VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Elena Fetisova. Specialista flirtului
Septembrie 2011, Nr. 89

Elena Fetisova. Specialista flirtului

Comentează   |   Cuprins

Atunci când îi dai un telefon, o tanti îţi şopteşte excitant la ureche „Привет, моя кошка, поиграй со мной немножко…”, moment în care sesizezi că persoana pe care o suni este chiar una specială. Bărbaţii, firesc, pornesc imaginaţia, care poate să meargă cât de departe le doreşte sufleţelul – ceea ce nu e interzis de nicio lege.

Elena alimentează iscusit multe imaginaţii la „Русское Радио” şi „RU TV Moldova”, dar şi în viaţa cotidiană. Cum fiecare nişă trebuie să fie ocupată, ea deţine monopolul în domeniul flirtului, a imaginii de pisicuţă cu un miorlăit seducător ce te duce cu gândul depa-a-a-arte, dar şi te face să te întrebi dacă e pe bune aşa sau nu este decât o „imagine” şi nimic mai mult. Dacă ştiţi să citiţi printre rânduri, veţi afla multe despre această fată cuminte…  Că e drăguţă şi plină de umor e lucru cert, dovada fiind cantitatea enormă de zâmbete care însoţeşte acest articol…


Te-ai decis în privinţa statutului? Până la sex-simbol mai ai de muncit? Crezi că în acest rol ai un loc rezervat sub soarele Moldovei?
Sex-simbol este un termen care marchează personalităţi recunoscute, bărbaţi şi femei deopotrivă, pe care majoritatea îi vede atractivi din punctul de vedere al sexualităţii, ca să fugim de cuvântul „sexuali”. Aceştia sunt o parte de neînlocuit a culturii pop, sunt fabricaţi şi susţinuţi frenetic de industria showbizului, cinema, fashion şi sport. Se mai întâlnesc şi politicieni, pardon (zâmbeşte)… Noi avem o cantitate industrială de fete/femei frumoase (nu neapărat din domeniul showbizului), fiecare fiind un sex-simbol pentru bărbatul său şi nu numai. Cred că fiecare femeie este sexy în felul său, fiecare are un „vino-ncoace” care doar trebuie pus în valoare şi atunci are garantat un „covoraş” din bărbaţi aşternut la picioare (zâmbeşte). Asta dacă vorbim de aspectul exterior, deşi nu trebuie scoasă din ecuaţie nici energia sexuală interioară – asta ţi-o dă mama natură (în cazul în care e generoasă) –  pe care o redau ochii, privirea… Bărbaţii adevăraţi sesizează din prima şi, poate, acordă acestui element o atenţie aparte. Dacă femeia ştie să îmbine armonios aceste două lucruri, bărbatul nu are nicio şansă să scape din capcana întinsă (zâmbeşte). Ce ţine de mine, nu mi-am definit niciun statut, este important să fiu atractivă pentru bărbatul meu, mai puţin pentru majoritatea lor (zâmbeşte).

Să fii o dulce e ceva comod sau pot apărea şi neplăceri? Până când durează această stare şi când intervin cuvintele „magice” – „domnule, cred că aţi înţeles ceva greşit”? Sau nu se ajunge până aici?...
Nu s-a ajuns la asemenea situaţii periculoase, dar au fost unele de altă natură. Partea rea e că există bărbaţi care au dezvoltate în exces imaginaţia şi fanteziile sexuale (zâmbeşte). Nu! Nu e rău, în principiu, dar în loc să inventeze şi să povestească altora despre „isprăvile” lor, mai bine ar utiliza acest talent la scrierea romanelor erotice. Ar deveni renumiţi şi ar câştiga milionul... Şi admiratoare (zâmbeşte).

E complicat să le explici bărbaţilor că mieunatul erotic e pentru TV, iar viaţa e o altă operă? Sau mieunatul continuă şi în afara orelor de muncă?
Nu am de lămurit nimănui nimic: în viaţă, de partea asta a ecranului, nu fac nimic provocator… chiar şi atunci când decolteul e foarte pronunţat (zâmbeşte).

Apropo de viaţa personală… Îţi vine greu să treci de la sticla frumuşică la tartine cotidiene şi scosul gunoiului în plină noapte?
De ce neapărat „tartine cotidiene”? Nimeni nu a anulat romantismul din viaţa privată şi nu mă costă mare lucru să-i fac persoanei iubite clătite la două noaptea sau să-i deschid borcănaşul cu gem de căpşuni… dacă mă roagă gingaş la urechiuşă, desigur…

O persoană publică poate avea parte de o viaţă privată liniştită chiar dacă este adorată în faţa ecranelor de o mulţime de bărbaţi şi reprezintă ţinta fanteziilor lor sexuale?
Dacă în relaţia a doi oameni dragi există încredere şi înţelegere în afară de „focul dragostei”, viaţa personală are dreptul la existenţă… chiar şi pentru persoanele publice!

Îţi place imaginea ta pe sticlă sau la RU TV ţi-au ordonat să bagi în priză mutrişoara dulce şi să nu sari de pe ea? Cât de mult coincide imaginea Elenei Fetisova de la TV cu Elena Fetisova din viaţă?
N-am ştiut că bag aşa ceva în priză (zâmbeşte). Serios, nu sunt adepta clişeelor şi nici Gemeni după horoscop. În viaţă, la fel ca „pe scenă”, sunt o femeie cu plusuri şi minusuri, care uneori poate fi indispusă şi ochii îi trădează starea de spirit, iar cu ochii închişi n-o să prezinţi mare lucru la TV (zâmbeşte). La radio e mai uşor, deşi cei mai apropiaţi îşi dau seama şi după voce dacă am ceva pe suflet. Apoi, în mine mai trăieşte o fetiţă jucăuşă care are şi un nume, dar o pot cunoaşte doar persoane foa-a-arte speciale…

Ai primit careva propuneri din partea sexului puternic? Pe care le-ai acceptat?
Au fost, n-o să fac figuri acum, dar eu nu sunt fata care să se dea în vânt după tot felul de propuneri. Pentru mine viaţa nu e o joacă, nu vreau să joc… mai ales cu sentimentele altor oameni… Ştiu exact de ce fel de bărbat am nevoie (zâmbeşte).

Apropo de sexul tare… pe cât e de tare dacă poate fi îngenuncheat printr-o simplă privire, mai ales cu un decolteu generos sau o fustă care se termină înainte de a începe?
Zău, chiar aşa este? N-am observat… Serios acum, fetele nu trebuie să exagereze la acest capitol. Pentru mine, puterea bărbatului constă în iscusinţa de a îmbina două calităţi primordiale şi contradictorii într-o măsură oarecare – bărbăţia şi tandreţea, lângă care mai încap încă atenţia şi grija.

De cât timp ai nevoie pentru a „îmblânzi” un bărbat şi a-l face să stea „în două labe” ca un căţel ascultător? Sunt şi din cei care opun rezistenţă?
Stai să calculez… Nu, că va crede lumea că sunt îmbrăcată în latex negru şi am un bici (zâmbeşte). Nu, n-am aplicat aşa măsuri, dar prefer să lucrez cu răbdare şi minuţiozitate. Aş folosi, poate, tactica asta doar dacă tipul mi-a trezit straşnic interesul, ceea ce se întâmplă foarte rar. Bănuiesc că metoda „biciului” nu funcţionează în raport cu toţi, atunci adăugăm şi prăjiturica. Rezistenţă au opus, cum fără asta?… În fine, încotro ai lua-o, de tine însuţi nu fugi nicăieri!


Text: Marcel Toma.
Foto: Vadim Jantâc.
Coafură şi machiaj: salonul MICUŞA STIL.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

nu are talie e patrata :)
Artur   -  
04 Octombrie 2011, 15:33
Sus ↑
sunteti cea mai tare revista,si in special
Rodica Cioranica.
DIA   -  
05 Octombrie 2011, 00:10
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău