VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (100-91)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (100-91)

Comentează   |   Cuprins

 

 

DINA DERMENGI

DINA DERMENGI (100)

Model, interpretă
Dina Gabri pentru cei care urmăresc lumea showbiz-ului, cu care s-a intersectat. Fată serioasă, studiază la Middlesex University (Business and Management degree), de cinci ani face modelling, se ocupă cu organizarea de evenimente, lucrează part time la o companie de design grafic din Dubai – asta despre ce face. Despre cum arată, Perla Deşertului, dacă tot stă prin Dubai - cu ochii trişti şi „plângăcioşi” şi buzele tip Angelina Jollie, această bomboană e în stare să topească pe oricine cu gingăşia sa. Puncte forte pe care le pune în aplicaţie atât de profesionist, de nu rezistă niciun gourmand de speţă masculină.

 

OXANA ŞCERBAN (99)OXANA ŞCERBAN

Prezentatoare TV7

 Este de multă vreme în televiziune, una dintre cele mai cunoscute şi sclipitoare prezentatoare de limbă rusă de pe la noi (să mai spună cineva că blondele cedează terenul – never!). „Сегодня в Молдове” la TV7 este buletinul informativ în care ea ne spune „ce şi cum pentru ziua de azi”, vorba folclorului. O face echidistant, nu se bagă în sufletul spectatorului, care are posibilitatea să-şi facă singur o părere – lui informaţie dă-i, că mai departe se descurcă! Iar pe lângă păreri despre politică, drumuri şi pensii, o părere de bine despre prezentatoarea ştirilor este asigurată. Are ea grijă!

 

 

LUDMILA BELCENCOVALUDMILA BELCENCOVA (98)


Politician
Politica niciodată nu a fost prea departe de presă, televiziune în special. Nu ne mai miră politica făcută la TV sau show-urile din politică. Nici „transfugii” care părăsesc televiziunea şi „calcă  pragul” politicii (procesul invers se întâmplă mai rar şi înainte de pensionare, de obicei) nu ne surprind. Iar femeile frumoase care au ce arăta şi spune sunt binevenite peste tot. Inclusiv în politică, dar mai ales în televiziune – fără asta sunt ca Paul McCartney fără chitară. Ex-deputata Ludmila Belcencova are tot timpul din lume în faţă pentru a face politică, dar în cazul în care nu o mai preocupă, poate reveni în orice moment la domeniul care a lansat-o în lumea publică – este binevenită. Poate să facă şi emisiuni pe teme politice, dacă-i place mai mult.

 

CRISTY ROUGE CRISTY ROUGE (97)


Interpretă
Având în spate anii debutului în lumea mare a muzicii şi în viaţa publică, Cristy nu stă locului şi păşeşte îndrăzneţ pe scara carierei, treaptă după treaptă, abordând noi şi noi proiecte. Uite, a realizat un concert de binefacere pentru susţinerea copiilor Şcolii internat de la Soroca, cu participarea vedetelor muzicii naţionale – un lucru deosebit când poţi fi util, ajutând pe cineva. Din activitatea sa profesională recentă menţionăm colaborarea cu MC Mike pentru o piesă, dar şi intenţia de a realiza, în curând, primul său videoclip. Pasionaţii de muzică şi frumos sunt în aşteptare – s-o vezi pe scenă şi pe „sticlă” e mereu o sărbătoare. La cum arată, cum cântă şi ce nume de scenă are.

 


NONA MARIANNONA MARIAN (96)


Interpretă
Fire sensibilă, dar, în acelaşi timp, o luptătoare  - a demonstrat-o prin cariera frumoasă pe care şi-a creat-o. Este femeia care îngheaţă … cu o privire caldă de primăvară, care are la bază, judecând după textul unei piese proprii, scopul de a face fericit bărbatul visurilor ei. Norocos este unul. Soţul. Şi nu unul oarecare, ci tocmai secretarul (fost)/şeful (actual) Comisiei Electorale Centrale, Iurie Cecan, cel care s-a lăsat „îngheţat” de către Regină. Rezistenţă nu a opus, la sigur, lăsând admiratorii interpretei, dar şi alţi bărbaţi de prin preajmă, cu regretul de a nu fi ei cei „îngheţaţi”. Ghinionul celor cărora nu le rămâne altceva decât să... aştepte măcar ceva piese noi de la „Regina de gheaţă” cu suflet de primăvară.

 

 

GLORIA GORCEAGGLORIA GORCEAG (95)


Interpretă
Meritul său cel mai mare este că nu a dispărut în anonimat după prima ediţie a proiectului „Fabrica de Staruri”. Adevărul că e cam greu să dispară, având un look care se aruncă în ochi din prima şi imposibil de uitat (încă un merit, dar care e nativ) – blondele vor salva omenirea, aşa, cică, a prezis oracolul. Nu are cum să dispară atât timp cât este implicată într-o mulţime de activităţi: muzică, jurnalism, monden, se mai „dezgoleşte frumos” la „VIP magazin”…

 

JANET ERHANJANET ERHAN (94)


Interpretă, femeie de afaceri
O femeie împlinită trebuie să încerce de toate. Şi să le facă pe toate. Cel puţin, la cât o ţine talentul. Janet Erhan s-a consacrat în muzică, a explorat ce-a fost de explorat pe-acolo (că piaţa e cam restrânsă e o întrebare aparte) şi a decis să calce hotarul, iniţiind o afacere legată de fashion şi nu de muzică, singura tangenţă cu aceasta reprezentând o parte din clientele ei – artistele de la noi, pasionate de shopping. La început a fost Salonul de vestimentaţii de zi şi de seară „Perspektiv”, care a suferit în toamna anului trecut un rebranding şi acum „Rochiideseara.md” stă cu uşile deschise pentru toate doamnele care îşi pot mulţumi aici orice gust. Chiar că! Ce domeniu de afaceri poate fi mai potrivit pentru o femeie frumoasă şi artist de meserie?...

 

IRINA DOLOVAIRINA DOLOVOVA (93)


Model
Dacă ai fost „Miss” şi ai mai şi reprezentat ţara la „Miss World” – asta nu se uită. Şi dacă la „Miss World” ai mai şi fost apreciată pentru forma posteriorului – nu se uită niciodată. Poate că şi este Kim Kardashian supranumită „Regina fundului” pe la Hollywood, dar asta nu ne impresionează absolut deloc. Noi ne mândrim cu al nostru. Adică, e al Irinei. Dar, oricum ne mândrim!

 

 

 

MARGARETA PANTEA

MARGARETA PÂNTEA (92)


Actriţă
Despre ea nu te mai saturi să scrii şi s-o admiri. Am făcut-o împreună cu cititorii noştri la rubrica „Dezgolite frumos”, ea fiind şi pe coperta noastră… Actriţă cu şcoală serioasă (a absolvit Şcoala Superioară de Teatru şi Film „Boris Şciukin” din Moscova), este femeia-mister, care zi de zi o descoperi dezgolindu-şi părţi ale… caracterului, noi şi noi… Privind-o, ai mereu frica de a nu şti niciodată ce gândeşte despre tine… Are o privire misterioasă, provocatoare şi al naibii de dulce. Azi o vezi ca pe o dramă, mâine - ca pe un thriller, poimâine - ca o comedie. E diferită, dar la fel de… Da ce, de admirat se poate!

 

 

VERA MARIANCICVERA MARIANCIC (91)


Actriţă, teatrul „A. P. Cehov”
Una dintre cele mai talentate, frumoase (şi modeste) actriţe de la noi. Cu super-gropiţe în obrăjori... Şi una dintre cele mai solicitate feţe din publicitatea moldovenească, face reclamă la lucruri bune şi utile pentru casă şi familie (dacă v-aţi pus vreodată întrebarea care apă potabilă este cea mai bună, poate vă ajută ea cu un sfat). Secretul frumuseţii l-a împrumutat de la profesoara sa de la Moscova: un soţ bun, multă muncă şi principii sănătoase de viaţă – să nu invidiezi, să nu porţi pică şi să nu faci rău. Uite exemplu de urmat, fetelor!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mai sint fete frumose si aici:

www.ortodoxiatinerilor.ro sectiunea,,sexualitate!
andrei   -  
12 Aprilie 2011, 16:42
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău