VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Terase de vară: Vila Nouă
Iulie 2016, Nr. 141

Terase de vară: Vila Nouă

Comentează   |   Cuprins

Restaurantul „Vila Nouă” îţi oferă o terasă perfectă pentru refugiu pe timp de caniculă. Divizată în trei zone, aceasta te îmbie să iei locul la una dintre mese şi să guşti un desert răcoritor în fâlfâitul draperiilor ce decorează terasele. Ai ca bonus seri cu muzică live, ritmuri dulci de jazz care te fac să uiţi de tumultul cotidianului.

Fie că îţi doreşti să petreci zile de naştere, evenimente corporative sau alte clipe de neuitat, terasa de la Vila Nouă are grijă să îţi ofere toate cele necesare pentru ca tu şi invitaţii tăi să aveţi parte de momente cu adevărat speciale. Iar pentru cei mai mici clienţi a fost amenajat şi terenul de joacă. Ei se pot distra alături de animatori în timp ce părinţii lor se relaxează la terasă.

Experienţa de zece ani a restaurantului „Vila Nouă”, profesionalism acestuia sunt confirmate cu mult drag de fiecare client servit aici.

Astfel, fie că ieşi la o bere cu amicii, fie că vrei să ai parte de o doză de romantism sau să petreci alături de familia ta în voie bună, terasa de la Vila Nouă te aşteaptă și pe tine cu braţele deschise.

Natalia Gordienko: Este un loc superb pentru a gusta un desert delicios ori o cafea bună. După o zi agitată, poţi să te relaxezi pe cinste alături de cei dragi sau în compania unui pahar de vin select.

DSC_1909-2.psd

“Vila Noua” restaurant offers you a perfect terrace for a holiday time. Divided into three zones, it incites you have a seat at one table and taste a cooling desert while curtains fluttering that decorates the terraces. As a bonus, you enjoy live music, sweet rhythms of jazz that make you forget about the daily tumult. Either you desire to spend birthdays, corporative events or unforgettable moments, “Vila Noua” terrace offers you all the necessary so you and your invitees enjoy real special moments. For the youngest guests a playground has been arranged. They can have fun together with animators while their parents relax on the terrace.

Each client confirms the 10 year experience of “Vila Noua” restaurant and its professionalism every time he is coming here.

Data înfiinţării:

2006, cu renovări în 2011

Capacitatea terasei:

100 de persoane

Specificul localului:

bucătărie europeană şi naţională

Cea mai consumată băutură:

în sezonul estival – berea, iarna însă vinul este în topul preferinţelor.

Aspecte ce diferenţiază terasa de altele:

în meniul de la Vila Nouă veţi găsi raci proaspeţi indiferent de sezon. Ba mai mult, bucătarii vă pot pregăti bucate din peşte proaspăt (nisetru şi carp) crescut în acvariul din incinta restaurantului.

Adresa:

Republica Moldova

Chişinău, str. Ginta Latină 5/3

www.vilanoua.md 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°