VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Terase de vară: Mojito
Iulie 2016, Nr. 141

Terase de vară: Mojito

Comentează   |   Cuprins

Numărul 1 e cifra ce caracterizează Restaurantul Mojito. De aproape cinci ani, localul se află pe prima poziţie în rândul preferinţelor celor care îi calcă pragul. Și, nu în zadar! În era vitezelor, e greu să te menţii ca lider, dar aprecierile de pe Foursquare și TripAdvisor confirmă cele spuse.

Mojito este recunoscut pentru răcoritoarele unice din oraș, preparate de cei mai iscusiţi barmani din ţară. Iar pentru că bucătăria localului are un specific atât oriental, cât și occidental, chefii de aici îi vor surprinde chiar și pe cei mai pretenţioși gurmanzi, prin aroma și savoarea bucatelor alese, pentru care ai vrea să revii și să tot revii.

Cele șapte zone ale localului, bine diferenţiate, sunt perfecte atât pentru întâlnirile de afaceri, cât și pentru ieșirile la o bere sau la o narghilea cu prietenii. Totodată, aici se vor regăsi cei care își doresc să petreacă o seară romantică împreună cu persoana iubită sau să se delecteze cu o îngheţată delicioasă alături de copii.

Mojito înseamnă nu doar personal amabil, un stil diferit și o calitate superbă a serviciilor prestate, dar și o tradiţie care tinde să scrie istorie.

Călin Vieru:

Mojito este o oază în inima Chișinăului. E locul unde fiecare își poate găsi colţișorul, care se armonizează cu starea lui de spirit în momentul respectiv. Îmi place să vin aici dimineţile și să îmi savurez cafeaua în intimitate.

Number 1 is the figure that characterizes “Mojito” restaurant. For almost five years, it is on the top among the preferences of those who step into. Not in vain! Being in the speed era, the position of leader is very difficult to maintain and the Foursquare and TripAdvisor appreciations confirm it.

“Mojito” is well known for its unrivalled soft drinks in the town, prepared by the most skilled barmen from the country. Given that the cuisine has a both oriental and occidental feature, the chefs will surprise even the most demanding gourmets by aroma and flavour of dishes, for which you would like to come back again and again.

The seven zones of the restaurant, clearly distinguished, are perfect for business appointments, having a beer or hookah with friends. In addition, it is perfect for those who want to spent a romantic evening or enjoy a delicious ice cream along with children.

Data înfiinţării:

8 iulie 2011

Capacitatea terasei:

500 de locuri

Specificul localului:

băuturi preparate după reţete unice;
bucătărie europeană și japoneză

Cea mai consumată băutură:

limonada (zece tipuri), mojito (șase tipuri), Boss Tea

Aspecte ce diferenţiază terasa Mojito de altele:

amplasarea superbă, teren de joacă pentru copii, atmosfera friendly în toate cele șapte zone distincte, fotograf.

Adresa:

Republica Moldova

Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 152

0601 91 111


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°