VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
TOP 100 cele mai sexy femei din Moldova 2012 (Partea I)
Martie 2012, Nr. 95

TOP 100 cele mai sexy femei din Moldova 2012 (Partea I)

Comentează   |   Cuprins

Sunt cele mai distinse, elegante, frumoase, deştepte şi ambiţioase. Sunt sexy toate, iar ordinea în care au fost plasate la finalul concursului este una convenţională – pentru că trebuie să existe spiritul competiţional, prezent mai ales în comunitatea feminină. Femei din diferite domenii de activitate, răsărite sau afirmate pe scena publică a ţării, fiecare dintre ele este demnă de aprecieri, pe care le şi aducem.

La finalul votării pe site-ul www.vipmagazin.md, pentru a diminua „factorul subiectiv” al voting-ului on-line, un juriu format din şapte bărbaţi care pretind a se pricepe la femei sexy, din cadrul redacţiei, dar şi din afara ei, a venit cu un clasament propriu. „Top 100 femei sexy din Moldova” este rezultatul sumei celor două clasamente (voting pe site plus decizia juriului).

Proiect de Sergiu Gavriliţă. Coordonator: Marcel Toma.
Responsabil site www.vipmagazin.md: Simion Ciochină.
Text: Marcel Toma, Rodica Trofimov.


1. Natasha Gordienko
interpretă

Bărbaţii îşi fac impresii chiar de la prima ei „înfăţişare”. Aceştia rămân profund impresionaţi de armele ei fatale în stare să dezarmeze cel mai fioros inamic – zâmbetul firesc şi sincer, ochii vii, culoarea şi profunzimea lor. Mai includem în „listă” din partea casei şi elemente mai „omeneşti” cum ar fi posteriorul care nu e nici el de neglijat (vorba martorilor), picioarele de model . Natasha spune că n-are nicio vină şi nu caută să impresioneze intenţionat pe nimeni. Totul e de la sine parcă. La asemenea date ale problemei, nici nu e de mirare că Natasha Gordienko este în fruntea celor mai sexy femei din spaţiul public moldovean. Este câştigătoarea proiectului „Top 100 femei sexy din Moldova”, ediţia 2012!

2. Tatiana Gribincea (Tany Vander)
interpretă

Blonda sclipitoare a cunoscut succesul mai mult peste hotare decât acasă. Vocea feminină care îl însoţeşte pe Dan Bălan în numeroasele sale turnee a reuşit să se afirme şi pe cont propriu, fan-cluburile ei din Rusia fiind o dovadă. Acum Tany Vander este decisă să cucerească lumea cu proiectul său, unul internaţional. Nu ştim exact cui se adresează „Take Me Away” (denumirea noii sale piese), dar, la cum arată fata, doritori s-o ducă cât mai departe ar fi, he-he-he, în întreaga lume!

3. Olga Fedosenco
prezentatoare „PUBLIKA TV”

Campioană mondială şi europeană la dansuri sportive, licenţiată în arte plastice, stilist, modelier, designer vestimentar calificat, instructor de fitness, actriţă înnăscută – câte talente poate avea o singură femeie?! Prezentatoarea ştirilor din sport la „PUBLIKA TV” se autoperfecţionează neîncetat şi se distinge prin creativitate în orice domeniu şi-ar încerca puterile. Pasiunea pentru dans i-a întărit personalitatea şi spiritul de luptătoare. Este o domnişoară stilată şi elegantă, debordează de energie şi te surprinde prin rafinament, naturaleţe şi bun-simţ. Ştie să-şi pună în valoare individualitatea şi nu poate trece neobservată. Asta sigur!

4. Olga Levii
femeie de afaceri

O femeie de afaceri rămâne, în primul rând, o femeie. Termenii „afaceri” şi „femeie” nu se calcă pe coadă – chiar dimpotrivă... Frumoasa Olga este un exemplu în acest sens. Fiind implicată de ceva vreme într-un business de familie, a reuşit să unească cariera cu familia, să devină mamă şi să-şi păstreze şarmul şi frumuseţea naturală. Şi să demonstreze că şi o femeie frumoasă poate avea grijă ca pe piaţa moldovenească să nu lipsească condimentele şi ingredientele pentru produsele alimentare.

5. Inga Tican
model, femeie de afaceri

Faima ei a depăşit hotarele ţării – chiar dacă pentru o perioadă scurtă, Inga a fost în centrul atenţiei proiectului televizat care domină audienţele ani la rând în Rusia: „Дом 2”. Pentru cunoscători, dl. Samsonov nici nu ştie ce a pierdut, dar asta e o temă din altă carte… Nici „acasă” nu a stat cu mâinile-n sân, este reprezentant pentru Republica Moldova al unei agenţii de modele din România, trăieşte din plin viaţa mondenă din capitală, e activă pe reţelele de socializare…6. Mishelle

interpretă

Această fată firavă ca o trestioară hipnotizează auditorii întregi ce-i îngână piesa care a făcut-o celebră – „Only You”. Interpreta Mishelle este o fată scumpă. Ştie exact ce vrea de la viaţă, ce fel de muzică vrea să cânte şi cum trebuie să arate într-o şedinţă foto. Ţine extrem de mult la podoaba sa capilară, care o face cu adevărat deosebită şi foarte sexy. Probabil, nu va renunţa degrabă la cârlionţii ei neastâmpăraţi. Cea de-a doua piesă a ei, lansată acum câteva săptămâni, promite a fi un nou hit. Cel puţin, este făcută în acelaşi stil ca şi prima, care a reuşit să cucerească topurile din Rusia şi România. Cea care cântă cu atâta pasiune despre dragoste este singură deocamdată. Ne dăm bine seama că armata bărbaţilor care şi-ar dori să fie cu una aşa ca ea nu este deloc una mică.

7. Vera Terentiev
prezentatoare „NIT”

Dacă cineva spunea că să pozezi în rochie de mireasă înaintea nunţii înseamnă să rămâi fată mare pentru tot restul vieţii, iată că Vera a venit, în 2011, cu un contraargument practic. După numeroase şedinţe foto pentru mai toate revistele din Moldova (nu că ar fi prea multe), a avut fericita ocazie să pozeze real la nunta sa. Frumoasă, îndrăzneaţă şi sexy, Vera a purtat la evenimentul în cauză ţinute pe măsură, astfel încât nu a fost lăsat fără atenţie niciun detaliu al exteriorului său demn de a fi privit şi apreciat.
8. Natalia Cheptene

prezentatoare „PRO TV Chişinău”

Recunoscută aproape unanim drept una dintre cele mai frumoase vedete din Moldova, Natalia Cheptene rămâne neschimbată în topul preferinţelor bărbaţilor de mai mulţi ani. Frumuseţea ei naturală este asociată cu stilul clasic şi elegant, deşi câteodată, prin pictoriale, ne-a dovedit că poate fi sexy şi jucăuşă. Vedeta blondă de la „PRO TV” are ceva din vulnerabilitatea Menei Suvari şi profunzimea lui Charlize Theron, este tăioasă şi directă când e cazul şi o profesionistă ce nu are nevoie de epitete.

9. Daniela Tudos
prezentatoare „Jurnal TV”

Uimitor cât de repede pot să se aşeze lucrurile în viaţa frumoasei blonde care şi-a început cariera ca sportivă, a umblat niţel la profil spre fitness, dance şi „Go-Go”, a intrat pe la televiziune, face business şi administrare şi numai bunul Dumnezeu ştie pe ce culmi o să ajungă. Am uitat de meseria ei de fotomodel, pe care Daniela o manifestă în numeroasele pictoriale în care este invitată. După ce a fost „dezgolită frumos” de „VIP magazin”, unii au crezut că faimosul model Claudia Schiffer s-a întors în breaslă şi a făcut-o tocmai în Moldova.10. Cristina Moldovanu

prezentatoare „PUBLIKA TV”

Reuşeşte să fie, concomitent, visătoare şi optimistă, dar şi o ambiţioasă – cam tot ce şi-a dorit s-a întâmplat. Dacă anul trecut a fost unul calm şi „conform planului”, anul acesta vrea să fie luată prin surprindere. Mai mult, speră că va avea parte de multe evenimente atât pe plan profesional, cât şi personal. Continuă să muncească şi să-şi traseze căi spre noi orizonturi. Ar vrea să ajungă la Londra, într-o seară ploioasă, la Marele Zid Chinezesc, la templurile din Bangkok, în deşerturile africane, în pădurile amazoniene şi insulele Bora Bora.

11. Alexandra Cox
model

Pune accentul pe naturaleţe, care este punctul său forte. Marele ei avantaj e că nu este bună prietenă cu Fotoshopul în realizarea lucrărilor fotografice, de care nici nu are nevoie. Iată de ce nici nu prea are în portofoliu poze de studio. În pofida exteriorului „beton”, nu visează la o carieră de model, deşi a reuşit s-o facă şi pe asta cu ceva ocazii. A jucat rolul eroinei principale în videoclipul lui Alexandru Belenchi... O tentează, mai degrabă, o carieră în televiziune, domeniu pe care doreşte să-l studieze în curând la Moscova.

12. Lili Lozan
prezentatoare „PUBLIKA TV”, animatoare „Kiss FM”

Anul care a trecut a făcut-o mai bogată cu… patru fini de botez. Şi mai tare – a fost anul schimbărilor, pe toate planurile, iar ea acceptă provocările şi îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că alege pentru ea tot ce e mai bun. Mulţi îi zic că timpul o face mai frumoasă şi feminină, dar ea, fată modestă, nu ştie dacă e tocmai aşa sau nu. Însă ar fi ipocrită dacă ar zice că nu îi place când este admirată şi complimentată, deşi nu asta contează cel mai mult. Nu este adepta sexualităţii excesive, este o minimalistă. Şi îndrăgostită până peste cap de muncă!

13. Cornelia Chise
solistă „Transbalkanica”

Plecarea sa de la „Millenium” a iscat multe semne de întrebare şi a trezit numeroase nelinişti. Doar că posibilitatea dispariţiei sale din scena publică s-a împrăştiat ca ceaţa dimineţii pe Nistru odată cu apariţia sa în familia „Trasbalkanica” şi a lui Marcel Ştefăneţ, în particular. Şi opinia publică s-a bucurat odată cu reintrarea frumoasei blonde (pe atunci) în viaţa scenică şi publică. „Parteneriatul” cu cel mai „transbalkanic” muzician şi violonist se pare că i-a priit de minune atât sub aspect profesional, cât şi în privat.
14. Tatiana Cergă
interpretă

Este mai plină de creaţie şi idei ca niciodată. Continuă să-şi împartă drumurile muzicale între Chişinău şi Bucureşti, iar noua piesă a Tatianei Cergă, tot ea Ivana, „Vreau înapoi iubirea”, este ca un strop de apă vie în jungla noastră muzical-comercială. Arată superb, iar maternitatea doar i-a adăugat o aromă de femeie coaptă. A slăbit foarte repede datorită voinţei de fier, moştenirii genetice, dar şi faptului că a fost ocupată 24 din 24 cu fiica sa. Minunea, care va împlini în curând un anişor, se numeşte Izel sau Iziuminka, cum o alintă cei ai casei, şi seamănă câte puţin cu toţi din familie, fiind unică prin asta. Interpreta apreciază bărbaţii care ştiu să stabilească o legătură cu ea, să-i descifreze codul, fie că e vorba de muncă, prietenie sau dragoste... Un fel de diplomaţi iscusiţi în ale socializării.

15. Angela Gonţa
prezentatoare „Pro TV Chişinău”

Peste zece ani de prezentare a principalului buletin de ştiri de la Pro înseamnă multă experienţă acumulată. La fel ca şi faimă şi admiratori, deopotrivă. Şi un capital imens de imagine care nu se dă cu una cu două – are Angela o abilitate aparte de a trezi interesul publicului, inclusiv masculin, bazată pe simplitate, nonşalanţă şi un vino-ncoace foarte bine camuflat, care te cucereşte fără să-ţi dai seama – la 20.00 te aşezi să priveşti „Ştirile Pro TV Chişinău” şi la 20.30 te trezeşti îndrăgostit de Angela Gonţa! Oare ce-o fi la mijloc?

16. Gabriela Antocel
patroana salonului de mobilă „Casamania”

Se străduieşte în continuare să satisfacă cerinţele clienţilor salonului ei de mobilă, să le creeze confortul casei lor şi să le ofere bucuria unui spaţiu perfect. Şi în viaţa de zi cu zi este la fel de optimistă şi binevoitoare. Face pilates, care o umple de energie şi putere, şi nu mai puţin importante sunt orele în care se delectează recitind o carte. Are o voce caldă şi atrăgătoare. De fapt, pentru Gabriela sexualitatea reprezintă expresiile exterioare ale unui interior cu totul deosebit, plin de graţie, dragoste, încredere în sine şi devotament. Iar unui bărbat inteligent, corect şi cu bunul-simţ îi va face o enormă plăcere să le descopere pas cu pas.
17. Daniela Meţilea

director „Pro FM Chişinău”

Este cel mai drăguţ, atrăgător şi comunicativ director de radio. Poate sunt şi alţii, dar ea e în faţă mereu. E cea mai creativă. Dintre mulţimea de activităţi cultural-artistico-sportive pe care le desfăşura în trecutul nu prea depărtat, s-a concentrat acum (sub aspect profesional) pe radio şi numeroasele activităţi şi proiecte pe care le demarează „Pro FM”. Mereu este împreună cu ascultătorul său, pe care îl informează, educă şi distrează – cu ea nu te plictiseşti niciodată.

18. Nata Albot
producător general „Jurnal TV”

La ea poate fi sexy floarea prinsă în rochia-i neagră de mătase, papionul rebel de la gulerul cămăşii cuminţi, şuviţele neascultătoare ce-i cad pe faţă atunci când de două zile montează  Ministeru’, tarta cu pere şi caşcaval brie, cutiile de Coca-Cola din cap pe post de bigudiuri, cizmele cowboy asortate cu o rochiţă cu floricele, bentiţa cu inimioară violet, atitudinea civică... După cum a recunoscut însăşi Nata, sexualitatea nu are legătură nici cu mărimea, nici cu cantitatea, nici cu ambalajul şi nici cu numărul de sms-uri trimise din ultimii bani. Sexualitatea ţine doar de conţinut. Nirvana din beciul sufletului.

19. Svetlana Veclici
director „DESSANGE & Nobil Spa”, „Nobil Luxury Boutique Hotel”

Are notabile capacităţi manageriale, care au făcut ca salonul de înfrumuseţare pe care îl patronează să devină, în scurt timp de la inaugurare, unul de frunte pe segmentul său. Mai mult, dincolo de faptul că are grijă de frumuseţea clientelei care apelează la serviciile salonului, ea însăşi este un model de urmat pentru multe femei din capitală.20. Ecaterina Său

model, femeie de afaceri

A păşit pe o treaptă superioară pe „podiumul” carierei, fiind şefa agenţiei de modele „Fashion” – acum viitorul multor fete stă în mâinile ei. Catea nu ezită nici acum să facă modeling, doar că la un nivel mai înalt – este mereu în deplasări (a avut patru plecări peste hotare doar în luna februarie). Printre lucrările sale menţionăm colaborarea cu „Fashion TV International”, ea fiind în centrul unor spoturi în care face publicitate mai multor produse lansate sub acest brand.

21. Elena Sanduleac

câştigătoarea concursului „Fata Numărului”, „VIP magazin”

Feminitatea, delicateţea, abilitatea de a-şi pune în valoare corpul şi tot ce are mai frumos, dar discret, fără vulgaritate, acestea sunt atuurile frumoasei Elena. Nici calităţile sale morale şi cunoştinţele din cultura generală nu sunt puţine – cu intelectul nu stă rău „rezidenta” de la Universitatea de Medicină (Facultatea de Sănătate Publică). Sanepid, mai pe scurt. O instituţie deosebit de importantă pentru mulţi dintre concetăţenii noştri. Nici ocupaţiile feminine nu-i sunt străine: modelingul, dansurile orientale, dar şi la bucătărie se descurcă.

22. Olia Tira
interpretă

Una dintre foarte puţinele interprete de la noi care încearcă să meargă în pas cu muzica modernă sau cel puţin să tragă cu ochiul la tendinţele din afară. Spectacolul muzical „Jack fără o mână”, în care cântă alături de Alex Calancea şi Andrei Sochircă a fost o premieră frumoasă la Chişinău şi care merită a fi continuată. Apreciată pentru stilul său extravagant, lumea deja e foarte curioasă să vadă ce stil va aborda Olia Tira la viitorul concert şi de ce culoare va fi rochia ei îmbrăcată fără sutien… Poartă mereu acelaşi zâmbet deschis, iar de când s-a logodit, este toată în pregătirile de nuntă. Cu siguranţă va fi o mireasă de milioane!

23. Svetlana Stanchevici
prezentatoare „PRIME TV”

E genul de femeie care-ţi acaparează atenţia din prima – dacă n-o vezi, fugi la medic să-ţi controlezi vederea! Este preocupată de munca la televiziune, care i se pare deosebit de interesantă, dar şi de lumea sa spirituală, căreia îi dedică o atenţie sporită. A descoperit, surprinzător pentru ea însăşi, pasiunea pentru pictura în culori acrilice –o face de sine stătător acum, dar intenţionează să însuşească tehnicile cu ajutorul unui profesor. Nu-i este străină nici cultura vedică, pe care o studiază şi care o inspiră la noi creaţii artistice.

24. Aurelia Vasilica
prezentatoare „PRIME TV”

Imaginea ei clasică se asociază cu profesionalismul, bunul-gust şi responsabilitatea. Nu-i place să-şi asume roluri străine, să epateze şi să facă parte din „gura lumii”. Pauza pe care a făcut-o Aurelia Vasilica înainte de a veni la PRIME a fost una extrem de motivată, ea ocupându-se de creşterea mezinei familiei. Astăzi se mai întâmplă că nu are cu cine să o lase, şi Sofia, copia în miniatură a mamei sale, o însoţeşte la serviciu şi evenimente publice. Vedeta PRIME este adepta laconismului în toate şi crede că faptele vorbesc în locul omului.

25. Irina Politov
prezentatoare „2 plus”

La 25 de ani ai săi este o persoană fericită! Are o familie frumoasă, un băieţel pe care îl iubeşte la nebunie. Anul acesta va absolvi a treia facultate, iar, mai nou, a încercat o nouă meserie în care se simte excelent – este prezentatoare la postul „2 Plus”. Este sociabilă, optimistă, deschisă, prietenoasă şi mereu în acţiune.


26. Dianna Rotaru

interpretă, prezentatoare  „NOROC TV”

Cine e cea mai dezgheţată? Cine are cel mai mult sex-appeal? Cine e „honey”, specialista mierii, ce i se prelinge apetisant, cine spune „goodbye” îmbrăcată doar într-un set de lenjerie? Cine a strâns patul dimineaţa împreună cu Ionel Istrati? Ea, Dianna Rotaru! Produsele semnate de ea sunt pline de eleganţă, feminitate şi vino-ncoace. Dianna cunoaşte controlul, creaţia sa nu depăşeşte limitele şi se opreşte imediat ce dă de vulgar, interpreta reuşind să crească până la statutul de fantezie a multor bărbaţi de la noi.

27. Irina Munteanu
prezentatoare „Jurnal TV”

Prezentatoarea emisiunii „Acasă devreme” încearcă să-şi croiască timp şi pentru ocupaţii extra-job – colecţionează băuturi alcoolice (pentru că nu prea iubeşte să le consume). Colecţionează şi broscuţe (ţestoase şi obişnuite). A regretat enorm când a murit Zidan, ţestoasa pe care o ţinea acasă şi care nu s-a mai trezit din hibernare... Nu ştie numărul genţilor şi pantofilor de acasă, o „boală profesională” a blondelor, se pare. Ea este însă blonda care a câştigat concursuri de matematică şi geografie... Şi care, dacă nu ar face televiziune, s-ar descurca perfect în cosmetologie – este expert în frumuseţe, la câte reportaje a realizat la acest subiect.

28. Patricia Avornic
câştigătoarea concursului „Fata Numărului”, „VIP magazin”

Cuprinsă de o mulţime de chestii pentru care reuşeşte să-şi găsească timp, studenta de la Universitatea „Perspectiva” (Facultatea de Turism şi Industria Hotelieră) adună cunoştinţe pentru a-şi întemeia, pe viitor, o agenţie de turism sau un hotel ultramodern. Limbile diferitor popoare ale lumii (hindi, macedoneană, engleza şi franceza), tobele, pianul şi chitara sunt doar câteva dintre pasiunile sale. Urmează actoria, machiajul şi modelingul – este model şi stilist cu acte în regulă, şi încă de nivel internaţional!  

29. Dorina Gherganov
prezentatoare „Moldova 1”

Fosta reporteriţă de la Pro a decis schimbarea, aşa că cei care urmăresc fanatic „Mesagerul” pe „Moldova 1” acum pot o înghiţi din priviri pe frumoasa blondă în paralel cu mesajul pe care aceasta îl transmite pe post. Cu ea în postura de prezentatoare, parcă nici gerurile nu sunt atât de aspre, nici preţurile nu sunt atât de pipărate, nici drumurile nu par atât de dezastruoase. Şi primăvara e tot mai aproape, şi speranţa de viaţă e tot mai mare...

30. Diana Grigor

interpretă

Uite că fata mică a crescut, a trecut majoratul şi, la 20 de ani împliniţi, este deja o cântăreaţă afirmată şi cu „acte în regulă”, acestea însemnând album, videoclip, concerte, fani, faimă etc. Dacă alte fete la vârsta ei au renunţat la muzică ca la un moft al adolescenţei, Diana merge mai departe pe această cale, făcând şi studii la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. Nu renunţă şi o face din plăcere, nu pentru a scoate bani din asta şi a-şi câştiga bucăţica de pâine.

31. Lilu
prezentatoare „Jurnal TV”

Vesela brunetă cu un zâmbet impresionant şi cu un suflet pe măsură a crescut în ultima vreme pe scara succesului ca Făt-Frumos, nu alta. Învestită în „fotoliul” de coprezentatoare a matinalului „Deşteptarea”, unde face pereche frumoasă cu Sergiu Bezniţchi, ea reuşeşte şi în alte proiecte ale postului „JurnalTV” – „Paparazzi”, printre altele. Este mai mereu prezentă în numeroase proiecte media, invitată să apară pe coperţile şi în paginile revistelor de la Chişinău. E vedetă, na!


32. Tatiana Spânu
interpretă

Acum nu mai lucrează cu numele de scenă „Electra”, astfel că publicul o cunoaşte tot mai mult pe numele său adevărat. Munceşte mult, printre proiectele sale recente menţionăm colaborarea cu un DJ de la un post de radio din Italia, acum fiind în pregătiri şi un videoclip pentru un remix făcut de acesta. Este în toi şi munca la ultima piesă din albumul care va fi lansat la sfârşitul acestui an. Tatiana nu uită nici de studii: absolveşte anul acesta masteratul la Academia de Arte, studiază la şcoala de televiziune a Angelei Aramă. Mai şi învaţă pe alţii: mai nou, este profesoară de teatru la un centru de cultură din capitală.

33. Nicolle Stănese
prezentatoare „Prima oră”, „PRIME TV”

Se pare că în vara ce vine vom asista la încă o nuntă feerică a României, despre care vor vorbi şi povesti cei de dincolo de Prut, iar burlacii vor deconecta televizoarele şi nu vor intra pe net în ziua respectivă. Frumoasa Nicolle Stănese de la „Prima oră” s-a logodit recent cu omul de afaceri Mihai Cioltea. După un program antrenant de muncă, carismatica şatenă îşi împarte deja drumurile între Chişinău, Sibiu, oraşul ei de natal, şi Cluj, unde stă viitorul ei soţ. La ai săi 21 de ani, viaţa este una roz bombon.  

34. Evelina Vârlan

prezentatoare „Moldova 1”, model, interpretă

Urcă din ce în ce mai repede pe scara succesului, uşile i se deschid din ce în ce mai uşor, este mediatizată din ce în ce mai mult, iar ea este din ce în ce mai atrăgătoare. Are în faţă un viitor frumos la fel ca şi ea – legea blondelor cu ochi albaştri n-a fost anulată şi nu se ştie dacă va fi vreodată. Cunoaştem doi bărbaţi fericiţi să fie alături de Evelina – iubitul său, fotbalistul Alexandru Cheltuială, şi colegul ei de la „Ring Star”, interpretul Adrian Ursu, care sunt ţinta invidiei multor bărbaţi din ţară.

35. Olga Stepanenco
redactor-şef „Barcode.md”

Câştigătoarea ediţiei din 2011 a proiectului „Top 100 sexy”, realizat de „VIP magazin”, este o femeie frumoasă, curajoasă şi tupeistă în sensul pozitiv al cuvântului. Abordând viaţa fără ezitări şi fiind implicată în proiecte noi, acum nu o mai vedem la matinalul de pe „CTC”, pentru că este preocupată de un nou proiect electronic, „Barcode.md”, pe care îl şi conduce. Călătoreşte mult, aşa că londonezii o văd deseori pe străzile urbei lor...36. Doina Popa

prezentatoare „PRIME TV”

A făcut management la ULIM şi iniţiere în jurnalism la Bucureşti. Riscul meseriei sale de prezentatoare e ca şi celorlalţi să le placă ceea ce faci. Ştirile din sport sunt marea ei pasiune, iar sportul, plin şi el de pasiune, emoţii puternice şi multă acţiune, îi oferă seară de seară doza de adrenalină. Atunci când reuşeşte să transmită toate aceste stări, Doina Popa se simte cu adevărat împlinită. Are un stil sport-casual, în plac sacourile şi tricourile accesorizate cu lănţişoare lungi.  

37. Oxana Mititelu
redactor-şef „Tribuna.md”

Nu ştim exact de la ce a provenit numele Oxanei, dar cert e că are destule calităţi demne de luat în seamă. Cum ar fi sufletul care nu e „mititel” chiar deloc, iar oamenii cu sufletul mare au fost şi rămân mereu bineveniţi. Depune mult suflet şi în activităţile profesionale legate de media: radio, TV şi în portalul de ştiri „Tribuna.md”,  al cărui redactor-şef este şi care a luat turaţii maxime chiar de la lansare.38. Laura Vetty
interpretă

Lansată recent într-un proiect internaţional, Laura Visterniceanu, fostă „Angel”, l-a întâlnit pe Moş Crăciun într-un cadru mai privat, i-a cântat o melodie la ureche, pe care a şi lansat-o oficial şi pentru cadrul mai larg al publicului –
„Santa Baby & Jingle Bell Rock”. Cu siguranţă, Moşul va veni şi în acest an, pentru că întâlnirea cu un asemenea „contingent de copii” sexy l-a marcat pentru tot anul. Să vedem ce surpriză o să-i pregătească Laura în ajun de 2013...

39. Olga Donici

prezentatoare  „NOROC TV”

Nu ştim exact dacă este rudă a cunoscutului fabulist Alexandru Donici (în familie, se vorbeşte că s-ar putea să fie), dar a îndrăgit câteva fabule semnate de acesta. Cum fără căţelul Juju?... Nu s-a apucat de scris, a făcut studii muzicale, dar a ales televiziunea. Îi place să gătească – plăcintele şi colţunaşii sunt punctele sale forte, dar este pregătită şi pentru vreo salată cu fructe afrodiziace. Îi plac florile albe şi surprizele (femeile…). Este greu de impresionat, n-o laşi pe spate cu una cu două.

40. Victoria Ţugui
stilistă

Lucoarea vine de la Răsărit, iar moda vine de la Londra – tânăra moldoveană care-şi face studiile în Albionul ceţos este la curent cu toate noutăţile şi tendinţele din lumea fashion care izvorăsc din unul dintre centrele „autorizate” ale modei mondiale. Mai mult, le notează atent şi ni le transmite grijuliu şi nouă, celor de acasă, ca nu cumva să ne facem de râsul curcilor şi să nu cunoaştem ce e în trend şi ce cu ce se asortează.


41. Irina Cojocaru

model

Cunoscutul model de la Chişinău a intrat într-o fază nouă – pe lângă podiumuri, defilări, evenimente şi şedinţe foto, acum este preocupată mai mult de noţiuni ca scutece şi băiţa de seară. Este mămică. Dar meseria apă nu se face, aşa că nu a abandonat ocupaţia căreia şi-a dedicat mai toată viaţa profesională de până acum – cea mai recentă lucrare realizată în postura de mamă a fost calendarul companiei „Ponti”, în care a apărut împreună cu frumuseţea de fetiţă.
42. Olga Verdiş
model

Unul dintre modelele de referinţă ale momentului din Moldova, Olga colaborează cu agenţii de peste hotare cum ar fi „Modus Vivendis” din Moscova sau „IMG –London”. A lucrat în capitala Albionului, în India, iar în prezent se află în Moscova, unde, între alte proiecte profesionale, se pregăteşte pentru prezentările cunoscutului creator rus Valentin Iudaşkin. Licenţiată în management internaţional, amână momentul în care acesta i-ar deveni drept ocupaţie profesională – preferă modelingul deocamdată. Îşi face timp şi pentru vocal, yoga…

43. Oxana Constantinova
femeie de afaceri

Îşi conduce cu atâta simplitate şi bunăvoinţă afacerile, cele două saloane de rochii de mireasă „Papilio” şi „Amadeus”, şi restaurantul „Buffalo”, încât îţi vine să iei exemplu şi să iei credit de la bancă.  I se bucură ochiul şi sufletul la fiecare colecţie nouă şi cu fiecare client mulţumit. Apariţiile sale mondene sunt elegante, sexy, ştie să-şi pună în valoare calităţile şi zâmbeşte mereu. Pentru o femeie, ca să fie sexy, este important echilibrul dintre minte şi corp. Şi… o pereche de pantofi cu tocul înalt, spune Oxana. Iar fiul ei, Nichita, continuă să admire blondele.

44. Cristina Gheiceanu
prezentatoare „Pro TV Chişinău”

Nu ştim dacă a fost tocmai „transferul secolului” pentru frumoasa blondă, dar 2011 i-a adus marea schimbare – a trecut de la radio pe sticlă. Şi nu a făcut-o simplu, ci direct în postura de prezentatoare a ştirilor de weekend. Nu a fost nevoie să parcurgă mii de kilometri pentru realizarea „transferului” – a trecut de la „Pro FM” la „Pro TV Chişinău”, tot în familie. „Micul ecran” a îndrăgit-o din prima, la fel ca şi publicul său numeros care s-a obişnuit rapid cu „noua” prezentatoare – cu binele şi frumosul te obişnuieşti repede.
45. Anastasia Kuzneţova

prezentatoare „RU TV Moldova”

Una dintre prezentatoarele „de bază” ale postului la care munceşte, Nastea face pereche cu Elena Fetisova în a prezenta emisiunea de seară „Вечерний флирт” – e expertă în tot ce ţine de arta flirtului, vă daţi seama. Şi cine poate să o facă mai bine decât o blondă, să dea sfaturi în emisie directă şi să-i înveţe, mai ales, pe bărbaţi, ce şi cum...


46. Adriana Voloşenco
interpretă

Minionă, dar suficient de înaltă pentru ca să o vadă cei care se uită la ea. Cu o talie suficient de subţire ca să rămână neobservată, cuminte, dar destul de ambiţioasă. Recunoscută în stradă, dar suficient de modestă în realitate. De curând, frumoasa brunetă s-a lansat şi în domeniul afacerilor, pasiunea ei pentru ilustratele handmade aducându-i primele venituri. A rămas flatată de mulţimea de comenzi şi mesaje primite şi se bucură din plin, pe lângă cântat, călătorii şi hipism, de încă o activitate ce-i dă senzaţia de împlinire. Deocamdată, tot singură este – îi place bărbatul care i se potriveşte şi se va mărita doar atunci când o să creadă că asta e prioritatea nr. 1 în acel moment al vieţii sale.47. Albina Platonov
prezentatoare TV

Frumoasa blondă a călătorit, în ultima vreme, iar ultima sa piesă, scrisă în arabă, a fost rulată la posturile de radio din România. După cursurile de actorie şi TV luate la New York, în toamnă vrea să se înscrie la a doua facultate, actorie şi regie. În această vară a dat curs unei dorinţe din copilărie şi a început să facă hipism. Fiecare plecare peste hotare îi dă aripi, noi idei, cele mai frumoase locuri văzute fiind pentru ea Miami, New York, Londra... De ziua sa doreşte să ajungă în Israel, la locurile sacre. Pentru viitorul apropiat, vrea să-şi realizeze planurile, proiectele, visele... sau dorinţele mici care îi aduc zâmbetul.

48. Doina Sulac
interpretă

În iulie va face 22 de ani, are un nou album la activ, rămâne a fi tot fiica lui Sulac şi una dintre cele mai frumoase fete de la noi. Doina Sulac este expresia sinceră a şarmului înnăscut de artistă, aerului de du-te-vino şi a marelui talent moştenit de la părintele său. A muncit cu mare responsabilitate la cel de-al treilea albumul al ei pe care l-a intitulat sugestiv „Floarea lui Sulac” – dedicaţie tatălui său. Deocamdată, este singură în viaţa privată, o creşte cu mare dragoste pe fiica sa Nicoleta, în vârstă de şapte ani, şi răspunde cu mare drag invitaţiilor de a poza pentru diverse publicaţii de la noi. Rolul de divă şi model îi vine de minune.

49. Ionela Vodă
model

Face modeling, facultate (contabilitate la Academia de Studii Economice), apare pe coperţile revistelor, la prima ocazie face uz de abilităţile sale de designer vestimentar. Fire sportivă, a făcut tenis, iar acum, shaping. În timpul liber, adoră să urmărească meciuri de fotbal împreună cu iubitul său.50. Doina Ciobanu

fashion blogger

Pentru ea, noţiunea de femeie frumoasă constă în corpul franţuzoaicei clasice, înalte, drepte în şolduri şi piept, pielea albă şi pomeţii scandinavi, adânci şi bine sculptaţi, părul ca la Esmeralda, lung şi sănătos… O femeie cu o senzualitate aparte, când, la o rochie cu spatele gol îi poţi observa relieful atent al coastelor sau la un decolteu decent – clavicula dreaptă pe orizontală. Pentru că nu doar mărimea lenjeriei intime te face atrăgătoare, spune Doina Ciobanu, bloggeriţa al cărei blog este urmărit în lumea întreagă (ţine foarte mult la premiul „Blogul anului 2011”, acordat de „Cosmopolitan” România). Cochetă, elegantă, casual, şic, rebelă – moda a învăţat-o pe Doina să arate diferit, dar întotdeauna cu bun-gust. Şi sexy, cu o privire rezervată şi misterioasă în acelaşi timp. Pe lângă modă ca stil de viaţă, Doina este pasionată de schi, istorie şi culturile lumii.


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sint femei care au ajuns in acest top din intimplare...
Sofie   -  
17 Aprilie 2012, 15:38
Sus ↑
Inga Tican - model si femeie de afaceri??? Ma faceti sa ma prapadesc de ris.... haaaaaaaaaaa
cristina   -  
17 Aprilie 2012, 15:49
Sus ↑
Consider ca este mai degraba un top bazat pe popularitate, caci daca ar fi intradevar topul "sexy" ordinea ar fi putin alta.
Oricum, depinde de gust :)
top   -  
21 Aprilie 2012, 12:37
Sus ↑
Draga redactie,

Da lasati-o, domnilor si doamnelor, mai moale cu fraza "femeie de afaceri"...
Sincer, chiar sinteti de parerea ca Va crede cineva in asta???
C'mon... E ridicol!

Nu este nimic rau in a scrie - model, prezentatoare, interpreta, blogher, etc...
Da' cu femeile de afaceri chiar "indoiati batul". Scriti macar in ce domeniu au afaceri, dar nu pur si simplu pentru fast.

p.s. fara suparari.
CPMV   -  
25 Aprilie 2012, 13:11
Sus ↑
unde e felicia sirbu?
evelina   -  
29 Aprilie 2012, 14:13
Sus ↑
daca eu eram la vip magazin faceam ordinea persoanelor sexy puti altfel
pufulet*   -  
30 Aprilie 2012, 13:38
Sus ↑
daca se discuta... deja e bine )) mie personal chiar mia placut, dar dupa gstu meu as face ceva schimbari !!!
"model si femeie de afaceri??? Ma faceti sa ma prapadesc de ris.... "
de mult ris plesneste burta )zato e in top 100...
EU   -  
03 Mai 2012, 22:26
Sus ↑
faptul cum e scris "modela, femeie de afaceri" spune multe...-)) dar si mai mult ar spune cind e scris "femeie de afaceri,modela"...
nata   -  
14 Mai 2012, 10:18
Sus ↑
unde este Mariana Mihaila
anastasia   -  
14 Mai 2012, 20:18
Sus ↑
ha ha ...inga tican femeie de afaceri..cine o cunoaste cred ca o va" s....in frunte"))))))de cind fat-o?...mai degraba ...de companie ...Doamna cica))))))
DINA   -  
15 Mai 2012, 15:19
Sus ↑
dragilor da unde sunt celelalte fete, vrem sa le vedem, ati uitat?
kjjj   -  
16 Mai 2012, 21:57
Sus ↑
Daca si Nata Albot e sexy....): atunci vipmagazin nu stie ce inseamna o femeie sexy.
ion   -  
27 Iunie 2012, 11:56
Sus ↑
sint o multime de femei frumoase in moldova insa din pacate leau ales pe cele mai importante si nu invers
kris   -  
19 August 2012, 18:50
Sus ↑
in afara de sini si cur gol asa zisele vedete nu au ce arata... mare vedete
ddd   -  
16 Octombrie 2012, 11:38
Sus ↑
da sint frumoase dar nu de afaceri astai vrajala
florin din alba iulia   -  
20 Noiembrie 2012, 17:45
Sus ↑
Să fim serioşi... jumatate din cele nominalizate sunt chiar foarte departe de aşa zisele "femei sexy", şi nu vad nici o legatură dintre Nata Albot şi o femeie sexy...???
Mika   -  
30 Noiembrie 2012, 09:20
Sus ↑
elena sandulac, olga stepanenco, doina sulac, aurelia vasilica-nu merita sa fie in acest top
mishu   -  
30 Decembrie 2012, 23:49
Sus ↑
e adevarat, aici merge vorba de polularitate ci nu de sexy, daca e sa luam in consideratie cuvintul sexy atunci trebuiau fi incluse si femeile din rindul simplilor muritori :) care nu-s celebre dar care pot fi de 100 de ori mai sexy ca unele din lista asta :) dar in general is frumoase femeile din Moldova :)))
Adrian Marian   -  
16 Ianuarie 2013, 22:08
Sus ↑
da da n'am shi spuni kiar is shele mai sexy...ha ha ha hai k ma faceti s rid cu pofta! deschideti okii lume si vedeti fete intradevar sexy si de afaceri...mare bussines tre sa fie de capu lor
riri   -  
27 Ianuarie 2013, 04:01
Sus ↑
E BINE TINETIO TOT ASA
ION   -  
02 Februarie 2013, 12:27
Sus ↑
Sunt multe femei frumoase in Moldova , dar de ce le-au luat pe cele mai importante ... intrebarea e '' cele mai frumoase femei ,, sa nu le suparam si pe cele care nu-s populare :(
corina   -  
21 Martie 2013, 18:41
Sus ↑
im place alegerea dumneavoastra nu va uitati la cei ce sunt impotriva trebuie sa vedem partea plina, nu cea goala bafta fetelor, s-o tina tot asa!!
anisoara   -  
02 Aprilie 2013, 13:20
Sus ↑
nu intzeleg prin ccele mai frumoasee e sexy doina sulac?auzitzi mai bine se numiaau cele mai frumoase 100 femei din moldova nu cele mei sexi...
mary   -  
06 Aprilie 2013, 15:34
Sus ↑
ESTE O CLASIFICARE NU CHIR SUPERBA
TOT EU   -  
10 Iunie 2013, 16:14
Sus ↑
frumoase fete are Moldova
tot aceala   -  
17 Septembrie 2013, 15:52
Sus ↑
dupa parerea mea nu sunt stralucite fetele de aici....eu cred ca aproape orikare daca ajungea sa fie ca voi vedeta pe scena erau sa fie aici ...dar asa fetele care intradevar sunt frumoase nu sunt vestite si deaea nu au ajuns in acest top sexy MD
max   -  
05 Noiembrie 2013, 15:12
Sus ↑
esti ok
timis   -  
27 Noiembrie 2013, 04:37
Sus ↑
Stanchevici
ok   -  
03 Februarie 2014, 21:55
Sus ↑
Stanchevici
alik   -  
04 Februarie 2014, 12:09
Sus ↑
23. Svetlana Stanchevici
Ираида   -  
09 Februarie 2014, 23:18
Sus ↑
23. Svetlana Stanchevici
  -  
18 Februarie 2014, 12:58
Sus ↑
Svetlana Stanchevici
Дмитрий   -  
22 Februarie 2014, 11:58
Sus ↑
Stanchevici
Melrom   -  
23 Februarie 2014, 15:47
Sus ↑
Stanchevic
Stanchevic   -  
24 Februarie 2014, 14:44
Sus ↑
Stanchevic
Kolia   -  
25 Februarie 2014, 21:17
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău