VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Lina. Fata d€ milioan€
Martie 2007, Nr. 35

Lina. Fata d€ milioan€

Comentează   |   Cuprins

Hotărâtă, descătuşată, bine dispusă. „Dezgolite frumos? E O.K. Care e tematica şedinţei? Boxul? N-am treabă cu boxul, dar aş putea încerca”. Aşa a decurs procedura de convingere a Linei pentru şedinţa foto cu tânăra vedetă, dispărută de la o vreme din vizorul publicului de la noi. Nu a durat mult s-o convingem că merită, pentru un timp, să uite de orele la Liceul „Mihai Eminescu” din Bucureşti şi să reintre în viaţa publică basarabeană. Aşa, într-o modalitate deosebită, dar atât de aproape de ceea ce face ea acum – sport şi artă.

Cartea, înainte de toate

La fel ca şi protagonista rubricii din ediţia anterioară, Doiniţa Sulac, Lina a gustat destul de timpuriu din şarmul vieţii publice. La 12 ani avea deja album, videoclip – aşa cum i se şi cuvine unei vedete în devenire. A ajutat-o şi exteriorul – arăta destul de matură pentru vârsta ei. Astfel încât, după o apariţie a Linei în paginile unui ziar de la Chişinău, cititorii telefonau la redacţie ca să verifice vârsta ei pentru că, vezi Doamne, au pus rămăşag la câţi ani are fata. Ei bine, spre deosebire de Doina, Lina a zăbovit cu decizia de a-şi pune pirostriile la nici 17 ani, chiar dacă prima dragoste a trăit-o la zece.

Şi pentru că, după un debut fulminant în carieră, şi-a propus ca viaţa ei să decurgă „ca la toată lumea”, face liceul la Bucureşti, apoi intenţionează să dea la economie. A avut, acum trei ani, contract cu o casă de discuri din România, vin şi acum propuneri de la instituţii similare de peste Prut, dar programul intens de la „Mihai Eminescu” nu-i lasă timp pentru scenă. Nu este genul artistului care trâmbiţează „muzica e viaţa mea!”, deşi aceasta îi place şi nu a abandonat-o – continuă să ia ore de pian şi de canto (nu de la oricine, de la Crina Mardare). Dacă mai punem la socoteală sala de forţă şi piscina care nu lipsesc din programul zilnic, Linei îi mai rămâne timp doar pentru un suc şi ăsta-i cotidianul fetei. Nu ezită să cânte la karaoke atunci când iese cu gaşca, dar nu le spune prietenilor despre „relaţia” sa cu muzica şi zâmbeşte atunci când este întrebată de ce nu se apucă de cântat. Se ştie bine cu multă lume din showbiz-ul românesc, printre care, bineînţeles, cu basarabenii de la „Studio One” şi băieţii de la „Fly Project”.

Măritată la 25 de ani şi mulţi copii

- Îţi dai seama că nu ai cum să scapi de întrebări despre viaţa ta de dincolo de scenă şi de ore... Cine-i „zmeul”?
- Toate întrebările se reduc la una singură: ai prieten? Am, la Bucureşti, dar nu pot zice că este genul de relaţie „împreună până la moarte”. Mai degrabă este genul „de gaşcă”. Pentru ceva mai mult nici nu prea am timp.

- Acum o s-o dai cu femeia de carieră pe care n-o interesează căsnicia…
- N-ai ghicit: ceea ce o să-ţi spun e tocmai pe dos. Vreau să mă căsătoresc şi o voi face înainte de a trece de 25 de ani. Apoi, vreau să am mulţi copii. Ador copiii şi abia aştept să-i am pe ai mei. Dincolo de impresia pe care neştiutorii şi-o pot face despre mine, mă văd foarte bine în rolul soţiei iubitoare şi care găteşte. Deocamdată, nu prea stau prin bucătărie, pe viitor, însă…

- Despre bărbatul ideal, ceva? Neapărat trebuie să fie pe cal alb sau şi un „merţan” negru merge?
- Dacă întrebarea se referă la situaţia lui materială, mi-ar displăcea ca cineva să mă întreţină. Important e să fie în stare să-şi achite el cheltuielile, să nu am grija lui, că eu mă voi descurca. Voi face astfel încât problemele de genul salon de frumuseţe sau vestimentaţie să nu-l deranjeze pe viitorul meu soţ.

- Chiar nu eşti materialistă deloc? Straniu, pentru o tânără intrată în show-biz de mică...
- Nu pot spune că nu mă interesează banul chiar deloc. Poate, sunt omul în care romantismul şi materialismul fac casă bună. De fapt, orice femeie este mai mult sau mai puţin romantică şi chiar dacă lucrul acesta nu transpare la suprafaţă, doza de romantism se păstrează, oricum, în suflet.

- Ne-am lămurit. Nu vrei să faci muzică şi vei fi casnica ideală…
- Ei, nu chiar aşa. Muzica îşi are locul său în viaţa mea, dar voi urma Facultatea de economie pentru că mama mă vede om de afaceri. Deşi, pentru asemenea meserie, este nevoie de mult tupeu pe care eu nu prea îl am.

12 runde de box la miezul nopţii

După hochei, a venit şi rândul boxului să „dezgolească” vedetele în „VIP magazin” – simbioza dintre frumuseţe şi forţă prinde bine întotdeauna. De fapt, tematica pugilismului în această şedinţă foto a fost una simbolică şi nici nu ne-am propus să respectăm întru totul rigorile uneia dintre cele mai dure discipline sportive. A fost de ajuns ringul de la „Niagara City Fitness”, o pereche de mănuşi şi mult sex-appeal emanat de protagonista rubricii, asigurat şi de machiajul excentricului stilist Sergiu Kliucinikoff, cel care a avut grijă şi de o frumuseţe de vânătaie „aplicată” sub ochiul Linei. Cum în orele de vârf realizarea şedinţei foto era imposibilă, am apelat din nou la tactica filmărilor nocturne, astfel că obiectivul lui
Roman Rîbaliov a muncit timp de câteva ore, pe durata a 12 runde cu tot cu pauze publicitare.

Curios lucru, în ajunul filmărilor, „pe sticlă”, a rulat filmul cuceritor de „Oscar” în regia lui Klint East-wood  – „Million dollars baby”, iar cel mai curios e că pelicula a fost vizionată concomitent de autorul textului şi de protagonistă. Şi iată că problema titlului materialului a fost tranşată din start. Iar Lina, pentru cei care încă nu ştiu, chiar e fata de milioane – ascultaţi ce spune moşu’!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

se vede ca sinteti hotarita
adriana   -  
11 Februarie 2010, 20:18
Sus ↑
Intradevar frumoasa.
Tudor   -  
22 Aprilie 2010, 20:37
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău