VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Evelina Vîrlan. Dezgolită frumos
August 2011, Nr. 87-88

Evelina Vîrlan. Dezgolită frumos

Comentează   |   Cuprins

Este vedetă, o are în sânge – cu asta ori te naşti, ori poţi să baţi la uşa televiziunilor şi sponsorilor de pomană. A mers pe calea deja bătătorită de a începe foarte devreme ascensiunea pe scara succesului şi iat-o, la doar 18 ani, având o grămadă de ocupaţii şi performanţe – scena, podiumul, „sticla” şi coperţile revistelor, toate au îndrăgit-o din prima, iar ea le este recunoscătoare şi fidelă.


Text: Marcel Toma.
Foto:
Vadim Jantâc.
Locaţie:
GOA Territory

Scurt pe 5

1. Născută pe 8 mai 1993, în Chişinău, a absolvit ciclul gimnazial la Liceul „M. Eliade”, după care a urmat liceul cu profil de arte „Elena Alistar”, în a cărui clasă teatrală studiază în prezent.

2. Cântă. De la vârsta de zece ani, a participat la peste 25 de concursuri naţionale şi internaţionale de interpretare, de la care s-a întors cu şase trofee şi numeroase premii 1 şi 2. Patru ani la rând a participat la finalele preselecţiei naţionale a concursului „Eurovision”, în calitate de back-vocalistă cu mai mulţi interpreţi (cu câţiva în acelaşi an). Primul său single se numeşte „Charlie” şi e scris de Max Chissaru. Recent a înregistrat o piesă în duet cu Arsenie Todiraş, „You can be free”, dar a şi scos o piesă nouă, „Out of your life”, semnată de Alex Braşovean.

3. Fotomodel. A participat la trei concursuri de frumuseţe, iar la ediţia recentă „Miss Moldova” s-a ales cu trei titluri  – „Miss Fitness”, „Miss L’Oreal” şi „Miss Love to Shine”.

4. Prezentatoare TV. A prezentat preselecţia naţională „Eurovision junior”, după care a devenit prezentatoarea emisiunii muzicale petru copii „Ring Star”, la Moldova 1, unde face pereche cu Adrian Ursu. Face parte din echipa de modele la emisiunea „Da sau Nu” pe Prime TV…

5. Hobby: dansul, croşetatul, desenul şi….fotbalul. Punctul de tangenţă –  fotbalistul Alexandru Cheltuială, care nu este departe nici de lumea modeling-ului.

Numele de scenă e stilizat după moda franţuzească? E mai trendy Eveline decât Evelina Vîrlan?
E mai uşor de memorat Eveline decât numele meu în întregime, plus că sună un pic mai picant, enigmatic, sexy... e mai franţuzesc, da. Dar apar pe scenă şi ca Evelina Vîrlan, deoarece numele meu întreg e mai recunoscut. (zâmbeşte)

Pentru câte ocupaţii îţi ajunge vreme? Eşti văzută la TV, pe scenă, în reviste… Eşti mai ok prezentatoare sau cântăreaţă? Sunt pregătit şi pentru răspunsul „ambele în egală măsură”, să ştii…
Am un program cu adevărat foarte încărcat, dar m-am obişnuit şi îmi place – dacă am o zi mai liberă, îmi pare că viaţa stă pe loc. Mă străduiesc să le reuşesc pe toate… Filmările la „Ring Star”, „Da sau Nu”, şedinţe foto, spoturi publicitare, seminare de machiaj şi coafură, concerte, ore de canto, sport, actorie şi, desigur, şcoala. Mi se spune că mă descurc bine şi ca prezentatoare, dar şi ca interpretă… Oricum, depun maximă străduinţă în tot ceea ce fac, nu pot face lucrurile pe jumătate. Sunt perfecţionistă de fire, de aceea, întotdeauna învăţ şi tind spre mai mult. La moment, nu aş putea alege ce îmi place mai mult – să cânt sau să prezint. Scena deja e viaţa mea!

Recent întoarsă din Barcelona, ţi-ai făcut o părere despre bărbaţii de acolo? Sunt cu mult mai macho faţă de ai noştri, sau tot Ion cu Vasile conduc parada?
Da, am vizitat Barcelona împreună cu iubitul meu. E un oraş foarte frumos. Am rămas impresionată de arhitectură, de natură, de bucate, de regulile stricte de circulaţie, de pozitivismul oamenilor... Dar de bărbaţi, nu prea… Bărbaţii noştri sunt mai frumoşi:)))…mai ales că alături aveam un bărbat deosebit…

Care este avantajul blondelor? Le-ai sesizat în vreun fel? Ţi-a prins de folos faptul că eşti blondă? De ce se aprind bărbaţii la culoarea deschisă a părului, ai vreo explicaţie ştiinţifico-practică?
Blondele par a fi mai gingaşe, mai naive şi mai inocente. Bănuiesc că anume asta place bărbaţilor. Blondele cu ochii albaştri, după părerea nu doar a mea, par mai aristocrate. Nu pot spune că am avut careva privilegii pentru că sunt blondă, muncesc la maxim întotdeauna, inclusiv pe plan intelectual, ca să dau dovadă că bancurile despre blonde nu sunt actuale. Deşi sunt blondă, nu prea mi se fac scutiri – cel puţin, eu nu am simţit asta.

La împlinirea majoratului ai avut parte de vreo petrecere specială? Prin ce s-a distins? Detalii, please…
La împlinirea majoratului, părinţii mi-au organizat cea mai frumoasă petrecere. Am serbat în club alături de cei mai dragi – peste 70 de persoane, printre care şi fotbalistul Alexandru Cheltuială – prietenul meu, adică. Şi altă lume bună – Adrian Ursu, TeQuila, Katalina Russu, Ionel Istrati, Dyma, Gloria Gorceag, Smally, Stela Boţan, Aliona Munteanu, Dumitru Botnaru, Dragoş Macari, Max Chissaru, Sergiu Căruntu, Nicoleta Nucă, MC Gootsa, Show ballet „Just Friends”, Alline, Andrei Tostogan, Criss Gonţa şi colegele mele de la „Da sau Nu”… A fost o seară de neuitat, o atmosferă incendiară!!! Am dansat, am cântat, am primit multe, multe flori, cadouri, mi s-au spus multe cuvinte frumoase... Surpriza serii a fost lansarea noii mele piese „Out of your life”, care a plăcut tuturor…

Pe coperta cărei reviste ţi-ar plăcea să mai apari? Niciun gând spre Play… şi Pent…, nu? Fată cuminte?...
Oh, aş vrea să apar pe coperţile celor mai populare reviste cum sunt „Elle”, „Cosmopolitan”, „Times”  etc.. Şi, desigur, „VIP Magazin”. „Playboy”? Nu… Vreau să rămân o enigmă pentru toţi! Da, pot zice că sunt o fată cuminte, nu cred că voi poza nud cândva, doar dezgolită frumos. (zâmbeşte)

Care au fost cele mai plăcute cuvinte adresate ţie de către un bărbat? Dar cele mai neplăcute?...
Mi s-au făcut multe dedicaţii şi mi s-au spus cuvinte frumoase, chiar şi în versuri. Dar am apreciat întotdeuna nu conţinutul lor, dar sinceritatea cu care mi-au fost spuse... Cele mai plăcute cuvinte care mi s-au spus sunt „Tu eşti viaţa mea!”, „Fără tine viaţa mea îşi pierde sensul!”. Pentru a mă răni, nu e neapărat să mi se spună cuvinte urâte, mă răneşte şi o privire rece. Cel mai tare mă doare când mi se spune că obţin careva succese doar fiindcă arăt bine. Categoric nu sunt de acord cu asta.

Există o reţetă specială pentru a ajunge mai repejor la inima ta? Ce trebuie să pregătească bărbaţii dornici să te cucerească? E stabilit deja câştigătorul ori „cursa” mai durează?
Nu e uşor să ajungi la inima mea... dar totuşi e posibil (dacă cineva a reuşit). Îmi plac bărbaţii frumoşi la chip, îngrijiţi, sexy, curajoşi, încrezuţi în sine, punctuali, responsabili, darnici şi, desigur, romantici. Pentru a mă cuceri, un bărbat trebuie să mă facă să simt că sunt unică. Mă irită când sunt privită doar ca o „păpuşă”. Nu iert şi nu accept trădarea. Principalul e că în inima mea înfloreşte dragostea!!! Iubesc şi sunt iubită!!! Sunt un om fericit!!!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

18 ani si asa bogatie!!! Buna bucata de carne!
ddd   -  
14 August 2011, 14:47
Sus ↑
da chear ii buna fetitza asta RRRRRRRRRRRR
ggg   -  
15 August 2011, 14:07
Sus ↑
photoshop
photo   -  
16 August 2011, 10:23
Sus ↑
care photoshop draga?invidia te mananca..Evelina esti super!!!
ana   -  
17 August 2011, 16:59
Sus ↑
nici o invidie nu e,,ai vazuto fara machiaj cum e?niste sprincene si gene albe are ca nici nu se evidentiaza..machiata si cu fotoshop normal ca efrumos
Aurica   -  
17 August 2011, 18:26
Sus ↑
e foarte frumoasa si fara machiaj)))
frumusete naturala exista)
Ania   -  
17 August 2011, 20:24
Sus ↑
what people photoshop?you just envious,envy in present in those who believe that is photoshop
Natasha   -  
18 August 2011, 12:15
Sus ↑
ea shi fara make -up e frumooasa!nu spuneti minciuni!
Aliona   -  
18 August 2011, 12:55
Sus ↑
am vazut-o shi nemachiata...e la fel de gingasha shi frumoasa. aurica, probabil spincele tale nici photoshopul nu le salveaza...eshti caraghioasa))),sprincele nu-i plac...
Evelina nu te cunosc personal,dar te admir!
p.s....este video pe net,fara photoshop
nicu   -  
19 August 2011, 02:33
Sus ↑
sunt o multime de fete frumoase la noi,in care nu are cine investi ca sa ajunga undeva....iar d-ra din imagine e obisnuita,nimic special....
daria   -  
19 August 2011, 11:52
Sus ↑
fata e intr-adevar frumoasa shi la o virsta atit de frageda sa ai atitea reushite,chiar e bravo! imi imaginez cita munca a depus de mica.BRAVO !!!
ION ANTON   -  
19 August 2011, 17:58
Sus ↑
Waiii, caree obisnitaa? faa dara ce veziii tu special prin ce intelegi tu specialul?eaa e un ingerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lovee youu evelineeee!!!!!!!!!!!!!!nu asculta tati urusile si tati proasteleee invidioaseee
Danila   -  
19 August 2011, 20:02
Sus ↑
O cunosc personal pe Evelina. In realitate e mult mai fumoasa si gratioasa, are ceva in faptura ei ce pozele si ecranul de la Tv nu pot reda. In plus cunosc o mutime de alte mold-vedete in care s-au investit sume enorme de bani si tot urate au ramas.
Juice   -  
20 August 2011, 08:57
Sus ↑
Da, o stiu si eu pe Evelina, in realitate pare putin mai copilaroasa ce ii da si o alta iziuminka,. insaa ramine la fel de frumoasa,
Jimbei Marcel   -  
20 August 2011, 12:25
Sus ↑
waw....o fata deosebita!!! frumoasa shi talentata...sunt sigur ca multzi o viseaza...bafta multa,copila cu chip angelic!
david   -  
22 August 2011, 03:48
Sus ↑
dragutza, dar obishnuita, sunt fete mult mai speciale la capitolul aspect fizc.In realitate poarta foarte mult machiaj (cine a scris despre sprancene are mare dreptate :))) ), nemachiata n-am vazut-o,asa ca nu ma pronuntz.Unele premii shi realizari cu care se mandreshte asha mult sunt obtzinute asha cum se obishnuieste pe la noi, dar macar ai la ce te uita spre deosebire de alte "cantarete".
