru că pasul pe care urma să-l fac, îmi schimba viaţa. Chiar dacă suntem împreună de şase ani, mă gândeam dacă Igor este omul potrivit, dacă voi putea să petrec alături de el încă cel puţin câteva decenii şi multe altele. Să ştiţi că nici după nuntă nu m-au lăsat aceste gânduri, dar sper că va veni o zi în care voi spune că am făcut alegerea bună”. Nunta a fost frumoasă şi veselă. A avut grijă chiar ea de toate, pentru că erau prea importante ca să le lase pe seama altora. Cu excepţia meniului, ales de părinţii lui Igor. Singura ei dorinţă la acest capitol a fost ca pe masa de nuntă să fie pui umplut cu ciuperci - specialitatea bucătăriei de la Palatul Republicii. A purtat o rochie splendidă de mireasă, o creaţie a designerilor italieni.

Natalia, îţi urăm casă de piatră! Să te întrebăm cât de tare ai plâns la dezbrăcatul miresei?

Chiar nu înţeleg de ce plâng miresele! M-am simţit foarte bine şi chiar m-am bucurat că am scăpat de voal,  era prins cu agrafe şi mă durea capul de la ele.   

În pofida programului încărcat de la serviciu, ai reuşit să obţii permisiunea şefului pentru o săptămână de miere. Câtă dulceaţă aţi mâncat pe zi?

O-o-o! Chiar a fost o săptămână dulce! Am uitat că există altceva în afară de mare, soare şi nisip fierbinte. Singura grijă era ce să mănânc din cele 150 de feluri de bucate pregătite la restaurantul hotelului şi ce excursie să preferăm.
 
Aţi reuşit să împărţiţi obligaţiile şi responsabilităţile în casa voastră?

Nu le-am împărţit niciodată, deşi stăm împreună de trei ani. Dacă eu am mai mult timp liber, fac curat, spăl sau fac mâncare. Dacă Igor este mai liber, le face el.

Cum suporţi privirile cercetătoare de pe stradă?

Acum destul de uşor. M-a ajutat experienţa de la Moldstar, unde am lucrat în faţa unui public numeros şi real. Vedeam oamenii cu care comunicam. La jurnal puteam doar să-mi imaginez spectatorul.

Câte deosebiri şi asemănări sunt între Natalia de pe ecran şi cea de acasă?

Sunt aşa cum sunt oriunde, doar că acasă pot să-mi permit mult mai multe lucruri decât în studio. Pot să am dispoziţie proastă, să mă enervez, să înjur, să nu mă machiez.

2005 a fost un an bogat nu numai în evenimente personale. Ce ne spui despre noua ta emisiune?

Este vorba de un proiect fără precedent în Moldova. Denumirea „О своём, о женском” vorbeşte de la sine. Este o emisiune despre tot ce interesează femeile, dar asta nu înseamnă că bărbaţii nu au acces la ea. Vom discuta de la tendinţele în modă până la depresiile postnatale sau  automobile. Îmi doresc să discutăm în emisiune despre ale noastre, ale femeilor, aşa cum o facem cu surorile, cu mamele şi cu prietenele. Să aflăm împreună răspunsurile la întrebările pe care ni le punem, să râdem şi să plângem, să ne distram, să bârfim, la urma urmei. Studioul nou, tocmai potrivit pentru asemenea discuţii, este unul deosebit, diferit de tot ce aţi văzut până acum la PRO TV Chişinău. E un loc unde mă simt bine şi sper ca şi invitaţii mei să se simtă la fel. Suntem în emisie în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Vei avea şi tu o nouă imagine?

Daaa, cu siguranţă! Fără sacouri clasice şi machiaj cuminte. Voi avea un nou look şi ţinute cât mai feminine, sexy. Voi purta tocuri înalte şi tot ce o face pe o femeie mai glamour.

Rodica Trofimov

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

este sexy
rodi   -  
29 Ianuarie 2010, 22:09
Sus ↑
supe foto
vladislav   -  
11 Februarie 2010, 14:05
Sus ↑
foarte sexy si dezgolita...
vady   -  
14 Februarie 2010, 11:29
Sus ↑
fooooooarte sexy..cred k e cea mai indrazneatza...pozele unde e a e uda-super tari !!
mm   -  
24 Mai 2010, 00:03
Sus ↑
Esti foarte frumosa Natalia!sa fii mereu langa sotul tau si la bine si la greu.
andrei   -  
29 Mai 2010, 12:23
Sus ↑
chiar imi place de Natalia e foarte indrazneata si sexy , deasemenea imi place cum prezinta stirile ProTV !
black boy   -  
24 Iulie 2010, 23:34
Sus ↑
e super.Am ramas fara replica.
aric   -  
21 August 2010, 09:37
Sus ↑
lider,femeie...mai putzine ka ia)))
kam   -  
10 Septembrie 2010, 00:31
Sus ↑
imi place de ea pentru ca shtie ca este frumoasa,dar tare frumoasa

acest motiv este unicul pentru care privesc PROtv
vova   -  
02 Octombrie 2010, 13:02
Sus ↑
foarte buna ;)
jesus love you xD
LeN   -  
03 Decembrie 2010, 00:05
Sus ↑
Am fost de o parere mai inalta de dumneata, nu ti-a mai ramas nici o taina...
x   -  
17 Decembrie 2010, 08:34
Sus ↑
da sexi esti tare
Jeka   -  
13 Februarie 2011, 18:16
Sus ↑
cea mai tare mi-a parut ; cea pe divan cu petale si cea pe scaun in umbra....super !!!
Beko   -  
19 Iunie 2011, 17:48
Sus ↑
Salut Natalia,scuze ca te intreb dar tu sigur trebuie sa stii unde s-a deschis la noi in oras un parc acvatic ,mersi mult.
natalia   -  
29 Iunie 2011, 17:35
Sus ↑
Salut Natalia recomanda-mi te rog vre-o gradinita privata din Chisinau,avem 3 ani si vrem sa plecam la gr. dar nu cunosc prea multe,mersi.www.natysirbu@yahoo.com.
Nata   -  
29 Iulie 2011, 08:53
Sus ↑
Ochii is prea tare vopsiti,trebuie sa fii naturala. Esti frumoasa si fara creion negru.
77777   -  
31 Octombrie 2012, 04:44
Sus ↑
ESTI BUNA
SIRGHI   -  
15 Noiembrie 2012, 13:14
Sus ↑
всегда мечтал ее увидите полураздетой
Heu3BecTHbIu   -  
23 Octombrie 2013, 08:56
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău