VIP Magazin
29 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Ileana Lazariuc. Vampa cuminte
Septembrie 2006, Nr. 29

Ileana Lazariuc. Vampa cuminte

Comentează   |   Cuprins

Ileana Lazariuc pozează pentru prima dată la Chişinău. Una dintre cele mai frumoase femei ale României este invitata rubricii „Dezgolite frumos”. Ileana Lazariuc trece în revistă – pentru cititorii „VIP magazin” – cele mai interesante momente din viaţa ei.

Prolog... cu emoţii

Am sunat-o într-o zi de luni. Am zis să încercăm, poate acceptă. Avea vocea somnoroasă. Am revenit şi a zis „da”. Da? Chiar să fie? Ne-am gândit că Ileana Lazariuc e prea ocupată ca să vină la Chişinău (ultimele ei filmări sunt pentru firme de publicitate din Elveţia („Capra nera”), India (jeep „Scorpio”), Israel („Renault”). Şi mai ales acum, când se pregăteşte pentru premiera din septembrie a filmului „The Harvester”, o producţie hollywoodiană, în care frumoasa de la Băcioi joacă alături de celebrul Steven Seagal. „M-aţi provocat, chiar am stat şi m-am gândit, de ce să nu vin? E prima şedinţă foto pe care o fac în Moldova. Am mai apărut în reviste de la Chişinău, dar niciodată n-am venit special pentru vreo şedinţă foto sau pentru vreun interviu. Aici m-am născut şi invitaţia „VIP magazin”-ului m-a onorat”.

A venit la Chişinău împreună cu fratele Andrei şi cumnata Natalia, care o însoţeşte aproape la toate şedinţele foto. În sala restaurantului din Hotelul „Flowers”, unde o aşteptam, şi-a făcut apariţia o fetişcană subţire, cu părul frumos răsfirat pe umeri şi cu o aluzie de machiaj. Fără aplomb de sex-bombă sau de vedetă. E frumoasă şi-n realitate? Da, da, da. Surâde ca o copilă, dar e matură prin atitudine. La ai ei 24 de ani. Ştie că o examinăm ca la microscop, dar îşi caută liniştită de ţigara ei (Marlboro Light). Poartă blugi, un top negru de mătase, are cu ea o vestă şi o geantă. Nu e obosită, doar că a prins schimbul de la vamă şi asta a fost cel mai rău. Vameşii o recunosc şi după paşaport, Elena Crigănuţă. Nu are timp să-şi schimbe numele în acte.   

„Vin mai des la Chişinău, pentru că bunica este bolnavă. Are 92 de ani, ea m-a crescut, la ea am petrecut vacanţele. Zic că am fost un copil fericit, nu mi-a lipsit nimic, nici astăzi nimic nu-mi lipseşte. În copilărie făceam toate prostiile de pe lume, doar ca mama să vină să mă vadă, să mă bage în seamă... Îmi plăcea şi nu-mi plăcea statutul ei de vedetă”.

... Îi cere chelnerului o salată din legume proaspete şi un şniţel de vită. Nu mănâncă pâine şi nici dulciuri, nu-i plac. Mărturiseşte că nu se consideră o femeie frumoasă şi că trebuie ca cineva să-i amintească în permanenţă. Vorbeşte bine rusa, care sună exotic pe buzele-i încântătoare. Râde când îşi aduce aminte cum încâlcea cuvintele, inventându-le. „La sandale spuneam, de exemplu, „sabanojki” în loc de „basanojki”. La Bucureşti, ca să n-o înţeleagă nimeni, se întâmplă să-i zică vreo două vorbe şi-n rusă.

Îi place Chişinăul, dar nu ar putea locui aici. E prea liniştit. Or, la firea ei vulcanică şi neastâmpărată, i-ar conveni New York-ul sau Parisul, cu nebunia vieţii, cu maşini şi multe lumini. „În Chişinău am câţiva prieteni dragi, nu foarte mulţi, pentru că am plecat de mică, n-am avut cum să ţin legătura cu toată lumea. Dar prietenii mei de aici sunt foarte buni: ştiu că în momentul în care voi avea nevoie de ei, vor fi alături de mine. Şi asta cred că e cel mai important – nu trebuie să ai o mie de prieteni. Am amici şi-n rândul bărbaţilor şi sunt sigură că poate exista o prietenie adevărată între un bărbat şi o femeie. Eu le cunosc iubitele şi mă înţeleg foarte bine cu ei. În general, mă înţeleg  excelent cu homosexualii. Stau de vorbă cu ei ca cu nişte prietene”.

A plecat de acasă de la 19 ani. Acum stă într-un apartament cu Lili Sandu, cea mai bună prietenă a ei (şi cu doi căţei – Saşa şi Kira). „Mama m-a învăţat să fiu cu picioarele pe pământ, indiferent unde şi cu cine sunt. Ea mi-a acceptat independenţa, pentru că eu sunt zvăpăiată, nebună, iar ea ştie că mă descurc şi că pot să stau singură. Pe cont propriu. La 14 ani am invitat-o la restaurant din primii mei bani! La „Spring time”. Uau, era un lux pe atunci în Bucureşti!”.

Dincolo de imaginea de femeie fatală, cu sex-appeal, după care aleargă toţi bărbaţii şi revistele  pentru aceştia, Ileana cea reală este o fată cu mult bun-simţ, educată şi de acest lucru îţi dai seama după ce o cunoşti. Ştie să pozeze pentru „Playboy” şi să tulbure minţile multora. Dar, în acelaşi timp, e toată numai cuminţenie, din asta, de moldoveancă cu obraz şi fără fiţe. Dar dacă te uiţi în ochii ei verzi, te pierzi definitiv... N-o mai doare despărţirea de Ion Ion Ţiriac, deşi ne spune că a fost cea mai serioasă relaţie din viaţa ei. Şi când o întrebăm dacă e îndrăgostită şi acum, râde cu poftă şi schimbă subiectul. Nu ne supărăm, că doar n-am vrea să arunce în noi cu ouă (aşa cum avea de gând s-o facă într-o seară, împreună cu Lili, agasate de paparazzi români). Deşi în ochi îi ghicim o luminiţă.
 
Planurile ei de viitor înseamnă o şcoală de actorie la Paris sau Milano. Şi-ar dori să joace alături de Al Pacino sau Collin Farell. Ne despărţim aproape de miezul nopţii, cu gândul la a doua zi, când trebuia să înceapă filmul „Ileana Lazariuc dezgolită frumos”.

Cuprins... de scenariu în flăcări

Dimineaţa, la Chişinău începe pentru Ileana cu un post muzical, MTV. Contemplă ziua printre genele-i lungi. După machiaj, merge la salonul „Angel’s”, unde toată lumea e încântată de părul ei bogat. În maşină ascultăm Dima Bilan, îi place. E ziua cea mare, în care Ileana are rolul femeii glamour, stilate, bogate, dar căreia îi este dor de trecut, de ceva...

La „Niagara”, unde are loc prima parte a şedinţei foto, Victor Coşulean e cu ochiul pe ea, încântat la absolut de un model pe care nu-l întâlneşti în fiecare zi. E ceva agitaţie în zona bărbaţilor, „pixelii” vederii mărindu-se considerabil. Ileana schimbă ţinute după ţinute, care mai de care sumare şi mai incitante, schimbă privirile, zâmbetele, gesturile, poziţiile... rămânând aceeaşi. Vampă. După baia sexy, maxilarele bărbaţilor aflaţi în zona filmărilor pică definitiv... nu avem cum să-i ajutăm.

Cea de-a doua locaţie e mai „strong” – Clubul „Moto Center” de pe Calea Basarabiei. Ileana gustă repede din bucatele restaurantului „La Roma” direct la terasa din faţa centrului şi nu credem că cineva ar recunoaşte-o cub ochelarii negri cu ramă albă...

E superbă stând pe pianul prăfuit, la care a cântat folosind tocurile de la pantof, şi pe masa bikerilor. Apoi ne mutăm chiar în atelierul de reparaţii a motocicletelor. Geaca de biker i se potriveşte ca şi sacoul stilat de la „Motivi”... Auzim numai „ţac”-uri şi vedem numai blitzuri... Îi place. Ne încredinţează alegerea fotografiilor. Încă un semn că nu este nici fiţoasă, nici plângăcioasă, nici supărăcioasă.

Epilog... fără  cuvinte

Fotografii au zis că este o super profesionistă. Bărbaţii din redacţie – că e dureros de perfectă. Noi, fetele, sperăm că i-am devenit prietene. „Cel mai greu a fost cu zăpuşeala şi cu oamenii care tot insistau să dau un pic mai jos bluza de pe umăr... Ei, bărbaţii întotdeauna vor ceva mai mult. Glumesc. Mi-a plăcut baia în piscină. Şi câinele – prietenul nostru şi al bikerilor. Atmosfera a fost foarte relaxantă, echipa – profesionistă şi n-are cum să nu-ţi placă atunci când ai alături oameni de calitate”.
 

TEXT: Rodica Trofimov; FOTOGRAFII:
Victor Coşulean, Roman Rîbaliov;
STIL şi MAKE-UP: Marianna Petrenko; COAFURĂ: Salon „Angel’s”, VESTIMENTAŢIE: Pinco, Expensiv, Motivi, Palmers, Ponti; ÎNCĂLŢĂMINTE: Fabi; LOCAŢIE: Clubul „Niagara”, Clubul „Moto Center”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ehhhh...frumoasa e Ileana :) :)
rodica   -  
23 Decembrie 2009, 22:53
Sus ↑
demna de playboy... asa o mai prezentati de parca ar fi o sfinta...
ove   -  
28 Decembrie 2009, 13:44
Sus ↑
foarte frumoasa, doar e moldoveanca nu? rar la romini asa ceva... bravo ei! inebuneste barbatii.
un simplu om   -  
03 Ianuarie 2010, 13:48
Sus ↑
este foarte frumoasa are noroc in viata
rodica   -  
29 Ianuarie 2010, 21:50
Sus ↑
profund impresionat. totul realizat profesional. nici nu imi vine a crede ca moldovenii pot asa... de parca zici ca era un video de la fashion tv.
bravo baieti si frumoasa e Ileana
curcudus   -  
13 Februarie 2010, 01:18
Sus ↑
Cand se va intelege, oare, ca acesta e desfrau si sminteala?! Nu aceasta e frumusetea adevarata! Nu-i face cinste mamei o asemenea fiica. Daca nu se vor pocai (ambele), le asteapta fundul iadului, impreuna cu toti admiratorii lor! Desteapta-te, popor!
tatiana   -  
19 Februarie 2010, 14:14
Sus ↑
Nu pre a am intele: s-a despartit de Tiriak??? Nu are un bebe micut???
Alina   -  
22 Februarie 2010, 22:05
Sus ↑
O fetita ca multe altele la virsta corespunzatoare...
GVI   -  
24 Februarie 2010, 18:39
Sus ↑
in articol se spune ca are 24 ani.....dar din mai mue surse stim ca e nascuta in 1982......
allla   -  
16 Martie 2010, 21:37
Sus ↑
Mie mi-a placut ,e femenina si ai ce invata de la ea in acest sens
eu   -  
17 Martie 2010, 09:36
Sus ↑
e fitzoasa tare...parca s-ar uita la tine si ti-ar zice:ce mai vreti si voi de la mine prostilor?....
alla   -  
17 Martie 2010, 16:35
Sus ↑
articolul e din 2006.Din cate stiu ,e a fost o data cu Tiriac,s-au despertit,dupa care iar s-au cuplat,de data asta definitiv,urmand 2 copii(nascuti unul dupa altu(SUPER)).
Mie imi place foarte mult de ea,si la fata e deosebita,nu e frumusete ca toate frumusetile!
Ina   -  
23 Martie 2010, 19:10
Sus ↑
E SUPER SEXY si teribil de FRUMOASA!!!Si bravo echipei...au facut o treaba excelenta!!!
Daria   -  
31 Martie 2010, 17:17
Sus ↑
Important cum se simtea ea, nu ce credem noi... Dupa mine nu e perfecta, nici macar frumoasa, dar deosebita si cred si fericita!
Athina   -  
05 Aprilie 2010, 14:29
Sus ↑
esti foarte simpatica....imi placi mult!!!!!
eu   -  
07 Aprilie 2010, 11:58
Sus ↑
E BUNA FOC MAMĂ IL ARE PE VINO INCOACE
MISU   -  
07 Mai 2010, 23:37
Sus ↑
ei.........ce sa mai vorbim,si Ileana si mamica (dna Anastasia) sunt tare frumushele...........ca nishte adevarate moldovence :)))
idy   -  
24 Mai 2010, 12:29
Sus ↑
ohhhhhhhhh ce sexy de fata!!!!!
.......eu...   -  
22 Iunie 2010, 19:57
Sus ↑
Frumoasa rau sarla
CS   -  
28 Iulie 2010, 11:58
Sus ↑
Sexmasinen!
Terminator   -  
29 Iulie 2010, 23:48
Sus ↑
da e super e vecina mea.....
moldova   -  
30 Iulie 2010, 22:49
Sus ↑
nu o atac cu nimic daca zic ca nu e atit de frumoasa, sunt fete mult mai frumoase in Romania, daca lui Tiriac ii place nu inseamna ca e tare frumoasa.
mariana   -  
02 August 2010, 15:49
Sus ↑
E o femeie sexi ....
Lina   -  
11 August 2010, 13:49
Sus ↑
u sunt de acord cunt femei şi mai frumoase, DAR are un sharm care orice femeie ar vrea să aibă! Bravo
Nadina   -  
08 Septembrie 2010, 23:09
Sus ↑
e deosebita, are un sarm aparte ce o face unica si foarte senzuala.
vika   -  
16 Septembrie 2010, 17:14
Sus ↑
fata asta -jos palaria!!!
offf   -  
27 Septembrie 2010, 22:36
Sus ↑
frumoasa
valeriu   -  
16 Octombrie 2010, 18:12
Sus ↑
frumoasa nu an ce zice
valeriu   -  
16 Octombrie 2010, 18:12
Sus ↑
Ţine minte că mai ai şi un tată dat de Dumnezeu...
eu   -  
19 Octombrie 2010, 13:41
Sus ↑
Imi place.Vreau sa fiu ca Ileana.
kabi   -  
19 Octombrie 2010, 16:28
Sus ↑
Ileana, esti super sexy si super super frumoasa.... O admir si pe d-na Anastasia ca este o femeie deosebita...
Tomy   -  
01 Decembrie 2010, 23:24
Sus ↑
asa era si mama ei de tinara..frumoasa, modesta si cu ceva particular greu de inteles, dar se deosebea de ceilalti artisti.....simpla si tot odata deosebita...lucrul care il vedem si la fiica si la mama ...pina azi...complimente la toate doua..
alna..   -  
16 Decembrie 2010, 19:06
Sus ↑
N-ash spune ca e rupta din soare...
Adelaid   -  
07 Ianuarie 2011, 15:06
Sus ↑
E basarabeanca noastra,si era bine spus,,Ileana Lazariuc,una dintre cele mai frumoase femei din Republica Moldova''nu a Romaniei,Romania...pfoi,saracele femei a lor ca NIcoleta Luciu
Sec   -  
15 Ianuarie 2011, 12:02
Sus ↑
E seducătoare!!! Are o frumusețe de felină, distinsă, pe care știe s-o arate demn și fără vulgaritate, cît nu ar cobi gurile rele! E grațioasă și făcută pentru dragoste! Deși toate suntem femei, trebuie să recunoaștem că ceea ce-i frumos cu adevărat, se vede doar din glezna piciorului, încheietura mîinii sau arta de a purta o pereche de pantofi! Asta o poate face doar Femeia, și ea este o femeie!
elena   -  
15 Ianuarie 2011, 23:19
Sus ↑
eshti nu-numai MINDRIA D -ei ANASTASIA ci a tuturor Basarabenceror din MOLDOVA , BROVO THIe!!!!!!!!!!!!superba la chip.la corp!
lidia   -  
25 Februarie 2011, 16:13
Sus ↑
DAR OARE E FERICITA???????????

IUTA   -  
07 Martie 2011, 20:52
Sus ↑
Ce noroc mai are...
Da bine ca macar e ..chiar frumoasa!
Tanea   -  
21 Martie 2011, 12:35
Sus ↑
e frumoasa nu avem ce spune ce e frumos si lui dumnezeu ii place
aliona italia   -  
25 Martie 2011, 22:15
Sus ↑
Toate au pret si ea tot, asa ca.......
Anatol   -  
26 Martie 2011, 22:10
Sus ↑
ileana e foarte frumoasa
dumitrita   -  
05 Aprilie 2011, 17:07
Sus ↑
e tare frumoasa nu a folosit numel,e mamei sale pentru a deveni faimoasa.
ala   -  
19 Noiembrie 2011, 21:33
Sus ↑
Ne mindrim cu tine, esti super
Constantin, avocat, Bacioi   -  
27 Septembrie 2012, 22:24
Sus ↑
Ea frumoasa? ???????????????
44444   -  
31 Octombrie 2012, 04:40
Sus ↑
o moldoveanca perfecta, superrrr
ecaterina   -  
04 Decembrie 2012, 15:00
Sus ↑
Dupa ce am citit acest material am aflat ft multe lucruri despre ea, care niki nu aveam ideie :)Bv redactie sunteti superi ......
lenuta costea   -  
27 Martie 2013, 23:53
Sus ↑
Can i help you?
maurice   -  
03 Ianuarie 2014, 13:59
Sus ↑
Da Constantin frumoasa
Irina   -  
01 Februarie 2014, 12:43
Sus ↑
Foarte sexy.....
vikiusha   -  
18 Februarie 2015, 21:03
Sus ↑
Ileana a cumparat haine INCITY de la site-ul:
http://comfi.md/catalog.php?id=1220
Stilist   -  
01 Aprilie 2015, 17:14
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău