VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Daniela Tudos. CMS-ul de la „JurnalTV”
Decembrie 2011, Nr. 92

Daniela Tudos. CMS-ul de la „JurnalTV”

Comentează   |   Cuprins

Este frumoasă, ambiţioasă, are o minte ageră. E o fată dezgheţată despre care se spune că se descurcă oricum şi oriunde. Şi-a dedicat copilăria şi adolescenţa gimnasticii, iar cei 12 ani aflaţi în sportul de performanţă o ajută acum în ceea ce face pe plan profesional – este animatoare (PJ) într-un club de noapte, instructor de fitness…

Şi apariţia la „JurnalTV” a făcut-o pe aceeaşi filieră, în postura de coprezentatoare a rubricii „Deşteptarea în mişcare” alături de prietenul său, Sandu Luchiţa. Vrea să crească şi să facă lucruri frumoase în televiziune şi nu numai, învaţă pentru asta, acumulează cunoştinţe şi idei, pe unele dintre ele (chiar şi mai vechi) le-am „scanat” în textul însoţit de pictorialul incendiar.

Vârstă: 20 de ani.
Semn zodiacal: Gemeni
Data naşterii: 24.05.1991.
Carte de vizită: Candidat de Maestru în Sport (CMS) la gimnastică, instructor de fitness, reporter-prezentator „JurnalTV” („Deşteptarea”), PJ, studentă la USM (Business şi Administrare), deţine contracte publicitare de reprezentare.
Oraşul viselor: Milano, New York.
Animale în posesie: Lucky, un bishon maltenez nebunatic, care adoră roşiile, şi un pisoi, Dimok, găsit în dosul casei.
Visul: ca viaţa sa şi a părinţilor săi să fie o poveste.
Actorul preferat: Hugh Jackman.
Limbile vorbite: rusa, româna, engleza, ucraineana.
Mâncarea preferată: fast-food.
Hobby: unghii, dansul, muzica, fotografia.
Culorile preferate: roz, alb, gri.

>> Când am păşit prima dată în televiziune,
nu-mi venea să cred că aşa ceva se poate întâmpla cu mine. Credeam că acolo te bagă mama cu tata – de asta am fost mândră de mine.

>> Am simţit susţinerea permanentă a Natei Albot încă de când era producător la „Deşteptarea”. Ea a văzut ceva în mine (nu am înţeles nici eu prea bine ce anume), a crezut în mine şi, părerea mea, o face şi acum. Ştiu că multora li se pare că nu sunt pe merite acolo, dar mă străduiesc să le ignor părerile…

>> „Micul ecran” mi-a oferit mai multe oportunităţi şi oferte. De exemplu, să apar în revista „VIP magazin” (zâmbeşte)…

>> Proiectul la care visez în televiziune este o rubrică dedicată în totalitate femeilor. Sau, poate, un proiect special pentru bărbaţi – nu m-am hotărât încă, dar, de îndată ce o fac, aflaţi la TV.

>> Privirile interesate ale bărbaţilor din jurul meu
mă duc la gândul că sunt tare de tot (zâmbeşte). Nu prea mă interesează dacă bărbaţii se uită la mine sau nu, dar îmi place dacă aceştia o fac. Să nu credeţi o femeie dacă spune contrariul. Uneori însă, chiar mă deranjează.

>> PJ este o meserie care îmi oferă bani
(zâmbeşte) şi îmi permite să fac ceea ce-mi place foarte mult – să dansez. Plus la asta, munca de PJ mi-a oferit nişte prietene superbe. Dar este şi un aspect negativ în această meserie – deseori, oamenii îşi creează o părere greşită despre mine auzind că fac asta. Gândul îi duce departe în direcţia care nu tocmai mă avantajează şi asta nu-mi convine.

>> Prietenul meu, Sandu, este invidiat de mulţi bărbaţi
pentru că mă admiră mulţi, dar el e „singurul” – este unicul pentru mine. Îmi place să flirtez, dar niciodată nu-mi permit mai mult. Bănuiesc că starea asta îl ţine într-o tensiune permanentă, deşi nu o arată – el mă iubeşte şi ştie că aş putea fi cu oricine, dar sunt cu el. Chiar dacă are câteva minusuri care mă deranjează, el mă susţine şi crede în mine şi în ceea ce fac. Chiar mai mult decât mine. El e cel mai bun prieten pentru mine şi suntem pe un val.

>> La anii mei, lumea mi se pare rea şi dură, oamenii s-au dezvăţat să fie sufletişti, cu toţii sunt cu gândul doar la partea materială.

>> Peste vreo zece ani,
mă văd în altă ţară, cu un salon de înfrumuseţare sau poate o şcoală de dansuri. Poate, căsătorită, deşi cred că e devreme să mă gândesc la asta. Sigur.

>> Cel mai important lucru în viaţă este familia mea, am o legătură foarte strânsă cu părinţii, vreau să le mulţumesc că m-au făcut aşa cum sunt şi că m-au învăţat să fiu puternică. Îl ador pe tatăl meu, care este idealul de bărbat, iar mama mi-a fost şi rămâne cea mai bună prietenă, ea îmi dă sfaturi şi ştie totul despre mine.

>> Am un caracter foarte puternic, nu mă las manipulată sau influenţată, nu mă linguşesc pe lângă oamenii pe care nu-i agreez. Poate, de asta nici nu sunt pe placul unora.

>> Îmi place să citesc, să dansez, o pasiune care îmi alină durerile şi care îmi redă starea sufletească. Mai am un hobby – fac unghii false, ceea ce îmi place foarte mult, mai ales că îmi aduce şi un oarecare venit.

>> Limba română nu a fost cea mai populară în mediul meu. La gimnaşti, sportivi, în general, e mai complicat cu asta. Totuşi, multă lume nici n-ar spune că vorbesc româna doar de când am venit la „JurnalTV” – lucrez mult la acest capitol şi succesele mele sunt vizibile, apreciate şi invidiate. De Sandu, în primul rând, care dă şi el din coate pentru a vorbi la TV o română impecabilă (zâmbeşte).Text: Marcel Toma. Foto: Dragoş Cojocaru.
Coafură şi machiaj:
Dana Cosniceanu

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Tare frumoasa fata o adorrrr
ELENA   -  
07 Februarie 2012, 18:10
Sus ↑
Detul de sincer!!!!! da o placere asta,in comparatie cu persoanele care au azi un etalon cu sine ridicol!!!!!apreciez si respect dsra!!!!!bravo
elena   -  
07 Februarie 2012, 19:51
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău