VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Cine nu-şi doreşte o Dianna Rotaru în bucătrie…
Noiembrie 2013, Nr. 114

Cine nu-şi doreşte o Dianna Rotaru în bucătrie…

Comentează   |   Cuprins

Se spune că în bucătăria vedetelor ajung doar alte vedete. Însă nouă ne-a reuşit să o prindem pe Dianna Rotaru nu doar binedispusă, dar şi dezgolită frumos. Acum, dând jos câteva kilograme, interpreta e mai apetisantă ca niciodată, iar alături de fructele şi legumele toamnei îţi lasă gura apă.

01. O prietenă i-a spus odată că nu e uşor să fii vedetă, după ce a petrecut toată noaptea la filmările clipului „La vita e bella”. Consideră că titlul de vedetă e oferit de public, dar în spate se află multă muncă pentru a impresiona, cuceri şi, neapărat, sinceritatea. Sunt vedete care în culise nu-ţi zâmbesc sau nici măcar nu schimbă o vorbă cu tine, însă ea face parte din categoria artiştilor care nu-şi ascund emoţiile, e prietenoasă cu fanii săi şi cu mare drag stă la un pahar de vorbă cu ei.02. Anul 2013 este cel mai norocos pentru Dianna, pentru că a reuşit să lanseze două clipuri la piesele „Am plecat" şi „La vita e bella". În plus, pagina de Facebook a interpretei a răbufnit în like-uri. Vara şi-a petrecut-o în Mamaia, iar în august a semnat un contract cu Florin Nedelcu, unul dintre cei mai cool producători-manageri-impresari români, care lucrează cu Anna Lesko, Matteo, Andreea Bălan, Mandinga. Astfel, în noiembrie urmează să apară o piesă în stil celtic, „Ilang Ilang".  03. A dat jos cinci kilograme şi şapte centimetri din talie, datorită programului de slăbire stabilit de antrenoarea sa. A învăţat să se alimenteze corect: trei-patru mese pe zi, iar după ora 18.00 – nimic mai mult decât legume la grătar. Mişcarea zilnică este foarte importantă, pe lângă şedinţe de fitness de câteva ori pe săptămână. Sportul îi dă energia de care are nevoie.04. Preţuieşte foarte mult reacţia chimică dintre doi oameni, simbioza energetică a acestora. Evident, nu-i plac bărbaţii în a căror companie se plictiseşte. Este impresionată de cei care gândesc pozitiv, sunt verticali şi nu renunţă la visurile lor.  

05. Dianna este sigură că dragostea există şi nu-i înţelege pe cei care declară contrariul. Dragostea îi face pe oameni mai buni, mai sensibili şi mai sinceri. Mai mult, iubirea poate fi ca-n poveşti, dacă ştii să menţii focul acesteia, doar că ea necesită multă muncă: încredere, înţelegere, comunicare şi respect.  (Text: Alex Gurdila. Foto: Roman Friptuleac.
Stil: Diana Frunză şi Kristina Volkova. Coafură şi machiaj: salon CRISTIS.
Loc: salonul de mobilă „Mela Verde”)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ultima poza nu e frumoasa, sinii nu stau frumos, in rest toate-s perfect, bravo!
nata   -  
06 Ianuarie 2014, 22:13
Sus ↑
Superrr
alex   -  
10 Ianuarie 2014, 16:14
Sus ↑
mai rar vezi asa poze frumoase...bravo
elena   -  
15 Ianuarie 2014, 23:51
Sus ↑
sex bomb .... poze de nota 10
radu   -  
20 Ianuarie 2014, 16:19
Sus ↑
poze sexy -Bravo!
mihail   -  
09 Februarie 2014, 00:19
Sus ↑
...dar ce se ascunde sub chipul acesta de inger si stralucitor....din pacate nu mai este o dna, ciiiiiii mult mai departe de dna,cu regret despre comportul ei vulgar si desfrinat,asa o stim noi!Baft ochii barbatilor au nevoie de asa poze sexi! E deja stimpul deja sa devii mai serioasa ,sa-ti faci o familie.Bafta!
toma   -  
16 Decembrie 2014, 16:42
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău