VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (60-51)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (60-51)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

LIA BEJENARU LIA BEJENARU  (60)
Prezentatoare PUBLIKA TV

Domeniul din care a venit în televiziune nu prea are tangenţe cu ceea ce face acum – absolventă ASEM, fiind consultant principal pentru Republica Moldova la un grup internaţional care se ocupa cu promovarea investiţiilor străine în Europa de Est. Primii paşi în televiziune au fost cu genunchii tremurând (cine spune că nu a trecut prin asta, nu-l luaţi în serios), ca să ajungă faţa postului PUBLIKA TV şi prezentatoare a principalului buletin de ştiri de la 19-00. Îi place să surprindă şi este curioasă să descopere mereu ceva nou: după titlul de „Miss Orhei” i-a devenit interesantă… politica, după care a venit rândul… businessului şi acum face… televiziune. Surprizele se opresc aici?

 

 

ANA SMOLNITCHI

ANA SMOLNIŢCHI (59)
Prezentatoare EU TV

Este omul reprezentativ în epoca nouă a postului de televiziune la care munceşte. Şi faţa lui. Drăgălaşă şi sexy. Că a prezentat ştirile, că ne face „likbez” juridic (la multă lume se întâmplă ca termenii din domeniu să nu se înrădăcineze tocmai aşa cum trebuie în memorie – ochii sunt de vină, mânca-i-ar norocul, da n-au ce face, dacă Ana prezintă emisiunea…).

 

 

 

 

ALINAALINA  (58)

 Prezentatoare ALT TV

Specializată pe „Cadouri trăsnite” (emisiunea sa), din vasta gamă de calităţi care se mai calcă între ele, desluşim „cuminte, tristă, veselă, nebună, dulce ca şi mierea bună”, iar cât e de bună sau dulce, puteţi savura din privirile ei. Că e „bună”, e axiomă. Bună, rău. Emană optimism şi o energie de nu te ţin picioarele. Îmblânzeşte orice fiară şi apropie orice animal de inima ei, fără frică - e o fire puternică. Rugăm animalele să nu facă rând la uşa Alinei. Şi să respecte ordinea.


IVANAIVANA (TANIA CERGĂ) (57)
Interpretă

În procesul de creaţie, oamenii au obişnuinţa de a-şi schimba numele. Deci, Tania de la „Studio One” s-a făcut Ivana, şi-a promovat proiectul solo şi chiar dacă s-a speriat un pic, având în vedere că până acum a împărţit greul scenei cu DJ Serge, a preferat să facă faţă provocărilor… Schimbarea nu i-a luat, însă, din şarmul său „de firmă” – e la fel de enigmatică şi fermecătoare! Pentru anul acesta, pregăteşte un nou single şi primul videoclip Ivana (promite şi o coregrafie foarte interesantă). În afara scenei, a călătorit, s-a reîndrăgostit de Italia, a gătit mult (una dintre pasiunile sale). Ce rezultă? Multă muncă şi multă plăcere în cariera şi viaţa ei.

 

 

 

ALINA CARAUS

ALINA CARAUŞ (56)
Model

Vorba martorilor oculari, fata asta mereu parcă e coborâtă de pe podium sau de pe platoul de filmare al vreunui videoclip. Iubeşte să impresioneze, fie că o face mergând pe stradă într-o rochie albă până în pământ, fie că îmbrăcată foarte sumar. Impresionează şi prin capacitatea de lucru şi dorinţa de a aduce totul până la nivelul perfecţiunii. Vrea foarte multe, chiar dacă vârsta îi oferă tot timpul din lume: aici şi acum este una dintre regulile sale. Alta ar fi „fă lumea terenul tău de joacă” – joci ce vrei pe el. Iscusită în a-şi utiliza farmecele. Profesional şi nu doar atât. Şi asta la doar 19 ani!!! Ce urmează?

 

 

 

MARIANA MIHAILA

MARIANA MIHĂILĂ (55)
Interpretă, prezentatoare MOLDOVA 1

Nu se limitează doar la domeniul muzical, deşi a avut acolo realizări frumoase (şi-a tras videoclip la piesa „Say I’m sorry” cu care a participat la „Eurovision”-ul de anul trecut, competiţie la care a participat şi în această ediţie cu „Mi rey”). Calităţile şi felul în care arată o ajută să se manifeste din plin şi în calitate de prezentatoare TV: la MOLDOVA 1, emisiunea „La mulţi ani!”, în care are liber la improvizare şi desfăşurare de aptitudini.

 

 

 

TATIANA VORNICESCU

TATIANA VORNICESCU (54)
Prezentatoare JURNAL TV

De-i frig, de plouă, de bate vântul… Nu vorbim de micuţul Trofimaş, personajul lui Ion Druţă, care tot aşteaptă în gară o veste de la badea. E frumoasa Tatiana, care, echipată foarte… da, elegant, ne prezintă prognoza meteo pe JURNAL TV într-o manieră de nu te mai interesează câţi litri de precipitaţii urmează să cadă pe metru pătrat şi dincotro bate vântul: sud-est sau nord-vest. Nu mai contează nici cicloanele şi nici anticicloanele: important e să o vedem pe Tatiana Vornicescu cu bereta sa aranjată mega sexy şi costumaşul care îi scoate în evidenţă „relieful”…


 

 

OLGA TIPORDEI

OLGA ŢIPORDEI (53)
Director comercial DIXI MEDIA

Să fii director e cool. Să fii director sexy e şi mai cool. Activează în domeniul de business care i se pare cel mai interesant şi dinamic – piaţa media. Şi nici de showbiz distanţa nu e atât de mare. Având licenţa Institutului Internaţional de Management (marketing), nu e genul de economist dus în lumea cifrelor şi banilor. Dimpotrivă, femeie frumoasă şi mondenă fiind, e capabilă să-şi facă meseria fără a ascunde de ochii lumii ceea cu ce a înzestrat-o natura.

 

 

 

 

ROXANA

ROXANA (52)
Interpretă

Cu studii muzicale în regulă (Colegiul de Muzică şi Coregrafie „Ştefan cel Mare” şi Academia de Arte), a reuşit performanţa de a debuta în două rânduri - a abandonat scena pentru că a devenit mămică (a născut la 1 noiembrie 2010), dar sarcina nu a încurcat carierei. Doar i-a întrerupt activitatea artistică pentru o perioadă scurtă. S-a reîntors, a lansat primul CD, iar în scurt timp îl promite şi pe al doilea. A filmat cinci clipuri video, unul dintre care cu maestrul Ion Suruceanu, pe care îl consideră o persoană inteligentă, Profesionist şi bărbat cu carismă deosebită. După o asemenea colaborare frumoasă, desigur că a acumulat multă experienţă.

 

 

 

ANASTASIA NANIANASTASIA NANI (51)
ADEVĂRUL Moldova

Este o jurnalistă consacrată destul de repede în domeniul presei de investigaţie, dar, pe lângă „bombele” pe care le detonează cu o frecvenţă de invidiat în domeniul profesional, mai este şi un suflet de un rafinament deosebit şi o fată frumoasă cu un sex-appeal pe care nu are dreptul să-l ascundă. Celor care au scăpat-o le spunem că ne pare rău. Cel care va avea parte de ea, este felicitat. Şi poate că a plecat fata peste mări şi ţări şi a întâlnit urşi grizzly în plină stradă prin Alaska, dar fericirea, oricum, a aşteptat-o acasă…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ce sa mai vorbim, un fotograf profesionist si o editare potrivita in Photoshop si toata lumea e superba,
ivan   -  
29 Aprilie 2011, 00:45
Sus ↑
I think you are #1., or a 10 in my book.
Robert   -  
03 Mai 2011, 07:25
Sus ↑
cu alina caraus suntem colegi, e tare iute la a ei, fata asta! :)
radu   -  
11 Ianuarie 2012, 01:42
Sus ↑
tatiana esti super sunama 069770720
sorina   -  
21 Martie 2013, 21:34
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău