VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
VIP magazin recomandă: Amaris Garden
Mai 2016, Nr. 139

VIP magazin recomandă: Amaris Garden

Comentează   |   Cuprins

Ţi-o doreşti perfectă. O ştim. Ţi-o doreşti plină de emoţie şi rafinată, cu arome dulci şi amintiri pentru o viaţă. Îţi gândeşti nunta în cele mai mici detalii şi ţii la fiecare decizie, iar acest întreg proces este încununat de o decizie-cheie – alegerea locaţiei. În plină primăvară, când dragostea îşi ia avânturi parfumate şi logodnele se rânduiesc, „VIP magazin” vine cu o recomandare utilă şi inspirată – trei localuri selecte pentru nunta Ta. Ca să fie unică.

Amaris Garden

Design neoromantic

***

Spaţiu verde generos

***

Amplasare departe de larma urbană

***

Capacitate de până la 150 de persoane

 

AMARIS Garden este expresia rafinată a modernului, ce surprinde prin designul neoromantic. Restaurantul este pregătit să răspundă noilor provocări, să fie pe placul orășenilor de azi: mai dinamici, mai exigenţi, mai cosmopoliţi, mai sofisticaţi. În acelaşi timp, la AMARIS Garden fiecare eveniment este unic în felul său, pentru că filosofia localului presupune şi personalizarea serviciilor şi a decorului.

Vitraliile înalte, albul imaculat, deschiderea spre grădina de un verde crud, terasa în jurul căreia este amenajată o zonă de lounge pentru invitaţi şi pentru o sesiune foto de neuitat, parcarea spaţioasă, adunate la un loc, fac din AMARIS Garden o locaţie de top.

Meniul sofisticat al localului impresionează prin diversitate. Un foarte apreciat şef-bucătar ţi-a pregătit un meniu universal ce îmbină cu succes influenţele culinare moderne cu bucătăria autohtonă.

Sală mare (150 de persoane) • Sală mică (60 de persoane) sau terasă (90 de persoane) • Grădină amenajată şi iluminată • Terasă acoperită și mobilată • Pergolă amenajată pentru oficializarea căsătoriei şi/sau întâmpinarea oaspeţilor • Cameră pentru gazda evenimentului
Parcare spaţioasă

Or. Chişinău, str. Socoleni 5/3

Mob: 060186111, 068061199

www.facebook.com/amarisgarden

E-mail: amarisgarden@gmail.com

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°