VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Adriana Voloşenco. Talentul de a cuceri
August 2013, Nr. 110

Adriana Voloşenco. Talentul de a cuceri

Comentează   |   Cuprins

S-a născut cu talentul de a cânta şi de a se simţi bine în „pielea ei” aşa cum este ea, naturală, mereu cu zâmbetul pe buze, fapt care a dat naştere altor talente, importante pentru o femeie – să farmece şi să cucerească. Dacă cineva nimereşte în raza de acţiune a talentelor sale, ea nu are nicio vină.

Cel puţin, nu face nimic special pentru asta. Şarmul şi eleganţa ei au sărit în ochii telespectatorilor încă din timpul desfăşurării proiectului „Fabrica de Staruri”, chiar dacă acesta nu a fost nici pe departe prima sa experienţă în lumea muzicii. Uneori lasă senzaţia că dispare din agitaţia vieţii publice, pentru a se regăsi în afacerea pe care o dezvoltă în paralel, dar este doar o senzaţie – odată ce intri „aici”, nu-ţi mai doreşti să pleci niciodată. Şi mai ales ea să plece? Nu se poate! Am încercat să elucidăm „cazul” Adrianei Voloşenco, am solicitat-o să ne spună despre ce face şi ce gândeşte, pe lângă faptul că vedem cu toţii cum arată!

1. Viaţa mea
Fiecare zi este o nouă provocare şi o frumoasă ocazie să fac ceea ce-mi place. Mă încântă frumosul din viaţa mea, iar ceea ce fac acum în materie de decoraţiuni mă provoacă să fiu mereu creativă şi originală, să-mi depăşesc realizările anterioare şi să fiu mai bună în fiecare lucru pe care îl fac. Mă inspiră oamenii buni şi lucrurile frumoase pe care aceştia încă au curajul să le facă în lumea noastră imperfectă.

2. Mă simt bine în pielea mea
O femeie trebuie să se autoaprecieze şi să tindă mereu să se simtă bine atunci când se uită în oglindă. Asta nu înseamnă, însă, că mă trezesc în fiecare dimineaţă gândindu-mă la numărul femeilor care, eventual, îmi pot fi concurente sau că eu sunt cea mai-cea mai. Pentru mine, este suficient să mă simt bine în pielea mea, să-mi placă Femeia pe care o văd în oglindă şi să zâmbesc natural tuturor.  

3. Realizările mele
Ele se împart acum în două mari categorii: cele din muzică, pentru care am muncit mulţi ani şi, mai nou, cele din domeniul decoraţiunilor, care îmi dau elan, care mă provoacă, îmi iau timp, dar care îmi oferă şi satisfacţii unice. Profesional, mă redescopăr şi sunt la etapa în care încerc să cântăresc şi să văd unde mă simt cel mai bine. Mai sunt încă lucruri pe care o să le fac şi care o să mă facă să mă simt împlinită.

4. Talentul la muzică şi la… altceva
Cânt de foarte mulţi ani, de la o vârstă fragedă. Un dar, un talent, o vocaţie sau un destin, este greu să spun ce este, dar l-am avut dintotdeauna. Dar orice femeie se naşte şi cu capacitatea de a atrage bărbaţii, pentru că de asta e femeie. Nu scap nici de „gura lumii” – orice om este afectat într-o măsură mai mare sau mai mică de bârfe. Evident că mă afectează şi pe mine, dar nu atât de mult încât să-mi pun un sac în cap şi să nu mai ies din casă.  

5. Cine şi cui îi este dator
Dacă o femeie sau un bărbat nu ştie să-și utilizeze şansele, asta nu înseamnă că egalitatea nu există. În plus, un bărbat adevărat nu este niciodată dator cu ceva unei femei, iar o femeie adevărată este în situaţia de a fi văzută şi percepută ca atare de un bărbat. Ea nu trebuie să alerge după bărbaţi, ci ajunge pur şi simplu la inima bărbatului potrivit.  

(Text: Marcel Toma.Foto: Sergiu Bîrcă. Make-up: Diana Romanciuc, Ecaterina Chetruşca. Hairstyle: Oxana Cucerenco.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău