VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Test de nuntă
Septembrie 2015, Nr. 134

Test de nuntă

Comentează   |   Cuprins

Începutul lui septembrie inspiră oamenii să facă schimbări majore în viața lor și, mai cu seamă, să-și unească destinele cu cei fără de care se simt pe jumătate. Așa că am decis să ne aventurăm într-un proiect emoționant și provocator deopotrivă. Nu am făcut în marea piață nicio declarație de dragoste și nici nu am cerut insistent pe nimeni în căsătorie. În schimb, am „căsătorit” în paginile noastre cinci cupluri în vogă aflate pe muchie de celibat, ale căror nunți reale cu siguranță că vor ține în priză întreaga societate. Dar toate la timpul lor... 

I-am „echipat” corespunzător la două saloane din capitală și i-am fotografiat în ipostaze pe cât de romantice, pe atât de nebunești.

Croiala unică și detaliile incitante sunt atuurile rochiilor de mireasă create de Weeding ShowRoom „Două Inimi”, acestea insuflând femeilor care le îmbracă atât bun-gust, senzualitate, și grație, cât și confortul și libertatea în mișcare. Astfel, fiecare dintre miresele acestui proiect s-a simțit regina nunții.

Nici de mirii noștri nu am uitat, având grijă ca și ei să se simtă perfect în „jocul” nostru improvizat. Costumele create după conceptul Louis Purple li s-au potrivit ca o mănușă, făcându-i să se simtă speciali, indiferent de stilul abordat de ei în viața de zi cu zi. Croiul buzunarelor, culoarea căptușelii, forma nasturilor, papioanele și butonii – fiecare detaliu a ieșit în evidență și a completat lookul celor cinci bărbați.

Și, în timp ce ei și ele își probau costumele cusute cu măiestrie, noi îi descoseam ca să aflăm cât mai multe secrete de-ale fericirii lor de acum, dar și ce au de gând să facă pe viitor. Și le-am testat răbdarea în fața rutinei de mariaj, căreia, odată căsătoriți, vor trebui să-i țină piept, dar și tăria în fața superstițiilor legate de nuntă.  

Text: Olesea Buianovscaia Foto: Vadim Jantîc

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău