VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (10-1)
Martie 2011, Nr. 83

Top 100 Cele mai sexy Femei ale Moldovei (10-1)

Comentează   |   Cuprins

 

 

 

LILIANA GUREZLILIANA GUREZ (10)
Şef, Direcţia comunicare

şi relaţii cu presa, Guvernul RM
Având o funcţie cu multe responsabilităţi, cu un volum imens de muncă şi mii de kilometri parcurşi (încearcă de te ţine după premierul Vlad Filat), este un şef serios şi exigent cu angajaţii, dar nici de sine nu uită. La fel cum nu uită să păstreze un şarm aparte chiar şi atunci când este „în exerciţiul funcţiunii”, aşa că privirile care o însoţesc din urmă nu lipsesc. Femeie fiind, îi plac banii, maşinile şi călătoriile (deplasările de serviciu nu se pun) - vrea să viziteze Iordania şi America de Sud. Ce se preconizează în agenda premierului în curând? Vreo vizită la Rio, cumva?...
 

 


OLGA FEDOSESCOOLGA FEDOSENCO (9)
Prezentatoare PUBLIKA TV

Dansul sportiv de performanţă a fost domeniul căruia i s-a consacrat până a intra în televiziune. La PUBLIKA TV tot sport „face” – prezintă buletinul sportiv de limbă rusă, iar în momentul în care venirea ei la postul respectiv s-a făcut publică, toată lumea a rămas „tablou”, impresionată rău de frumuseţea chipului său, iar, ulterior, şi de alte calităţi pe care le-a demonstrat pe durata activităţii. La cum arată, nu a fost absolut nici o surpriză să o vedem şi jucând rolul principal în videoclipul lui Vitalie Dani…

 

 

 

 

NATALIA CHEPTENENATALIA CHEPTENE (8)
Prezentatoare PRO TV Chişinău

Apa trece, Cheptene rămâne… Blonda la fel de strălucitoare, atrăgătoare şi frumoasă exact ca atunci când am zărit-o prima dată la PRO TV. Legea ei nu a anulat-o nimeni, prin care bărbaţii sunt „obligaţi” să nu-şi ia ochii de pe „sticlă” la vederea ei. Mai ales începând cu orele 17, de luni până vineri, atunci când prezintă buletinul de ştiri, dar şi în reportajele pe care le realizează ca şi reporter. Din aceste motive, revistele nu o lasă în pace şi tot o invită pentru pictoriale şi coperte. Şi la noi, în „VIP magazin”, a fost observată şi nu o singură dată. Păstrând momentul solemn, vorbim despre Natalia Cheptene – câştigătoarea proiectului nostru de anul trecut, „50 cele mai sexy femei din Moldova”.

 

 

 

ANA-IRINA TOMAANA-IRINA TOMA (7)
Model, specialist marketing

Frumoasă. Sclipitor şi strălucitor de frumoasă cu sau fără machiaj pe ea. Nu ne ajung epitete în a o descrie. Şi n-o spunem noi. Lumea. Noi suntem doar mesageri. Şi pentru că frumuseţea niciodată nu-i este suficientă unei femei, nici cu inteligenţa nu stă mai prost. Şi pentru că nu vrea să fie luată de „păpuşă drăgălaşă” şi cu ambiţia lucrurile stau ok, învaţă (ASEM, ca să avem parte de o economie sănătoasă şi prosperă) şi munceşte (modelling, dacă se iveşte vreo ocazie).

 

 

 

 

 

AURELIA VASILICAAURELIA VASILICA (6)
Prezentatoare PRIME TV

Este „bijuteria” de un rafinament deosebit, pentru care anii chiar nu contează: cum era în anii ’90, aşa este şi acum, în 2011- la fel de valoroasă. Pe „sticlă” şi în viaţă. Şi profesionistă, pentru că nu s-a bazat doar pe ceea cu ce a înzestrat-o natura (frumuseţea şi fineţea) – munca şi perseverenţa au plasat-o mereu în faţă. A fost şi rămâne prima. În asemenea condiţii, era şi logic să prezinte „Primele ştiri” la PRIME TV, alături de Valeriu Frumusachi.

 

TATIANA SPANUTATIANA SPÂNU  (5)
Interpretă

Ne-a electrizat acum câţiva ani pe când ne cânta „eu sunt electro”. Anticipa, parcă, prezenţa în topul celor mai sexy frumuseţi, îmbrăcată într-o vestimentaţie de piele roşie mulată pe corp. Şi ne încredinţa pe atunci că „I’m not a Britney”. Sigur, e Tatiana Spânu, care Britney? A deschis repejor uşa showbiz-ului nostru, cu propriul stil şi creându-şi un nume. Şi un blog, de ceva vreme, oferind fiecărui doritor să posteze acolo, şansa de a o cunoaşte mai profund, aşa cum este ea, dincolo de imaginea ei „electro”, care ni s-a întipărit şi pe care a promovat-o ea mai devreme. Trece timpul, lucrurile se mai schimbă…

 

 

 

 

NATALIA GORDIENCONATALIA GORDIENCO (4)
Interpretă

Pare a fi vulpoaica în stare să evadeze din orice laţ. Mai pe omeneşte, care fuge din orice braţe, oricât de strânse ar fi, lăsând o poftă nebună de a mai savura din dulceaţa zâmbetului. Şi e jucăuşă, rău. A jucat, mai nou, şi cu Adrian Ursu în ploaia dragostei, provocând mii de priviri şi întrebări. La care ea… zâmbeşte larg. Zâmbet inocent care lasă impresia unei păpuşi de porţelan pe care ţi-e frică să n-o spargi. Şi a unui fruct moale şi dulce care are un sâmbure, he-he, cât de tare!

 

 

 

 

DANADANA (3)
Animatoare PRO FM, interpretă

Aeriană şi zăpăcită în sensul pozitiv al exprimării, nu ştie cât e ora, n-o interesează şi nici ceas nu poartă. DJ-iţă la radio, se simte perfect şi pe scena mare (am descoperit-o la preselecţia naţională „Eurovision 2009” în proiectul „Monkey Mind & Daniela”, una dintre revelaţiile căreia a fost, cu piesa „Smile”). O colerică „incurabilă”, nu poate sta locului, adoră Rock-ul şi este colecţionară. Ce colecţionează? Inclusiv peste 80 de perechi de cercei, peste 40 de urşi… de pluş şi privirile interesate ale bărbaţilor.

 

 

 

 

CEZARA SALINSKICEZARA SALINSKI (2)
Director general
NOBIL LUXURY BOUTIQUE HOTEL

Orice muritor de rând, care a văzut-o măcar o singură dată în viaţă (de bărbaţi nici nu se discută), o să confirme cu mâna la inimă că femeia are clasă. Nu cunoaştem cifra exactă a bărbaţilor aduşi în pragul disperării, pentru că măcar au îndrăznit să îndrăznească să creadă că…, dar numărul lor nu e mic… Iar ei îi plac bărbaţii puternici, cu personalitate, ambiţie, inteligenţă şi rafinament, nelipsiţi, totuşi, de simţul umorului şi, de ce nu, al aventurii.

 

 

 

 

OLGA STEPANENCOOLGA STEPANENCO (1)
Prezentatoare CTC,
autoarea rubricii „Стильная штучка”

Nu a fumat niciodată, nu a făcut sex cu primul întâlnit şi nu a călcat peste oameni – principială fată. Îi place să fie sexy, ştie să „emane” feromoni pentru a cuceri bărbaţii – o  singură privire de-a ei îi face să se simtă puternici şi slabi în acelaşi timp. Îi place să-i domine, să-i întoarcă pe dos, să le scoată masca şi să-i facă să se îndrăgostească de ea. Dar nu uită că un bărbat are nevoie de înţelegere, susţinere şi căldură. Absolventă ASEM (Business şi Administrare), a făcut şi văzut de toate: finalistă şi laureată a mai multor concursuri de frumuseţe şi sport, şcoală de Image, Agenţia „Elite Centru”, jurnalistică, visage, PR, a dansat la „Teodor”, a călătorit în 13 ţări. Tocmai vroia să plece (îşi dorea studii de fashion jurnalistică „undeva, la Londra”), când a fost sunată de la CTC pentru o convorbire. Peste o săptămână deja prezenta în direct emisiunea „Утро на СТС” şi rubrica „Стильная штучка”... A, mai e un „fleac”. Ea este câştigătoarea noastră. Este prima.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ma scuzati, dar nu sunt de acord cu locul I, IN NICI UN CAZ!
Alexandra   -  
07 Aprilie 2011, 10:46
Sus ↑
Sunt deacord cu tine Alexandra,sunt mai sexy doamnele sau domnisoarele care au luat locuri mai joase.............
Olga   -  
07 Aprilie 2011, 14:39
Sus ↑
ca nu a calcat peste oameni niciodata e bravo, dar ca nu a fumat niciodata si nu a facut sex cu primul intalnit nu sunt niste chestii atit de importante, incat sa caracterizeze pe cineva. asa ceva poate spune o copila...e clar. nici mie, ca si fetelor de mai sus, nu-mi place si nu cred ca a meritat primul loc. are o fata simpla de o tarancuta rusoaica.
emy   -  
09 Aprilie 2011, 17:57
Sus ↑
lol. da ce'i cu locul I?
marylin   -  
12 Aprilie 2011, 12:04
Sus ↑
Nu sunt deacord cu acest top..In primul rind ,in opinia mea, Natalia Cheptene trebuie sa fie pe o pozitie mai inalta... Nu stiu dupa ce criterii vati condus cind ati elaborat topul, dar cred ca nu este deloc obiectiv
Cristina   -  
12 Aprilie 2011, 15:04
Sus ↑
dezastru
cit vi s-a platit sa le bagati pe acestea
da, sint frumoase in felul sau, dar nici pe de-aproape cele mai sexy.....................
anna   -  
12 Aprilie 2011, 15:20
Sus ↑
nici locul I, dar nici 3 sau 5. TREZITI-VAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anna   -  
12 Aprilie 2011, 15:21
Sus ↑
cu asa top, ati fi putu sa o puneti si pe Grecianii pe locul I
ion   -  
12 Aprilie 2011, 15:22
Sus ↑
cred si eu categoric nu merita....ei... cine stie cum a spus si ea ca nu acepta locuri codase ci numai cel de frunte, se vede ca a investit tare mult ca sa cistige...e dragutsa dar nu pentru locul 1... Cezara e mult mai, dar mult mai sexy la virsta ei plus ca are si un copil, si multe altele de aici care sunt si mamici dar si arata senzational....oricum cistiga cel ce are "timp" :))
princes   -  
12 Aprilie 2011, 16:21
Sus ↑
Topul a fost facut dupa voturi, 5 lei/sms imi pare ca. Uf!
Niels Bohr   -  
13 Aprilie 2011, 14:40
Sus ↑
HELLO !!! Sa lamurim citeva chestii! Pentru orice top e nevoie de mijloace financiare...de unde atitia sponsori???
Cine a vrut sa cistige acest top a fost si sponsor
a trimis sms-uri ...e si asta o plata pentru publicitate.
Nu e obiectiv desigur...poate trebuia altfel sa se numeasca ...?
kira   -  
13 Aprilie 2011, 23:51
Sus ↑
OMG ce clasament!!! Cred ca s-a votat singura domnita de pe I si de pe II, si III...etc. Nici eu nu sunt de acord cu acest clasament!
Corina   -  
15 Aprilie 2011, 00:23
Sus ↑
nu merita
sunt mult mai frumoase ca ea in coada clasamentului....


noi   -  
15 Aprilie 2011, 15:30
Sus ↑
E UN CLASAMENT A REVISTEI.........IAR FRUMUSETZEA E RELATIVA :P
Vicusea   -  
15 Aprilie 2011, 16:09
Sus ↑
Nu merita Domnisoara I loc, din toate Doamnele si Domnitele, sunt foarte multe care pe buna dreptate ar merita.... Nu sunt de acord!
Alina   -  
15 Aprilie 2011, 17:00
Sus ↑
Nu sint deacord cu domnisoara de pe locul I in locul ei trebuia sa fie altcineva mai atragatoare,mai sexymai pe scurt mai frumoasa.....
Dan   -  
18 Aprilie 2011, 20:52
Sus ↑
Moldova - pamant bogata de la fetele. Grant mersi
CHASOKTAT   -  
20 Aprilie 2011, 23:27
Sus ↑
ЧЕЗАРА,ОЛЬГА СТЕПАНЕНКО И НАТАЛЬЯ ГОРДИЕНКО САМЫЕ ВКУСНЫЕ И КРАСИВЫЕ БЛОНДИНКИ!!!ГОЛОСОВАЛ КАЖДЫЙ ДЕНЬ!
НИКОЛАЙ РУССУ   -  
24 Aprilie 2011, 10:39
Sus ↑
Nu prea merita Topul, e foooooooarte slabut, luind in consideratie ce spectru avem si am ajuns doar aici. Pacat.......................
LadyDi   -  
25 Aprilie 2011, 00:17
Sus ↑
Imi plac la nebunie comentariile ( "jurnalistului") de genul "femeie fiind, ii plac banii....."
Superba imaginea femeii obiect. Culmea, cea de pe ultimul loc e cea mai imbracata, iar prima e destul de dezbracata, dar nu ca numarul 7, evident. Asa se masoara frumusetea in secolul asta? Cate straturi de haine poti da jos? Ca sa arati inteligenta, in mod evident.
Femeia avanseaza in societate in genunchi, s-ar parea si cu cat mai putine haine.

Standardele societatii de azi ma fac sa ma gandesc ca nu m-am nascut in secolul potrivit.
Alexandra   -  
25 Aprilie 2011, 00:17
Sus ↑
doamne fereste daca fata ce e pe locul I e cea mai sexy atunci voi sunteti..........
sunt mult mai frumoase ce stau chiar la coada clasamantului
dar ce mai....cu bani se face totul...
15funny de tot   -  
25 Aprilie 2011, 12:02
Sus ↑
cine naiba a votat-o pe fata de la locul I,ca ea nici pe departe nu-i sexy...
nelu   -  
25 Aprilie 2011, 12:57
Sus ↑
lol,,,astai buna greceanii -locul I
alina   -  
26 Aprilie 2011, 09:05
Sus ↑
Nu inteleg cum domnisoara din I loc a ajuns aici daca sunt atitea comentarii impotriva. Paradox. Poate pentru a menrine prestigiul revistei urmeaza sa numarati voturile caci va stirbeste din imagine, in opinia mea!!!!
Livia   -  
26 Aprilie 2011, 12:38
Sus ↑
pt mai trebu asa top'uri?.. daca e fake..
mdma   -  
26 Aprilie 2011, 17:37
Sus ↑
Si ce e sexy la locul I? nasul poate? sunt femei frumoase in Moldova mai uitati-va prin top... sau cind e vorba de bani puneti ochelarii?
nina   -  
02 Mai 2011, 08:13
Sus ↑
Parerea mea este ca locul 1 inca il apartine natalia cheptene.nu vreau sa fiu egoist ,dar sa privim lucrurile in fata,si cu cit mai multa realitate.
PETROM   -  
03 Mai 2011, 19:55
Sus ↑
Într-adevar, loc.1 este doar штучка
Lily   -  
04 Mai 2011, 16:24
Sus ↑
sunt fete mai frumoase decit sa zicem asa uritele astea cu mult!!!!
bla-bla bla   -  
04 Mai 2011, 21:16
Sus ↑
oare urmatoarele asa vor fi,luatile de pe strada ca sunt mai dragute,dar locul 1 mii sila sa o privesc la sts
floricica-eu md   -  
05 Mai 2011, 12:58
Sus ↑
locul 1 ar trebui sa fie pe ultimul loc
zzzz   -  
07 Mai 2011, 15:52
Sus ↑
Doamne, numai vad fata lui Cheptene si-mi vine sa ies din salonul internet si sa stau mai mult timp de vorba cu mine insami.
Mirela   -  
08 Mai 2011, 15:42
Sus ↑
O admir foarte mult pe Aurelia Vasilica. Intradevar este o bijuterie... Foarte frumoasa si foarte placuta in acelasi timp. O prezentatoare de invidiat!
Kirill   -  
08 Mai 2011, 23:29
Sus ↑
O cunosc personal pe O.Stepanenko!!! Kiar a calkat peste oameni si nu o singura data!!! Ba kiar si-a lasat sotul ptr altul mai bogat care i-a shi kumparat lokul in acest klasament!!! Shi nu e lokul sa minta in interviuri, rusine!!
Olyga   -  
09 Mai 2011, 01:48
Sus ↑
Pare-se cei de la VIP au cam dat-o in bara cu topul. Mai intai ce inseamna femeie sexy? Nu numai picioare goale si funduri goale s.a.m.d., vb despre ce ati expus aici. eu nu vad aici nici femei frumoasa, nici atragatoare, nici deosebite ca tipaj - sunt doar niste tipe dragute si atat. Ati ales cele mai nesuferite muieri din Moldova care irita prin prostie si prin faptul ca se cred deosebite. sunt goale, uitati-va la moacele lor... Sexy inseamna intruchiparea personalitatii puternice, a mintei agere, a liniilor fietii si corpului deosebite. Incetati cu pornografia asta si puneti ce se merita da nu pe alea care doar va achita bani numai sa apara in VIP Magazin. Eu aici vad doar doua femei sexy Dana si Cezara - sunt cu adevarat interesante. Celelalte goliciuni si prostie!!! Daca faceti ceva faceti ceva bun da nu bagati atatea prostii!!!!
Ilie   -  
12 Mai 2011, 11:08
Sus ↑
bravo ilie..mesaj intelept
nona   -  
16 Mai 2011, 15:38
Sus ↑
Eu am votat pt Aurelia Vasilica si ma bucur ca a ajuns in primele 10! Multa bafta in continuare!
top   -  
23 Mai 2011, 17:46
Sus ↑
Incredibil de rusinos:)) Cine mai e si toapa asta de pe locul intai. Ea nu e in stare sa invete limba statului in care locuieste (din interview) si ea e considerata sexy si inteligenta? Absolut toti sunt indignati, e penibila fufa asta...
Dana   -  
24 Mai 2011, 21:52
Sus ↑
natalia cheptene e cea mai frumoasa, cistigatoarea chiar nu merita locul 1.....parerea mea )
Dahlia   -  
07 Iunie 2011, 22:15
Sus ↑
natalia cheptene locul 1? hm....straniu, nu cred ca e atit de....fetele de la 100 la 50 sunt chiar superbe!
alina   -  
10 Iunie 2011, 16:05
Sus ↑
NU SUNT DE ACORD CU LOCUL I EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kira   -  
24 Iunie 2011, 02:11
Sus ↑
nu sint de acord cu primul loc,cred ca trebuia sa fie natalia cheptene.
viorica_81   -  
20 Iulie 2011, 13:10
Sus ↑
Da ce-ar cauta Stepanenco in acest clasament?????:))))
OLga   -  
25 Iulie 2011, 22:57
Sus ↑
ana-irina toma eu gindesc ca ar merita locul 1
jokeer   -  
22 August 2011, 00:51
Sus ↑
Locurile 1, 3, 5, 9 sunt ft urite... urite rau de tooooooooooot!!! Natalia Cheptene si Gordienco rup cu*u!!!
VIP   -  
02 Septembrie 2011, 19:24
Sus ↑
Aurelia Vasilica putea sa fie si ea prin locul 2 3 in schimb e frumos si locul acesta
Carolina   -  
28 Noiembrie 2011, 16:57
Sus ↑
Frumoase femei avem in Moldova si locurile lor sunt frumoase
Carolina   -  
28 Noiembrie 2011, 16:58
Sus ↑
Carolina, sunt de acord cu tine in privinta Aureliei Vasilica. Eu chiar si locul I i l-as da. Imi place descrierea facuta ei - Este
lucesa   -  
29 Martie 2013, 19:33
Sus ↑
nu sunt deacord))))
Xenia Deli undei? :D
Alex   -  
27 Martie 2014, 15:38
Sus ↑
cred ca doaman aurelia ii cea ma ifrumaosa
vicu   -  
16 Iulie 2015, 16:05
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău