VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
vip magazin în roz
Aprilie 2007, Nr. 36

vip magazin în roz

Comentează   |   Cuprins

Alexandru Pincevschi
preşedinte „Elita 5”


În cei trei ani de existenţă, „VIP magazin” s-a prezentat foarte bine, a confirmat aşteptările cititorilor şi a devenit cea mai notorie revistă de limbă română, singura din clasa VIP, al cărei nivel creşte pe an ce trece. Mă bucur mult că holdingul „Elita 5” se numără printre partenerii revistei şi am certitudinea că imaginea noastră este promovată de o echipă de profesionişti. Doresc să creşteţi profesional şi să faceţi faţă competiţiei.

Marian LUPU
preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova


Sunt onorat să fiu unul dintre prietenii revistei “VIP magazin”.
„VIP magazin” constituie un exemplu remarcabil de reuşită jurnalistică şi probează, într-un fel, succesul afacerilor pe tumultuoasa piaţă mediatică din Republica Moldova. În scurt timp de la lansare, „VIP magazin” a demonstrat că îşi merită denumirea. Astăzi, prin personalitatea sa inconfundabilă, publicaţia continuă să se menţină pe poziţia de lider în domeniu şi să dea tonalitate tendinţelor din societate. Este impresionantă perseverenţa prin care „VIP magazin” reuşeşte să deschidă pentru cititorii săi lumea nevăzută din culise a politicienilor, artiştilor şi oamenilor de afaceri.   Cu prilejul frumoasei aniversări, doresc întregului colectiv noi idei şi realizări frumoase. Şi, probabil, cel mai important – cititori fideli şi prieteni adevăraţi.  

Adrian Ursu
interpret


Un an de experimente, plus un an de afirmare, plus încă un anişor, fac trei ani de viaţă. Sunteţi bravo pentru că reuşiţi să îmbinaţi politica, arta, viaţa şi să uniţi file ale istoriilor de succes. Pentru mine, „VIP magazin” înseamnă cea mai frumoasă realizare a unei echipe tinere, puternice şi ambiţioase. Vă mulţumesc că sunteţi cu ochii pe mine, că promovaţi realizările mele şi la ai voştri doi ani şi jumătate am fost onorat să fiu „faţa” acestei reviste. Nu vă opriţi la cele obţinute!

Dumitru Braghiş
parlamentar, preşedinte PDS


Revista corespunde titlului, adică noţiunii de VIP. Este una dintre cele mai interesante şi profesioniste reviste. Mă bucur că am fost prezent nu o dată în paginile ei şi sper că nu era vorba doar de prezenţa mea, ci şi de un anumit interes pentru politica moldovenească.  Vă doresc să rămâneţi aşa cum vă cunoaştem – operativi în a le propune cititorilor teme captivante, care suscită interesul şi au impact asupra societăţii. Aştept cu nerăbdare noi întâlniri!

Eduard Musteaţă
director „Oriflame” International Moldova


„VIP magazin” a adus un curent nou  în presa noastră, în abordarea personalităţilor din Moldova şi în domeniul publicitar. Revista a reuşit să surprindă plăcut publicul cititor, înregistrând o dezvoltare impetuoasă. Vă doresc subiecte interesante şi o creştere calitativă, nu doar cantitativă a VIP-urilor.  

Pavel  Stratan
interpret


Vreau doar să ghicesc la ce vârstă „VIP magazin” a împlinit trei ani. Dar la succesul pe care îl are, cred că anii nu mai contează. Succes şi în continuare!

Ion Sturza
director general „Rompetrol Moldova”


Deşi, acum trei ani, am fost protagonistul primului număr al revistei, nu prea credeam în succesul acestei afaceri. Este foarte greu în Republica Moldova să poţi dezvolta tema VIP-urilor. Aţi izbutit să faceţi exact ceea ce v-aţi propus, în egală măsură ca business şi conţinut. De-ar fi şi VIP-urile în stare să facă faţă...

Valeriu Oglindă
director general al Clinicii de medicină estetică „SANCOS”


Am fost plăcut surprins acum trei ani când am luat pentru prima dată în mână revista „VIP magazin”. M-a impresionat stilul, eleganţa publicaţiei, iar cel mai mult – curajul echipei care a debutat cu o revistă în limba românã.

Vă felicit cu ocazia acestei mici aniversări, dragi prieteni, şi totodată cu prilejul unei mari victorii, căci aţi reuşit nu numai să rezistaţi, dar şi să adunaţi în jurul vostru atâţia oameni celebri.  Vă urez noi succese, să vă păstraţi stilul şi sã îndreptăţiţi aşteptările cititorului.

Aurelia Vasilică
prezentatoare „Moldova-1”


Ce  bucurie! Revista mea preferată a mai „crescut”! Astăzi, la trei ani de „VIP magazin”, găsesc revista de-a dreptul fascinantă. Am avut ocazia, alături de colegele mele, Aura şi Geta Voinovan să apar pe coperta „VIP magazin”-ului. A fost o experienţă de neuitat. Cu toate că aveam mari emoţii (era pentru prima oară când asistam la o şedinţă foto profesionistă), surprinzător, m-am simţit sigură pe mine şi liniştită. Şi asta pentru că am fost încurajată de fetele de excepţie de la „VIP magazin”. Astăzi, la cei trei ani de succes, revista este mai mult decât o publicaţie – este un izvor de inteligenţă. Să o ţineţi tot aşa şi să ne oferiţi de-a lungul anilor şansa de a cunoaşte personalităţi şi valori!

Arcadie Zaporojanu
impresar de fotbal


Am cunoscut „VIP magazin” după vreo trei ani de când plecasem din ziaristică în favoarea impresariatului sportiv. Nostalgia după nouă ani de „Fotbal Hebdo” era încă teribil de puternică, iar alături de voi am reuşit să retrăiesc momente palpitante din activitatea mea de jurnalist, văzând cum o echipă de tineri non-conformişti  şi ambiţioşi au avut curajul să zidească din entuziasm, cuvinte şi nopţi nedormite o publicaţie de valoare, foarte frumoasă la chip şi consistentă ca mesaj.
Vă felicit din toată inima! Sunteţi demni de Liga Campionilor!

Afanasie Eşanu
director general „Voiaj International”


„VIP magazin” este o revistă extraordinară, deosebită, inconfundabilă pe piaţa media ca idee şi format. Pentru mine, să citesc „VIP magazin” înseamnă să aflu foarte multe informaţii, inclusiv despre cele mai interesante şi, de ce nu, importante persoane din ţară, despre viaţa lor privată pe care nu o prea afişează prin alte publicaţii. Să colaborezi cu „VIP magazin” înseamnă să ai de a face cu nişte parteneri corecţi, pe care poţi conta oricând.

Victor Rusnac
director general „Moldpresa”


Felicit din tot sufletul colectivul „VIP magazin” cu ocazia acestei aniversări. Se ştie că nu există ceva mai complicat decât să pui temeliile. Angajaţii de la SA „Moldpresa” au constatat cu satisfacţie că „VIP magazin” a reuşit să dureze un fundament trainic, ocupând un loc onorabil pe piaţa mijloacelor de informare în masă. Sperăm că colaborarea dintre noi va cunoaşte o dezvoltare continuă, spectaculoasă, fiind în beneficiul şi spre bucuria cititorilor.

Gabriel Stati
preşedinte „Stati & Co”


Îmi place foarte mult revista „VIP magazin”. Pentru că este, de bună seamă, o revistă VIP. Nici nu ştiu ce v-aş putea dori pentru viitor. Ceea ce faceţi, faceţi bine. Ţineţi-o tot aşa.

Tatiana Ţîbuleac
jurnalistă


De trei ani încoace, „VIP magazin” „ronţăie” faimă, succese şi glorie. Nu pot să vă doresc decât să fiţi mulţumiţi de viaţă. Aşa ne va fi şi nouă, cititorilor, mai uşor. În rest, pagini multe şi tiraj cât mai mare!

Alex Kalenyuk
preşedinte al Companiei “Godina International”


Există câteva criterii după care ne conducem atunci când este vorba despre plasarea publicităţii noastre – popularitatea publicaţiei, prezentarea grafică şi tirajul,  grupul-ţintă (cititorii revistei sunt potenţialii clienţi ai saloanelor GODINA) şi locul publicităţii în cadrul revistei. „VIP magazin” a reuşit în aceşti ani să-şi creeze un nume bun, materializând mereu idei noi. Echipa se străduieşte să fie pe aceeaşi lungime de undă cu cititorii. Preţuiesc mult atitudinea conducerii revistei faţă de compania noastră şi faţă de produsele noastre – ceasurile elveţiene şi bijuteriile de elită. Prin intermediul „VIP magazin” avem de a face cu persoane care împărtăşesc aceleaşi idei, cu un înalt potenţial intelectual şi o educaţie aleasă.

Mihai Severovan
consilier municipal


„VIP magazin” a devenit un loc unde îşi dă întâlnire „lumea bună”. Nu găseşti în Chişinău o altă publicaţie care ar aduna pe paginile sale atâta lume diferită şi ca stare socială, şi ca opţiune politică. Echipa „VIP magazin” a reuşit, măcar pe paginile ediţiilor sale, să împace această lume atât de certată în ultimii ani, fapt pentru care îi doresc la mai mult şi la mai mare!

Nata Albot
director PRO FM


Într-o ţară cu patru “hummer”-uri în cruce, o sută de case luxoase şi şapte magazine de marcă, “VIP magazin” a reuşit să creeze vedete, să le promoveze şi să le înalţe. Ştiu că faceţi o muncă grea, dar şi interesantă. E ca şi cum te-ai apuca să cultivi pe pământurile noastre arahide. “VIP magazin” a fost în dormitorul meu, în bucătăria mea, în magazinul meu şi în sufletul meu. Şi peste tot aţi avut grijă să vă scoateţi papucii şi să treceţi delicat şi discret. Vă urez succes, bani şi multe personaje interesante.

Echipa MOLDCELL

Din profunzimea sufletului,
Cu căldura inimii,
Cu cele mai vii emoţii,
MOLDCELL aduce echipei „VIP magazin” calde felicitări cu ocazia aniversării.
Ne leagă trei ani de colaborare, în care ne-a făcut plăcere să descoperim şi să cunoaştem personalităţi care şi-au deschis sufletele, s-au dezgolit frumos, şi-au împărtăşit emoţiile pe paginile revistei.  
Ne leagă trei ani de parteneriat pe care l-am „trăit” asemeni unui proces de creaţie – cu schimb de energie, emoţii, idei, inspiraţie şi satisfacţie de pe urma rezultatului final.
Va urăm cititori fideli, parteneri de încredere şi interviuri exclusive.

Mihail Măciucă
director ÎS CVC „Mileştii Mici”


„VIP magazin” este revista despre şi pentru VIP-uri, din care deseori aflăm noutăţi diverse din viaţa şi activitatea personalităţilor din cultură, artă, afaceri, politică etc. Totodată, revista oferă posibilitatea de a promova şi a propune produse şi servicii ce corespund cerinţelor de clasa VIP. Vă urăm noi realizări, noroc şi tradiţionalul la mai mult şi la mai mare!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău