VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (50-41)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (50-41)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

DJ LAYLADJ LAYLA (50)
DJ-iţă

Greutăţile fac oamenii şi mai puternici. Frumoasa DJ-iţă de la Chişinău, stabilită la Bucureşti şi cea care transpune în viaţă unele dintre ideile muzicale ale lui Radu Sârbu, a ştiut să păşească peste acestea, deşi schimbările s-au lăsat văzute. Alături de o altă voce în proiectul său, Dee-Dee, care i-a luat locul Alisei, DJ Layla a reapărut la platane, după o pauză, şi  mai „hot”, şi mai sexy, şi mai încrezătoare!
 

 

FELICIA SARBUFELICIA SÂRBU (49)
Dansatoare, model

Am zărit-o pentru prima dată la Bucureşti. Adică, noi, telespectatorii, am fost alături de ea la „Dansez pentru tine”, pe PRO TV, acolo unde şi-a etalat talentele coregrafice, apărându-şi cauza pentru care a decis să participe la proiect. A reuşit să impresioneze audienţa, dar şi echipa realizatoare, care îşi aminteşte de fetiţa drăgălaşă şi pozitivă de la Chişinău şi acum. Dincolo de dans, şi-a demonstrat aptitudinile în jurnalism şi modelling. Ultima, o pasiune, mai degrabă, pe care o fată frumoasă o dezvoltă fără mari eforturi.

 

 

 

 

KATALINA RUSUKATALINA RUSU (48)
Interpretă

„Sparky lady” – cu această piesă a apărut pentru prima dată în faţa publicului larg. Cel puţin, în faţa privitorilor preselecţiei naţionale „Eurovision” din 2009, chiar dacă avea în palmares o grămadă de premii la concursuri de profil naţionale şi internaţionale. Atunci a uimit prin prestaţia sa deosebit de incitantă şi sexy – acum doi ani, moda era niţel alta…A decis să se concentreze pe muzică, chiar dacă dansul şi gimnastica au făcut parte şi ele din domeniile sale de „activitate”. La toate astea, mai adăugăm Relaţii Economice Internaţionale (ASEM) şi Management Artistic şi Culturologie la Academia de Arte. Ce mai urmează?


ELENA FERISOVAELENA FETISOVA (47)
Prezentatoare RU TV Moldova,
„Русское радио”

Ei îl au pe Veaceslav Fetisov, noi o avem pe Elena Fetisova: fiecare cu Fetisovul lor. Chiar dacă al lor este un fost hocheist renumit şi conducător sportiv puternic, noi ne mulţumim cu Elena/Lenocica/Lenusic (dacă mai aveţi diminutive, trimiteţi la adresa redacţiei) a noastră. Cum vorbeşte ea lin şi curgător la radio şi cum apare ea la TV şi cum întreabă oamenii ce se mai întâmplă în sufleţelul lor, ce şi cum îi doare, de-o dragoste s-o mănânci din priviri…

 

 

 

 

DIANA ROTARUDIANNA ROTARU (46)
Interpretă, prezentatoare NOROC TV

Dacă cineva a avut dubii că Dianna Rotaru e o „Honey” sută la sută, ea a demonstrat-o cu brio în clipul video filmat anul trecut împreună cu Jucătoru’ – una dintre creaţiile de referinţă pe piaţa showbizului autohton. Şi dacă cineva dintre fete (aspirante la un loc din acest top, pe viitor, de ce nu?) vrea să ia lecţii în a fi o „dulce” seducătoare, avem pile la „subiect” şi vă învaţă Dianna „tehnica mierii” de se pensionează toate Shakirele şi Beyonce-ele de pe lume.

 

ALEXANDRA GEROMIKINAALEXANDRA GOREMÎKINA (45)
Interpretă, coregraf

Una dintre coregrafele „model” de la Chişinău, cea care a semnat un capitol întreg în cartea dansului modern de la noi, a crescut promoţii întregi de dansatori, reuşitele şi performanţele Show Baletului TEODOR fiind şi meritul ei. Şi pentru că nebănuite sunt căile Domnului, iar omul are o mulţime de talente pe care le descoperă mai devreme sau mai târziu, muzica este domeniul mai nou, de care se preocupă în proiectul „The Hot Diamonds”, compus din patru blonde, care „rup” prin sex-appeal şi al cărei solistă este.

 

 

 

 

RUSLANA MOROSANURUSLANA MOROŞANU  (44)
Director Birou „Miss Moldova”

Frumuseţea fără organizare este ca şi talentul fără de muncă. Iar să fii în stare de a organiza frumuseţea este un adevărat talent – altfel, vedem doar fete frumoase în stradă şi atât, nu mai ajung ele „Miss” şi nici pe podium să defileze. Este o „şefă peste frumuseţe” consacrată deja, fiind, la rându-i, o femeie la fel de frumoasă, cu nimic mai prejos decât fetele din concurs.

 

 

 

 

 

 

IRINA TARASIUCIRINA TARASIUC (43)
Interpretă

„Lume, lume, soro lume!”. Dincolo de îndemnarea pe care a făcut-o, în clipul cu caracter social, tânăra vedetă de la Bălţi de a merge la vot, lumea, mai ales cea de natură bărbătească, cu un simţ sănătos de a aprecia şi a comenta, s-a orientat rapid în a descoperi o nouă stea care cucereşte cu vocea şi… cu alte farmece de care dispune „din oficiu”. Cel mai rapid s-a orientat Serghei Kovalski, cel care a „obţinut” statutul de boyfriend al Irinei şi care s-a alăturat proiectului „Lume” în videoclipul „Anul Nou, lume!”.

 

 

 

 

MARIANA SURAMARIANA ŞURA (42)
Interpretă, prezentatoare TV

Are la dispoziţie multe locuri atractive destinate atenţiei „turiştilor”. Ne oprim la… ochi. Culoarea lor, culoarea unui whisky veritabil (nu ştim dacă e vreun Jack Daniel’s sau Johnnie Walker), dar femeia îmbată orice bărbat cu privirea ei. Artist Emerit, noi îi conferim Marianei şi titlul de maestru în arta de a lăsa bărbaţii să o savureze ca pe un whisky, fără grabă, iar dacă se lasă cu secetă sau „Seceriş-2011”, o decide doar ea.


 

VICTORIA BALICAVICTORIA BALICA (41)
Miss Facebook 2010

Să fii „Miss” e ceva. Dar dacă te alege o întreagă reţea de socializare, e altceva. Păi, la cum arată, ne dăm seama că reţeaua n-a avut nici o şansă să reziste, cu tot cu utilizatorii săi. Pe lângă faptul că e frumoasă şi atrăgătoare, are şi opinii, principii şi idei. Vise şi scopuri – o mulţime, atât pe plan profesional, cât şi personal. Vrea să devină designer, să-şi pună în practică talentul de a picta şi să se afirme prin creaţie. Aşa vrea să ajungă la succes, prin ceea ce face. Şi să contribuie la dezvoltarea ţării. Gânduri de admirat!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mariana sura este foarte frumoasa , so pui in vie sa sparie graurii si daca vrei sa fuga animalele din padure ducetio in padure si platitio sa kinte
kostantinovici   -  
10 Iulie 2011, 12:06
Sus ↑
Марианна Шура на большого любителя =)))
Leyla   -  
28 Septembrie 2011, 13:12
Sus ↑
victoria balica arata foarte bine, e intr-adevar frumoasa
cherry   -  
10 Octombrie 2011, 22:30
Sus ↑
OOO!!!!!!!!! DA OCHII MARIANEI SURA CHIAR SUNT "FRUMOSI",EXACT CUM S-A COMENTAT SI MAI SUS,CA LA BUFNITA.AR TREBUI SA POARTE MAI DES OCHELARI DE SOARE CA SA NU SPERIE LUMEA,INSA PACAT CA VARA DUREAZA DOAR 3 LUNI.
CRISTINA   -  
12 Octombrie 2011, 23:21
Sus ↑
bufnitsa...: )))) .....Victoria Balica e frumushica
Lili   -  
16 Decembrie 2011, 21:12
Sus ↑
Nu sunt "femei ale Moldovei" ci o gasca de femei din showbizul moldav. Femeile din Moldova chiar sunt frumoase, iar astfel de concursuri au menirea sa le scoata in evidenta anume pe ele, insa, din pacate urmarim aceleasi chipuri de care obosim zilnic la TV.
Dinu   -  
01 Martie 2012, 14:31
Sus ↑
Pai ,sa spun cinstit mie toate imi plac,dar am cunoscuto putin mai demult pe Irina Tarasiuk,si am placuto din prima oara.Am vazuto si la televizor cintitnd...Este o adevarata actrita,si este extrem de frumoasa.......
Cristina   -  
13 Iunie 2012, 17:37
Sus ↑
mie imi place pozitia Marianei Shura :)
anton   -  
04 Septembrie 2014, 07:10
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău