VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Ecaterina Său. Cowgirl
Mai 2008, Nr. 49

Ecaterina Său. Cowgirl

Comentează   |   Cuprins

După quartetul de la show balet Teodor din ediţia trecută, am revenit la practica „solo” în a „dezgoli frumos”, pentru a evita eventuale crize cardiace – de atâta frumuseţe… De asemenea, am revenit la „Liga Campionilor” – aşa a venit rândul celui de-al treilea model „dezgolit frumos” în paginile revistei noastre. Cineva ar zice că e puţin, dar selecţia e drastică: doar „The best from the best”, spre deliciul consumatorului, devenit deja alintat în cei peste doi ani de la înfiinţarea rubricii. Şi, ca să nu repetăm registrul tematic, am mutat vestul sălbatic în codrii Orheiului: „cowgirl” e loock-ul pe care ni-l prezintă seducătoarea Ecaterina Său.

Cei care o văd pentru prima dată nu au nici o îndoială că e venită de prin Taşkent sau Fergana – are un tipaj asiatic care îi dă bine, mai ales în contextul muncii de model. Frumuseţi sunt multe, dar în modeling contează foarte mult şi trăsăturile specifice care le scot în evidenţă şi care fac trecătorul să se oprească, iar Catea face parte anume din această categorie. Şi mai interesant e că tipajul său asiatic reiese dintr-un „cupaj” de sânge… moldo-ucrainean.

Scurt pe doi

Nume: Ecaterina Său
Înălţimea: 1,78 m
Greutatea: 57 kg
Mărimi:  88-60-90
Mărimea piciorului: 38
Culoarea părului: Brun
Culoarea ochilor: Căprui
Oraşul preferat: Londra
Locul de vis: Paris
Cel mai frumos bărbat pe care l-ai văzut vreodată: Hm… Tatăl meu!
Cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată: Mama!... Şi Adriana Lima!


S-a născut la 10 mai 1989 la Tiraspol, oraş în care a şi copilărit şi în care şi-a început cariera de model, pe la 15 ani. Acum e la Chişinău, munceşte pentru agenţia de modeling „Mandarin” şi, ca orice model care se respectă, studiază la ASEM (anul II la Bănci şi Finanţe). A pozat pentru „Ponti”, „Melange”, „Palmers”, „Leonardo” şi are în palmares câteva titluri de „Miss”: două concursuri de frumuseţe din oraşul natal, după care „Miss Rixos” la Chişinău şi „Miss World Tourism 2007” în Antalya. În calitatea sa de câştigătoare a acestui concurs, este „obligată” să călătorească prin lume, după care urmează un contract profesionist cu agenţia „Platinum Model” din Londra, metropolă care îi place pentru perspectivele ce le poate oferi în carieră, dar la capitolul „oameni” tot Chişinăul deţine întâietatea.

intre „podium” şi „faţă” alege lucrul de fotomodel, plus că la noi nici podiumuri pentru defilări nu sunt ca lumea, deşi la parametrii săi profesionali o poate face fără probleme. Calităţi – ca la toată lumea: educată, perseverentă. Ca un veritabil taur, ştie ce vrea de la viaţă şi rezultatele nu întârzie să apară. Ca să nu pară chiar ideală, rareori se întâmplă să nu întârzie – mă rog, lor li se permite. Fără falsă modestie, îi place cum arată. Nu vrea să umble la înfăţişare, ţine la imaginea sa, iar gândul de a se face blondă nu a pătruns-o şi nici nu se prevăd asemenea perspective.

Nu stă mult pe gânduri când este pusă să descrie portretul bărbatului ideal: în aspect fizic, să aibă constituţie atletică - umeri laţi, spate sănătos şi abdomen conturat (bicepşii şi tricepşii nu sunt obligatorii). De fapt, nu sunt solicitări fantastice – din descrierile Ecaterinei aşa rezultă portretul bărbatului în medie pe statistică. Ah, şi fără burtică „de bere”. Asta mai greu… E de dorit să mai fie cumpătat şi inteligent şi să aibă minte limpede. Zgârciţii nu sunt pe placul Catei (aţi văzut vreodată o femeie căreia să-i placă din ăştia?). În alte aspecte, banii nu sunt factorul determinant pentru Ecaterina în alegerea partenerului, dar fără ei tot parcă viaţa nu e cum trebuie. Nu sunt pe primul plan, dar din lista criteriilor de selecţie tot fac parte.

Acum, nu cred că e tocmai bine să se arunce toţi bărbaţii să-şi contureze abdomenele pentru fata noastră. Mai bine ar fi dacă ar „măiestri” înşişi asemenea „capodopere”, mai ales că reţeta e ştiută: se ia tată moldovean, mamă ucraineancă şi… spor la treabă!

Text: Marcel Toma
Foto: Roman Rîbaliov
Stil: Eugen Reabenchi
Coafură: Elena Martînova (Salon „Micuşa Stil”)
Machiaj: Diana Grigoraş (Salon „Micuşa Stil”)
Locaţie: „Genza Club” (Riding Club „Imperial Sport”)
Transportator: Taxi MERIDIAN 1422

Mulţumim pentru
susţinere în realizarea sesiunii foto magazinului de suveniruri „Arbalet”.
str. Bănulescu-Bodoni 22 .

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sio dat budza pe dos...si ii pare a fi tare sexy...uoffff
barbaris   -  
07 Martie 2010, 09:22
Sus ↑
eu am vazut-o la ProMotor la tv si e urita!nu te supara Catea dar asa-i..
iura   -  
17 Martie 2010, 16:31
Sus ↑
Se vede ca are un amant bun,lm plac pozele bravo RABALEOV!!
lena   -  
04 August 2010, 21:12
Sus ↑
bravo stilistului care a muncit........
jelu   -  
30 Noiembrie 2010, 18:48
Sus ↑
если даже опустить все пережитки типа duck face и т.д в любом случаи не раскрыли красоту девушки...жаль :(
Даниил   -  
19 Ianuarie 2011, 15:25
Sus ↑
imbracata arati super dar in lengerie nu pari sa fii super sexy mai bine si mai frumoasa esti imbracata
lena   -  
09 Octombrie 2012, 11:58
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău