VIP Magazin
30 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
TOP 100 cele mai sexy femei din Moldova 2012 (Partea II)
Martie 2012, Nr. 95

TOP 100 cele mai sexy femei din Moldova 2012 (Partea II)

Comentează   |   Cuprins

Sunt cele mai distinse, elegante, frumoase, deştepte şi ambiţioase. Sunt sexy toate, iar ordinea în care au fost plasate la finalul concursului este una convenţională – pentru că trebuie să existe spiritul competiţional, prezent mai ales în comunitatea feminină. Femei din diferite domenii de activitate, răsărite sau afirmate pe scena publică a ţării, fiecare dintre ele este demnă de aprecieri, pe care le şi aducem.

La finalul votării pe site-ul www.vipmagazin.md, pentru a diminua „factorul subiectiv” al voting-ului on-line, un juriu format din şapte bărbaţi care pretind a se pricepe la femei sexy, din cadrul redacţiei, dar şi din afara ei, a venit cu un clasament propriu. „Top 100 femei sexy din Moldova” este rezultatul sumei celor două clasamente (voting pe site plus decizia juriului).

Proiect de Sergiu Gavriliţă. Coordonator: Marcel Toma.
Responsabil site www.vipmagazin.md: Simion Ciochină.
Text: Marcel Toma, Rodica Trofimov.


51. Olga Ţipordei
director comercial „CTC”

Este tânără, realizată, are toată viaţa în faţă, care nu arată rău deloc, o business-lady care şi-a poziţionat clar priorităţile încă de când a ocupat o funcţie serioasă chiar după absolvirea facultăţii. Este o femeie deosebit de interesantă care nu duce lipsa interesului masculin. Dar e preocupată mai mult de călătorii şi-i pare rău că nu poate pleca mai mult de 2-3 ori pe an – lucrul. Adoră să cunoască locuri noi, cum miroase Strasbourgul, să tragă în piept aerul Sennei, iar pentru 2012 şi-a propus să cucerească Vegasul.52. Elena Fetisova

prezentatoare RU TV Moldova, „Русское радио”

S-a tot plictisit să fie comparată cu Anfisa Cehova, aşa că n-o să mai facem referire la sexoasa prezentatoare din Rusia. Mai ales că Elena şi-a format deja propria imagine şi n-are nevoie de comparaţii, are o experienţă în radio-TV de muuulţi ani, vocea ei sunând în publicitatea multor branduri. Implicată şi în showbiz, este invitată să prezinte tot felul de evenimente, are o grămadă de fani şi admiratori pe care ea are grijă să-i ţină… treaba ei – unde şi cum îi ţine. Se pare că nu-i lasă prea aproape, pentru că încă se află în aşteptarea bărbatului viselor sale.

53. Liubovi Perşina
columnist „All Lady”

Cineva spunea că să te naşti femeie este un noroc. Alt comentator a adăugat că să te naşti femeie frumoasă e un mare noroc. Se pare că Liubovi Perşina este dubla norocoasă, dacă e să ţinem cont de aceste două teorii. Iar cei care au ocazia să-i citească blogul personal pe „allfun.md” sunt de trei ori norocoşi. Cu un exterior care îi permite să se numească şi fotomodel, ea mai face şi altceva decât a avea grijă de sine, rubrica sa de autor fiind o mărturie.


54. Irina Bodolica

câştigătoarea concursului „Fata Numărului”, „VIP magazin”

Programul său are puţine „ferestre” libere. Mai ales acum, când este consultant naţional în comunicare la Comisia parlamentară economie, buget şi finanţe (din partea UNDP). Mai administrează şi o şcoală de televiziune care îşi deschide uşile la Chişinău în această lună şi în care toţi doritorii sunt invitaţi să înveţe meserie de la cei mai tari profesionişti din R. Moldova şi România. Sunt doar câteva trepte din scara pe care doreşte s-o urce şi o va face – Irina excelează la capitolul ambiţie şi comunicare!

55. Luminiţa Morozan
reporter „Pro TV Chişinău”

A intrat în televiziune direct pe scenă, ca mai apoi s-o ia de jos, realizând reportaje cu infractori şi ţeve sparte. La ai săi 25 de ani, Luminiţa spune că este o femeie împlinită, are un copil sănătos, un soţ care o adoră şi un job la care mulţi visează... Reporteria şi viaţa la PRO au făcut-o mai puternică şi mai încrezută în forţele proprii, iar „condiţiile dure” din redacţie sunt echivalente cu cele din armată, fapt ce a făcut-o responsabilă şi mai ambiţioasă. Asta nu ţi-e „Ring Star” cu Adrian Ursu – ce-i drept nu-i minciună!

56. Olga Martinescu
câştigătoarea concursului „Fata Numărului”, „VIP magazin”

Frumuseţea şi dreptul nu sunt noţiuni paralele, categoric. O demonstrează şi Olga, frumoasa studentă de la drept, care are o viziune mai specială asupra frumuseţii – pune accentul nu doar pe „exterior”, ci şi pe „conţinut”, pe cultură şi verticalitatea principiilor umane. Cel mai mult iubeşte frumosul, pe care îl vede până şi în culoarea neagră, preferata sa.

57. Olga Vintaniuc

model

Fetele frumoase şi profesioniste sunt în vogă şi cunosc succesul oriunde – la Chişinău sau la Bucureşti… Frumoasa blondă pe care o inspiră personalitatea Iuliei Timoşenko şi al cărei chip poate servi drept model de „tipaj profesional” scoate maximum de foloase din aflarea sa în capitala României. Îşi face studiile acolo, bucurându-se din plin de oportunitatea pe care multe modele nu o întâlnesc acasă. Defilările şi shootingurile foto pentru designeri şi branduri importante sunt pe ordinea de zi („Kryolan and Emporio Armani” ar fi un exemplu). O vedem şi acasă, în spotul „Bere Chişinău”…
58. Sorina Obreja

prezentatoare „Pro TV Chişinău”

Naturaleţea este arma ei fatală în stare să doboare orice „SpeţNaz”, „Delta Force”, „SAS”, „Sayeret Matkal” sau „GSG-9” – de trupele speciale e vorba. Dacă mai include şi zâmbetul, te-ai dus! Parcă special pus la cale, Sorina prezintă ultimul buletin de ştiri al zilei – un veritabil calmant pentru bărbaţi înainte de culcare, după care visele sunt, în mod obligatoriu, plăcute şi colorate.

59. Olesea Ignatenco

femeie de afaceri

Dacă glamourul nu ar fi fost inventat, atunci îl inventa Olesea Ignatenco. Urmăreşte cu fidelitate tendinţele modei mondiale, încearcă pe propria piele ultimele bazaconii în materie de accesorii şi are propria părere despre ceea ce se întâmplă în industria fashion. Şi asta nu înseamnă că face shopping de dragul tendinţelor: are o garderobă selectă şi nu găseşti în ea un lucru cumpărat la nimereală. Toate „piesele” îşi trăiesc propria poveste în viaţa Olesei. Zveltă, înaltă, blondă şi cu ochi albaştri, ar fi putut avea o carieră frumoasă de model. Dar a ales să aibă grijă de moda celor mici, „Very Important Baby” fiind o destinaţie plăcută pentru părinţi şi copii.

60. Mariana Mihăilă

interpretă, prezentatoare „Moldova 1”

Frumoasa brunetă cu privirea-i care nu te lasă rece nici pe viscol, nici pe ploaie, nici la Eurovision ştie să-şi folosească util calităţile date de la natură, dar şi cele profesionale. Astfel că este mereu solicitată: ca interpretă, prezentatoare TV sau de evenimente. Ca în fiecare început de an, în ultima perioadă, suntem cu toţii invitaţi s-o urmărim pe Mariana la preselecţia naţională a Concursului Cântecului European, în finala căreia s-a calificat. Aşa că, fanii Marianei Mihăilă, puneţi mâna pe telefoane şi fiţi gata să vă susţineţi favorita!

61. Alexandra Goremîkina
solista trupei „The Hot Diamonds”, coregrafă

Este lidera şi vocea „briliantelor fierbinţi” de la Chişinău, dar care stau bine-mersi la Bucureşti, plus că mai merg şi în turnee prin lume – „The Hot Diamonds” va pleca în curând într-un tur prin marele oraşe ale Chinei. Printre noutăţile profesionale ale Alexandrei, notăm piesa „I Need Some Sex”, înregistrată cu Radu Sârbu, pentru care s-a făcut şi un videoclip, dar şi colaborări cu diferite posturi TV din România. Cum prima dragoste nu se uită, Alexandra este implicată şi în spectacolele „Teodor Balet”. În plan personal, se consideră  fericită şi împlinită, recent a dat petreceri cu ocazia zilei sale de naştere, atât la Bucureşti, cât şi la Chişinău.

62. Daniela Jenunchi
Prezentatoare „Jurnal TV”

Este singura prezentatoare de ştiri sportive a postului, dar şi singura blondă din departamentul ştiri. Dar nu vă faceţi griji, Daniela are grijă să-şi mascheze bine inteligenţa sub şuviţa blondă – dacă cineva a zis că blondele nu se pricep la fotbal, ea este cel mai tare contraargument. Mai mult, nici nu vrea să facă altceva la televiziune decât să prezinte jurnalul sportiv, doar dacă să fie o emisiune tot din acest domeniu. Pentru a crea o imagine de prezentatoare, e nevoie de stabilitate şi timp, iar ea ţine mult la imaginea sa...

63. Katalina Rusu
interpretă

Sclipitoarea blondă are şi alte preocupări în afară de arăta „ceas” – pregăteşte un nou proiect muzical. Acesta include „My name is love”, noul său single cu care a participat la preselecţia naţională Eurovision 2012, la care va fi filmat şi un videoclip. În acest sens, interpreta promite o imagine mai romantică şi mai misterioasă ca niciodată, fiind dedicată sărbătorii Sf. Dragobete, care tocmai s-a dus după Sf. Valentin – dragostea-i în temă. În afara muzicii, Katalina lucrează la câteva spectacole în calitate de asistent de regizor alături de maestrul Nicolae Gh. Rusu. Asta da personalitate dezvoltată multilateral!

64. Eugenia Scoarţă

femeie de afaceri

Fostul model de succes (face şi acum modeling, dar cu ocazii mai speciale) continuă să se menţină în domeniul publicităţii prin agenţia sa „Grace”, care, încet-încet, îşi extinde aria de acoperire prin activitatea unei săli de nunţi şi construcţia unui studio. Nici de viaţa privată nu uită frumoasa Eugenia. Îşi face timp pentru sine şi încă pentru cineva, astfel că, în curând, noutăţile ţin să bată la uşă!

65. Valerie Nicov
autoarea şi prezentatoarea emisiunii „In-Fashion”, www.allfun.md

Are 17 ani, 1,79 metri înălţime şi o mini-colecţie de berete şi pălării. Ne zâmbeşte călduros dintre blănurile de la „Artizana” făcându-le publicitate şi ne prezintă cu regularitate în spaţiul virtual emisiunea „In-Fashion”. Valerie Nicov nu se consideră nici model şi nici jurnalistă, pentru că jurnalistica a „ales-o” pe ea, iar ei îi place să comunice cu oameni frumoşi şi interesanţi. Se prea poate ca după absolvirea liceului să aleagă ştiinţe politice… Cine ştie?... Este o prezenţă tânără şi carismatică a mondenităţii din Chişinău, iar stilul ei vestimentar, foarte feminin şi clasic, îi conferă aerul divelor din anii ’60. Şedinţele foto ale Valeriei pentru albumul personal, foarte hot şi sexy, denotă firea ei artistică şi pasională.

66. Diana Covalenco
prezentatoare  „RADIO NOROC” şi „NOROC TV”

Este sexy, odată ce trezeşte admiraţia (şi ceva în plus) bărbaţilor. Deşi capitulează în faţa slăbiciunilor ca ciocolata, bananele sau... shaorma, ştie secretul siluetei perfecte (câte femei nu şi-ar dori să pape orice poftesc şi să arate aşa cum vor!)… Dacă la primele prezenţe TV şi radio inima îi bătea pe ritm de house, acum este „consumatoare de emoţii”, considerate de Diana un „drog” pe care trebuie să şi-l administreze în fiecare zi... în scopuri nobile. Nu degeaba cei din echipa „NorocMedia” o numesc „ambasadoarea bunei dispoziţii”.

67. Cindy Wanda
interpretă

Ea este vocea şi imaginea proiectului muzical experimental cu acelaşi nume, unul îndrăzneţ pentru showbizul nostru, un produs creat de „studioZ” şi  lansat pe arena muzicală în 2011. Primul videoclip al single-ului „Show” este inedit prin modul de organizare, dinamic, activ, progresiv. Fata iese în evidenţă, astfel că după vizionarea produsului mulţi s-au întrebat „who is she”. Curioşii îi vor numele din buletin... Ei, cu asta mai greu...68. Olga Lisneac

directoarea magazinului „La Passione” şi salonului „Oazis”

Este adepta teoriei de viaţă conform căreia visul este ideea pe care ea neapărat trebuie s-o realizeze, iar cea mai mare satisfacţie o primeşte de la rezultate şi cu cât acestea vin mai greu, cu atât plăcerea este mai mare. O personalitate cu un aflux permanent de idei creative, fantezistă de fire, ştie cum să facă ca să dea viaţă fiecărui vis al său – un talent aparte la care tind foarte mulţi dintre noi, recunoaştem.

69. Ana Diaconu
model

Are în palmares numeroase realizări şi colaborări în lumea întreagă ca model, aşa că are destulă experienţă pe care să le-o transmită tinerelor şi tinerilor care au păşit pragul agenţiei a cărei patroană este. Agenţia de modele pare să nu fie obiectivul maxim fixat de frumoasa blondă, care se ocupă şi cu studiile la drept. Aceasta urmează să „betoneze” proiectele pe care şi le-a planificat. Şi, credem, le va realiza numaidecât.70. Mariana Şura

interpretă

Sexy e cuvântul care i se potriveşte în tot ce face şi de care nu se sinchiseşte cântăreaţa. Fie atunci când era „în sfera etno”, a muzicii uşoare, prezentă la TV sau, mai nou, când a dat-o pe latino cu incitanta piesă „O inimă să-mi dai”, în care interpreta şi-a dat frâu liber potenţialului său hot. Chiar dacă unora li se pare vulgară exprimarea sa firească, Mariana susţine că doar li se pare. Aşa că îşi vede de treabă şi preferă să depoziteze opiniile negative exact în partea corpului la care mulţi bărbaţi visează.


71. Olga Iftodii
director general adjunct, „Nobil Luxury Boutique Hotel”

Una dintre frumuseţile brunete ale capitalei, Olga Iftodii, a avansat recent în post şi s-a apucat de scris. Proză. Textele sale au fost apreciate de toţi prietenii ei din reţelele sociale. Cea care crede că sexualitatea unei femei constă în mintea şi privirea ei scrie despre viaţă în toate manifestările acesteia. Îi place să călătorească şi, ori de câte ori are ocazia, merge în Statele Unite, unde a petrecut ultimul revelion. Pentru a arăta şi mai bine, s-a apucat să facă intensiv sport. Visează la un bărbat puternic, iar pe cel sexy îl descifrează drept un brunet brutal... care îşi aşteaptă bruneta seducătoare.

72. Katy Rain
interpretă

Cântăreaţa îşi face timp, în ultima perioadă, şi pentru alte activităţi decât muzica şi a arăta bine – frumuseţea de interpretă a pus umărul la elaborarea unei frumuseţi de colecţii de bijuterii, cot la cot cu Ana Popov de la „Jou Bijoux”, elaborate într-un singur exemplar special pentru Katy. O parte dintre aceste bijuterii interpreta şi le-a potrivit pentru o ocazie aparte – filmările videoclipului pentru cel de-al treilea single al său: „Mistery”.

73. Margarita Deordiţa
director compania „LOIAL”

Directorul distribuitorului oficial al brandurilor de cosmetice profesionale „Schwarzkopf  PROFESSIONAL”, „INDOLA PROFESSIONAL” ş.a. e născută în prima zi a primăverii – deloc întâmplătoare ocupaţia profesională legată de frumuseţe. Inginer şi traducător de engleză de profil, Margarita a mai făcut vocal la Şcoala de Muzică şi cursuri de calificare (manager marketing) – cu studiile stă bine. Mamă iubitoare şi femeie iubită, are talentul de a se inpune în faţa interlocutorilor săi, câştigându-le respectul şi atenţia.

74. Diana Rojnova
femeie de afaceri

Face parte din gaşca femeilor frumoase, deştepte, stilate, care abordează viaţa per tu, ştiu ce vor de la ea şi ştiu să o trăiască. E din elită, ce mai vorbă! Stilul şi gustul bat mereu la uşa ei, iar ea are grijă să le-o deschidă amabil. Are o siluetă de invidiat, lucru deloc întâmplător pentru că este manager şi antrenor de pilates la EcoSportGym.

75. Diana Fetco

prezentatoare de ştiri „PRIME FM”

Dacă v-aţi obişnuit să ascultaţi un buletin de ştiri la radio cu un prezentator cu voce gravă şi aşezată despre ce mai fac Lupu, Ghimpu şi Filat şi cum aleg aceştia preşedintele, câte victime a provocat naufragiul „Costa Concordia” şi cum a supravieţuit Domnica Cemortan, ea vă va spune exact aceleaşi informaţii, dar absolut altfel, degajat, plăcut, mereu binedispusă, sexy…
 76. Lia Bejenaru

prezentatoare „PUBLIKA TV”

Prezentatoarea principalului buletin de ştiri al postului TV este o persoană cu o vastă arie de ocupaţii şi în afara activităţii de la „PUBLIKA TV” – este managerul biroului „Ascent Group” la Chişinău, care se ocupă de consultanţă în afaceri, proiecte investiţionale, training pe soft skills. Jobul presupune abilităţi de comunicare, negocieri, leadership. În 2011, a devenit trainer, după mai mulţi ani de stagiere, cu specializare în comunicare şi vânzări. Are o pasiune pentru cărţi, pe care le colecţionează şi pentru care nu mai are suficient spaţiu.
77. Tanita

interpretă

Când era mică, toţi îi spuneau că va deveni artistă şi nu a dezamăgit – 12 ani de vioară, inclusiv la „Ştefan Neaga”,  Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (canto-estradă şi jazz). Acolo a avut loc primul contact oficial cu lumea adevarată a showbizului şi aşa s-a născut „Tanita” cu produsele ei noi şi interesante: „Înger Ceresc”, „Angel”, iar recent a „migrat” de la pop-dance spre swing jazz, stil în care va fi şi noul său single în colaborare cu Smally. Mai şi predă ore de canto-estradă şi jazz, se mărită degrabă, iar celui care îi va fi soţ îi va dedica o piesă. În timpul liber citeşte, face sport, dansuri, desenează, scrie muzică şi versuri şi experimentează în bucătărie (am zis că se mărită degrabă, aşa că antrenamentele de pe acum nu strică).

78. Anişoara Loghin
reporter „Pro Tv Chişinău”

„Vreau să cred că nimic nu este imposibil”. Este principiul pe care încearcă să-şi construiască viaţa atrăgătoarea blondă. Atrasă de oamenii puternici şi valurile mării, soarele o pune pe picioare în fiecare dimineaţă. A făcut jurnalism la facultate şi e norocoasă că are posibilitatea să facă în fiecare zi ceea ce îi place. Este meseria care a învăţat-o, de fapt, să nu se teamă de nimic. Nu-i plac oamenii falşi şi, din păcate, de multe ori, crede în oamenii nepotriviţi. De câte ori are ocazia, visează, iar atât timp cât poate face asta, este fericită!  

79. Felicia Munteanu
„Teodor balet”

Numele ei a fost rostit cu o intensitate sporită faţă de colegele sale de balet în spaţiul public dâmboviţean. Solicitată în numeroase activităţi profesionale, inclusiv pe „Antena 1”, Felicia s-a aflat şi în atenţia unor publicaţii de bulevard din Bucureşti, care făceau referire la „blonda lui Pepe”. Dacă e să dăm crezare surselor respective, latino-loverul s-ar fi lăsat fermecat de numeroasele calităţi pe care le are fata. Şi nu doar de cele de dansatoare, bănuim.

80. Natalia Marin
animatoare „PRIME FM”

Fosta finalistă a proiectului „Fabrica de Staruri 2” a decis să facă şi altceva în afară de muzică, dar nu a mers prea departe, fiind acum animatoare (DJ, dacă vreţi) la postul de radio „Prim FM”. Nu s-a îndepărtat însă deloc de viaţa publică, apare în paginile revistelor de la Chişinău. A făcut-o şi la rubrica „Dezgolite frumos” în „VIP magazin”, atunci când a înfruntat frigul tomnatic, lăsând deoparte haina.
81. Svetlana Ceban

prezentatoare „NIT”

Dacă tot tovarăşul Lenin ne-a lăsat prikaz „Învăţaţi, învăţaţi, şi iar învăţaţi!”, frumoasa prezentatoare de la NIT s-a conformat şi a mers la Moscova, câştigând o bursă la cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ din Rusia, MGU. Face tot jurnalism, dar la un nivel mai înalt, studii pe care le va absolvi în acest an. Nu ştim dacă e tot o povaţă de-a tovarăşului Lenin, dar Svetlana a înregistrat succese şi la aruncat kilograme – tocmai patru!
82. Irina Nagomir

animatoare, prezentatoare „Allfun.md”

Anul care tocmai s-a scurs i-a adus pe cap o grămadă de evenimente şi senzaţii tari: a însuşit o meserie nouă şi acum avem de a face şi cu managerul de vânzări Irina Nagomir, pe lângă numeroasele sale ocupaţii de până acum... S-a îndrăgostit, şi-a mai făcut un tatuaj, şi-a schimbat culoarea părului, a văzut Europa, a reuşit să înnopteze împreună cu prietena ei în aeroport, să ajungă pe „lista neagră” a unei companii aeriene din Rusia. Nu ştie ce-o mai aşteaptă, dar are un lung To Do List, din care intenţionează neapărat să: sară cu paraşuta, să meargă la Disneyland şi să scape de cel mai mare viciu al său – fumatul. Cititorilor „VIP magazin”, Irina le recomandă să nu renunţe niciodată la scopurile puse, să nu uite viaţa, să-i iubeasă pe cei din jur şi pe sine – atunci vor avea de toate!

83. Natalia Postică
model

Puterea blondelor nu a anulat-o nimeni – chiar dacă se zice că brunetele sunt mai focoase, tot cele cu ochi albaştri conduc lumea. Şi câte brunete nu şi-ar dori să conducă şi ele lumea, să aibă bărbaţii la picioare? Şi câte brunete n-o invidiază pe frumoasa Natalia? Noi le sfătuim s-o invidieze sănătos.

84. Veronica Popovici
model, „Miss Moldova 2011”

Ea a realizat visul la care speră de mică orice fată cu tendinţe sănătoase şi anume de a fi „cea mai-cea mai” din toată ţara – ea e „Miss Moldova 2011”, nici mai mult, nici mai puţin. Cea care ne-a dus faima ţării şi mai departe, la „Miss World”, şi nu undeva, ci tocmai la Londra. Dar până a ajunge fata la aceste culmi, cititorii „VIP magazin” au avut fericita ocazie s-o urmărească în proiectul nostru „Campionatul Mondial de fotbal”, în 2010, ea reprezentând acolo culorile Japoniei.

85. Karizma
interpretă

Îi stă bine şi în verde, şi în violet şi în auriu, de fapt, cam toate culorile s-ar potrivi la blondul natural al părului ei. Carismatica Karizma este foarte fericită în relaţia ei de cuplu, măritişul neştirbindu-i din felul vesel de a fi. S-a măritat şi a decis să facă o pauză cu Eurovisionul. În schimb, şi-a făcut blog, unde îşi împarte impresiile despre cărţile citite, este activă în reţelele sociale, merge cu soţul la evenimente mondene şi, cel mai important – a realizat designul viitoarei lor case. Uite aşa, şi mondenă, şi sexy, şi gospodină. De trei ori femeie.

86. Alina Cepoi
trupa „The Hot Diamonds”

A făcut primii paşi în „lumea mare” încă de când făcea parte din Show Baletul „Teodor”. A mers mai departe alături de Teodor Rădulescu şi proiectele sale noi pe care acesta le demarează, cu precădere, în România – „Teodor Balet” şi trupa „The Hot Diamonds”. Posedă câteva însuşiri pe care şi le-ar dori orice femeie: este frumoasă, blondă, îi merge mintea, plus că şi la dans se pricepe. Mai e nevoie de ceva pentru o reţetă de succes?


87. Adriana Ochişanu-Botgros
interpretă

Adriana este întotdeauna elegantă, fie că e îmbrăcată în costum naţional brodat cu fir argintiu, fie într-o rochie de cocteil al unui designer renumit. Recentele sale apariţii în rochia verde-smarald de la „Rhea Costa” i-a scos şi mai mult în evidenţă feminitatea şi sex-appealul. Are o siluetă de invidiat, graţie regimului alimentar sănătos şi unui mod de viaţă activ. Face sport de aproximativ o lună, dar nu pentru a slăbi (cântăreşte în prezent 55 de kilograme), ci pentru a-şi modela corpul. A lansat nu demult o melodie de muzică uşoară, „Fii fericirea vieţii mele”, iar altele două îşi aşteaptă rândul pentru a fi înregistrate (muzica şi textul îi aparţin Adrianei!).


88. Tatiana Vornicescu

prezentatoare „Jurnal TV”

Pasiunea sa pentru meteo a pornit de la orele când  mergea la Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Pasiunea s-a transformat în meseria la care ţine foarte mult şi îi place deoarece… ştie cum să se îmbrace adecvat vremii de afară, plus că îşi ajută prietenii care îşi spală sau nu maşinile în funcţiile de informaţiile despre ploi venite de la Tatiana. Îşi rezervă în fiecare sâmbătă câteva ore pentru bucătărie, iar obsesia pentru haine îi „răpeşte” alte câteva – din hainele vechi face altele la modă, pe care le poartă uneori şi în emisie. Merge la karaoke, iar înainte de culcare se delectează cu o enciclopedie cu peste 10.000 de sfaturi pentru femei. Reuşeşte să-şi facă timp şi pentru altceva. Pentru cineva, adică. Aşa că Tatiana aşteaptă cu nerăbdare să se mute la casa ei cu ... Ghici ghicitoarea mea!

89. Ilinca Avram
prezentatoare „Jurnal FM”

Dacă majoritatea visează la „micul ecran” şi ajung acolo venind din alte domenii media, cum ar fi presa sau radio, ea a făcut pe dos. Şi s-a îndrăgostit de… radio, schimbare ce i-a adus mai mult timp liber. Acum are timp şi pentru filme de scurt metraj (a jucat în primul şi acum urmează altul), mai şi cântă, aşa că s-ar putea să ne trezim într-o bună zi cu o nouă cântăreaţă pe scena naţională şi internaţională. Nebănuite sunt căile Domnului…

90. Valeria Tarasova
interpretă

Frumoasa cântăreaţă de la Bălţi a plecat la Sankt-Petersburg în toamna anului trecut, unde face regie de film documentar la Universitatea de Cultură şi Arte din „capitala culturală” a Rusiei – ia te uită ce întorsătură! A şi reuşit primul film artistic de scurt metraj, fiind în pregătiri şi prima lucrare documentară. Nici de muzică nu uită – de ceva vreme, este solista unui band care cântă în stilul funk şi jazz. Are şi o pasiune mai nouă – fotografia, participă la concursuri de miss. „Miss biliard”, de exemplu, la care a câştigat premiul „Simpatia publicului”.

91. Alexandrina Ţurcan
model

Unul dintre cele mai cunoscute şi solicitate modele de la noi, mai ales peste hotare – informaţia despre ea apare la prima tentativă de căutare pe net. Şi asta la doar 18 ani neîmpliniţi. Alexandrina a pozat pentru reviste cu nume în domeniu: „Vogue”, „Elle Germania”, „Elle România”, „Harper's Bazaar”, a fost fotografiată de cei mai cunoscuţi profesionişti din lumea modei, a participat ca model la show-rile „Hermes”… Lucrează în cele mai centrale „centre” ale modei mondiale, dar cel mai des o face la New York – locaţia sa preferată!
92. Nina Dimoglo

preşedintele Guvernului Tinerilor din Găgăuzia, liderul mişcării obşteşti „Ileri”, director „Miss Găgăuzia”

Activista din Comrat, stabilită la Chişinău, acum este preocupată de treburi care depăşesc perimetrul străzilor „ţinută-sală-salon”. Prinsă în activităţi social-politice 24/24, nu vrea să aştepte ca cineva să-i rezolve problemele. Mai ales, bărbaţii, care, dacă e să o credem pe Nina, nici măcar să aleagă un preşedinte nu sunt în stare, au aruncat ţara într-o groapă din care ea, acum, se străduieşte să o scoată. Luptătoare ca luptătoare, dar Nina este, totuşi, femeie, cu concursuri de frumuseţe câştigate, pe care acum ea însăşi le organizează.

93. Irina Tarasiuc
interpretă

Tânăra bălţeancă este îndrăgostită de lume şi a devenit cunoscută datorită proiectului cu acelaşi nume („Lume”). Acum, interpreta şi-a concentrat toate eforturile pe o altă idee – finala preselecţiei naţionale Eurovision. Acolo va fi prezentă împreună cu MC Gootsa, cu piesa „Save a little Sunshine”, bucată scrisă de un compozitor din Germania şi înregistrată în München – nu-i de glumă! Nu uită nici de prima dragoste, aşa că trupa „Lume” a pregătit o nouă acţiune, o colaborare cu un nume sonor al scenei din Moldova – Constantin Moscovici.

94. Veronica Mustea
model

La doar 16 ani, se poate lăuda cu rezultate în activitatea sa de model, pe care o desfăşoară inclusiv peste hotare (la Milano, a participat şi la concursul „Miss Globe International 2011”). Elevă în clasa a X-a la liceul „Litterarum”, Veronica nu uită nici de studii. Are o atitudine aparte pentru chimie şi biologie (istoria cunoaşte multe modele care au făcut medicină), este pasionată de lectură, dar şi de miturile şi legendele altor culturi.95. Xenia Micşanschi
model

Este clar intenţionată, ştie ce are de făcut şi nu ezită când are de ales. Încrezută în forţele proprii, nu apelează la ajutorul celor de acasă – e lansată de mică în lumea mare a modei în care a învăţat să se descurce. Aşa cum a făcut-o când a învăţat cu adevărat să defileze pe podium la Paris – era nouă şi din „baby” nu mai ieşea. Iată că baby s-a transformat într-un model cunoscut care preferă naturaleţea în viaţa „civilă” – minim machiaj şi câteva culori în vestimentaţie: alb, negru, gri şi ceva roşu…

96. Nataşa Medvedev
prezentatoare "PUBLIKA TV"

Noutatea anului 2011 pentru ea a fost trecerea de la prezentarea ştirilor la emisiunea „Publika News”, care tratează trei cele mai importante ştiri ale zilei în direct cu trei invitaţi în studio. Este căsătorită, dar încă nu e pregătită pentru a avea un copil – acum e timpul carierei. În timpul liber, preferă să se plimbe sau să se relaxeze acasă, în pat, privind un film – o pasiune mai specială.

97. Elena Goroshka
fotograf

Ea este unul dintre cei mai în vogă fotografi de la noi, solicitată de către mai multe reviste şi companii. A imortalizat, la viaţa sa, destule momente şi chipuri frumoase, graţie meseriei de fotograf pe care o practică. Nu uită însă nici de sine, ea plasându-se în dese rânduri şi de partea cealaltă a obiectivului. Şi se descurcă nu mai rău decât din postura de fotograf – dacă mama natură a înzestrat-o cu har, chiar e păcat să nu-l folosească şi ca model.98. Ana Smolniţchi

prezentatoare „EuroTV”

Incendii, accidente, şedinţe de judecată, proteste, oameni şi destine. Toate fac parte din viaţa, dar şi munca sa la „EuroTV”. Este o îndrăgostită incurabilă de visul pe care îl trăieşte din 2006 încoace. Chiar dacă recent a obţinut titlul de magistru în drept, specializată în procedură penală şi criminalistică, nu se vede lucrând într-un alt domeniu decât cel al televiziunii sau al jurnalismului... Cel puţin, nu acum. Îi plac viteza, călătoriile, oamenii, cărţile, portugheza şi câinii. A sărit cu paraşuta de la 3000 de metri, urmează bungee jumping (evenimentul întârzie pentru că nu are încredere în sforile de aici, dar s-ar putea să rişte dacă nu pleacă în SUA în cel mai apropiat timp).

99. Maia Visterniceanu
prezentatoare „PUBLIKA TV”, administrator www.publika.md

La început a fost...  jurnalismul online. După activitatea la „Unimedia”, a simţit nevoia să crească şi să se dezvolte. „PUBLIKA” i-a oferit mai multe spectre, oportunităţi şi şanse în context, mai ales televiziunea, deşi nu a renunţat la online – ştiţi cum e cu prima dragoste. Aşa că a preluat activitatea site-ului www.publika.md. Nu vrea să fie doar prezentatoare – s-ar plictisi să citească ce scriu alţii, iar ceea ce face trebuie să lase urme. Un exemplu în acest sens este emisiunea „O zi cu PUBLIKA.MD”, pe care nu doar o prezintă – Maia este şi realizatoarea acesteia.
100. Cristy Rouge

interpretă

Frumoasa şi energica cântăreaţă e decisă să facă lucruri minunate. Recent, a organizat o petrecere unde s-a celebrat viaţa în roz şi dragostea – „La Vie en Rose”, la care şi-a invitat prietenii, în vestimentaţie sau cu accesorii de culoare roz, firesc. I-a mai pus să şi cânte piese cunoscute de dragoste din repertoriul internaţional. Este în pregătiri şi primul său videoclip, un nou proiect de binefacere, la fel ca şi concertul său solo pe care îl vede realizat tot în acest an.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

gordienko prima? NO!
nu   -  
29 Octombrie 2012, 17:58
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău