VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (20-11)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (20-11)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANIELA JENUNCHIDANIELA JENUNCHI (20)
Prezentatoare JURNAL TV

Lumea o mai ţine minte ca „Daniela de la Cichi”, pe când prezenta povestea de seară la postul public. Mai ales bărbaţii, care stăteau cuminţi lângă pici şi se uitau la desene animate, de nu înţelegeau nevestele ce se întâmplă. Îşi dădeau seama abia când o vedeau pe Daniela. S-a schimbat postul, povestea s-a transformat în buletinul de ştiri sportive la JURNAL TV, un singur lucru a rămas: e la fel de pozitivă, jucăuşă şi… interesantă. Dacă are fata sex appeal de la natură, apariţia sa este la fel de sexy dacă subiectul este „Tom şi Jerry” sau FC Costuleni.

 

 

 

ANGELY

ANGELY (19)
Interpretă

Anul pe care l-am petrecut a fost bogat în descoperiri de talente tinere şi frumoase. Inclusiv în domeniul muzicii, peste care a coborât un înger din cer – Angely, îngerul păzitor al celor ce înţeleg ce înseamnă muzica modernă (Pop, Dance şi R&B) şi showbiz. Abia a făcut majoratul, dar parcă e de-o viaţă pe scenă, a cântat şi alături de Dan Bălan în turneele lui. Îi place viaţa, ne mai sugerează să apelăm la schimbări (piesa „Change your life”), este îndrăgostită de raza lunii, cerul senin, flori, de Pământ şi de oameni. În cazul lor, sentimentul este reciproc, la sigur!


TATIANA CERESTATIANA CEREŞ (18)
Femeie de afaceri

Perioada în care a activat ca funcţionar public în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (Departamentul Afacerilor Externe şi Integrării Europene) i-a adus o experienţă inedită în domeniul transporturilor şi infrastructurii rutiere şi relaţii internaţionale, integrare europeană, ea lucrând atât în Republica Moldova, cât şi peste hotare. Doar că ambiţiile sale sunt mult mai mari decât realizările pe care le poate obţine în minister, aşa că acum şi-a iniţiat propriul business, peste hotare, în domeniul finanţelor şi consulting-ului internaţional. În plan personal, desluşim o fire visătoare care adoră să întâmpine soarele cu răsăritul şi să-l petreacă cu apusul, cu ochi de culoarea cerului senin şi un nume care ne duce gândul la cireşele dulci-dulci. La fel ca şi ea.

LEYA SINCHEVICILEYA SINCHEVICI (17)
Model, actriţă

A „detonat” din prima la Bucureşti cu clipul „Everybody” de s-a grăbit toată lumea să vadă în ea o nouă stea în showbizul din spaţiul dintre Bâc şi Dâmboviţa. De stea e stea, vorbă nu-i, doar că fata a ales o altă cale – se vede pe marile ecrane, având dorinţa de a deveni o actriţă adevărată. A făcut Şcoala de Actorie a lui Dragoş Bucur, la Bucureşti, este angajată în calitate de actor la Serviciul Român de Comedie de la PRO TV, a jucat deja în două filme, având şi rolul principal în clipul „Goodbye” al lui „Fly Project”. Pentru că şi arată beton, face şi modeling (defilări, videoclipuri, reclame la TV). Şi pentru ca toată lumea să doarmă liniştită, este şi în anul III la Jurnalism – asta nu strică niciodată!

 

 

 

STELA POPASTELA POPA (16)
Jurnalist TV şi Radio

Face parte din categoria femeilor despre care se spune că sunt frumoase, deştepte şi ştiu ce vor de la viaţă. Personalitate de urmărit şi de învăţat, nu s-a limitat niciodată la un singur lucru în domeniul profesional şi nu numai (blog-ul său nu poate fi atribuit la clasa „job”, iar romanul „100 de zile”, lansat anul trecut la Bucureşti, tot la „extra” merge). Realizează emisiuni la Radio România Internaţional şi, din 2010, a făcut un pas care a readus-o pe micile ecrane: prezintă principalul buletin de ştiri de la JURNAL TV.

 

 

ZINAIDA JIOARAZINAIDA JIOARĂ (15)
Director comercial FC Dacia,
prezentatoare TV

Face parte din „Familia Dacia”. Aşa se numeşte şi emisiunea TV pe care o realizează. Chiar de gândurile şi eforturile sale sunt concentrate pe FC Dacia (prima şi printre puţinele femei care fac parte din staff-ul administrativ al vreunui club de fotbal de la noi), reuşeşte performanţe şi pe alte fronturi. Fotbalul, economia şi arta sunt domeniile de bază care o reprezintă, deţine în posesie numeroase talente, inclusiv de a fi frumoasă şi seducătoare, cu un aspect fizic de invidiat. Poate fi, în aceeaşi persoană, şi o „Doamnă de fier”, dar şi o fire sensibilă, calitate care nu i se dă fiecăreia.

 

 

ALBINA PLATONOVALBINA PLATONOV (14)
Prezentatoare TV, interpretă

Dacă tot ne-a obişnuit cu prezenţa ei blondă şi jucăuşă pe micile ecrane şi prin reviste, Albinuţa noastră a decis să mai surprindă publicul şi s-a apucat şi de cântat. Aşa, cum se cuvine la nivel profesionist, pentru că cei de aproape îi cunoşteau aptitudinile muzicale. Iar la karaoke nu se pune. A făcut-o alături de fratele său, Andrei Platonov, ba şi un videoclip au filmat. Oare ce surpriză ne mai oferă Albina pe viitor?


 

 

 

 

GABRIELA ANTOCELGABRIELA ANTOCEL  (13)
Femeie de afaceri

Dacă cineva crede că afacerile sunt un domeniu în care toată lumea e încruntată şi se gândeşte doar la zerouri, se înşeală. Poate că la unii este chiar aşa, dar nu şi la Gabriela. Nu-i vorbă, vai de asemenea business, dacă nu te interesează numărul zerourilor - că e cifră de afaceri ori venit curat, doar că patroana de la „Casamania” nu este încruntată deloc. Dimpotrivă, face afaceri din postura unei femei frumoase şi mondene. Deci, se poate!

 

 

 

 

 

LILLY LOZANLILY LOZAN (12)
Prezentatoare PRIME TV, KISS FM

A urcat rapid pe scara succesului într-un singur an, 2010 – a deschis o nouă pagină în cartea sa profesională, televiziunea, de care nu a putut să nu se îndrăgostească. Debutul la „Fabrica de staruri 2”, acolo unde a fost responsabilă pe agenda zilei şi tot ce se petrecea în Casă, a fost urmat de un alt proiect, tot pe PRIME TV, matinalul „Prima oră”, care creează buna dispoziţie celor care au decis să înceapă ziua cu acest post TV. După ce a pornit la radio, a confirmat la televiziune, a apărut în reviste mondene, putem afirma cu inima curată că Lily este o vedetă cu acte în regulă!

 

 

 

 

NATALIA BARBUNATALIA BARBU (11)
Interpretă

Emană o senzaţie de cocktail-uri dulci-amare, este seducătoare prin diferite forme şi modalităţi: poate fi şi o ţărăncuţă care te cucereşte chiuind, dar şi o femeie care te dezbracă din priviri – un chip sensibil în faţa căruia nici marele măturător cu femeile pe jos, Filip Bedrosovici, nu a rezistat, numind-o „Barbie made in Moldova”. Ascunde şi o seducţie nebună de a o descoperi, dincolo de sunetele coardelor vocale. Şi fericit va fi cel ce o va cunoaşte! Aleluia!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

De la 20-11 sint mai multe femei sexy decit de la 10-1
o admir pe Zinaida Jioara.
kira   -  
13 Aprilie 2011, 23:55
Sus ↑
Eu zic sa se faca si un test IQ pentru gagicile din top :) Garantez ca Stela Popa are ceierul neted-neted. Zic de aia ca am citit cartea ei. Vai de viata mea ce umplutura de prostii si de greseli sintactice, ortografice, gramaticale!
Albina Platonov inca n-a scris inca nicio carte, fereasca Sfantul de asemenea nenorocire! :)
Gogoasa   -  
20 Aprilie 2011, 17:21
Sus ↑
gogoasa la minte esti tu :))
vis   -  
16 Iunie 2011, 03:10
Sus ↑
angely..cat te-a platit fa, reportera pu lii ,sa o bagi in ziar......hoooooooooooooo..rage tara de falshirovciiiiiiiiiii uuuuuuuuuuu...netalentatooo,,ai supt pu la si tu si pseudo vedetela tale de cacat...
miorita   -  
23 Iunie 2011, 23:50
Sus ↑
Opera (selectiuni din viata) Stelei Popa:
citestema blog - 100 de zile :)))
In carte, ca si in poza, privirea-i tampa spune tot, haha.
Stela Popa inculta   -  
04 Mai 2012, 21:56
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău