VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
VIAŢA LOR ÎN EPOCA NOASTRĂ...
Mai 2015, Nr. 129-130

VIAŢA LOR ÎN EPOCA NOASTRĂ...

Comentează   |   Cuprins

I-am cunoscut pe atunci când făceam primii paşi pe o cale deloc bătătorită a jurnalismului de revistă. Ei nu au spus nu iniţiativelor noastre uneori prea îndrăzneţe, pentru că lucrurile frumoase din nebunie se nasc, şi au venit să discutăm de fiecare dată cu sufletul deschis. Au pus şi umărul la nevoie şi le suntem recunoscători. Au cerut şi un sfat şi asta ne bucură. Ei ne sunt prietenii. 11 la număr. Ba nu, sunt mult mai mulţi, dar la 11 ani de „VIP magazin” i-am ales pe cei de care ne leagă 11 ani de prietenie. Şi noi, şi ei am început pe loc gol şi ne-am construit viitorul prin visuri, muncă perseverentă şi omenie. Vorba aceea, prietenul la nevoie se cunoaşte. (text: Doina Popa, Svetlana Tataru, Daniela Caraiman. Foto: arhiva „VIP magazin”) 

Nata Albot, jurnalistă, producător de evenimente, director „KLumea”

Acum 11 ani, când apărea pentru prima dată pe coperta revistei noastre, era însărcinată. De data asta, este din nou. Atât timp cât noi am scos revista timp de 11 ani, Nata a avut grijă să facă roadele sale. Viaţa sa, în acești 11 ani, s-a schimbat de la cele mai înalte urcușuri până la cele mai dureroase căderi. A avut parte de cele mai dulci victorii în profesie, dar și de momente rare în viaţa personală. Ni le-a împărtăşit şi nouă cu sinceritate. A prezentat evenimente „VIP magazin”, a fost de două ori gravidă pe copertă, a fost prin topuri, a emigrat de la „Topul celor mai sexy” la „Topul celor mai influenţi moldoveni”, a scris articole şi, pe final de 2014, ne-a împărtăşit Decalogul vieţii sale. De fiece dată, cu fiece implicare, Nata a oferit „sarea şi piperul” necesar pentru un produs media de calitate.

Prietenia mea cu „VIP magazin” a început într-un mic birou de pe str. București unde Rodica Ciorănică, vădit emoţionată, povestea despre noul său proiect. Și acum îmi amintesc că mi s-a părut foarte bună ideea. În lipsă de VIP-uri la vremea ceea, o revistă care să le crească nu ne strica deloc. Unsprezece ani e mai mult decât șapte, deci ar trebui să aveţi deja educaţia cuvenită, dar încă nu e 18 ca să vă permiteţi să vă relaxaţi. În schimb, 11 ani e foarte mult pentru Moldova. Atâta timp puţini rezistă pe o piaţă ca a noastră, semn că v-aţi ocupat locul sub soare. Mi-a plăcut că aţi avut grijă să aveţi sesiuni foto frumoase, să scrieţi lucruri valoroase despre oameni. M-am bucurat atunci când noţiunea de VIP a avut parte de doze bune de profunzime. Mă refer la oamenii pe care i-aţi abordat și care cred că aveau prea multe merite ca să fie consideraţi doar VIP. Vă doresc să nu obosiţi să vă reinventaţi. Să aveţi ochi pentru oameni noi și suflet pentru cei valoroși. Să daţi importanţă celor care merită și să încurajaţi în acest fel apariţia VIP-urilor, care chiar și fără bani, dar cu multe merite, să ajungă pe paginile revistei voastre. Tot ce îmi doresc este ca peste 11 ani să ne vorbim din nou, iar eu să pot spune că am păstrat tot ce am avut și nimic nu am pierdut.

Nicolae Botgros, directorul artistic al Orchestrei „Lăutarii”

Pe final de an 2009, într-o seară de decembrie „Casa sărbătorii” răsuna de muzica Lăutarilor dirijaţi de maestrul Nicolae Botgros, iar în sală se aflau 50 cei mai influenţi moldoveni ai ţării. Premiam un nou an fructuos. A fost o feerie, iar muzica Lăutarilor a încununat petrecerea. Îndrăgitul maestru ne era alături de circa patru ani, în iulie 2005, în paginile revistei cititorii puteau admira familia Botgros într-un pictorial, aflând detalii din viaţa maestrului. Încă de la prima aniversare a revistei, când l-am invitat pe virtuozul magician al orchestrei „Lăutarii” să ne susţină prin muzica sa plină de foc, ne leagă o frumoasă prietenie. Maestrul nu ezită să ne spună că până şi astăzi poartă ceasul primit în dar de la „VIP magazin” în semnul acestei prietenii.

Unsprezece ani nu e chiar atât de mult, dar nici puţin. E o vârstă frumoasă. Și nici nu am observat când au trecut, iar revista mi se pare mai „în vârstă”, mai ales că a făcut atât de multă vâlvătaie, creând impresia că e de când lumea. Dincolo de vârsta acestei reviste și de faptul că acum 11 ani eram mai tânăr și aveam altă activitate, important e că am crescut împreună, or anume în asta și constă rolul unui jurnalist: să dezvolte mentalitatea oamenilor. Chiar și acum îmi amintesc ziua când m-a sunat Rodica pentru prima dată. Din start mi-am dat seama că poate vorbi cu lumea și poate preţui valorile. În plus, e o muncitoare, reușind să adune toată lumea în jurul acestei reviste și făcând-o populară și iubită de toţi. Cu ocazia acestei aniversări, îi doresc revistei încă de zece ori câte 11 ani, iar la cea de-a 100-a aniversare, tot Rodica să ne fie gazda evenimentului, iar noi să venim, să sărbătorim cu toţi prietenii. Pentru că astfel de evenimente ne rămân în suflet, iar „VIP magazin” anume așa face lucrurile, cu suflet!

Victor Miculeţ, director „Auto-Space”, reprezentant oficial BMW în Moldova

Ne cunoşteam de ceva timp, dar în mai 2007 ne-a acordat primul interviu apărând pe copertă alături de fiica sa Vera. Deşi am înţeles că este poate mai influent decât un ministru şi că oameni ca el gândesc de o mie de ori înainte să arunce un cuvânt, ne-a lăsat să-i descoperim partea absolut pământească… că tare i-a plăcut să cânte şi este şi acum nebun după muzică populară, că era cel mai bun dansator din raion, că visa să ajungă preşedinte de colhoz ca să umble cu „motoţiclă cu calească”, că niciodată nu s-a gândit că va ajunge să schimbe automobilele mai des decât o femeie fustele… Au urmat şi alte articole, an de an Victor Miculeţ s-a regăsit printre cei mai influenţi moldoveni ai ţării, dar şi parteneriate frumoase, pentru că anume el a crezut în iniţiativele şi proiectele noastre susţinându-ne. Azi suntem buni prieteni şi ne amintim cu drag de acel interviu din 2007.

Unsprezece ani e destul de mult. Noi am început să importăm BMW-uri acum 18 ani. Și 11, și 18 fug prea repede. A crescut și „VIP magazin”, am crescut și noi. Prietenia noastră durează cam tot de atâţia ani, adică de 11. Am început să colaborăm firesc și nesiliţi de nimeni, cum se spune la noi, la moldoveni. În timp, am ajuns prieteni foarte buni. Eu apreciez omenia și respectul în oameni și cred că am găsit aceste calităţi în echipa „VIP magazin”. Sunt un om deschis și direct, dar nu prea obișnuiesc să dau interviuri. Nu mai ţin minte cum de m-a convins Rodica să apar pe copertă împreună cu fiica mea, Veruţa. Știu că am stat atunci la mine în birou câteva ore bune, am mâncat plăcinte făcute de Mașa, bucătarul-șef de la BMW, și am băut coniac. Nu știu cum s-a întâmplat, dar cred că mi-am povestit viaţa în detaliu… Or, în viaţă am trecut și prin lucruri dificile, și prin drame, mi-am pierdut soţia, prima mea dragoste, din cauza unei maladii grave… Cred că Rodica asta a vrut… să îmi descarc inima. Iar ea știe să te provoace și să te asculte. Chiar dacă suntem prieteni, nu asta ne face să colaborăm. Ori de câte ori lansăm un model nou, știm că „VIP magazin” va fi alături de noi la evenimente sau printr-un text scris profesionist. Îmi place că de fiecare dată putem vorbi deschis. Pot să spun ce nu îmi place și nimeni nu se supără. Suntem deseori parteneri generali în cele mai importante proiecte „VIP magazin” și îmi place că revista și-a păstrat în acești ani echidistanţa, independenţa și obiectivitatea. Or, asta nu e simplu, mai ales atunci când vorbim despre politicieni și politică. Acum, când începe al 12-lea an, vă doresc să fiţi buni, maturi și apreciaţi de public. E mai ușor să lucrăm și să trăim când avem profesioniști în jur. Dar numai profesionalism e puţin, mie îmi place când este și puţin suflet, sensibilitate pentru oamenii care ne înconjoară. Și asta am găsit mereu la „VIP magazin”.

Pavel Stratan, interpret

Ne cunoaştem de pe când se pregătea pentru primul său concert de dincolo de Prut, timid şi oarecum nezăpăcit de atâta celebritate. L-am petrecut atunci spre noile avânturi cu o sesiune foto la „Curtea Vânătorului”. A fost primul interviu pe care îl acordase în presă. În scurt timp a obţinut tot la ce nici măcar nu visase, numele său devenind un renume. Deşi s-a stabilit la Bucureşti, ne-a rămas prieten, l-am mascat în Rambo pentru un proiect inedit, în anul 2006 a apărut pe copertă împreună cu Cleopatra, iar în 2008 a jucat rolul de James Bond într-o sesiune foto incendiară alături de două brunete. Acum, peste 11 ani, pe Pavel Stratan îl cunosc toţi, susţine concerte cu săli arhipline, dar a rămas la fel de... oarecum nezăpăcit de atâta celebritate, cu emoţii frumoase şi o căldură specifică.

Sunt prieten cu „VIP magazin” de mult, chiar de la primul interviu. Și astăzi îmi aduc aminte cum pozam cu chitara prin acel parc de la Botanica. Ardeam de nerăbdare să iasă revista cât mai repede, să mă văd și eu un VIP! Nu prea îmi amintesc să fi avut careva peripeţii legate de colaborarea mea cu voi, dar pot să mă laud că ţin la locul de cinste două trofee marca „VIP magazin”, din 2005 și 2007, și nici nu cred că am reușit să vă dau și niște sfaturi. Ce fericit aș fi să aflu și eu ce poveţe am reușit să dau cuiva atât de măreţ!!! Știţi, 11 ani pentru o carieră muzicală e mult, dar pentru o revistă, nu. Artistul, astăzi, poate fi prin topuri, mâine însă e posibil să nu-și găsească numele prin ele. Dar o revistă NU ARE VOIE SĂ COBOARE, din contra, mai ales o revistă ca „VIP magazin”! Totuși, dacă ne raportăm la viaţă, atunci lucrurile stau cu totul altfel: „Cu cât mai mult puţin rămâne, cu atât puţin e tot mai mult”. Eu, însă, cum am trăit fericit acum 11 ani, așa trăiesc şi acum. Aș dori ca „VIP magazin”, indiferent de cine și ce i-ar mai dori, să rămână la fel de VIP.

Lorena Bogza, jurnalistă

În octombrie 2004, Lorena, jurnalista care sondează profunzimile, apărea pe coperta noastră în compania a doi foşti preşedinţi ai Moldovei. De atunci prietenia dintre noi a continuat să se fortifice, Lorena era prezentă atât în cadrul proiectelor noastre, cât şi a evenimentelor marca „VIP magazin”. S-a regăsit şi pe cea mai discutată copertă a „VIP magazin”, în compania primarului Dorin Chirtoacă, dar şi pe coperta din februarie 2013, ce înfăţişa o altfel de Lorena, cea din spatele micului ecran. În mai 2012 a acceptat să fie şef pentru o zi la „VIP magazin”. Personalitate exigentă de fire, îi scăpa totuşi câte un compliment, iar asemenea complimente valorează mult. Şi acum, peste 11 ani, Lorena a devenit mămică şi soţie iubitoare; neuitându-şi misiunea în jurnalismul din RM, continuă să sondeze profunzimile.

Viaţa mea s-a schimbat radical faţă de acum 11 ani. A devenit mult mai colorată, iar eu mă simt, în sfârșit, un om important într-o misiune și mai importantă – aceea de a fi mamă. Unsprezece ani este foarte mult pentru Republica Moldova. Este aproape jumătate din cât are tânărul nostru stat. Dar voi, cei de la „VIP magazin”, sunteţi căliţi deja, aveţi o experienţă vastă și, cel mai important lucru, aţi reușit să vă păstraţi o echipă frumoasă. Prietenii sunt aerul pe care îl respirăm. Fără ei ne sufocăm. Prietenia mea cu „VIP magazin” a existat de la bun început, iar prima colaborare a fost coperta cu primii doi președinţi ai ţării, Mircea Snegur și Petru Lucinschi. Îmi amintesc cu lux de amănunte acea ședinţă foto. A fost o experienţă frumoasă. Și tot îmi mai aduc aminte și acum una din peripeţiile de care am avut parte la „VIP magazin”. Diferite ședinţe foto, în care am fost mai inspirată sau mai puţin, interviuri la care a trebuit să răspund contra cronometru, ca și la acesta. Dar ședinţa foto pentru coperta de acum câţiva ani, pe care am apărut împreună cu primarul Dorin Chirtoacă, a lăsat și altfel de amintiri. A durat câteva ore și am avut nevoie de „ajutor”, un pahar de coniac, mai ales dl primar, care nu se împăca deloc cu aparatul de fotografiat. Am mai fost odată și în ipostaza de director de revistă pentru o zi și am spus atunci tot ce cred. Printre sfaturi sau, mai bine spus, printre opiniile pe care le-am avut, s-a numărat faptul că protagoniștii revistei ar trebui să nu fie doar lăudaţi, iar întrebările la care sunt rugaţi să răspundă să fie și incomode. Cu ocazia acestei aniversări, îi doresc revistei „VIP magazin” cât mai multe proiecte inspirate și, desigur, oricât de greu i-ar fi, să reziste!

Lucia Berdos,  patroana salonului de frumuseţe „Cristis”

Lucia Berdos a pus umărul la familiarizarea noastră cu beau monde-ul, implicându-se la realizarea „Top 4 monden”. Tot ea ne-a împărtăşit secretele frumuseţii şi bunului-gust prin proiectele pe care le-am realizat împreună cu salonul „Cristis”, a cărui patroană este. S-a regăsit de mai multe ori şi în paginile „VIP magazin”, fiece apariţie a sa radiind de graţie, stil şi frumuseţe, dar şi de o inteligenţă aparte. În 2005 apărea într-un proiect printre cele mai stilate femei ale capitalei şi iată că, în 2014, tot în „Top 25 de femei stilate” se regăseşte, în 2010 ne spunea cât de mult iubeşte Chişinăul în cadrul proiectului „I love Chişinău” şi tot în 2010 i s-a potrivit ca o mănuşă rolul lui Audrey Hepburn din „Breakfast at Tiffany’s” în cadrul proiectului CINEMATECA MD. Martie 2012 o înfăţişează pe copertă, iar proiectul „99 de femei ale Moldovei” din iunie 2013 îi descoperă ideile de viaţă. E o colaborare mai mult decât frumoasă.

În afaceri nu prea există cuvântul „prietenie”. Pentru că împreună cu prietenii sau cu rudele nu prea faci business. Și de multe ori mă întreb cum de aţi reușit voi, cei de la „VIP magazin”, să stabiliţi relaţii atât de calde, corecte cu partenerii, transformându-le în prietenești și sincere. Probabil că datorită calităţilor voastre, ale Rodicăi și ale lui Sergiu de a fi corecţi, sinceri, deschiși, emotivi. Unsprezece ani este o vârstă destul de fragedă, dar, totodată, este și perioada când absolvești ciclul claselor primare și începe o nouă etapă, cea gimnazială, iar 11 ani pe piaţă este o afirmare pe plan profesional, sunt relaţii stabile cu partenerii, iar asta este o realizare. Voi aţi fost și rămâneţi foarte creativi și inovativi. Cât de frumoase și deosebite sunt coperţile voastre! Niciodată nu v-aţi repetat și nu aţi copiat pe cineva. Mereu aţi fost deschiși spre noi proiecte. Pe parcursul acestor ani am avut multe proiecte comune, multe ședinţe foto reușite, lucrări creative prin care am transmis clienţilor noștri multe noutăţi și asta doar datorită vouă. La 11 ani de existenţă, vă doresc mult succes în continuare și să vă menţineţi ritmul. Să aveţi parte de multă răbdare, dar și de îndrăzneala de a rupe șabloanele, de a fi primii, de a fi irepetabili, de a oferi în continuare multe idei de viaţă și despre viaţă, chiar și VIP-urilor. Rămâneţi la fel de deschiși pentru noi proiecte, cu mulţi cititori, mulţi clienţi și cu mulţi prieteni fideli ai revistei. La mulţi ani, „VIP magazin”!

 Alla Vengher, femeie de afaceri

În povestea vieţii sale profesionale ne-am regăsit. Și ea și-a început cariera de restaurator de pe loc drept, dar cu ţinte înalte, şi în cazul ei visul a fost acel combustibil ce i-a dat forţă. În iunie 2012 ne-a povestit, în premieră pentru media, istoria sa, a femeii venite la Chişinău cu un palton provincial de culoare cenuşie, construind în minte propria istorie de succes în timp ce trecea cu troleibuzul pe lângă un restaurant unde se desfăşura tocmai ceremonia de deschidere oficială. În septembrie revenea cu sincerităţi din propria experienţă pentru a da femeilor 100 de motive să ia viaţa de la capăt. Deşi pe atunci o cunoşteam deja de ani buni şi numele ei se regăsea în topurile şi proiectele noastre exclusive atât pe nişa de business, cât şi pe cea de stil şi frumuseţe, am aflat detalii pe care le ţinea ascunse prin optimismul şi pofta sa de viaţă. Da, Alla Vengher e un prieten ce te molipseşte de optimism, te motivează şi, dacă e nevoie, te şi „ghionteşte” atunci când vine vorba să realizezi un vis. Visul ei este acum tangibil, cele mai creative şi nonconformiste restaurante din capitală purtându-i semnătura.

Cei 11 ani reprezintă o perioadă lungă ce a trecut ca o clipită. Exact acum 11 ani, în viaţa mea a apărut feciorul meu mai mic, tot de 11 ani fiind legat și faptul că în acest timp am reușit să inaugurez 11 localuri. Prietenia mea cu „VIP magazin” a început într-un salon foarte vestit pe atunci. Cineva a adus acolo primul număr al revistei și așa am ajuns să-i surprindem creativitatea și genialitatea. Coperta era foarte originală, chiar un pic scandaloasă. Și iată că prima noastră colaborare nu a întârziat să apară, în 2004 revista publicând un articol despre deschiderea restaurantului „1001 nopţi”. Pe parcursul anilor, am avut parte de multe proiecte interesante comune. Datorită echipei „VIP magazin”, pentru prima dată am prins curaj să apar pe coperta unei reviste. Rodica îmi găsise o ipostază destul de interesantă, așa că am intrat în pielea unei siciliene sexy și chiar m-am simţit bine. Cred că a fost cea mai reușită sesiune foto de care am avut parte vreodată. La 11 ani, îi doresc „VIP magazin” – ului să meargă doar înainte, să nu se oprească niciodată, dincolo de faptul că reţelele de socializare tind să denigreze totul în cale. Să rămână aceeași revistă de succes, care, atunci când o răsfoiești, te face să simţi nu doar mirosul proaspăt de tipar, dar și energia, toată dragostea și pasiunea celor care muncesc aici.

Natalia Gordienko, interpretă

Se pare că e cea mai frecventă apariţie în pictoriale hot în paginile revistei noastre. Incontestabil, Natalia e frumoasă şi acest atu merită pus în evidenţă, mai ales când merge mână-n mână cu alte calităţi demne de laudă. La doar 18 ani, în 2005, Natalia Gordienko apărea „dezgolită sub privirile bunicii” la rubrica ce a devenit un brand marca „VIP magazin”, „Dezgolite frumos”. De atunci, timp de zece ani, a apărut de patru ori pe copertă şi de alte zeci de ori în paginile revistei, în 2012 fiind desemnată cea mai sexy femeie din Moldova, în cadrul proiectului mediatic „TOP 100 cele mai sexy femei”. A avut mereu ceva de spus şi ne-a molipsit cu zâmbete largi, a fost îndrăzneaţă în provocările noastre, dar nu a depăşit niciodată limita decenţei. Astăzi, Natalia este prezentă la fiece eveniment important pentru noi şi putem spune ferm că face parte din familia „VIP magazin”.

Prietenia dintre mine și „VIP magazin” a coincis cu lansarea mea în lumea muzicii. Pe atunci, aceasta era unica revistă glossy în care au apărut primele mele fotografii. Și dacă cineva se lansează modest pe scenă, eu am reușit să o fac printr-un proiect grandios: Dezgolită frumos. Aveam doar 16 ani. Și acum îmi amintesc momentul când directorul școlii în care învăţam m-a chemat la el în cabinet, purtând cu el o discuţie mai delicată legată de această apariţie. Timpul trece repede, iar 11 ani pentru o revistă este o perioadă destul de mare. Sunt sigură că acum 11 ani, echipa redacţională nu-și imagina cum va arăta cea de-a 11-a aniversare. Dar mai cred că tot cu ea vom marca și cea de-a 25-a, ba chiar și a 50-a sărbătoare. Pentru că „VIP magazin” a demonstrat că este cel mai bun produs media din ţară. Dacă unele reviste mai încălcau deontologia, la „Vip magazin” mereu s-a știut unde e limita. Și această perioadă a arătat că revista e asemenea unui copil, care tot crește și se dezvoltă, prin calitatea materialelor, calitatea fotografiilor, a oamenilor ce apar sau a evenimentelor organizate cu ocazia lansării a multor proiecte interesante. E o revistă ce pune accent pe valori – familie, sănătate, patriotism – pe tot ce e frumos. Aș dori ca „VIP magazin” să depășească piaţa mediatică din Republica Moldova, ca să capete popularitate și în afara ţării, pentru că aici deja toţi o știu. Dar, așa, revista ar avea parte de o nouă etapă de dezvoltare. Desigur, îi urez echipei multă putere, răbdare, inspiraţie pentru cât mai multe proiecte noi, interviuri interesante și materiale exclusive. 

Andrei Porubin, showman, actor, jurnalist

El a fost singurul personaj care ni s-a urcat la propriu pe frigider, renumitul nostru „frigider sexy”. A făcut-o într-o glumă în cadrul proiectului „Şef pentru o zi”, la opt ani de „VIP magazin”. De altfel, de Andrei Porubin ne leagă ani buni de prietenie, i-am văzut copiii crescând, pe Sanda căsătorindu-se; i-am cunoscut ascensiunile şi toate s-au reflectat în paginile revistei. Ca de fiecare dată, ne-a susţinut în cadrul evenimentelor aniversare sau de lansare a proiectelor speciale, fiind și coprezentator alături de Rodica Ciorănică, iar talentul lui umoristic este inconfundabil. Tot el putem spune că face parte din echipa „VIP magazin”, delectând cititorul în fiece ediţie cu un „Top 3 cultură” mustos.

Prietenia mea cu „VIP magazin” a început chiar din primele numere, cu invitaţia de a participa în câteva proiecte singulare, pe care le-am acceptat pentru că-mi păreau curioase… O echipă inventivă, cu multe idei, care face o revistă interesantă. Apoi am început să scriu pentru „VIP magazin”. Îi sunt recunoscător revistei pentru că mi-a oferit posibilitatea să-mi ţin antrenat condeiul jurnalistic și, paralel, să ţin degetul, prin rubrica „Top cultură”, pe pulsul evenimentelor culturale ale ţării. Nu am trăit peripeţii împreună, dar colaborarea noastră a fost și este una onestă și respectuoasă. Poate doar când, pentru o ședinţă foto, m-am urcat pe frigider… iar la o licitaţie a trebuit să vând cu strigare pantalonii scurţi (foarte scurţi!) ai Ilenei Lazariuc! Azi, după 11 ani, îi doresc revistei „VIP magazin” să lupte victorios pentru existenţă… să reziste… să-și continue plutirea, oricât de tulburi și zbuciumate ar fi apele… să educe și să cultive VIP-uri, pentru că VIP-urile CE sunt, dacă nu niște Exemple demne de urmat?! La mulţi ani, bunul meu prieten „VIP magazin”!

Natalia Barbu, interpretă

În septembrie 2004 poza pe copertă alături de Arcadie Zaporojanu. Având pe atunci 25 de ani, această roşcată cuceritoare, cu o voce care te lasă mut, era prima basarabeană care a spart piaţa muzicală din România, luând marele trofeu de la Mamaia. Era la un fel de mică răscruce a vieţii, Natalia fiind la capătul unui drum şi la începutul altuia, când îşi dorea, mai mult ca oricând, să continue ceea ce a început – să cânte. Au trecut 11 ani şi Natalia continuă să-şi trăiască pasiunea şi să cânte. A dat în 2014 un mare concert la Palatul Naţional, prin care și-a demonstrat încă o dată profesionalismul. Între timp, în aceşti 11 ani a mai apărut pe o copertă a revistei „VIP magazin”, a schimbat roşcatul pe negru sau şaten, s-a stabilit la Bucureşti, s-a căsătorit şi a devenit mamă, iar în 2012 ne-a dezvăluit întreaga poveste a vieţii sale într-un „Exclusiv cu Rodica Ciorănică”, aşa ca-ntre prietene, la o cafea.

Chiar și pentru o viaţă de om, 11 ani e un segment destul de mare. Și dacă mai ţii cont de consistenţa acestei perioade, atunci cred că poţi spune cu siguranţă că e mult. Dacă e să vorbim despre voi, atunci primiţi felicitări. În ziua de azi, cred, e o performanţă să reziști pe piaţă 11 ani. Să fii căutată, citită, să fii interesantă și, dincolo de ediţia ordinară, să vii mereu cu multe alte proiecte noi şi curioase. Acum 11 ani eram și eu la început de cale. Eram plină de speranţă și convinsă că lumea întreagă e a mea. Acum sunt optimistă și mai înţeleaptă. Convinsă că nu am nevoie ca toată lumea să fie a mea și că împlinirea vine din relaţiile cu oamenii dragi, iar succesul trebuie susţinut la greu. Pentru asta, prietenii sunt punctele de sprijin în viaţă. Când te ia valul succesului, care e tare ameţitor, se găsește un prieten să-ţi amintească că sub picioare trebuie să simţi pământul, iar când te poticnești, prietenii îţi dau mâinile să te ridici. Când nu ai speranţă, neapărat se găsește un prieten să aprindă fie măcar și un chibrit, iar când ești fericit, numaidecât vei avea cu cine să împarţi bucuriile. Așa sunt prietenii. Iar prietenului „VIP magazin” îi doresc să existe încă mulţi ani înainte. Voi, cei care munciţi acolo, să generaţi multe idei interesante, să puneţi pe picioare proiecte care să vă aducă inclusiv vouă satisfacţia, ca cititorii revistei să găsească în paginile acesteia inspiraţie, plăcere și utilităţi. La mulţi ani! 

Adrian Ursu, interpret

Prima sa sesiune foto în paginile „VIP magazin” a fost în 2005, când l-am prins în „apele sale” la un antrenament de înot. Pe atunci, se putea deja mândri cu 11 ani de carieră şi ni se confesa că nu se poate căsători până nu are un cuib al său. Au trecut ani buni în care Adrian şi-a făcut cuibul de care vorbea şi familia despre care ne vorbeşte cu fiece ocazie, a lansat zeci de clipuri la care am fost invitaţi şi ne-a vorbit despre orice, chiar şi despre preşedinte, prostie şi boală stelară. În 2006 Adrian a pozat pe coperta botezată „fata cu ursu” alături de Luminiţa Morozan, în 2008 am reuşit să transformăm „ursul” în Harry Potter, astfel încât asemănarea să fie izbitoare, iar în 2014 am captat momente inedite alături de soţia şi fiica sa. Şi suntem siguri că orice provocare i-am înainta, Adrian nu va ezita şi se va simţi în „apele sale”.

De câţiva ani încoace, am înţeles că prietenul se cunoaște nu doar la nevoie, dar și la bucurie. Prietenia mea cu „VIP magazin” a început prin 2005. A început frumos, asta îmi amintesc: o sesiune foto cu un stilist și un fotograf profesionist, locaţii diferite, interviu și o superbă copertă alături de colega mea de atunci, frumoasa interpretă Luminiţa Morozan. De atunci, pentru mine, „VIP magazin” nu înseamnă doar o revistă, ci oamenii care munceau şi muncesc aici. Rodica Ciorănică, care te ascultă cântând în sala Palatului Naţional, iar apoi nu mai are nevoie de interviu personal pentru a te cunoaște, a vorbi sau a scrie despre tine. A simţit, a trăit, a scris. Sergiu Gavriliţă, pe care l-am înţeles și l-am îndrăgit din prima clipă când l-am cunoscut, și nu doar pentru că suntem în aceeași zodie; am vorbit rar, dar mereu în același limbaj, pe aceeași lungime de undă. În acești ani mi-aţi fost alături și m-aţi adus mai aproape de public cu toate realizările mele pe plan profesional și personal. De la primul concert solo până la cel mai recent cu „Lăutarii” și Calancea, de la „burlac de succes” până la familist convins cu soţie frumoasă și cel mai scump și drag cadou din lume, Maria-Andreea! Unsprezece ani e puţin pentru copilul care încă nu știe ce vrea să facă în viaţă, dar e mult pentru un cuplu care tot testează relaţia pentru a se căsători sau a concepe un copil. Pentru o revistă, e destul de puţin ca să se oprească din drumul spre succes și e mult ca să se considere începător, dar e tocmai suficient pentru a face o recapitulare. V-aș dori să nu vă opriţi, indiferent de obstacole, criză, concurenţă, bârfe… Să continuaţi să faceţi un produs de calitate. Să știţi întotdeauna să dozaţi materialele publicitare și pe cele de interes public. Să menţineţi interesul cititorilor printr-o revistă modernă. Să creșteţi numărul de prieteni adevăraţi și să aveţi cât mai multe motive de a vă bucura alături de noi, prietenii și cititorii voștri fideli.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău