VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (90-81)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (90-81)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INA SURDUINA SURDU (90)
Actriţă de teatru şi film
Anul care a trecut a fost important pentru ea, aducându-i actriţei bucuria de care altele nu prea au parte - a jucat tocmai în două producţii cinematografice. Una dintre acestea, care aşteaptă să fie lansată în curând, este filmul „Tenis cu Moldoveni”, după cartea lui Tony Hawks. Chiar dacă filmele reprezintă o ocazie de manifestare profesională mai specială şi rară pentru actorii moldoveni, nici teatrul nu este uitat. Ina s-a bucurat tot în 2010 de atenţia regizoarei Luminiţa Ţâcu, care a invitat-o să joace în spectacolul social „Casa M”…SVETLANA CEBANSVETLANA CEBAN (89)
Prezentatoare NIT

I-am observat sclipirea în ochii jucăuşi acum vreo patru ani, pe când apărea, în revista „VIP magazin”, în postura de revelaţie în meseria de a prezenta pe „sticlă”. Ştirile, care, citite de Svetlana, nu mai păreau atât de oficiale şi plictisitoare. Şi nici monotone – are, fata, farmecul ei. I-am şi sugerat să mai schimbe stilul de prezentare, că poate face faţă şi altfel, să treacă la ceva mai lejer, gen „hai cu mine, doar noi doi…”. Nu vrea. Ţine morţiş să citească „Curier”-ul de la opt seara. Păi, dacă-i place şi-i iese bine, de ce nu?

 

 

 

 

MIHAELA STRAMBEANUMIHAELA STRÂMBEANU (88)
Actriţă

O bună parte dintre spectatorii, puţini, recunoaştem, dar, oricum, care mai merg la teatru, o fac pentru că în distribuţie este Mihaela Strâmbeanu. Actriţa nu iezită să se implice în mai multe proiecte, inclusiv de natură socială, are un caracter puternic, o părere de care nu poţi să nu ţii cont şi un fizic de invidiat (anii buni de gimnastică practicată la nivel de performanţă nu-i omiţi cu una, cu două). Este curajoasă şi profesionistă şi în afara scenei – să fie protagonista unui pictorial mai „deocheat” nu o costă mare lucru…

 

 

 

 

DIANA DERESDIANA DEREŞ (87)
Animatoare KISS FM
Muritorii de rând se îndrăgostesc în mod diferit de vedete. Ascultătorii de radio – de vocea prezentatoarei, în primul rând. Ca şi în cazul Dianei, pentru că are o experienţă solidă, cât priveşte asemenea „practici”. Nu te lasă indiferent nici când o vezi, fiind o persoană foarte dinamică, interesantă şi atrăgătoare. Ce păcat pe restul că femeia este destinată doar unuia: Diana s-a căsătorit (eveniment care nu a fost trecut cu vederea de către „VIP magazin”), după care a mai umblat la unele „caracteristici” faţă de cum „era” acum câţiva ani (nerăbdatoare, încăpăţânată şi cam vorbăreaţă). Pentru că acum nu e singură în ecuaţie, a învăţat să aibă răbdare, să mai tacă din când în când şi să cedeze. Ce efecte benefice are căsătoria! Se referă la toate, oare?

 

 

OLGA POPAOLGA POPA (86)
Prezentatoare CTC
La un an distanţă, după ce a făcut parte din topul 50 femei sexy din Moldova, Olga şi-a continuat munca la CTC, a avut mulţi invitaţi de seamă, din ce în ce mai multe solicitări de interviuri şi aprecieri din partea unor personalităţi marcante (pe care le-a cucerit inclusiv cu zâmbetul său hollywoodian). Cel mai „trist” lucru în „istoria mondenă” a şarmantei brunete, dar mai ales pentru admiratorii săi mai mult sau mai puţin secreţi, e că… s-a căsătorit. Anul trecut, a jucat o nuntă superbă... Acum, Olga are un nou statut - a devenit mamă! A adus pe lume o fetiţă! Suntem siguri că este şi o mămică foarte sexy.

 

 

VICTORIA PRADA

VICTORIA PRADA (85)
Fotograf

Victoria Balaban în „lume” şi în buletin, dar asta contează mai puţin şi pentru cei care urmăresc cariera sa în afara lumii artelor. Mult mai intrigant sună Vica Prada, mai ales că este vorba de un nume format şi afirmat deja ca model, dar şi ca fotograf. Îi vine uşor, pentru că ştie cum e să te simţi de ambele părţi ale obiectivului. Iar când ochiul fotografului aparţine lui Roman Rybaleov, opera de artă este garantată.


 

KATHREEN DANEE

KATHREEN DANEE (84)
Interpretă

Are un nume de scenă cu o alură franţuzească care nu strică niciodată la o carieră de interpretă. Plus că e mai senzual şi misterios. A finisat, practic, albumul produs împreună cu Andrei Sava – compozitorul. Doar că din creaţia sa nu prea ne dădeam seama cum stau lucrurile cu starea sa de suflet: ba îl asigură că „Doar tu”, ba îl întreabă „De ce-ai plecat”, piesă la care a filmat şi un clip, iar aici mişcarea pe calea muzicii uşoare s-a cam stopat. A rămas ea, dar pe locul doi – studiile la Academia de Arte (Facultatea canto academic) au făcut-o să înteleagă că fără de muzica clasică viaţa gust mai liber şi colorat nu are. A determinat-o şi spectacolul grandios „Don Giovanni” de Mozart, regizat de Eleonora Constantinov şi dirijat de Marin Balan, pe scena  teatrului de operă şi balet, la absolvirea Academiei. Vrea să facă asta toată viaţa, mai ales după ce a realizat că visul de a juca teatru şi de a cânta se pot combina de minune într-o meserie. Fată fumoasă, participă ca model şi în proiecte-publicitate în colaborare cu nume recunoscute în domeniu - Victoria Schimbător, Neli Covash, Mariana Petrenko, Iurie Ciapkis şi mulţi alţii.

 

SVETLANA PANCOVASVETLANA PANCOVA (83)
Stilist ONAIR. PRODUCTION, PRIME TV
Are o responsabilitate enormă: în mâinile sale se află soarta/imaginea/frumuseţea muuuultor oameni, cărora ea le este şefă. Şi, dacă este boss cuiva, de ce n-ar fi în stare să-şi etaleze la „turaţii maxime” propria-i frumuseţe? Cine îi cunoaşte calităţile mai bine decât ea (avantajul cu care stilistele mereu apar în polle-position)? Va şti mereu cum să arate şi să stea cel mai frumos pe un mal de mare şi pe un nisip umed: apropo, care era litoralul, poate o găsim şi la anul acolo?

 

 

 

ELENA BARDOELENA BARDO  (82)
Stilist, salonul „Afrodita”
Afrodita spune tot. Este Afrodita de la „Afrodita” – o femeie frumoasă, deşteaptă, puternică, independentă, ce îşi adoră profesia şi se împarte şi cu lecţii - make up-ul e viaţa ei interioară în care îşi dă frâu liber emoţiilor fără teamă. Se pare că sunt emoţii unicat, care mai sunt şi premiate cu diferite diplome şi menţiuni pe la concursuri. Are un chip angelic şi e mereu bine dispusă. Bărbaţilor le-ar fi interesant (combinând utilul cu plăcutul) să vadă ce ar face ea cu faţa lor şi sunt gata să stea neclintiţi 45 de minute (atât de puţin) ca să absoarbă din energia ei blândă şi din pofta ei de invenţie… Nici chiar Dima Bilan nu ar fi rezistat acestui „parfum afroditian”…

 

 

 

VIOLETA IVANOVVIOLETA IVANOV (81)
Deputat PCRM

Deşi acum nu mai este ministru, rolul Violetei Ivanov pe scena politică moldovenească nu a scăzut deloc. Dimpotrivă, vocea ei în Parlament are un ecou mai răsunător faţă de cum era în cabinetele Tarlev/Greceanîi, Legislativul fiind o tribună pentru cei ce au ce… spune şi arăta. Iar doamna deputat chiar are ce spune şi, mai ales, ce arăta. Vorba poetului - mai dă, Doamne, aşa femei în politică!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

da svetlana ceban ce cauta aici?
***   -  
13 Aprilie 2011, 18:02
Sus ↑
scoteti comunisti de aici
eu   -  
14 Aprilie 2011, 17:20
Sus ↑
o cunosc pe Ina Surdu, este mult mai frumoasa in realitate, o minune
ivan   -  
29 Aprilie 2011, 00:53
Sus ↑
Olga Popa???))) ma faceti sa rad)...si mai sunt multi intrusi aici:D oare e atat de greu de inteles ca o poza artistica cu o femeie si o femeie sexy nu este acelasi lucru?! si faptul ca sexy inseamna mult mai mult....cazul Mihaelei Strambeanu....nu pot zice ca e super frumoasa, dar femeia asta e atat de sexy si are o carizma atat de pronuntata....ca nici nu te poti abtine sa exclami: Femeie splendida!!!
Olga   -  
25 Iulie 2011, 22:48
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău