VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Evelina Vîrlan despre dragoste, suferinţă și împlinire
Noiembrie 2014, Nr. 125

Evelina Vîrlan despre dragoste, suferinţă și împlinire

Comentează   |   Cuprins

Senzuală și în plin avânt – așa ne-a inspirat frumoasa prezentatoare TV Evelina Vîrlan în ziua în care am hotărât să realizăm această ședinţă foto. Fără farduri şi fără tabuuri, Evelina ne povesteşte despre dragoste, împlinire şi suferinţă, despre timpul care trece şi despre multe chestii interesante. Totul cu o sinceritate tulburătoare.

Împlinită mă voi putea considera atunci când bărbatul visurilor mele îmi va deveni soţ, cel care să mă aprecieze pentru ceea ce sunt, care în primul rând mă va iubi, în aşa fel încât şi eu, la rândul meu, să-i ofer toată dragostea. Deocamdată sunt preocupată de muncă şi de activităţi ce îmi aduc plăcere, căci am multe aspiraţii şi scopuri.

Niciodată nu m-ar cuceri un bărbat care îşi risipeşte atenţia cu toate femeile ce-l înconjoară. Îmi plac bărbaţii fermi, care ştiu ce vor şi fac posibilul şi imposibilul pentru a-şi atinge scopurile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu pot ierta trădarea. Dezamăgirea din suflet e atât de mare, că nu pot trece peste asta. Urăsc făţărnicia şi minciuna. De aceea îmi aleg cu multă grijă cercul de prieteni.

Nu pariez cu Dumnezeu. Sunt destul de raţională şi nu mă expun riscurilor. Nu îmi supun viaţa la încercări. Îmi ajung cele pe care mi le scoate în cale destinul.Text: Daniela Caraiman.
Fotograf: Vadim Jantîc.
Stilist: Daniela Cosniceanu.
Loc: Atelierul Lorinei Bălteanu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

are ce arăta !!!
El!   -  
23 Decembrie 2014, 15:12
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău