VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
VIP magazin recomandă: Casa Sărbătorii
Mai 2016, Nr. 139

VIP magazin recomandă: Casa Sărbătorii

Comentează   |   Cuprins

Ţi-o doreşti perfectă. O ştim. Ţi-o doreşti plină de emoţie şi rafinată, cu arome dulci şi amintiri pentru o viaţă. Îţi gândeşti nunta în cele mai mici detalii şi ţii la fiecare decizie, iar acest întreg proces este încununat de o decizie-cheie – alegerea locaţiei. În plină primăvară, când dragostea îşi ia avânturi parfumate şi logodnele se rânduiesc, „VIP magazin” vine cu o recomandare utilă şi inspirată – trei localuri selecte pentru nunta Ta. Ca să fie unică.

CASA SĂRBĂTORII


Peste 60 de nunţi timp de un 
an

***

Cea mai încăpătoare sală din ţară –1000 m.p.

***

Parcare largă, până la 200 de locuri

***

Meniu tradiţional şi european

 

Amplasarea absolut minunată a restaurantului „Casa sărbătorii”, într-o zonă verde şi pitorească, în apropierea lacului din Valea Morilor, dar, în acelaşi timp, cu o infrastructură dezvoltată, propulsează localul printre opţiunile perfecte pentru o nuntă pe potrivă. Şi nu este singura caracteristică care îi asigură meritele. „Casa sărbătorii” oferă rafinamentul şi luxul accesibil, spaţiu generos, bucătărie selectă, dar şi servicii de consiliere prin intermediul cărora orice idee, oricât de irealizabilă ar părea la prima vedere, devine realitate.

În cazul în care planifici o nuntă de proporţii, e mai complicat să găseşti şi locaţia. Sala Mare a complexului „Casa Sărbătorii” este cea mai încăpătoare sală de festivităţi din ţară, având capacitatea de 1000 de invitaţi (suprafaţa sălii este de 1000 m.p.). Aici totul este elegant şi rafinat: sclipirea cristalului, nobleţea lemnului roşu, pielea şi marmura. Pentru o petrecere cu circa 100 de invitaţi, vi se potriveşte Sala Mică, executată în stil clasic. Combinaţia dintre aur, marmură, cristal şi gravură clasică creează atmosfera de palat într-un spaţiu de 220 m.p.

Bucătăria este inima complexului, valoarea şi secretul de bază al succesului restaurantului „Casa Sărbătorii”. La executarea acesteia au fost puse în practică soluţii tehnologice fără precedent, care îmbină posibilităţi moderne de păstrare a produselor în stare proaspătă şi un potenţial de producere care permite pregătirea bucatelor şi servirea concomitentă a 1000 de persoane. Bucătăria deţine toate tipurile de secţii specializate, pentru o bună funcţionare. Astfel, pe cei 350 m.p. pot activa simultan 45 de bucătari şi ajutorii acestora. Exclusivitatea bucatelor „Casa Sărbătorii” începe cu o calitate superioară a produselor utilizate, fiecare dintre acestea fiind supus unei certificări riguroase.

La Casa Sărbătorii poţi beneficia şi de ajutor calificat în organizarea nunţilor, cu implicarea celor mai buni specialişti în domeniu. Beneficiind de implicarea lor, vei evita munca epuizantă de căutare a scenaristului şi a regizorului nunţii, a decoratorului, a muzicanţilor, a fotografului, a prezentatorului, a echipamentului tehnic ş.a. Organizatorul nunţii va asculta dorinţele tale, va selecta şi va propune varianta care li se potriveşte. Dai pe mâini bune petrecerea ta.

Servicii restaurant • Serviciul de protocol • Organizator de nunţi • Elaborarea scenariului • Regia evenimentului • Prezentatori • Muzicanţi şi artişti • Fotografiere şi imprimare video • Înregistrarea căsătoriei • Stilistul nunţii • Verighetele • Accesorii şi ornamente, decor şi floristică • Transportul alaiului • Echipament tehnic.

Or. Chişinău, str. Ghioceilor 1

Tel: +373 22 59 27 99, +373 22 59 27 90, 079888908, 079888980

www.casasarbatorii.md

E-mail: office@casasarbatorii.md

Text: Doina Popa, Cristina Bencheci.

Foto: Arhiva localurilor

Foto intro: yonsavin.com

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°