VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Cezara în ruine
Iunie 2006, Nr. 26

Cezara în ruine

Comentează   |   Cuprins

E aproape înverşunată să facă rock. De mică se află în  scenă. Concertează la Paris şi Belford. Devine solistă în trupa „Edict”, ca mai apoi să creeze o nouă formaţie, care şi astăzi îi poată numele. În 2003, la Concursul Naţional de Popularitate „Moldostar”, organizat de firma germană „Jet Set”, Cezara este declarată cea mai populară interpretă de muzică pop-rock. Înverşunată e şi în altele.

Cum crezi, bărbaţilor le place părul tău lung?

Da. E o atracţie pentru bărbaţi. Îmi fac multe complimente. Doar că de la prima încercare de a-l atinge, urmează reacţia mea, după care se mulţumesc mai mult cu admiratul.

Acum trei ani, ziarele noastre scriau despre un roman, cu un Roman, care pe neaşteptate s-a destrămat, aproape subit.

Într-adevăr, am avut o relaţie îndelungată cu basistul împreună cu care am creat trupa „Cezara”. Chiar credeam că ne vom căsători. Însă n-a fost să se întâmple. Pe iubitul meu parcă l-a schimbat cineva. Devenise irascibil, uneori chiar greu de înţeles. Pe urmă, a plecat tocmai în Malta, de unde m-a sunat de câteva ori.

Nu ştiai că relaţiile cu vreun membru al colectivului în care lucrezi nu duc niciodată la bine?

Nu duc – m-am convins de asta, dar aşa a fost să fie la momentul respectiv. Ştii cum e treaba cu inima...

Ştii că se însoară?

Cum să nu ştiu? Îi doresc casă de piatră!

Nu regreţi?

Şi da, şi nu. Da, pentru că a urmat alt bărbat, care m-a dezamăgit. El a fost mai sincer cu mine. Nu, pentru că am înţeles la timp, cât de mult ne deosebim şi cât de incompatibili suntem pentru a crea o familie sănătoasă.

Ce nu ţi-a plăcut la bărbaţii care, ulterior, au încercat să te cucerească?

În primul rând, că nicicum nu se despart de mămicile lor, preferând să se mai afle pe rol de „odoraş”. Am nevoie de un bărbat puternic. Mai puternic decât mine. Sunt în căutare, dar nu caut...

Cânţi rock, eşti o femeie puternică, cauţi un bărbat şi mai puternic – o femeie destul de atipică pentru ţara noastră în care, se pare, sexul frumos preferă să stea într-o „cuşcă de aur” decât să prindă vântul libertăţii.

„Cuşca” nu este nicidecum pentru mine, să fie ea chiar de aur, tocmai de aceea doresc un bărbat puternic, creativ – la fel ca mine sau chiar mai bun decât mine, minusul meu să fie plusul său şi invers...

Ţi s-a întâmplat ca vreun bărbat să se sperie de firea şi muzica ta?

Nu, pentru că sunt diferită în creaţie şi în viaţa personală – sunt două calităţi pe care, totuşi, reuşesc să le îmbin şi asta iese cel mai bine.

De ce insişti pe un gen de muzică necomercial..?

De când rock-ul este necomercial?

...În condiţiile pieţei noastre, că doar nu cânţi rock pe la nunţi – să recunoaştem, o sursă importantă de venituri pentru artiştii noştri.

Asta da. Mă descurc, totuşi. Să zic că pentru un anumit gen de spectacole am un repertoriu aparte, mai mult spre pop, deşi o chitară sau alte elemente de rock nu lipsesc nici atunci.

Şi cu trupa ce se întâmplă?

Mi-am luat o vacanţă. Am obosit de cei care numai promit că o să mă ajute. Sunt femeie, nu măgar, să car boxele după mine. Poate-mi revin. Poate fac solo. Deşi, dacă e să fiu sinceră până la capăt, nicicum nu mă văd în afara trupei.

Până la urmă: faci solo sau revii la trupă?

E greu să tai din rădăcini tot ce ai făcut pe parcursul anilor. Cel mai probabil, voi reveni la trupă, dar aceasta va fi mult schimbată.

Mulţumesc pentru sinceritate.
Ion Borş

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

superba ca in totdeauna,fata cu plete lungi de foc,ce se mai aude de ea,imi place s-o vad in poze......
catalin   -  
18 Noiembrie 2010, 18:18
Sus ↑
chiar ca-i in ruine..
x   -  
15 Decembrie 2010, 14:36
Sus ↑
a ramas la fel de enigmatica si s-a maturizat,imi place de ea fata cu plete de foc....ramaii la fel cum ai fost....nu te shimba.....ca esti deosebita de toate...si invidia persista oricind aici la noi...stim foarte bine cum cinti,ai o voce si un exterior deosebit....al tau amic...
dinu   -  
24 Ianuarie 2011, 19:28
Sus ↑
ghitara mea xD
bubujokovic   -  
02 Februarie 2011, 02:16
Sus ↑
super tare!
buburuza   -  
13 Octombrie 2011, 02:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău