VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (40-31)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (40-31)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

CRISTINA MOLDOVANUCRISTINA MOLDOVANU (40)
Prezentatoare PUBLIKA TV

Frumuseţea naturală şi chipul drăgălaş îi permite să facă şi altfel de televiziune decât a prezenta ştirile. Ea o face la fel de bine atunci când prezintă buletinul, dar şi când ne organizează câte o excursie prin culisele postului PUBLIKA TV, unde munceşte. Nu ştim dacă tatăl ei, viceprim-ministrul Mihai Moldovanu, se va dovedi suficient de insistent în a o atrage în domeniul politicului, dar ea se simte perfect prin ceea ce face acum. Şi noi, cei ce o urmărim, ne simţim la fel de bine!

CEZARACEZARA (39)
Interpretă, prezentatoare EU TV

Pentru că e moda vremii, fiecare cântăreaţă care se respectă, trebuie să prezinte câte o emisiune (cel puţin) la televizor, vorba poporului. Publicul spectator nu se împotriveşte modei şi abia aşteaptă să vadă vedeta descurcându-se şi altfel decât cântând şi dansând pe scenă. Mai ales că şi scene nu avem chiar atât de multe. Cei ce privesc EU TV pot să asculte glăsciorul sensibil al Cezarei, să-i admire ochii care nu te lasă în pace o bucată bună de vreme după „contact” şi părul… Ah, părul Cezarei… Dar şi talentul. După cel de a cânta, acum şi pe cel de a prezenta.

 

 

 

 

 

NATALIA MORARINATALIA MORARI (38)
Jurnalist, blogger

După plecarea de la PUBLIKA TV, nu a plecat nicăieri („ele” nu pleacă niciodată, dacă n-aţi ştiut). Este la fel de ocupată şi implicată în diverse proiecte, acum pregătind unul media, astfel că în curând o vom vedea iar pe micile ecrane. Este şi business, dar şi o adevărată lady - Chişinăul (şi nu doar) demult i-a remarcat stilul elegant, la patru ace. Şi ochelarii mega serioşi şi mega sexy. Un accesoriu, precum geanta Birkin, doar îi va sublinia bunul gust…

 

 

EVELINA VARLANEVELINA VÂRLAN (37)
Model, prezentatoare MOLDOVA 1

E printre cele mai tinere prezenţe în topul celor mai sexy 100 femei din viaţa publică din Moldova, dar nu cea de la urmă, la sigur. La o vârstă „fragedă” se laudă cu realizări în modelling, prezenţe pe coperte de reviste şi prezentări de proiecte televizate, printre care preselecţia naţională „Eurovision Junior” şi „Ring Star” – nu ştim ce face şi ce drege Adrian Ursu, dar mereu îl găsim muncind alături de femei frumoase.

 

 

 

 

 

 

LINALINA (36)
Femeie de afaceri

De vreo şase ani a decis s-o rupă cu cariera de interpretă şi s-a apucat de treburi serioase – studii şi afaceri. Cea care a urcat pe scenă foarte devreme şi a decis să plece la fel. Eh, aici e mai greu. E ca în mafie – dacă intri, chiedo scusa, sorella – e pe viaţă. Dincolo de faptul că adoră să joace „Mafia”, e păcat s-o „pierdem” pe Lina din vizor şi, dacă nu ne mai încântă cu muzica, s-o facă prin prezenţa sa încântătoare. Şi pentru că, intuim, în adâncul sufletului, nici ea nu vrea să ne lase. Atunci, de ce să plângă în batistă disperaţi bărbaţii după chipul şi vocea ei de altă dată (lacrimile bărbaţilor sunt foarte preţioase şi greu de recuperat)?… Iar noi promitem public că nu o lăsăm să plece…

 

 

 

 

ECATERINA SAUECATERINA SĂU (35)
Model

Devenită model consacrat, deja, cu un palmares în care titlurile şi participările la evenimente importante în domeniul modei se înghesuie, Ecaterina a trecut şi într-o nouă etapă profesională. Dacă a confirmat aici, acasă, a trecut Prutul şi a defilat pentru agenţia „Transilvania Fashion” la Săptămânile Modei în România, alături de Monica Columbeanu şi alte modele cu renume de acolo. Astfel, ea a completat şirul fetelor frumoase care ne duc faima ţării în lume pe post de ambasador.

 

NADEJDA VERINANADEJDA VERINA (34)
Prezentatoare CTC

Are o nouă ocupaţie pe lângă cea de la TV – studiază programarea neurolingvistică, vrea să cunoască comunicarea din alt punct de vedere. Nimeni din prietenii şi rudele ei nu s-a mirat de prezenţa Nadejdei în Topul celor 50 femei sexy din 2010 –  toţi sunt convinşi că ea este anume aşa: sexy. Ba s-au şi implicat activ cu sfaturi pentru următoarea şedinţă foto. N-o interesează lupta pentru locul 1, pentru că este deja nr. 1 în ochii soţului său. Sexualitatea feminină, în opinia Nadejdei, este o combinaţie dintre frumuseţe, caracter şi inteligenţă. Iar cea masculină este compusă din tărie de caracter, simţul umorului şi scopuri concrete în viaţă.

 

 

 

 

SANDA BALANSANDA BĂLAN (33)
Prezentatoare PRIME TV

Fiecare om are de urmat calea sa în viaţă. Poate să urmeze şi exemple, poate chiar mai multe, iar Sanda a urmat exemplul mamei sale, Ludmila Bălan, pe care toată lumea o cunoaşte în gradul de „Tanti” – prezentatoare de televiziune. Şi de radio, pe deasupra. Deşi, cu vârsta, poate se face ambasadoare - ca taică-său, Mihai Bălan. Sau se apucă de cântat cu frate-său, Dan Bălan – de ce Albina Platonov poate, dar ea nu?...

 

 

 

 

 

 

INGA TICANINGA TICAN  (32)
Model

2010 a fost anul consacrării pentru frumoasa Inga: după ce a cucerit „spaţiul monden” al capitalei, a făcut primii paşi şi pe cel public. O vedem pe panotajul stradal, făcând publicitate la încălţăminte la fel de sexy ca şi modelul: ea, adică. De răsfoim paginile revistelor, tot pe ea o găsim. Dacă ne uităm prin „VIP magazin” cine s-a mai „dezgolit frumos”, Inga Tican este şi acolo. Dacă aţi uitat cine este câştigătoarea concursului „Echipa de vis a Campionatului Mondial de Fotbal”, desfăşurat de „VIP magazin”, tot Inga Tican este.

 

 

 

 

 

IULIA OKULISKAIAIULIA OKULISKAIA (31)
Redactor-şef, revista „Sănătate”

Romantică, misterioasă, înaltă – ultima informaţie este destinată colecţionarilor de detalii. Destul de înaltă, chiar. Sau foarte înaltă (depinde cum concepe fiecare cuvântul „înalt”). Are o alură de top-model, siluetă şi stil, toate bine elaborate - nu degeaba este în fruntea unei reviste. Stilată, o fashion-istă bună de urmat. Ca să tăiem elanul unora care s-au şi văzut lângă ea, spunem că anul trecut s-a căsătorit, a făcut o nuntă ca-n poveşti, cu două rochii de mireasă şi inele cu diamante de la „Korloff”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Evelina Virlan e super
silvia   -  
18 Aprilie 2011, 22:58
Sus ↑
e frumoasa Lina
lyly   -  
10 Mai 2011, 15:51
Sus ↑
cristina moldovanu e tare
andrei   -  
18 Iunie 2011, 02:09
Sus ↑
Inga tican e super
catalina   -  
27 Iunie 2011, 13:32
Sus ↑
Inga SUPERBAAAA!!!!!!!!!!!
tatka   -  
12 Martie 2012, 19:55
Sus ↑
Evelina Virlan e o cistigatoare
si este cea mai frumoasa si desteapata!!!!
miki   -  
08 Iulie 2012, 20:00
Sus ↑
Evelina Virlan bravo cea mai frumoasa !!!!!
olesea   -  
27 Iunie 2013, 05:08
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău