VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Terase de vară: Delice D Ange
Iulie 2016, Nr. 141

Terase de vară: Delice D Ange

Comentează   |   Cuprins

Un parfum sublim francez inundă centrul Capitalei. Aromă seducătoare de cafea, savoare minunată de croasanţi și macarons… Pe toate le găsim de mai bine de 13 ani la „Délice d’Ange”.

Aici vă puteţi delecta cu cele mai autentice deserturi franceze, care vă cuceresc de la prima vedere, nu doar prin calitatea gustului inedit, dar și prin aspectul desăvârșit al acestora, care merită admirate și savurate măcar o dată în viaţă.

Stilul inconfundabil și detaliile de interior fac din „Delice d’Ange” locaţia perfectă pentru petrecerile de copii, în timp ce părinţii se relaxează pe terasele inundate de flori „en plein air”.

„Delice d’Ange” face parte din orășelul Village, împreună cu Zen CAFÉ și Pani Pit, alte două localuri în care se pot regăsi chișinăuienii și oaspeţii capitalei. Dacă vă doriţi o călătorie rapidă cu prietenii prin Asia și vreţi să savuraţi bucate dintr-un meniu japonez, Zen CAFÉ e cel care vă poate îndeplini dorinţa până la cele mai mici detalii. Pentru întâlnirile de afaceri sau pentru o cină romantică, vă propunem să optaţi pentru Pani Pit, atât pentru bucătăria rafinată, deservirea impecabilă, cât și pentru terasa umbrită de verdeaţă și acompaniată de murmurul misterios al micii cascade. E o atmosferă intimă ce te face să te reîntorci aici de fiecare dată…

Familia Prado:

Dimineaţa noastră începe cu Delice d'Ange. Suntem clienţi fideli ai localului chiar de la deschiderea acestuia. A devenit o tradiţie ca să venim aici, iar în zilele de weekend, să ne aducem și copiii pentru a savura cele mai autentice bucate franceze. Micul dejun à la Delice d'Ange e unul dintre puţinele lucruri care ne lipsesc atunci când ne aflăm peste hotarele ţării.

A sublime perfume floods the centre of the Capital. A charming coffee flavour, delicious croissants and macaroons… We can find them all for better than 13 years at “Délice d’Ange”.

Here you can enjoy the most authentic French desserts that conquer you at first sight, not only by the quality of their sublime taste, but their perfect look also, which deserves to be admired and savoured at least ones in life.

 

Data înfiinţării:

2003

Capacitatea terasei:

86 de locuri

Specificul localului:

bucătărie autentică franceză

Cea mai consumată băutură:

cafeaua

Aspecte ce diferenţiază terasa de altele:

poziţionarea perfectă, ambianţă cu aer parizian, teren de joacă pentru copii, două terase de tip deschis, bistro

Adresa:

Republica Moldova

Chişinău, str. 31 August 1989, 117/2Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°