VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Viorel „Posmotrel” Mardare. Rebelul anului 2010
Februarie 2011, Nr. 81-82

Viorel „Posmotrel” Mardare. Rebelul anului 2010

Comentează   |   Cuprins

29 de ani, Jurnalist, regizor,blogger

Omul care face din scandal, succes. Ştie să împingă lucrurile până „în pânzele albe”. Adoră să scandalizeze lumea. E în afara şi de-asupra disputelor tradiţionale din Moldova, el impune propria dispută.

A vrut să facă din „Eurovision” un concurs cu adevărat democratic, adică pentru toţi şi pentru fiecare şi, pe terenul Moldovei, a reuşit. Nu contează cum s-a încheiat până la urmă „prietenia” cu Pavel Turcu, dar uluitoarea ascensiune mediatică a „ciudatului de la Ungheni” este opera lui. A mers cu camera de luat vederi pe urmele paznicului de magazin, imortalizând  fiecare pas al celui care avea să bulverseze faimosul concurs muzical. A lipsit puţin ca personajul în chestiune să se transforme într-un fenomen de interes naţional. Şi, poate, internaţional.

A fost cea mai de anvergură acţiune (farsă) internautică şi mediatică pusă vreodată la cale de cineva în Moldova.

Domnul Mardare a avut chef la un moment dat să aibă o rubrică anti-glamour la cea mai „glamour”-oasă revistă din Moldova. La „VIP magazin”, v-aţi prins! O are. Fiind anti-glamour prin definiţie, nu ezită să apară ca actor în reclame, unde cel mai rebel ins din Moldova este un romantic la cravată.

Vocea sa incomodă se face auzită distinct pe unul dintre cele mai frecventate bloguri de la noi, unde lucrurilor li se spune pe nume. A fost desemnat, cum bine ştiţi, „Bloggerul anului”.

Dar rebelul Posmotrel este şi un cetăţean conştiincios. Un anumit procent din cele 59%, câţi au venit la scrutinul din 28 noiembrie 2010, şi-l poate asuma. Dacă nu ştiaţi, vă spunem noi că celebrul cuplu de personaje Valera şi Sioma, intrat în legendă (la un moment dat au ajuns să vorbească şi în găgăuză), este încă o creaţie a sa.

Nu mai este la vârsta teribilismelor şi s-ar părea că ar trebui să înceapă „a se face serios”. Tocmai asta nu ne-o putem închipui. În schimb, ni-l imaginăm uşor şi la optzeci de ani tot atât de Posmotrel cum este acum. 

Cum a votat internetul (www.vipmagazin.md)

Viorel  „Posmotrel” Mardare - 43,4%
Oleg Brega  - 38%
Vitalia Pavlicenco - 10,3%
Oleg Cernei - 4,8%

Proiect de
Sergiu Gavriliţă.
Coordonator:
Simion Ciochină, Irina Tribusean
Text: Constantin Cheianu. Marcel Toma. Rodica Trofimov
Foto: www.fotoroom.md, Vadim Jantâc

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Il respect mult, dar mai ales pentru faptul ca spune lucrurilor pe nume! Bravo Viorel posmotrel :):):)
Anna   -  
26 Aprilie 2011, 03:54
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău