VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
​Iulia Abramţova. Între scenă şi podium
Februarie 2013, Nr. 104-105

​Iulia Abramţova. Între scenă şi podium

Comentează   |   Cuprins

Face parte din noul val al modelelor de la Chişinău, generaţia tânără şi dornică de a cuceri munţi, mări şi oceane începând cu podiumul. Personalitate interesantă şi interesată nu doar de defilări şi şedinţe foto, este implicată în administrarea agenţiei „AD Models” şi e cu gândul la o carieră de actriţă, la care nu vrea să renunţe nici în ruptul capului.

1. Prezentările de rigoare
Are 19 ani şi dacă cineva aleargă pe la starea civilă să-şi schimbe numele, ea şi-l adoră. Este studentă la ASEM, dar nu-şi vede viitorul doar printre business-planuri, caiete de sarcini, grafice şi venituri. Va depune actele la actorie şi o va face peste hotare – e visul ei dintotdeauna să se facă actriţă. Acum, mai şi munceşte la agenţia de modele „AD Models” în calitate de model, director-adjunct şi profesor de actorie. În timpul liber îi place să danseze, să citească, să cânte la karaoke, să călătorească şi să… trândăvească pe canapeaua de acasă în îmbrăţişarea dulce a mamei sale adorate.

2. Modelul Abramţova
Acordă modelingului maximă seriozitate – e mai mult decât un hobby şi, fără eforturi deosebite, nu obţii mare treabă. A început la şcoala „Fast Fashion”, unde a învăţat să meargă corect pe tocuri, pe care a absolvit-o cu menţiune, apoi a luat parte ls filmări şi defilări, festivaluri, concursuri şi a avut succese – „Art Podium”, „Fashion Show MallDova”, Fashion Show for Cătălin Botezatu, „Muzica şi Moda”, show-urile stiliştilor Ruslan Tatianin din Moscova şi Georg Rovals („Foarfecele de aur ale Hollywoodului”), „Fashion Week” la Chişinău, dar şi multe altele, este viceMiss „Beauty of Moldova”, faţa „Di Va Fashion’ Accessories” , a colaborat cu „Aridon” şi alte companii…

3. Ea şi omul ei
Preferă bărbatul cu părerea şi încrederea sa, cu realizările sale. Care are un scop şi este galant. Care va face comanda pentru ambii în restaurant şi nu o va întreba de 500 de ori ce doreşte să mănânce, va deţine controlul în orice situaţie, ţinând cont concomitent şi de părerile ei de fiecare dată. Ştie că va veni timpul când va merge la starea civilă, şi nu de una singură, dar căutările mai durează – e un pas important în viaţă mai mult decât un simplu „da” şi e mai greu până dă de omul „ei”.  

4. Aspectul exterior
Se consideră o fată frumoasă cu un „vino-încoace” aparte atât de necesar în modeling, dar şi în alte domenii ce ţin de frumos. Ca şi orice fată la vârsta ei, nu neapărat model, are un loc rezervat în faţa oglinzii, unde se desfăşoară o bună parte din viaţa sa. Deocamdată, rezistă… Oglinda. Cât ţine de corpul său, întotdeauna există loc pentru perfecţiune, iar ea lucrează intens la acest aspect… Oricum, are parte destul de frecvent de complimente din partea sexului puternic, fapt ce nu poate să nu-i placă – e femeie. Chiar le recomandă băieţilor să facă acest lucru cât mai des, dacă doresc ca fetele să „înflorească” dintr-o zi în alta.  

(Text: Marcel Toma. Foto: Vadim Jantîc. Make-up: Irina Canţîr. Hair style: Vadim Umanschi)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău