VIP Magazin
31 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Inga Tezic. Păpuşa de ciocolată
Aprilie 2005, Nr. 12

Inga Tezic. Păpuşa de ciocolată

Comentează   |   Cuprins

Are 22 ani, este Rac, deşi nu întotdeauna caracteristicile acestei zodii au treabă cu caracterul ei. Ea zice că este foarte receptivă, bună, gingaşă şi sensibilă. Uneori, cade în cleştii Racului şi devine infidelă propriilor decizii sau opinii, dar asta se întâmplă mai rar, pentru că, în general, ştie ce vrea. Vrea să reuşească în viaţă. Adică în modelling. O tentează un contract peste hotare, mai ales că are în spate o carieră de model de tocmai şase ani. A avut o ofertă extraordinară de a se produce într-un film străin, dar agenţia unde era angajată atunci, New Face Models, s-a dizolvat şi cei cu oferta nu au mai putut da de ea.

Este protagonista unor spoturi publicitare ale SA „Cricova" şi ale Companiei „Voxtel". O pasionează defilările şi paradele de modă. Ii place tot ce face şi crede că din asta poate trăi, deşi recunoaşte că ceea ce face e mai mult pentru suflet. Kilogramele în plus nu sunt o ameninţare pentru ea: mănâncă mult şi tot ce-şi doreşte. Zice că la 30 de ani o să ne facă o vizită ca să ne confirme că va fi tot atât de subţire şi rafinată. Chiar dacă până atunci are de gând să-şi facă o familie şi un copil sau doi. Asta în nici un caz nu-i va încurca în carieră.

Iubeşte. E o stare a ei. Permanentă. Peste un an, când va expira contractul pe care îl are acum cu o companie importantă, va fi gata să-şi aplice şi o ştampilă în paşaport.

Şedinţa noastră foto ne-a făcut s-o admirăm pentru că a ştiut să-şi ascundă oboseala culeasă din 5 ore de lucru. Şi s-o invidiem pentru silueta ei, a naibii de perfectă. Pentru tenul ciocolăţiu şi privirea cochetă. Pentru ochii a la Sophia Loren şi asemănarea cu Silvia Luca. Eh, Inga...

Text: Ludmila BOGDAN
Lenjerie: PALMERS
Locaţie: Hotel LUNA


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău