VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Noul „VIP magazin” deja în vînzare!

Noul „VIP magazin” deja în vînzare!

Comentează

În prima ediţie din 2010, „VIP magazin” vă propune o copertă „de familie”  – deputatul Valeriu Guma a pozat alături de cele mai importante patru femei din viaţa lui şi a vorbit despre politică, afaceri şi cum să depăşim actuala criză economică. Aflat pentru o singură zi la Chişinău, omul de afaceri Nicolae Ciornîi a găsit cîteva ore pentru acorda un interviu în exclusivitate despre cele mai importante momente din viaţa lui, cînd a învăţat să muncească, cum a ajuns la Compania „Lukoil” şi de cîţi bani are nevoie ca să intre în politică.

Şi dacă toată lumea vorbeşte despre revenirea „Fabricii de staruri”, „VIP magazin” a aflat printre primii noutăţi şi detalii din culise despre cel mai de succes proiect de televiziune de la noi, stînd de vorbă cu Petru Jelihovschi, directorul de la „Prime”.  

Anul 2009 va rămîne în memoria noastră un an în care au plecat de lîngă noi mai mulţi oameni de valoare. Într-un proiect special le-am adus un ultim omagiu Oamenilor de care ne va fi dor, printre care - Grigore Vieru, Michael Jackson, Oleg Yankovski, Gheorghe Dinică.

În premieră pentru Republica Moldova, „VIP magazin” a făcut un top al persoanelor cu ghinion în 2009 şi care au călcat în străchini, oferindu-le premiul „Strachina de platină”. În ediţia nouă a revistei găsiţi lista acestora şi „meritele” pentru care i-am luat în seamă.  

Prima ediţie a anului 2010 aduce o rubrică nouă – Cinemateca MD – în care ne-am propus să vă familiarizăm cu mari capodopere ale cinematografului mondial şi să vi le propunem şi într-o variantă moldovenească. Sperăm că deja aţi tras cu ochiul la varianta video... Am început cu „Pulp Fiction”, iar actorii principali au fost interpreta Olia Tira şi free lancer-ul şi omul de teatru Nicolae Cojocaru.

Tot în acest număr puteţi citi despre Iurie Matei, care povesteşte despre cele mai noi picturi ale sale şi cum e să fii printre 50 de pictori realişti ai lumii, despre Adrian Ursu şi „Formaţia de Aur”, despre Constantin Ţuţu, care a luat Grand Prix K-1 în 2009, Vlad Gorgos şi formaţia „Millenium”, Dumitru Gheorghiţă, care vrea să cucerească Eurovision-ul şi a oferit cîteva sute de CD-uri pentru cititorii revistei „VIP magazin”. Ca să nu supărăm pe nimeni, le-am plasat în reviste aleatoriu, aşa că, dacă găsiţi în revista pe care aţi cumpărat-o un CD, înseamnă sînteţi unul dintre norocoşi. La desertul „obligatoriu” găsiţi rubrica „Dezgolită frumos”. Un pictorial de nota 10 cu Angela Sîrbu.

Mai găsiţi sfaturi utile despre cum să vă amenajaţi locuinţa la capitolul Casa VIP, cum să aveţi grijă de sănătatea dvs. şi a oamenilor dragi la rubrica Sănătate şi care sînt Tendinţele la capitolul vestimentaţiei în 2010.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

cea mai parsiva revista pe care am vazut-o pina acuma. sunteti niste ratati.
ely   -  
13 Februarie 2010, 17:09
Sus ↑
Revista " VIP magazin" ete revista ce improspateaza viata cu evenimente noi si care ii da un suflu mai actif. Am citit deja actualul numar si pentu mine a fost o mare placere sa gasesc ceea ce ma intereseaza intr-o revista cu adevarat buna. "VIP magazin" trece peste clepsidra orelor, nemarginirea timpului si hotarul dinte vis si realitate, ea nu are hotare, limite sau prejudecati, ea patrunde in esenta timpului si odata cu puterea cuvintelor ne face viata mai frumoasa. Va multumesc ca existati!
Valeria Ciobanu   -  
14 Februarie 2010, 20:46
Sus ↑
Angela Gonta e cea mai surer si sexy!!!!!!!
joric   -  
20 Februarie 2010, 20:00
Sus ↑
cineva vad ca va invidiaza rau de tot.asa se intimpla cind unii oameni nu stiu ce inseamna munca.Pentru doamna sau domnisoara ely, am o sugestie -sa incerce sa vina ea cu propuneri si sugestii in materie de calitate. Eu va urez bafta si multa rabdare.
anastasia   -  
23 Februarie 2010, 21:04
Sus ↑
eu fiind in afara tarii, nu pot sa-mi permit sa cumpar revista, dar mereu o "rasfoiesc" aici si daca ely vede revista cum a scris ea, eu o vad cea mai obiectiva din moldova, la ora acutala! sunteti numarul unu! va multumesc ca existati!
marina   -  
26 Februarie 2010, 18:47
Sus ↑
marina mai sint biblioteci
nastea   -  
05 Iulie 2012, 16:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău