VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Gabriela Antocel. Gazela  provocatoare
Octombrie 2007, Nr. 42

Gabriela Antocel. Gazela provocatoare

Comentează   |   Cuprins

Ştie să arate frumos întotdeauna. Şi atunci când merge la o reuniune mondenă, şi la serviciu, şi atunci când în ţară soseşte mobilier nou şi ea trebuie să supravegheze procesul de „descărcare” şi „catalogare”. Gabriela Antocel este directoarea Salonului de mobilă „Casamania” şi asta explică legătura acestei femei interesante cu lumea frumoasă a interioarelor.

Pentru ea, o femeie frumoasă înseamnă o armonie între exterior şi interior. De aceea, pentru „exterior” are grijă să facă sport aproape zilnic (aşa şi scrie în CV-ul ei la rubrica „hobby”), iar dietele le ţine doar atunci când are chef să întreprindă ceva radical. „Secretul meu ar fi regimul alimentar bine pus la punct datorită soţului meu, care e acţionar al unui restaurant cu mâncăruri deosebit de sănătoase şi potrivite pentru menţinerea siluetei. Sportul şi plimbările pe jos sunt şi ele micile secrete ale mele, dar bine cunoscute de toţi”. Rezultatul e de faţă – supleţe de gazelă, energie pozitivă, naturaleţe şi o notă de senzualitate spre final. Fotograful Marius Bărăgan nu a avut decât să apese pe „trăgaci”.

Aerul ei cochet este probabil unul dintre „magneţii” care atrag vizitatori în Salonul de mobilă „Casamania”. „Nu sunt sigură de acest lucru. Cert e că odată intraţi în show-room, clienţii rămân încântaţi de mobilier şi de atmosfera din salon”, ne-a declarat Gabriela. Nu a crezut vreodată că în viaţa ei se va ocupa de un salon de mobilă, care, la ora actuală, este unul dintre cele mai în vogă la Chişinău, cu o gamă extrem de largă de mobilier, instalaţii sanitare şi accesorii ale brandurilor celebre din lume. De o afacere – da, pentru că este absolventă a Facultăţii de bănci şi burse de valori de la ASEM şi a Facultăţii de limba şi literatura franceză de la USM. Mereu i-a plăcut să studieze, să citească, lecturile fiind „hobby”-ul ei pentru suflet. Astfel, a învăţat să îmbine familia şi munca, sportul şi lecturile, utilul şi plăcutul. Este democrată şi exigentă la serviciu, atentă şi binevoitoare cu lumea din jur, simplă în comunicare. Atitudinea contează în toate. Şi în cazul în care o femeie îşi doreşte o carieră de succes şi o familie frumoasă. „E important ca femeile să-şi dorească cu adevărat acest lucru. Dar trebuie să aibă şi multă înţelepciune ca să şi le păstreze pe amândouă”.

Bărbatul ideal e cel de lângă ea. Dacă ar fi să schimbe ceva la ea, atunci ar mai „lucra” la unele trăsături de caracter. Stil înseamnă să ştii ce îţi place şi, mai important, ce ţi se potriveşte. Pentru ea contează mai mult felul în care te prezinţi în societate decât o ţinută extravagantă. „Bărbaţii preferă blondele? Cred că e o iluzie care de mult timp nu mai este valabilă”. Prietenii ei sunt oamenii cei mai apropiaţi sufleteşte. Îi plac lalelele galbene. Frumos pentru Gabriela înseamnă „tot ceea ce-mi provoacă o plăcere vizuală, auditivă ori o senzaţie extrem de plăcută”. Are mai multe piese preferate de mobilier, însă cel mai important e patul spaţios şi moale. Care tronează în casa ei foarte luminoasă, caldă şi confortabilă.

BLITZ
Alb sau negru?
Negru.
Bogat sau sărac?
N-am ales.
Victoria Beckham sau Ileana Lazariuc?
Victoria Beckham.
Chişinău sau Bucureşti?
Chişinău.
Romantică sau serioasă?
Romantică.
Cărţi sau filme?
Cărţi.
Ziua sau noaptea?
Ziua.
Vin sau coniac?
Vin.
Aur sau argint?
Aur.
Casă sau apartament?
Casă.

TEXT: Rodica Trofimov
FOTO: Marius Bărăgan (România)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

VM, numai moldovence frumoase, bravo!
super poze, multa femenitate (dar in realitate?, ce ziceti VM..?)
waw   -  
29 Ianuarie 2010, 13:43
Sus ↑
gorgeous!! Sint fara cuvinte....
vanzai   -  
25 Februarie 2010, 19:49
Sus ↑
Felicitari!!! Doar ca nu stiam de existenta unei astfel de facultati la USM ;)
GG   -  
19 Martie 2011, 18:44
Sus ↑
Eaca asta fata !!! fata 1111
sss   -  
01 Iulie 2013, 15:35
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău