VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Laura Vetty. O nouă stea în muzica internaţională
 Descarcă
Noiembrie 2011, Nr. 91

Laura Vetty. O nouă stea în muzica internaţională

Comentează   |   Cuprins

Tânăra, frumoasa şi ambiţioasa cântăreaţă are ambiţii şi realizări obţinute într-un timp scurt (fata împlineşte 19 ani pe 14 decembrie). Studentă la Academia de Muzică , Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, se ţine minte cântând de la vârsta de cinci ani, iar pe scenă,  de la doisprezece. A lansat deja trei single-uri şi un videoclip – „Change Your Life”, în martie 2010, iar peste o lună a apărut şi videoclipul, „You Are The Reason” şi „When The Sun Goes Down”.

A mai mers şi în turnee cu Dan Bălan, fiind „vocea feminină” a acestuia în unele din spectacolele date în lume. Asta pe când era Angely. După ce a făcut majoratul, a fost solicitată în câteva rânduri să apară la rubrica noastră, doar că ba era prea mică, ba se temea ce-o să zică părinţii… Acum, când procesul de negocieri a ajuns la finalul cel mai fericit, hop şi nu-i Angely. În schimb, apare Laura Vetty – a realizat un rebranding după care şi-a fixat planuri grandioase.

Ai avut un nume de scenă pe cât de frumos, pe atât de pretenţios. De unde până unde Angely? Dacă eşti un înger păzitor, de cine ai avut grijă?
Numele meu complet este Laura-Angelina. Şi de la „Angelina” a provenit numele „Angely”. Am avut grijă de muzica mea, de cei dragi mie, de persoanele care îmi insuflă o notă de pozitivism, de încredere, de bunătate, puritate şi sinceritate.

Când s-a decis să cânte Laura şi s-o uite pe Angely? De ce această schimbare? De ce Laura Vetty?
„Angely” nu va fi uitată niciodată, pentru că e parte din mine şi e numele meu, doar că acum sunt implicată într-un proiect internaţional unde ar fi necesară schimbarea numelui. În Marea Britanie s-a dovedit a fi un label cu numele „Angely” – eventual, ar apărea multe inconvenienţe pe parcurs. Şi dacă a fost să îmi iau un alt nume,  am optat pentru ceva ce mi-e foarte aproape, cum ar fi Laura Vetty. „Vetty” – e de la numele meu de familie prescurtat (Visterniceanu), iar Laura e numele meu real.

Schimbarea numelui de scenă înseamnă şi mişcări noi în cariera ta? Cu ce noutăţi vii în noul proiect?
Pregătesc o surpriză excepţională! Şi când spun „excepţional”, mă refer la toată splendoarea acestui cuvânt . Vin cu un alt proiect nou, o colaborare cu nume impunătoare, foarte mari, din industria muzicii europene şi americane! Curând va fi lansarea şi, împreună cu echipa mea, vom bucura privirile şi auzul consumatorului cu un produs proaspăt, calitativ, la cel mai înalt nivel din punct de vedere profesional!

Ideea să cânţi cui a aparţinut? Vine de la sine sau te-ai gândit că n-ar fi rău să faci un ban?
Nu a existat o idee care să aparţină cuiva. Eram mică, foarte mică, dar îmi amintesc cu exactitate şi acum acea zi – am descoperit dragostea faţă de muzică încă din grădiniţă, când am cântat la o serbare acompaniată la pian şi de atunci am ştiut exact care va fi drumul meu în viaţă! Peste atâţia ani, acele gânduri nu s-au schimbat, ba dimpotrivă, doar au prins rădăcini puternice şi visele au devenit o realitate frumoasă, realitatea mea.

Te descurci singură sau ai în spate o echipă? Cine te susţine în ceea ce faci?
Până acum m-am descurcat singură, însă în acest proiect nou va exista o echipă întreagă de profesionişti în spatele meu pentru ca rezultatul să fie mai presus de toate aşteptările.

Care este programul tău? Între ore, înregistrări, filmări, spectacole, ai timp şi de o ieşire cu prietenii la club? Nu la clubul din sat…
Mereu am încercat să îmi repartizez timpul în aşa mod încât să reuşesc să le fac pe toate, doar că, din păcate, nu întotdeauna îmi reuşeşte – uneori nu putem acorda persoanelor dragi atât timp cât ar fi necesar… Domeniul meu necesită foarte multă implicare din toate punctele de vedere, am un program foarte încărcat . Încerc uneori să ies şi cu prietenii, deşi cam răruţ. Dar am norocul de nişte prieteni extraordinari care mă înţeleg, la care ţin foarte mult şi cărora le mulţumesc pentru că există în viaţa mea şi îmi sunt alături.

Ai mulţi prieteni? La ce-ţi prind ei bine? Sunt şi din ăştia care sunt gata să acopere ambrazura cu pieptul de dragul tău?
Am foaaarte mulţi amici (zâmbeşte). Prieteni, mai puţini, dar DA –  sunt sigură că m-ar ajuta în orice situaţie şi mi-ar fi alături.

Te-ai hotărât cine va fi fericitul care va începe fiecare zi cu tine alături, chiar şi somnoroasă?
Încă nu m-am hotărât. Fericitul încă nu e ales (zâmbeşte).

Anunţi casting?
O, da!!! Anunţ casting!

O fată frumoasă e greu de cucerit pentru bărbaţii de rând… Dar o fată frumoasă cu statut de vedetă? Cu ce trebuie să defileze candidatul şi ce trebuie să propună?
Candidatul trebuie să fie cât mai natural şi cât mai sincer faţă de mine. Asta este cel mai important! Trebuie să ştie cum să se comporte cu o femeie. Trebuie să fie sigur ce vrea de la viaţă. Să fie înţelegător, tandru şi romantic. Şi mereu să mă surprindă cu ceva nou, nu iubesc monotonia în relaţie, în viaţa de zi cu zi, în toate.

Dacă am ajuns la băieţi, cum ai ajuns să cânţi cu Dan Bălan? În ce constă colaborarea voastră şi cât de des apelează el la serviciile tale?
Cu Dan suntem prieteni de mai mulţi ani, mi-a propus să cânt cu el în concerte şi am fost alături de el în spectacolele de amploare.

Nu te jenează faptul că împarţi statutul de „Fata lui Dan Bălan” cu Tania Gribincea? Care este programul şi cine decide cine şi unde este „Fata lui Dan Bălan”? Voi două cum vă împăcaţi?
Eu nu împart niciun statut cu nimeni. Eu am participat la nişte evenimente mari alături de Dan, dar am cariera mea, de care mă ocup şi care e prioritară. Deja, referitor la show-urile lui, decide managerul său cine la ce spectacol merge, pentru că mai este şi o altă fată care participă în concerte, din România. Cu Tatiana mă înţeleg bine, nu avem prea multe tangenţe decât faptul că învăţăm în aceeaşi instituţie de învăţământ.

Prin ce părţi ai ajuns? Ce locuri ai vizitat? Care te-au impresionat? Eşti doar în turneele lui Dan sau ai timp şi pentru călătorii pe cont propriu?
Cu Dan am cântat în Brazilia, la festivalul „Spirit of  London Sensation White”, în Praga şi în mai multe concerte din Rusia. Îmi place foarte mult să călătoresc şi, pe viitor, mi-aş dori să acord prioritate acestei pasiuni – e foarte frumos să vezi alte ţări, alţi oameni, diverse culturi şi obiceiuri, trebuie văzut cât poate fi de divers şi de frumos Pământul nostru şi cât de ingenioasă poate fi natura!

Te-ai clarificat în privinţa atuurilor? Prin ce cucereşti pe exterior şi pe interior? La care aspecte ar mai urma de umblat? Sau şi aşa e totul beton?
Asta voi trebuie să mi-o spuneţi. Sunt doar EU, atât. Eu sunt pe valul muzicii, spun ceea ce gândesc şi acţionez în funcţie de insipraţie şi de motivaţie. Fiecare e individual atât timp cât are personalitatea sa unică şi se axează doar pe naturaleţea sa!

Blitz

Vârsta: 18 ani.
Numărul spectacolelor susţinute săptămânal: 2-3.
Înălţimea: 170 cm.
Lungimea picioarelor: 100 cm.
Mărimea piciorului: 38.
Circumferinţa pieptului: 93 cm.
Numărul de cai de sub capotă: 140.
Marca automobilului din dotare: „Mercedes”.
Marca automobilului la care visezi: „Mercedes”.
Numărul copiilor pe care ţi-i doreşti: 2.
Numărul de nivele din casa de vis: Nu contează, principalul e cu cine voi împărţi casa de vis.

Text: Marcel Toma.
Foto: Veaceslav Sârbu.
Coafură şi machiaj: salonul MICUŞA STIL

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

numarul de nivele din casa de vis :):):)e un interviu amuzant
victoria   -  
10 Ianuarie 2012, 01:28
Sus ↑
bravo daa.....nuti face fata la deja 19 ani impliniti sa apari in lenjerie si mai ales in ipostaze asa de sexy dar in rest succese
artur.v   -  
10 Ianuarie 2012, 19:55
Sus ↑
ar trebui sa mai slabesti un pic fetitso.. la 19 ani asa plinutsa,pai cind ai sa ai peste 30......
Igor   -  
16 Februarie 2012, 14:21
Sus ↑
am fost cu laura in clasa.. este o domnisoara bravo! :)
radu   -  
19 Februarie 2012, 00:38
Sus ↑
bravo fotografului !! stie cum sa ascunda grasimea fetei..... !!!! toata sesiunea foto o pune pe fata sa stea doar cu miinele in sus.... ))))
paladino   -  
20 Februarie 2012, 11:32
Sus ↑
Imi place foarte mult fata, iar faptul ca nu e o slabanoaga, o face si mai atragatoare!!!
brb   -  
11 Aprilie 2012, 12:56
Sus ↑
Varză.....
Chicu   -  
24 Aprilie 2012, 11:42
Sus ↑
stati voi toti linistiti complexatii care cer de la fete sa fie slabe( mai bine mergeti la sala si crestetiva muschii voi sa nu aratati niste kibrite arse pe fonul acestor frumoase), la 30 va fi si mai frumoasa..daca o vedeti live, nu are absolut nici un neajuns,si nu e grasa deloooc..
Andrei   -  
10 Iunie 2012, 17:23
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău