VIP Magazin
18 Noiembrie 2018
Print
Print
Print
Print
StarNet - de 13 ani mai aproape de tine

StarNet - de 13 ani mai aproape de tine

Comentează

StarNet a sărbătorit la 7 august 2016, frumoasa aniversare de 13 ani. Pe parcursul acestor ani,  StarNet a revoluţionat lumea telecomunicaţiilor şi tehnologiilor informaţionale în Republica Moldova, atingând performanţe la standarde internaţionale. Marcăm această zi prin realizări cu care se poate mândri întreaga ţară.

În 13 ani de activitate StarNet și-a extins serviciile în 15 oraşe ale republicii și a obținut încrederea la peste 120 mii clienti, am dezvoltat un Concern format din 10 companii cu peste  500 de angajaţi.

Vârsta mai mult decât semnificativă - 13 ani de activitate înseamnă muncă asiduă în echipă pentru a asigura confortul zilnic al clienţilor noștri care au parte de:

- cele mai avansate servicii de comunicații electronice;

- comunicare de calitate la cel mai bun preţ;

- experienţe cu viteza net-ului de până la 1000 Mbps;

- cea mai impresionantă colecţie de canale TV standard şi HD;

- serviciul Wi-Fi gratuit în ţară;

- asistenţă  24/24, 7 zile/săptămână, etc.

În 2016 am reuşit să fim mai aproape de fiecare client datorită oficiilor noi în sectorul Telecentru, Poşta Veche, Râşcani din mun.Chișinău.

Tot în acest timp am lansat proiectul Star-Shop ce permite realizarea cumpărăturilor on-line rapid la cele mai bune preţuri, aplicaţia My StarNet care facilitează accesul la serviciile disponibile, oferind maxim confort, simplitate şi rapiditate în utilizare.

Compania a avut un rol activ în cadrul comunităţii, investind în educaţia şi integrarea socială, astfel, compania a susţinut mai bine de 20 proiecte social-culturale de mare anvergură.

Echipa StarNet va continua să consolideze incontestabilul leadership în promovarea și implementarea tehnologiilor de ultimă generație în Moldova, va dezvolta cultura inovației orientate spre client în procesul de creare a noilor produse și servicii, de asemenea intenționează să abordeze noi industrii, să extindă rețeaua de vânzări și să sporească notorietatea brandului la nivel internațional.

StarNet felicită clienţii săi şi le mulţumeşte pentru 13 ani de loialitate şi succes!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+4°