VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
VIP magazin recomandă: Banquet Hall Forum
Mai 2016, Nr. 139

VIP magazin recomandă: Banquet Hall Forum

Comentează   |   Cuprins

Ţi-o doreşti perfectă. O ştim. Ţi-o doreşti plină de emoţie şi rafinată, cu arome dulci şi amintiri pentru o viaţă. Îţi gândeşti nunta în cele mai mici detalii şi ţii la fiecare decizie, iar acest întreg proces este încununat de o decizie-cheie – alegerea locaţiei. În plină primăvară, când dragostea îşi ia avânturi parfumate şi logodnele se rânduiesc, „VIP magazin” vine cu o recomandare utilă şi inspirată – trei localuri selecte pentru nunta Ta. Ca să fie unică.


Banquet Hall Forum
 

Meniu select şi variat

***

Capacitate de 200 de persoane

***

Stil neoclasic cu nuanţe urbane

***

Amplasare în centrul Chişinăului


Este alegerea perfectă pentru nunţi cu note sofisticate şi concept ieşit din tipare, inovator. Banquet Hall Forum este cunoscut drept una dintre cele mai stilate și rafinate săli de banchete din capitală, aceasta fiind cu adevărat unică graţie implicării designerilor profesonişti care au aplicat soluţii moderne şi urbane. În fond, Banquet Hall Forum este un local ce respiră aer urban, fiind amplasat în inima Chişinăului şi oferind împrejurimilor nota de metropolă.

Mizând pe confort ideal și satisfacţie la maximum, ambianţa la Banquet Hall Forum este una selectă și familiară în acelaşi timp. Petrecerea de nuntă este găzduită de o sală încăpătoare, cu o capacitate de 200 de persone, iar sala pentru ceremonii, realizată în ritmul ultimelor tendinţe tehnice, cu un spaţiu suficient de dans, va permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii dvs.

Unul dintre atuurile principale ale restaurantului este, desigur, bucătăria excelentă, complinită de o manieră profesionistă de deservire. Meniul este foarte variat, de-a dreptul tentant şi delicios, iar produsele sunt de calitate înaltă, ecologice. Bucătăria europeană este adaptată oricărui eveniment în așa fel, încât fiecare dintre invitaţi rămâne frumos impresionat și profund mulţumit.

Cei de la Banquet Hall Forum oferă cadou Luna de Miere în Palma de Mallorca (Spania, Can Picafort) pentru mirii care vor organiza nunta la ei!

Or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 63/23

Tel.: (022) 810 300, 078640640

E-mail: info@banquethallforum.md

www.banquethallforum.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°