VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (30-21)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (30-21)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

CRISTNACRISTINA (30)
Animatoare PRO FM

Persoanelor care au probleme cu buna dispoziţie le este indicată ea – Cristina nu se desparte niciodată de zâmbet şi optimism. Doar să o contactaţi şi vedeţi cât de eficient vă „contaminează” de o să doriţi să puneţi „procedeul” pe repeat. O face în orele ei de emisie, dar şi în viaţa cotidiană, în paginile revistelor mondene, dar şi în topul celor mai frumoase şi sexy femei de la noi. Şi, ca orice femeie frumoasă, practică… shopping-ul, îi plac maşinile frumoase şi preferă bărbaţii puternici!

 

 

 

 

KATY RAINKATY RAIN (29)
Interpretă

Să fii femeie frumoasă este un noroc. Să te mai naşti şi cu multe talente, e şi mai ceva. Prima expoziţie personală de pictură a organizat-o la 11 ani. Şi-a dezvoltat, în paralel, şi calităţile coregrafice, dar muzica rămâne tema principală căreia i s-a dedicat şi o face şi acum: vioară, pian, vocal pe care l-a dezvoltat până a ajuns la realizările de astăzi. Care vor mai urma, cu siguranţă. După ce a fost laureată a mai multor festivaluri naţionale şi internaţionale, s-a decis asupra proiectului Katy Rain, lansat anul trecut, prima sa piesă, „I wanna paint”, fiind solicitată la greu de posturile de radio de la Chişinău…

 

 

 

IRINA COJOCARUIRINA COJOCARU (28)
Model

Dacă cineva a crezut că Irina Cojocaru a cedat poziţiile
de pe baricadele modellingului autohton în ultima vreme, a fost doar o impresie. Una dintre puţinele modele de la noi, care acceptă să pozeze mai puţin îmbrăcată şi fără fiţe de vedetă, este decisă să-şi păstreze titulatura neoficială de cel mai sexy şi îndrăzneţ model de la Chişinău. Şi nu uitaţi: nu mor caii când vor câinii… Irina Cojocaru forever!

 

 

 

 

 

Daniela TudosDANIELA TUDOS (27)
Prezentatoare JURNAL TV, PJ

Tânără, frumoasă, elastică (cms la gimnastică pe care a practicat-o timp de 12 ani), studentă la Jurnalism, animatoare de club, prezentatoare tv – ce-i mai lipseşte fetei pentru fericirea completă? Face pereche la „Deşteptarea” cu Sandu Luchiţa - un cuplu care se priveşte minunat atunci când fac sfoara prin parcuri dis-de-dimineaţă, dar şi în viaţa privată, el fiind norocosul care are parte, primul, de zâmbetul ei şi energia debordantă în stare să încarce bateria pentru toată ziulica. Şi de o doză serioasă de invidie bărbătească sănătoasă.

 

 

 

 

NATA ALBOTNATA ALBOT (26)
Jurnalist TV şi radio, blogger

Deosebită. Mereu a fost şi va rămâne, este atuul său prin care copleşeşte şi cucereşte. Dacă credeţi că aveţi o schemă care să vă ajute să-i faceţi faţă Natei, s-ar putea să nu meargă. Cum este în „privat”, aşa e şi la „datorie” – mereu oferă soluţii inovatorii pentru piaţa media de la noi, iar proiectul pe care îl realizează împreună cu Andrei Bolocan la JURNAL TV, „Sare şi piper”, este şi el unul deosebit faţă de ce se face pe la televiziunile de la noi. Denumire care poate fi atribuită cu uşurinţă şi Natei, de ce nu?...

 

 

 

 

ANGELA GONTAANGELA GONŢA (25)
Prezentatoare PRO TV Chişinău

Dacă în ediţia precedentă a topului nostru menţionam cât de sobră şi serioasă poate fi sexualitatea emanată de către Angela Gonţa, ne-o închipuiam în pâsle şi cu şapcă „Alaska” pe cap, la fel de sexy, la un an diferenţă, faţa postului PRO TV Chişinău a umblat serios la registrul tactic. A fost în centrul unor pictoriale în care a demonstrat (nu ştim dacă se mai cerea) că se poate... A apărut mai senzuală, dar a accelerat mai ales la capitolul „umor erotic”, invitând în curtea sa, prin întrebări puse despre naturaleţea bradului sau starea lui: cu susul în sus sau cu susul în jos.

 

 

 

 

VERA TERENTIEVVERA TERENTIEV (24)
Prezentatoare NIT

Călătorii ce se deplasează spre Chişinău din direcţia Floreşti/Soroca/Otaci şi care tranzitează satul Ordăşei, habar n-au ce femei se nasc acolo. Cel puţin, dacă e să ne orientăm după exemplul Verei Terentiev, satul din Teleneşti este o adevărată „mină” de frumuseţi. Materialul  e pe faţă, cum s-ar spune, iar comentariile de prisos. Cum orice piatră preţioasă îşi capătă din calităţi după nişte tehnologii de prelucrare, nici Vera nu se bazează doar pe ce i-a dat mama natură – are ea „şmecheriile” ei care o menţin într-o formă de invidiat. Ştie să fie inteligentă, fină, mlădioasă, dar şi deosebit de puternică – la sala de forţă lucrează la bicepşi, tricepşi, pectorali, fesieri şi alte grupuri de muşchi.

 

 

 

IULIAIULIA (23)
Prezentatoare MUZ TV Moldova

Fetele născute la Tiraspol au avut mereu a spune un cuvânt „greu” în industria frumuseţii şi a modellingului de la Chişinău: dacă e să studiem CV-ul celor consacrate pe acest domeniu, că e „Miss”, că e „simplu” model, cam peste una vin de peste Nistru. Iar noi doar ne bucurăm de acest proces, care ne face existenţa mai plăcută: cu atâtea frumuseţi în jur, nici criza nu e criză şi sărăcia e altfel, mai uşor de suportat. Iulia a mers mai departe – a intrat şi în televiziune. Iar „micul ecran” iubeşte femeile frumoase, se ştie!

 

 

ILEANA PUICAILEANA PUICĂ (22)
PR manager hotel CODRU

Publicul larg a cunoscut-o după coconadele organizate de hotelul CODRU în parteneriat cu revista „VIP magazin”  şi pe care le-a prezentat împreună cu Rodica Ciorănică. Dar şi după acţiunile de caritate în care s-a implicat şi care a adus zâmbete pe faţa picilor de la casa de copii „Gavroche”. V-aţi dat seama, este foarte sensibilă la durerile altora. Este dulce cu Bianca, fetiţa sa de cinci ani, dar şi o fire foarte puternică, cu un simţ rafinat al frumosului şi artei, în general (asta a moştenit-o de la părinţii pictori şi bunicul scriitor, Vasile Vasilache). Pretenţiile faţă de bărbaţi sunt he-he-he: să cânte bine la karaoke e prima şi cea mai uşoară...

 

 

 

 

DONA SCOLADONA ŞCOLA (21)
Viceministră, Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor

Eh, să ştiţi că nu doar paşapoartele biometrice şi comandarea on-line a actelor sunt subiectele legate de acest minister. Iar cei care fac coadă la ghişee pentru a dobândi un „document” mai bine s-ar interesa ce femei frumoase şi deosebite activează acolo. Şi nu doar activează. Mai şi deţin posturi importante, de viceministru, ca Dona Şcola – „femeia-enciclopedie de comunicaţii”, fire erudită, cu „carte”, experienţă şi realizări (prima academie Cisco în Moldova, desemnată cea mai bună academie locală din regiune în 2004, şi lansarea serviciului Internet prin ADSL în cadrul companiei „Globnet”). Femeia care poate da un sfat just în a lua decizii corecte - asta şi emană o sexualitate de invidiat.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Angela Gonta si Nata Albot sint prea departe de locul 1...pacat...sint destul de simpatice.
kira   -  
13 Aprilie 2011, 23:58
Sus ↑
daaaaaaa...si iar cele mai frumoase femei...care au bani,sau soti bogati...prea putine din lista asta sunt demne de a fi in ea... ce fac banii...sunt la putere si primii intotdeauna...
amanda   -  
19 Aprilie 2011, 09:21
Sus ↑
Toate fetele din Republica Moldova sunt frumoase,clasamentul este unul pe merit.
Alina   -  
19 Aprilie 2011, 09:30
Sus ↑
Amanda:tu chiar crezi ca toate au bani,eu stiu ca nu toate,si nu fi atit de invidioasa,sunt frumoase si asta e ...
Miu   -  
10 Mai 2011, 01:42
Sus ↑
mmmmm frumoase sunt toate dar sunt alese doar unele si nu pre vreau sa cred ca prin patut sau ridicat insa asta e o chestie abstracta noi raminem doar sa invidiem si sa admiram fotoshopul face minuni))))))
Anatolik89   -  
10 Februarie 2013, 14:35
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău