VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Helena Abegaz şi eternul feminin
Februarie 2014, Nr. 116-117

Helena Abegaz şi eternul feminin

Comentează   |   Cuprins

Helena Abegaz şi-a dorit să cânte şi să încânte. Şi a reuşit. Apoi a devenit celebră. Nu doar ca interpretă, dar şi ca vedetă de televiziune la Muz TV Moldova. În prag de primăvară o descoperim într-un pictorial care îţi taie respiraţia.

1. Viaţa Helenei într-o ecranizare de succes
Sunt o persoană care iubeşte viaţa şi întreaga noastră lume. Încerc să descopăr în fiecare zi ceva nou: uneori e ceva simplu, alteori ceva mai complicat. Important este să te dezvolţi în continuare. Eu cred că orice persoană trebuie să-şi hrănească şi cunoască spiritul. Toată activitatea o fac pentru a mă cunoaşte mai bine şi pentru a-mi hrăni fiecare părticică din suflet cu ceea de ce are nevoie.
2. Pasiunea pentru muzică
Cred că m-am născut în lumea muzicii. Am început să cânt atunci când am învăţat să vorbesc. Cu fiecare clipă mă adânceam tot mai mult în lumea muzicii. La moment, nu aş putea să exist fără muzică. Pentru mine, muzica reprezintă o manifestare a sentimentelor, emoţia propriu-zisă, pusă pe note. Muzica uneşte oamenii, îi face să simtă trăirile lumii înconjurătoare. O muzică bună te face să înţelegi că nu eşti singur pe lume, că există oameni care simt la fel. Fac muzică pentru a reda acest sentiment oamenilor.  3. Televiziunea – o provocare
De mult vroiam să-mi încerc puterile în calitate de prezentator TV. De fapt, făceam studiile în domeniul jurnalismului şi televiziunea trebuia să apară în viaţa mea, mai devreme sau mai târziu. A apărut pe neaşteptate. Am ajuns la Muz TV în momentul în care doream să încerc ceva nou. Mă bucur nespus pentru faptul că fac parte dintr-o asemenea echipă. Plus la asta, televiziunea reprezintă o experienţă foarte interesantă. De fapt, mereu am avut o atracţie faţă de televiziune. Am ales Facultatea de Jurnalism fiindcă mass-media, cred eu, reprezintă o artă. Cred că televiziunea e şi ea o artă care se intersectează cu muzica. E o mare plăcere pentru mine să vin cu bună dispoziţie în faţa camerei şi să realizez că îi pot face pe telespectatori să zâmbească.4. Despre emeia şi bărbatul perfect
Sunt multe femei pe care le consider un etalon al frumuseţii, feminităţii, puterii şi înţelepciunii. Totuşi, nu pot spune că există o oarecare femeie ideală pentru mine. Iubesc femeile puternice şi vreau să fiu puternică. Dar, în acelaşi timp, consider că femeia trebuie să rămână femeie şi să nu neglijeze rolul pe care i l-a dat universul. Bărbatul perfect e un termen foarte abstract. E ceva relativ, ceea ce e perfect pentru mine nu e perfect pentru altcineva. Nu prea contează fizicul, contează cum mă simt lângă bărbatul meu. Bărbatul „perfect” mă face fericită, mă face să cresc, să cred în viitor şi să iubesc prezentul. Apreciez bărbaţii inteligenţi, care ştiu ce înseamnă respect şi demnitate.(Text: Gonzo Deliriumovici şi Daniela Caraiman. Foto: Roman Friptuleac. Hairstyle: Lidia Colesnic. Make-up: Diana Doctorenco. Styling/Shooting Assistance: Diana Frunză şi Kristina Volkova. Vestimentaţie şi accesorii: ÉTÉ LAB. Loc: Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”).

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău