VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (80-71)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (80-71)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

DOINA SULACDOINA SULAC (80)
Compozitoare şi interpretă

…Şi consilier municipal, pardonată să ne fie scăparea în prezentare. Până la alegerile locale din acest an, cel puţin. Nu ştim dacă Doina va continua sau nu cariera politică, măcar în măsura în care a făcut-o până acum, dar pe muzică e pusă serios. Scuzaţi, doar sângele apă nu se face. Şi dacă „opera a fost semnată” de Nicolae Sulac, Doină să fie, chiar dacă, în esenţa sa muzical-teoretică, doina este un cântec de jale. Şi cât de frumoasă e şi cât de frumos cântă.VIOLETA MARIANVIOLETA MARIAN (79)
Interpretă

Legat de nume, culoarea violetă o prinde bine. La fel cum oricare alta – îi stă foarte bine la cum arată. Şi este fresh mereu – la fel ca şi denumirea trupei care a consacrat-o pe scena mare: „Fresh”. Scenă de care a uitat de-o vreme, la mijloc având un motiv foarte obiectiv – familia – dar asta nu înseamnă că Violeta Marian a dispărut din vizorul public. Nu credem noi nici în ruptul capului că justiţia/avocatura (domenii peste care este stăpân soţul, viceministrul Justiţiei, Oleg Efrim) au umbrit muzica/arta în topul preferinţelor Violetei. N-au cum astea să dispară.

 

 

 


CRINACRINA (78)
Prezentatoare MUZ TV Moldova

Dacă atunci când, un an în urmă, ne puneam întrebări cât o s-o ţină puterile să se împartă între Drept şi televiziune, timpul ne-a arătat că mai poate. Ba poate şi mai mult: pe lângă „ShowBlitz”, acum mai prezintă şi varianta română a buletinului săptămânal „ProNews”. Până îmbracă ea roba de judecător sau avocat, las’ să ne facă viaţa dulce, admirând-o la TV fără nici un echipament „specializat profesional” – chiar e foarte bine!

 

 

 

 

 

GABRIELA CIUBARAGABRIELA CIUBARA (77)
Make-up artist

A rămas tot blondă şi s-a convins că e culoarea care o avantajează cel mai tare (bancurile despre blonde sunt bancuri şi sunt inventate tot de oameni (brunete, cel mai probabil)). Pentru că limita perfecţiunii nu există, s-a apucat să facă yoga. Împreună cu câteva colege de breaslă a deschis un salon de frumuseţe, „Beauty House”. Tot mai multe mirese au „trecut” prin mâna ei profesionistă. Ba chiar s-au dat de bună voie, nesilite de nimeni şi cu mare plăcere, toate fiind mândre de machiajul made by Gabriela Ciubara. Apropo, cei curioşi să deprindă arta machiajului se pot înscrie la cursurile de make-up la „Studio Gabriela Ciubara”.DASA ZAITEVADAŞA ZAIŢEVA (76)
Model, faţa brandului
DANIEL RACOVIZZA

Felină. Blondă. Miss. E descrierea în trei cuvinte. Atunci când merge pe stradă, toată lumea face febră musculară în zona gâtului – o reacţie firească pentru care nu trebuie să ne scuzăm. Fata „rupe”, pur şi simplu. A făcut-o şi la „Miss World”, fiind şi singura participantă îmbrăcată doar din colecţia unui designer – Daniel Racovizza. Fac un lucru extraordinar împreună: ea - cu corpul, el - cu vestimentaţia. Şi când o să ajungă ambii pe la Milano pe la vreun fashion-week, să vedeţi atunci „demonstraţie de forţă”…ILINCA AVRAMILINCA AVRAM (75)
Prezentatoare JURNAL TV

De meserie dirijor de cor, nu prea s-a văzut ea în acest rol şi nici noi nu ne-o închipuim. Nici în calitate de agent de turism, alergând cu o droaie de călători în spate prin Antalya (ASEM absolvit), tot n-o vedem. Îi stă mai bine la televiziune, locul unde se vede fiecare omuleţ care se vrea vedetă. Acolo, pe micile ecrane, în fiece dimineaţă la „Deşteptarea”. Să stea frumuşel că îi stă bine. Chiar foarte bine!

 

 

 

 

 

IRINA NAGOMIRIRINA NAGOMIR (74)
Prezentatoare „Allfun.md”,
animatoare

Acum mai bine de un an viaţa ei s-a scimbat cardinal, s-a făcut prezentatoare peste noapte, fără a trece prin sita casting-urilor – a fost destul s-o sune Pavel Zingan şi să-i spună că o vede sinceră, naturală şi i-a propus job-ul. Emisiunea sa, „Ночные Бла-Бла”, este despre lumea distracţiei, a cluburilor şi oamenilor care fac parte din ea – tema îi este foarte aproape şi uşor de abordat. Îşi adoră munca, nu-i de mirare. 2010 i-a oferit doar momente emiţionante: a făcut jumping, şi-a făcut rost de prieteni devotaţi, a călătorit, şi-a reîntâlnit mămica, care a lipsit din ţară timp de patru ani, s-a aflat pe aceeaşi scenă cu trupa „30 seconds to Mars” şi frumosul Jared Leto. Nici 2011 nu i s-a deschis mai prost, aflând despre prezenţa sa în topul celor mai sexy femei din viaţa publică din Moldova – pentru ea nu contează lupta pentru supremaţie în această competiţie, important e că se află printre cele mai frumoase, deştepte, fermecătoare femei, care sunt, fiecare, sexy în felul lor.DORINA GHEGANOVDORINA GHERGANOV (73)
Reporter PRO TV Chişinău

Este „blonda cu buzele de căpşună coaptă în plină vară, care înaintează sigură, săgetând câte o privire care te lasă fără paşi în faţa ei” – a fost descrierea făcută Dorinei de către o femeie care a văzut-o prima dată în viaţă. Şi dacă o femeie o descrie într-un asemenea mod, reportera blondă de la „Pro” chiar deţine pe merit locul în topul 100 femei sexy. De la o femeie trebuie să meriţi aşa complimente.

 

KARIZMAKARIZMA (72)
Interpretă

Are un statut pe care şi l-a câştigat prin investiţii şi multă-multă muncă. Mesajul său întotdeauna e foarte bine pus la punct şi foarte sincer, ceea ce dă bine la imagine. Imagine la care lucrează mereu (dacă tot vorbisem despre muncă), la acest capitol fiind în stare să dea lecţii multor vedete/vedetuţe/fete care cântă. Apropo, de statut, şi l-a schimbat niţel după ce a trecut pe la starea civilă şi a jucat o frumuseţe de nuntă – acum e doamna Grosu. Care nu a fost împotriva participării Karizmei la preselecţia „Eurovision” din acest an cu „When Life is Grey”.

 

 

 

 

ANGELA SARBUANGELA SÂRBU (71)
Interpretă

Să ştii să cânţi e un lucru foarte important pentru o carieră de interpret reuşită, dar mai sunt şi alte ingrediente pentru o reţetă a succesului. Mai ales o fată trebuie să ţină cont de cum arată şi cum se poartă – la asta sunt atenţi atât bărbaţii, cât şi „colegele”. Sunt „discipline” pe care Angelica le-a însuşit destul de repede, iar pe lângă munca de studio şi de platou, un capitol special căruia îi este destinată atenţia sa este imaginea sa. Pe care bărbaţii nu se mai satură să o savureze.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

fetele sunt bune...da daca ar fi si mai multe poze(album)ar fi mai bine...
nicu   -  
11 Aprilie 2011, 09:49
Sus ↑
sasi miemia placut fetele, in special Angela Sirbu ( mereu fermacatoare)...si sunt de acort ca ar trebuie mai multe poze... :)
Axenia   -  
15 Aprilie 2011, 09:05
Sus ↑
Cred că CRINA ar trebui să fie pe o pziţie mult mai înaltă decît atît......
pe   -  
17 Mai 2012, 16:08
Sus ↑
krina pe primu loc trebu sa fie ca merita acest loc.
vlad   -  
29 Iunie 2012, 19:47
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău