VIP Magazin
21 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Sorina Obreja: Nu am visat să prezint ştirile Pro Tv...
August 2009, Nr. 64-65

Sorina Obreja: Nu am visat să prezint ştirile Pro Tv...

Comentează   |   Cuprins

Fata cu gropiţe în obraji se descurcă perfect cu rolurile încredinţate în echipă şi evoluţia ei de fiecare zi place tot mai mult şi mai mult. Pentru ea, să gîndească liber la PRO TV înseamnă să iubească fără rezerve. Aveţi încredere în ea! (r.c.)

>> „Am venit încoace în noiembrie 2007. După ce, timp de cîţiva ani, am lucrat în radio, am decis să gust puţin şi din televiziune. Nu am ales la întîmplare - urmăream munca acestei echipe absolut de toată admiraţia şi îmi dădeam seama că în Moldova poţi face jurnalism adevărat numai la PRO TV. Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am venit la interviu. Mi s-a dat o şansă şi am fost surprinsă să descoper cît de deschişi sînt oamenii de aici. În cîteva săptămîni am învăţat  la PRO mai mult decît în toţi anii de şcoală şi de facultate.

>> Dar, cu tot ce am învăţat şi cu toată evoluţia mea neaşteptat de rapidă,
nici nu am visat să prezint ştirile. Sincer, nu. Venisem să fiu reporter şi peste aproximativ jumătate de an mi s-a propus să prezint ştirile de weekend. A fost o propunere foarte neaşteptată. Am muţit preţ de cîteva minute, încercînd să-mi dau seama dacă era o glumă sau nu. Nu mi-a venit să cred pînă cînd am spus pentru prima data “bună seara” din studio. Şi mă amuz întotdeauna cînd îmi amintesc că exact în momentul cînd discutam cu şeful despre acest lucru se înregistrase un cutremur de vreo 4 grade. Aşa că, după ce m-au felicitat, colegii au făcut concluzia că acesta a fost provocat de emoţiile mele.

>> ...Să gîndesc liber înseamnă...
să iubesc fără rezerve. Să traiesc cu pasiune fiecare clipă, fără remuşcări şi fără regrete. Să pot doborî barierele dintre mine şi cei care mă înconjoară, să le pot oferi toată dragostea fără să cer nimic în schimb.

>> Cred că cea mai dificilă întrebare ar fi “ce este pentru mine PRO TV?”. Am impresia că PRO TV nu încape nici într-o definiţie... dar este locul unde am învăţat să descopăr... să descopăr viaţa, adevărul, oamenii. O familie mare în care încape oricine poate să gîndească liber.”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

frumoasa esti
vasile   -  
04 Martie 2010, 15:31
Sus ↑
Esti o fata talentata...cu merit !!! Respect!
Eu   -  
21 Iulie 2010, 22:09
Sus ↑
este extraordinara.......o fata frumoasa si cu mult talent!!!!!!bravo Sorina!
mihaela   -  
01 August 2010, 20:58
Sus ↑
apreciez sinceritatea la oameni si tu ai acesta calitate :)
Nina   -  
29 Mai 2012, 11:51
Sus ↑
bravo!!
dhsv   -  
28 Decembrie 2014, 18:08
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+18°