snake   -  
23 August 2011, 16:16
Sus ↑
evelina in viatza de zi cu zi poarta mult machiaj? daca nu ai vazut-o in realitate de unde potzi shti?.....majoritatea premiilor obtzinute sunt aduse de peste hotare,avind paritzi cu un venit destul de modest nu cred ca au cumparat concursurile de acolo,e imposibil....este cu adevarat ft muncitoare ,nu accepta sa fie privelijiata nici chiar la shcoala. ascultatzine pe noi ,cei care o vedem zilnik...intrebatzi persoanele care o cunosc personal...e cu adevarat un etalon.
Dima(coleg de clasa)   -  
23 August 2011, 23:23
Sus ↑
SUCCES IN CONTINUARE TINE-O TOT ASA!!!!!!!!!
AURELIA   -  
24 August 2011, 15:56
Sus ↑
Mai bine spancene albe decat un suflet negru de invidie...
Zina   -  
25 August 2011, 23:34
Sus ↑
... fata arata de 30 dar nu de 18
grav
INGA   -  
26 August 2011, 13:46
Sus ↑
ba sprincele sunt prea albe,ba arata de 30...fetelor doar stind acasa shi nefacind nimik ai pofta shi timp ptr invidie...copila asta munceshte de mica. i-am fost profesoara 5 ani ,e un copil cu un potentzial deosebit,doar prin straduintza,ambitzie shi munca se manifesta.sunt deacord ca multzi sunt promovatzi pe bani,neavind nimik deosebit in ei. dar nu e in cazul dat.parintzii intr-adevar sunt foarte modeshti shi i-au dat o educatzie deosebit de buna.
Invidia e un pacat,dar darul birfitului e un viciu!
D. B   -  
26 August 2011, 17:26
Sus ↑
.... pentru D.B - ce afirma k e profesoare " Atunci cind omul i-si exprima liber opinia, si in mod special cind constata o fapta reala nu se poate egala cu "invidie" nici pe departe"
e nevoie de multa munca si intelegenta ca sa prezinti o emisiune pentru bebelusi:)))
.... la sigur apreciaza pozele din VIP nu doar cele ce stau acasa !!!!!!!!
INGA   -  
27 August 2011, 16:57
Sus ↑
frumoasa fata,bravo! succese mari in viitor!
aurelia   -  
27 August 2011, 20:11
Sus ↑
eu shtiu un lucru...cind nu-mi place ceva,dar nu sunt invidios imi caut de treaba,dar nu scriu prostii ca sa ponegresc pe cineva.
Fatuca asta e foarte senzuala shi frumoasa. Referitor la merite shi premii...banuiesc ca cei de la VIP Magazin verifica mai intii datele. Nu a mai nimerit ea in vizorul lor din senin.
Anatol   -  
27 August 2011, 20:28
Sus ↑
Mai da moldoveni mai sunteti
fata asta si-o expus pozele pentru publicul larg, nu doar pentru ea si sunt acceptate comentarele atunci lasati publicul sa se exprime asa kum vede el ca are 30 ca are spricene albe si nu mai fiti asa destepti si sariti in aparare ba ca e invidie ca e birfa!!!
nimeni nu e perfect
Artur   -  
28 August 2011, 19:21
Sus ↑
nu fiti invidiosi, reprogramativa gindirea si zimbiti mai mult va asigur automat vi se va schimba si la voi destinul
jos invidia   -  
29 August 2011, 23:03
Sus ↑
Parere gresita despre blonde. Nimic inocent si naiv. Aristocratic?! nici atit. Make-up-ul si look-ul agresiv confera un aer vulgar, un aer de "playboy".
Nimic nu poate fi mai inocent, mai naiv decit un look decent, natural. Si, ce fel de aristocratie fara simplitate si eleganta, calitati ce-ar trebui sa fie in singe la o persoana care se situeaza insasi pe piedestalul aristocratiei ? Coco Chanel spunea " Скромность это верх элегантности".
dramaqueen   -  
31 August 2011, 01:34
Sus ↑
amintiti-va doar simplitatea si eleganta printesei diana, aristocrata prin singe. Comparati acum ))
dramaqueen   -  
31 August 2011, 01:38
Sus ↑
E matura pentru 18 ani
Ion   -  
31 August 2011, 07:47
Sus ↑
mai oameni buni,de atzi cunoashte-o in realitate cit e de modesta shi naturala probabil atzi avea alta parere. rubrica VIP magazinului a fost probabil mai mult ca o provocare pe care a acceptat-o din curiozitate. shi nu putetzi sa va facetzi o parere despre o persoana doar in baza unor poze.
o femeie are sharm atunci cind apare in mai multe epostaze...
eu,cunoscind-o de citziva ani am ramas putzin uimit de aceste poze...in viatza e foarte timida shi modesta. dar e la fel de frumoasa!
ION   -  
31 August 2011, 15:27
Sus ↑
apropo...nu a spus in interviu ca ea este aristocrata...a spus ca dupa parerea ei,barbatzii ishi fac asha pareri despre blonde.
dar nu e delok greshit ,daca fiecare domnishoara ar tinde spre noblete.
ION   -  
31 August 2011, 15:35
Sus ↑
da,deacord arata mai matur dar e bine formata.
lidia   -  
31 August 2011, 15:42
Sus ↑
Doamne,cite aberatii poti vedea aici))
Prin comentariile acestea nu o lasati pe Evelina indiferenta.Nu aveti decit sa comentati aiurea! cei care o cunosc stiu cum e ea cu adevarat!In aceasta rubrica,Evelina nu a facut decit sa faca o mica schimbare,a vrut si ea sa incerce ceva neobisnuit!!Si pot spune ca i-a reusit! A iesit minunat in poze ca deobicei!
P.S. si de unde ati scos ca ea arata a 30 de ani??
si mai ales de unde ati scos ca are sprincene albe?? urmariti-o mai atent si veti vedea ce culoare au sprincenele ei. Si as mai adauga ca in viata de zi cu zi Evelina nu umbla mereu machiata,stie cind are nevoie de machiaj si cind nu.Nu sunteti voi aceia care trebuie sa-i spuneti ce sa faca si mai ales cind sa se machieze.E viata ei si are dreptul sa fie mereu frumoasa,chiar daca va adauga si putin machiaj.
C.T   -  
01 Septembrie 2011, 01:35
Sus ↑
Evelina Virlan invata sa accepti critica constructiva si nu nega sub pseodonime comentariile postate de altii. Nu-ti convine retrageti pozele.
Si tu chiar arati foarte matur pentu a tai 18 ani iar daca tie i-ti place nimeni nu te judeca, doar se expun pareri !
Alina   -  
01 Septembrie 2011, 14:52
Sus ↑
Bai va roade invidia....pacat ca pe voi nici photoshopu nu va ajuta....
Alis   -  
01 Septembrie 2011, 17:24
Sus ↑
fata asta nu merita comentariile voastre, nu vedeti ca nu le poate accepta .
lasati-o si nui mai dati atentie
ea se crede perfecta, dar nu e nici pe departe !!!
Marcel   -  
02 Septembrie 2011, 09:16
Sus ↑
fata e chiar super! frumoase fete are Moldova
nicu   -  
03 Septembrie 2011, 19:49
Sus ↑
Evelina este cea mai super ea este o fetita minunata ca poate sa faca multe lucruri pe care unele persoane nu le pot face pot sa spun una' Eveline este un exemplu demn de urmat"
Diana M.   -  
17 Septembrie 2011, 14:49
Sus ↑
poti sa mori de ris,
andrei   -  
20 Septembrie 2011, 10:45
Sus ↑
Sunt o fana alui Evelina ea este cea mai supar
dana   -  
30 Septembrie 2011, 15:27
Sus ↑
Nimeni nu se indoieste de frumusetea ei, dar nu este asa de profesionala, mai atrageti atentia la cum tine miinele, odata ce-ai acceptat aceasta provocare nu-ti tine bustul in felul acesta, miinele femeie e cartea ei de vizita. Fi-i mai degagata, eu spre ex, vad o incordare totala.
a.p.   -  
09 Noiembrie 2011, 11:58
Sus ↑
Este fotoegienica ,dupa cum se vede,este foarte frumoasa ,draguta ,pot sa spun ca e uimitoare ,asa persoane mai rar intilnesti cu un talent minunat ,succese mai departe Evelina !!
diana   -  
05 Iulie 2012, 21:15
Sus ↑
o iubesc pe evelina virlan salutari
sabina   -  
05 Decembrie 2014, 16:02
Sus ↑
sunteti un ingeras sclipitor va iubesc din inima va astept raspunsul
sabina   -  
12 Decembrie 2014, 14:18
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău