VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (70-61)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (70-61)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

OLIA TIRAOLIA TIRA (70)
Interpretă

Diamantul pe cât de strălucitor, pe atât de ascuţit - atrage bărbaţii cu fizicul perfect, mai dându-le şi ideea de a vizita sala de forţă. O piatră de o raritate clară - lasă, prin indiferenţa ei, cicatrice serioase pe sufletul nesăbuiţilor care îndrăznesc măcar cu gândul. Şi nu sunt puţini - bărbaţii îşi doresc un aşa accesoriu lângă inimă. Se pare că băieţii de la „SunStrocke Project” sunt giuvaiergii iscusiţi de nu s-au lăsat nici orbiţi, nici lezaţi de acest „diamant” exclusiv.

 

 

 

ADRIANA OCHISANU

ADRIANA OCHIŞANU  (69)
Interpretă de muzică
populară

Cică o interpretă sexy trebuie, neapărat, să urce pe scenă în fundul gol. Şi să cânte R&B. Se poate şi în ie, fraţilor, şi cu muzică populară, iar Adriana este exemplu. Poate da lecţii oricărei femei cu planurile în faţă cum e să faci o poveste de vis din viaţa familială, e mămica ce trezeşte cu o mângâiere dimineaţa, care pregăteşte soţului cafeaua cu dragoste, cuprinzând prin căldura sufletului său toată familia. E femeia lângă care eşti sigur că găseşti acea linişte sufletească, dar, totodată, şi firea statornică care ţine cele mai trainice hăţuri. Aşa este felul său de a fi sexy. Nu suntem martori oculari, dar povesteşte o lume întreagă şi noi transmitem cele auzite.

 

 

 

NINA DIMOGLONINA DIMOGLO  (68)
Preşedinte al Guvernului
Tinerilor din Găgăuzia,
director „Miss Găgăuzia”

Cum era în „Кавказская пленница”? „Cпортсменка, комсомолка и просто красивая девушка?”. Şi cum o chema pe fată? Nina, corect! Păi, mai schimbând câte ceva la detalii, despre Nina Dimoglo putem vorbi inclusiv apelând la devenita celebră frază din filmul lui Gaidai: jurist, magistru în domeniul relaţiilor internaţionale, finalistă şi câştigătoare a concursurilor de frumuseţe, activistă, fondatoare a mai multor organizaţii obşteşti şi de caritate – de-o plăcere să scrii despre ea. Faţa Găgăuziei, ce mai (başcanul Mihail Formuzal sperăm să nu se supere). Acum e pusă serios pe carte – studiază româna – astfel că aceste rânduri le va citi fără ajutorul intermediarilor…

 

 

LILULILU (67)
Prezentatoare JURNAL TV,
MUZ TV Moldova

Să nu vă lăsaţi nedumeriţi dacă la JURNAL TV titrele o scriu Lilu, iar la MUZ TV - Lilia Ojovan. Tot ea este. La „Primul muzical” este producătoare a emisiunilor „ProNews” şi „ShowBlitz” – „asigură spatele” Crinei şi Iuliei, celor două prezentatoare, iar la JURNAL TV ne aşteaptă „Acasă devreme”, de la orele 14 la 18. Dacă credeaţi că e prea mult, să ştiţi că frumoasa de la Drochia, şcolită la Timişoara, reuşeşte în weekend şi la bazar. La „Star Bazar”…

 

 

 

 

OLGA PERCINSCHIOLGA PERCINSCHI (66)
Pictoriţă

Îi place să se scalde în lumina reflectoarelor mondene, să se alinte în convorbiri de tot felul, iar dacă sunteţi un iubitor al artei – e garantat că nu vă veţi despărţi de Olga timp de câteva ore. Un Matisse nu s-ar da într-o parte să-i realizeze nudul, la cât de apetisantă şi atrăgătoare este. Să nu uităm şi ce face, însă, pe lângă felul în care arată (aparenţele arată că fata a cam greşit meseria, dar nu este deloc aşa): pictoriţă harnică,  proaspăt devenită membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Moldova, în 2010 a avut parte de o expoziţie personală, „Deşteptarea”, a realizat un proiect de body art şi a fost unul dintre organizatorii serilor de binefacere pentru orfelinate „Helping hand”.

 

 

 

ECATERINA VIGOVSKAIAECATERINA VIGOVSCAIA (65)
Model, prezentatoare „Allfun.md”
A fost plasată, fără să vrea, în centrul unui scandal public – cum de a îndrăznit, adică, să-şi întindă picioarele sale lungi şi frumoase pe toate panourile din oraş? Material cu un „caracter sexist”, chipurile, după cum se exprimă acuzarea. Iar fata, care colaborează de ceva ani cu „Ponti”, pozând în materialele lor publicitare, nu a făcut nimic „criminal” în afară de a-şi face meseria. Profesionistă de când o cunoaştem, şi-a păstrat formele de invidiat şi după naştere. Să fie micuţa sănătoasă!

 

 

 

 

 

EUGENIA SCOARTAEUGENIA SCOARŢĂ (64)
Model, femeie de afaceri
În viaţa fiecărui om intervine un moment al întrebărilor şi concluziilor: ce s-a făcut şi ce urmează mai departe? A venit şi timpul Eugeniei să tragă linie şi s-o ia pe alt drum. Nu e chiar „alt”, pentru că are tangenţe directe cu ce a făcut până acum, doar că acum are şi alte responsabilităţi şi poate lua şi alte decizii decât atunci când era un simplu model. Nu s-a lăsat de modelling, dar la agenţia „grace.md”, unde munceşte, face un volum de lucru care depăşeşte „competenţele” pozatului şi defilatului.

 

 

 

 

LORETTA HANDRABURALORETTA HANDRABURA (63)
Viceministru al Educaţiei
De o sexualitate extrem de intelectuală, ascunsă în miile de pagini citite, în sacourile, poate, prea oficiale (au ele farmecul lor) şi într-o privire de căprioară rănită. Atunci când are ocazia, schimbă costumul pe o rochie elegantă şi o pălărie cu boruri mari, emanând sclipire franţuzească. Din CV menţionăm că e Viceministru al Educaţiei şi conferenţiar universitar asociat la Catedra literatură română şi comparată (Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”) – pentru iubitorii de date factologice. A făcut cercetări în domeniile etnologie, educaţie, gen, literatură română, cultură. Îi plac lecturile, teatrul şi dansul clasic. Este necăsătorită – pentru iubitorii de altfel de date…

 

 

 

INDIANAINDIANA (62)
Interpretă, prezentatoare NOROC TV
Dincolo de prezenţa sa scenică, mai are grijă şi de cea „televizată” – este implicată într-un proiect la NOROC TV, „Oameni şi destine”. Ba şi la radio, face „Apelul de dimineaţă” împreună cu Alexandru Manciu, cel cu care a colaborat şi pentru un duet la piesa „Viaţa ca un vis”, la care ne pregătesc şi un videoclip. Creaţia o preocupă şi în varianta solo – de ziua ei, pe 25 mai, ne aşteaptă lansarea unui nou album. Creaţie pentru care, la sfârşitul anului trecut, a primit titlul de  Artist Emerit. În afara creaţiei, îşi iubeşte enorm băiatul, dar nu vrea să-şi limiteze dragostea părintească la o singură „unitate” – îşi mai doreşte un copil. Până atunci, preferă să călătorească – Elveţia, Germania, Italia, Luxemburg, San Marino. Iată pasiune sănătoasă!MARIANA POSTOVANUMARIANA POSTOVANU (61)
Prezentatoare JURNAL TV
Nu ştim de cuminte, dar enigmatică este sută la sută. La fel cum este şi frumoasă. Şi ce ascunde de partea cealaltă a draperiei, nu cunoaştem. Că ascunde ceva, e la fel de sigur. Este impresia pe care o lasă publicului larg, dar şi pe care ţi-o faci după un mic dialog. E una dintre reprezentantele „Deşteptării” în topul nostru (vă daţi seama cât de sexy este matinalul de pe JURNAL TV şi cum se chinuieşte sărmanul Sergiu Bezniţchi să tot prezinte emisiunea într-un asemenea anturaj mega sexy - i se cuvine litrul de lapte pe oră pentru activitatea în condiţii nocive. După ce se uită în ochii Marianei, are nevoie de un pachet de doi litri, la sigur…).

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

N-as spune ca lui Sergiu Beznitchi ii este chiar atit de greu sa lucreze cu aceste domnisoare - care nu spun, sunt frumoase, dar nu cred ca nici sotia lui Sergiu e urita.
Asa ca cel care a comentat pozele de mai sus se indeparteaza un pic de realitate, si se pare ca scrie numai de ochi frumosi, asa ca sa umple pagina...
Spectator   -  
26 Aprilie 2011, 00:47
Sus ↑
e frumusica mariana, dar cind vorbeste fara textul pregatit mai lasa de dorit foarte mult.
Felicia   -  
23 Iunie 2011, 21:02
Sus ↑
oaia dracu
valeria   -  
30 Octombrie 2014, 16:33
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău