VIP Magazin
29 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Sex and the city Chişinău
Octombrie 2008, Nr. 54

Sex and the city Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Totul despre sex” a devenit (da, da, e vorba despre serialul şi filmul cu pricina (m-am gîndit vreodată să scriu despre acesta?)) unul de legendă, un fel de „icon” în materie de fashion şi comportament (chiar dacă nu ştiaţi) şi în care figurează de foarte multe ori cuvîntul „sex”. Aveţi ceva împotrivă? Ar fi fost păcat să nu vorbim nici o dată măcar despre acest film, avînd în vedere şi faptul că avem multe femei frumoase şi interesante în Moldova, pe potriva lui Carrie, Samantha, Miranda şi Sharlotte. Mai ales că fashion-editorul de la revistă, Olga Vladimir (fană cu pricina), a avut ideea să filmăm un episod din „Sex and The City” chiar la Chişinău, în contextul sărbătorii Hramul oraşului. O idee ce numai bine justifică şi denumirea filmului.

În distribuţie nu aveau cum să nu fie vedetele de la PRO TV. Sînt patru. Angela Gonţa, Natalia Cheptene, Oxana Iuteş şi Lorena Bogza. Cunoscute. Frumoase. Interesante. Şi pe deasupra, prietene, exact ca cele patru eroine din film. Ca să vezi! Au jertfit o duminică (înfruntînd şi frigul de afară) ca să fie toate patru împreună, pe platoul de filmare al „VIP magazin”-ului, la un cocktail „Cosmopolitan”, oferit cu complezenţă de „Café Café”, la o promenadă pe artera principală a capitalei, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, lîngă un edificiu simbolic, cum nu dai – Primăria Chişinăului şi la o probă de sandale italieneşti, la magazinul „Premier”. Au fost de toate (şi toate plăcute!): maraton pe la magazine, căutări de fotografii şi cadre din film, potriviri şi asemănări cu personajele (foarte simbolice, Natalia a „jucat-o” pe voluptoasa Samantha, Lorena – pe jurnalista Carrie, Angela – pe romantica Sharlotte şi Oxana – pe Miranda cea înţeleaptă), coafură şi machiaj (nimeni nu a întîrziat, iar cocul Lorenei şi părul lung al Angelei au fost lansate în premieră!).

Despre film şi bîrfe

Dragele mele, cum vi se par cele 4 personaje din „Sex and The City”? Pe cine dintre eroine le simţiţi aproape? Şi poate un film influenţa viaţa unei femei?

Natalia: Sînt femei de femei, fiecare un potpuriu din mai multe caractere feminine. Pot să spun că mă regăsesc în fiecare dintre cele 4 eroine, în multe situaţii gîndesc şi procedez la fel. Totuşi, cel mai apropiat îmi este personajul lui Carrie.
Lorena: Nu ştiu dacă un film poate influenţa în mod decisiv viaţa unei femei. Schimbarea cred că vine mai curînd din interior, dacă, bineînţeles, există un impuls din afară. Un film mă poate determina să visez, să-mi doresc să trec prin anumite experienţe ori să-mi ofere soluţii chiar.  
Oxana: Recunosc, am urmărit doar cîteva episoade din acest serial (în general, mă uit rar la seriale, rîde) - mi-a plăcut să urmăresc vieţile unor femei total diferite, care indiferent de vîrsta pe care o au şi prejudecăţi, se aventurează în tot felul de situaţii. În unele momente credeam că sînt chiar eu acolo, încercînd să mă imaginez cîteodată în rolul Mirandei, iar altădată - în cel al Samanthei. Ceea ce nu mi-a plăcut, însă, în acest serial, a fost mixul prea accentuat de modă, glamour, cocktailuri etc. Din aceste considerente, cred că filmul nu-mi va lăsa o amprentă „puternică” în memorie.
Angela: Eu m-am distrat urmărind acest film şi recunosc că în unele situaţii m-am şi regăsit. Cît despre personaj, probabil, Miranda.

Discuţiile la o cafea sau un cocktail, bîrfitul, dacă vreţi, este îndeletnicirea preferată a celor 4 eroine din film. Şi nu numai a lor... Despre ce şi cine „bîrfesc” fetele de la PRO TV?

Natalia: Cei care se declară „nebîrfitori” deseori mint. Poate o numesc altfel decît „bîrfit”, dar, de fapt, e acelaşi lucru. La PRO îi bîrfim pe toţi cei pe care îi cunoaştem. Problema e că-i cunoaştem pe foarte mulţi (pentru că aşa e meseria noastră de jurnalist), de aceea nu putem acorda fiecăruia mult timp. Astfel, îi bîrfim cîte puţin pe toţi.
Lorena: Discuţiile între fete sînt foarte utile. Vorbim despre aproape orice - serviciu, ştiri, emisiuni, shopping, amenajarea casei, bucate, bărbaţi...
Angela: Dacă aş spune că n-am „bîrfit” pe nimeni niciodată m-ar crede cineva? Cred că nu, mai ales ca sîntem jurnalişti şi, cum spune şeful nostru, ştirea începe de la o bîrfă. Oricum, „bîrfitul” nu este ocupaţia noastră de bază. Facem şi lucruri serioase.
Oxana: Din gura unei femei bîrfa răsună altfel, decît din gura unui bărbat. Fetele ştiu să facă bîrfele mai interesante şi chiar incitante, le place să despice firul în patru, pe cînd la bărbaţi bîrfa vine ca o acuzaţie. Ştiu un singur lucru – nu vrei să fii bîrfit, nu bîrfi!

Care a fost cea mai neverosimilă bîrfă despre voi?

Lorena: Nu ştiu, au fost tare multe. Important este că nu mă deranjează. Am învăţat să nu reacţionez.
Natalia: Acum 9 ani, cînd a venit PRO TV în Moldova, foarte multă lume credea că prezentatoarele sînt venite din România. Probabil, din cauza Corinei Dănilă. Atunci, lumea se nedumerea de mine: „Uite românca asta cît de bine vorbeşte rusa”. E mai mult un zvon, care mă amuză.   
Angela: La urechile mele a ajuns informaţia că noi, fetele de la PRO, nu ne suportăm, ne certăm şi ne urîm reciproc. Nimic mai fals. Ne împăcăm foarte bine, mergem împreună în vacanţe şi ne facem cadouri de Crăciun.

Despre bărbaţi

Vi s-a întîmplat vreodată să vă trageţi de păr cu vreo doamnă din cauza unui bărbat?

Lorena: Nu şi nu cred că există vreun bărbat pentru care mi-ar da prin cap să fac aşa ceva. Dacă bărbatul din viaţa mea va alege să-şi încarce bateriile în altă parte, atunci voi avea o problemă cu el şi nu cu cea care a participat la asta. Eu nu am un angajament cu respectiva femeie, ci cu bărbatul pe care îl iubesc.
Natalia: Din cauza unui bărbat, nu. Dar pot să spun că sînt o bătăuşă. Ultima dată m-am bătut cu o fată acum cîţiva ani. O spun cu toată ruşinea. M-a supărat rău tipa şi mi-au „sărit capacele”. Eram cu mama şi cu sora mea. Noroc de ele că ne-au despărţit.   
Angela: Nu m-am bătut niciodată cu o femeie, cu atît mai mult din cauza unui bărbat. În schimb, cu bărbaţii am avut cîteva altercaţii. A fost demult, dar de neuitat.
Oxana: Sînt o fire foarte aprinsă, dar repede mă calmez. De aceea, nu reuşesc să ajung în părul cuiva. Însă, dacă se ajunge la o dispută din cauza unui bărbat, îl dăruiesc. Înseamnă că nu a meritat, dacă se perindă între două sau mai multe „focare”.

Ce strategii şi metode folosiţi la „asaltarea” bărbaţilor?

Angela: Totul se întîmplă firesc, de la sine. Mai mult decît atît, nu am făcut niciodată primul pas într-o relaţie şi, deşi sînt deja o femeie în toată firea, nu cred că am depăşit acest „handicap”.
Oxana: Cînd sînt cu el, mă port firesc. Mizez pe ceea ce ştiu mai bine şi cu ce m-a înzestrat natura: originalitate, creativitate şi simplitate.
Lorena: Nu depun eforturi pentru asta. Cred că nici nu mi-am propus vreodată să cuceresc pe cineva prin anumite tertipuri. Sînt aşa cum sînt, sînt eu şi asta este cel mai important.
Natalia: Depinde de bărbat, de circumstanţe, de anturaj. Cert este că încerc să par mai bună decît sînt.

Unei vedete îi vine greu să ţină un bărbat alături de ea?

Lorena: Un bărbat rămîne alături de mine atîta timp cît vrea acest lucru. Nu ştiu dacă, din acest punct de vedere, este vreo diferenţă între o femeie cunoscută şi una necunoscută. Singura problemă ar putea fi faptul că nu tuturor bărbaţilor le place ca femeia din viaţa lor să fie în centrul atenţiei.
Natalia: Ca şi oricărei alte femei.
Angela: O persoană publică este deseori ţinta unor bîrfe mai puţin plăcute. Dacă partenerul înţelege că această „meserie” are şi dezavantaje, relaţia poate dura.
Oxana: Îi este mai greu lui să nu o scape din mîini.

Prin ce se deosebesc bărbaţii moldoveni de „restul lumii”?

Lorena: Da, bună întrebare... Cea mai mare greşeală pe care o fac (nu toţi, dar mulţi) este că nu preţuiesc femeia din viaţa lor la justa ei valoare. Dar cred că, într-o oarecare măsură, şi noi, femeile, sîntem vinovate de asta.
Natalia: Că sînt moldoveni.
Oxana: Mentalitate şi felul cum percep femeia.

Despre modă şi buzunare

Ce anume aţi alege dintre o geantă Luis Vuitton, pantofi Manolo Blahnik sau o rochie de la MaxMara?

Natalia: În cazul meu, în această bătălie probabil ar cîştiga pantofii de la Manolo Blahnik. Sînt nebună după încălţăminte. Chiar dacă mă pornesc după un sutien nou (pentru că acel vechi chiar s-a uzat), cel mai des vin acasă cu o pereche de sandale noi.  
Lorena: Dar de ce nu toate trei? Lăsînd gluma la o parte, prefer obiectele de vestimentaţie şi accesoriile de care am nevoie şi în care mă simt confortabil.
Angela: O femeie adevărată şi le-ar dori pe toate. Pe mine mersul la cumpărături mă oboseşte. Sînt genul de femeie care îşi face cumpărăturile în ultimul moment şi rareori dau ultimii bani pe o pereche de pantofi la modă. Probabil că aş alege rochia.
Oxana: De ce? Ghete Lacoste, blue-jeans Rock'n Republic, un tricou alb şi un sacou asimetric de la All Saints. Şi aşa sună bine, nu? Sînt branduri mai puţin cunoscute la noi, nu foarte scumpe, dar nebuneşte de confortabile. Mie îmi place stilul ăsta şi asta mă reprezintă.

Iar despre bărbaţi

Cine sînt jumătăţile din viaţa voastră?

Lorena: Prefer să mă abţin în ceea ce priveşte numele. O descriere pot face şi în cîteva pagini, nici o problemă, dar nu cred că este cazul. Important este că am găsit în el o bună parte din calităţile pe care le admir la un bărbat. Cît despre defecte, lucrăm asupra lor. Eu cel puţin asta fac.   
Natalia: Igor – „băiat de treabă” cum îl numesc toate rudele mele, „băiat bun” cum îl numesc fetele de la PRO, „dragostea mea” cum îi spun eu.   
Angela: Ne cunoaştem de multă vreme, dar ne-am îndrăgostit acum cîţiva ani şi de atunci sîntem împreună. O vreme chiar am fost colegi de lucru. Acum lucrează tot în media, deşi nu este jurnalist de profesie. Sîntem foarte diferiţi. Eu beau bere, el mănîncă prăjituri, mie îmi place să dansez, iar el la petreceri nu se mişcă de pe scaun. Cu toate acestea, ne împăcăm bine.      
Oxana: Spre regret, sînt în prezent singură. Şi spre fericire, mai este loc pentru o jumătate de suflet!

E mai bun concubinajul decît mariajul?

Natalia: Am stat împreună cu Igor 5 ani şi cînd ne-am căsătorit, credeam că trebuia să se schimbe ceva radical în relaţia noastră. Am aşteptat, dar nu s-a întîmplat nimic... din fericire.
Lorena: Nu aş spune că e mai bun sau mai puţin bun. Forma în care se convieţuieşte trebuie să fie decisă de ambii. Singura problemă este că un concubinaj nu trebuie „întins” prea mult.
Angela: E bine aşa cum ne este bine şi nu contează ce spun alţii. Pentru unii ştampila din paşaport contează mai mult decît dragostea lor, alţii nu dau un ban pe ea, pe ştampilă. Am mai spus-o, căsătoria este gest de iubire care îţi oferă şi un sentiment de siguranţă. Înainte de asta, însă, cred că e bine ca cei doi să stea o vreme împreună.
Oxana: Acum trăim alte vremuri. Învăţăm să ne respectăm, să ne acceptăm tabieturile sau să le corectăm pe unele, doar cunoscîndu-ne mai bine. Asta, pentru a evita pe viitor situaţii gen divorţ. De aceea, concubinajul este de multe ori colacul de salvare sau, dacă vreţi, examenul vieţii.


Cum procedaţi cu ciorapii bărbăteşti „depozitaţi” lîngă pat?

Lorena: Îi arunc cu plăcere în maşina de spălat.
Angela: Mă irită, dar nu fac tragedie din asta. Sînt convinsă că dacă insişti şi ai răbdare, unele deprinderi pot fi schimbate.
Natalia: E o problemă gravă pentru familia noastră. Mă consolează doar faptul că nu sînt singura şi încă zeci de milioane de femei se confruntă cu aceeaşi problemă.
Oxana: Nu mi s-a întîmplat să am de a face cu „ei”. Din relaţia anterioară, am înţeles că bărbatul ştie şi singur cum să procedeze pentru a evita situaţiile neplăcute. De obicei, ciorapii ajungeau în camera de baie, fără să mai treacă pe lîngă pat.


Despre oraş şi sex

În ce localuri din Chişinău preferaţi să mergeţi?

Lorena: Restaurantul meu preferat este „Roata Vremii”. Îmi plac gazdele, îmi place locul şi îmi place foarte mult bucătăria. Mă simt aici ca acasă.
Natalia: Îmi plac restaurantele cu bucătărie bună, sînt doar cîteva pe care le prefer. Îmi place să comand steak cu sosuri dulci-acrişoare şi desert cu ciocolată.
Angela: Nu prea am timp pentru gătit şi nici nu-mi face mare plăcere să stau la bucătărie. Iau masa în oraş destul de des. Sînt adepta mîncării sănătoase, fără grăsimi şi cît mai puţine calorii. Îmi plac salatele şi nu mănînc, de exemplu, carne de porc.
Oxana: Îmi plac restaurantele mici şi confortabile şi cele tradiţionale, unde sînt sigură că voi găsi în meniu ceva specific. Eu le mai numesc restaurante cu „personalitate” - meniul trebuie să fie divers, serviciile - de calitate, preţurile - pe măsura calităţii, a bunului gust şi al simţului practic al buzunarelor. De regulă, mă limitez la o salată din legume, ceva preparat din carne de pui, un desert şi vin, se mai întîmplă şi bere. Îmi plac foarte mult bucatele din produse de mare, la noi însă se prepară mai rar aşa cum trebuie. Şi, mă topesc după sushi.

Ce-i lipseşte Chişinăului ca să fie în rînd cu alte capitale ale lumii?

Lorena: Chişinăul este un oraş foarte frumos. Este verde şi aerisit. Dacă am avea drumuri bune şi coşuri de gunoi, ar fi mult mai bine.
Natalia: Bani, istorie de oraş mare, nu de cel de provincie cum e Chişinăul nostru, tradiţie, lume bună.
Angela: Pentru început o staţie de epurare, drumuri mai bune, funcţionari amabili şi oameni culţi.
Oxana: Fără discuţii, Chişinăul este cel mai cotat oraş din ţară. Să-l comparăm cu alte capitale este, însă, prea devreme. Chişinăului nu-i ajunge libertate, lumină, vivacitate, străzi frumoase şi oameni care să zîmbească.

Ce părere aveţi despre a face dragoste într-un loc netradiţional, undeva în oraş, de exemplu?

Lorena: Nu văd nici o problemă în asta. Cred că fiecare, la un moment dat, a trecut printr-o astfel de experienţă. Contează cu cine faci dragoste şi nu unde, atîta timp cît nu te expui în public şi nu deranjezi. Este chiar indicat să mai schimbi dormitorul pentru a scăpa de rutină.
Angela: Un gram de nebunie nu strică nimănui. Dacă cei doi sînt discreţi şi clipele lor de fericire nu produc altora sentimente adverse, de ce nu?  
Oxana: Pe fiecare îl bate gîndul să încerce tot felul de nebunii în materie de sex. Unii îşi spun că ar experimenta unele acrobaţii, decît să regrete că nu au încercat să schimbe ceva în relaţie. E ca şi sarea şi piperul în mîncare.
Natalia: Ar fi tare de tot, dar nu mi s-a întîmplat decît o singură dată. A fost în maşină, pe marginea unei şosele... dar a fost demult şi e aproape uitată aventura. Ce păcat...

Vă plac îndrăgostiţii care se sărută pasional pe stradă?

Natalia: Îi invidiez şi mă enervează.
Angela: Îmi vine greu să cred că un sărut în stradă mai deranjează acum pe cineva.  
Lorena: Mie-mi plac foarte mult cuplurile care se ţin de mînă pe stradă şi se sărută. Nu ştiu dacă neapărat pasional, dar gesturile de afecţiune mi se par frumoase.

Cîte % din discuţiile fetelor se vorbeşte despre sex?

Natalia: Dacă stau să mă gîndesc, în toate discuţiile noastre, ale fetelor, doar de 2-3 ori am pomenit de sex.
Angela: Sexul nu mai este un subiect tabu. Vorbim, scriem şi citim despre sex fără să avem vreun obstacol. Cu toate acestea, eu nu obişnuiesc să-mi împărtăşesc experienţele în detalii nici măcar cu prietenele.

Cît de repede o partidă de sex poate rezolva un conflict dintre doi?

Lorena: Depinde de conflict şi depinde pînă unde s-a ajuns.
Angela: Dacă sexul este bun, se rezolvă repede, cu condiţia că cei doi se iubesc cu adevărat, iar certurile sînt minore.
Oxana: Sexul nu rezolvă un conflict, ci amînă soluţionarea acestuia. Este un fel de pauză de la o etapă la alta. S-ar putea să nu am dreptate.
Natalia: Cred că cel mai repede din toate variantele posibile de rezolvare a conflictului. O ştiu din experienţa mea.

Despre femei

Ce părere aveţi despre metodele „drastice” de a menţine cu orice preţ silueta şi frumuseţea, precum folosirea pastilelor de slăbit sau recurgerea la operaţii plastice?

Lorena: Deocamdată nu am ajuns în această situaţie ca să am o părere despre asta. Nu am nimic împotriva operaţiilor plastice, dacă ele sînt în măsură să îmbunătăţească situaţia. Atîta doar că nu cred că ar trebui să exagerăm şi să devenim ridicole.
Angela: Pastile nu aş bea. Un dietolog bun te poate ajuta să slăbeşti sănătos. N-am nimic împotriva operaţiilor plastice, doar că-mi este foarte frică. Sînt nişte riscuri pe care înainte de operaţie orice pacient trebuie să şi le asume. Dacă scap de această „fobie”, cine ştie?
Natalia: Sînt sigură că, dacă într-o bună zi voi înţelege că nu mai pot scăpa de şunca de pe burtică sau că sînii nu mai sînt la fel de frumoşi, o să recurg la ajutorul chirurgului-plastician.  
Oxana: Nu. Îmi este mai scumpă sănătatea. Ca să arate bine, femeia nu trebuie să lenevească.

De fapt, ce vor femeile?

Natalia: Eu vreau 1 kilogram de fericire, vă rog. Nu ambalaţi, îl iau aşa cum este.  
Oxana: Din cauză că şi-au dorit foarte multe, femeile au pierdut în viaţă. Or, s-au trezit peste noapte mai fericite ca niciodată, fără să fi făcut vreun efort pentru asta. Ele niciodată nu au ştiut ce vor.
Lorena: În afara ştirilor PRO TV şi a emisiunii „În PROfunzime”, îmi doresc o viaţă liniştită, alături de un bărbat care să ştie să mă aprecieze şi de cîţiva copilaşi. Îmi doresc să-mi „pierd” timpul la bucătărie, pregătind cina şi micul dejun pentru familia mea. Cu prînzul va fi mai greu, dar cu celelalte două mă descurc.
Angela: Femeile îşi doresc o familie fericită, dragoste, pasiune, o carieră de succes. Într-un cuvînt – totul.

Despre primari

Cu ce vi se asociază cei trei primari - Serafim Urechean, Vasile Ursu şi Dorin Chirtoacă?

Angela: Serafim Urechean - cu dosarul „Ambulanţelor”. Deşi a stat în fotoliul  de primar puţin timp, Vasile Ursu a reuşit să impresioneze. Declaraţiile despre gîzele care atacă castanii, escapada domniei sale pe bicicletă, interzicerea panourilor cu fetele sexy... sînt de neuitat. Dorin Chirtoacă mi se asociază cu scandalul legat de bradul de Crăciun şi relaţia primăriei cu poliţia municipală. Cu toate că este foarte tînăr, a dat dovadă de curaj şi asta îmi place la el.
Natalia: Serafim Urechean întotdeauna mi se asocia cu Moş Crăciun. Poate prin chipul său: e mare, cărunt şi „comod”. Nu-i ajunge doar barbă. Îţi vine să te aşezi la el în braţe şi să-i spui ce dorinţă ţi-ai pus de Crăciun. Pe Vasile Ursu îl cunosc mai mult din ştirile PRO TV. Mi s-a părut foarte energic, ambiţios şi ... emotiv. Cu Dorin Chirtoacă ne cunoaştem. Este din aceeaşi generaţie cu mine, de aceea îmi este mai uşor să-l înţeleg. Un băiat deştept, cu scaun la cap, bine educat. Cum de nu-i însurat încă?          
Oxana: La Serafim Urechean îmi aduc aminte de protestele studenţilor, pentru că eram şi eu atunci studentă, cînd se arunca cu ouă în primărie. Pe Vasile Ursu mi-l amintesc mergînd pe bicicletă, spunînd remarcabila şi inconfundabila replică „Tvoya buburuza vsegda s toboy” şi vorbind despre plopii şi castanii din oraş.

Ce aşteptări aţi avut de la ei?

Oxana: Păcat ca nimeni dintre ei nu a rezolvat problema mirosului din oraş. Dragi funcţionari, poate e timpul deja?
Lorena: Toţi m-au dezamăgit pentru că aşteptările mele sînt prea mari, iar posibilităţile reale sînt, probabil, mult prea mici, mai ales acum. Mi-aş dori să am eu o baghetă fermecată şi peste noapte să fac din Chişinău o capitală europeană. Ştiu că nu e posibil, dar mai ştiu că noi, cu toţii, trebuie să participăm activ la schimbarea spre bine a oraşului nostru.
Angela: Drumuri mai bune, o staţie de epurare nouă, mai puţini maidanezi şi străzi iluminate.  
Natalia: Sînt sigură că fiecare dintre ei şi-a dorit (sau îşi doreşte încă) să facă multe pentru oraş.

Cine vă pare cel mai carismatic?

Lorena: Chirtoacă, Ursu, Urechean.
Natalia: Dacă mă gîndesc cine din persoanele publice are carismă, ar fi, poate, doar Iurie Roşca. Este cu adevărat o persoană carismatică.  
Oxana: Dorin Chirtoacă şi, puţin, Vasile Ursu.

Dar sexy?

Lorena: Cei trei sînt din opere total diferite. Chirtoacă, pentru că e mai aproape de genul meu.
Natalia : Nu m-am gîndit la funcţionari sau la politicieni din acest punct de vedere.
Angela: Pentru mine ei sînt domn’ primar şi atît.
Oxana: Fără supărare ... niciunul. Dar, fiecare are ceva deosebit în el.

Cine dintre primari stă mai bine cu stilul şi eleganţa? Ce sfaturi la capitolul „imagine” le-aţi da?

Oxana: Nu am urmărit atent ţinutele primarilor. Ţin minte doar că într-un timp nu-mi plăcea frizura lui Dorin. Acum a rezolvat problema.
Natalia: I-aş sfătui să se gîndească mai mult la cum arată. Am impresia că ei cam îşi ignorează imaginea. Nu i-am văzut niciodată îmbrăcaţi la patru ace. Singura grijă pe care o au este să apară în sacou şi la cravată. Dar asta nu e tot, domnilor! Apelul este valabil pentru toţi funcţionarii şi politicienii noştri, poate mai puţin pentru Vlad Filat.
Lorena: Da, avem o problemă cu toţi trei. Admir bărbaţii eleganţi şi cred că prima impresie o face haina, ţinuta, în general, şi abia apoi ajunge lumea să te cunoască, să-şi dea seama cine eşti.
Angela: Imaginea a început să conteze şi e bine să avem grijă de ea.

Cu cine v-ar plăcea să apăreţi pe o copertă de revistă?

Oxana: Cu toţi trei... numai să nu fie în campanie electorală. Întrebarea este dacă şi-ar dori stimaţii domni să pozeze în compania mea?

Lorena: Cu oricare dintre ei. Depinde ce mesaj se vrea a fi transmis. Toţi trei îmi sînt simpatici. Dacă Dorin îmi promite că va zîmbi, atunci îl aleg pe el.
Angela : Cu toţi trei, dacă reuşiţi să-i convingeţi.

Text: Rodica Trofimov
Idee şi stil: Olga Vladimir
Fotografii: www.fotoroom.md
Coafură şi machiaj: Salonul „Cristis”
Ţinută: „Noblesse”, “PREMIER” „Dolce&Gabbana”, „Melange”, „Sinequanone”,  “BENETTON”
Bijuterii: „Elemente”
Locaţie: restaurantul „Café Café”, magazinul „Premier”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Chiar mi-a placut - bravo!!!!
Sunteti foarte foarte frumoase! Si da You are the Sex in The Chisinau!!! I like you!!!
Rins   -  
05 Martie 2010, 18:10
Sus ↑
superbe poze!!! nota si fotografului
gaby   -  
26 Martie 2010, 15:28
Sus ↑
intr-adevar pozele sunt profesionale
cris   -  
30 Martie 2010, 15:49
Sus ↑
Cel mai bine au intrat in rol Natalia si Oxana, din pacate Lorenei nu i se potriveste caracterul, daca era bruneta ar fi fost o Charlote grozava, Angelei charlote i-a iesit, dar nu sint satisfacuta total, Natalia bravo! P-u rolul lui Carrie... incerc sa ma gandesc cine ar fi fost mai potrivita dintre moldovence, poate Rodica Cioranica, are ceva asemanator in ultimul timp
Bubu   -  
09 Mai 2010, 15:59
Sus ↑
:) nu m-a interesat niciodata serialul respectiv. Oricum, a iesit un material dragutz si poze frumoase. Referitor la Cafe Cafe - acum cativa ani am intrat sa beau o cafea, ca tot eram prin zona. Chelnerul m-a anuntat ca masa la care stau era rezervata (evident nu era niciun semn pe ea). L-am rugat sa ma duca la alta masa. Mi-a spus ca sunt TOATE rezervate, desi in local nu era aproape nimeni. Asa ca degeaba publicitate in revista, daca se poarta astfel cu clientii.
nauna   -  
12 Iunie 2010, 12:54
Sus ↑
Bravo fetelor sunteti nu la 4 ci la 10 ace insa...e doare un serial (sunt doare niste poze si doar o zi din viata). Viata-i mult mai dura nu poti trai doare cu genti de la Luis Vuitton..pantofi de la Manolo Blahnik si cu rokite de la MaxMara..sunt mii si mii de alte probleme. Ador acest serial si astept cu nerabdare partea "2" . Nu sunt cu mare experienta in viata dar stiu 100% la 100% MA REGASEC IN TOATE 4 cum ar fi (Miranta,Samantha.Sharlotte,Carrie) asa si in (Angela Gonta,Lorena Bogza,Oxana Iutes si Ntalia Cheptene).
Allery   -  
16 Iunie 2010, 22:33
Sus ↑
Feilicitari fetelor, le-a iesit destul de bine. Cit priveste serialul......il ADOR.RECOMAND!!!!!!!!
elena   -  
27 Iunie 2010, 17:03
Sus ↑
pozele intr-adevar se observa ca sunt realizate de un profesionist insa la tinute optam pentru altceva,,,toate sunt imbracte la fel,,,si pantofii sunt oribili,,,,,
diana   -  
07 August 2010, 10:25
Sus ↑
Bravo! Sunteti SUPER!
Mi/as dori si eu sa ajung linga voi. Voi Munci si VOI FI!
Dicusar Nicoleta   -  
12 Noiembrie 2010, 19:05
Sus ↑
Articolul este foarte dragut, insa cu un mic amendament: voi ati auzit de vre-o Sharlotte in Sex ant the City? eventual Charlotte...
Mult succes !
Raluca   -  
13 Ianuarie 2011, 20:11
Sus ↑
http://www.cautsex.com - Vrei sa faci sex!? Cautsex.com portal adult doar pentru sex.Gasete perechea potrivita pentru sex.
Inscriere gratuita, vizualizare membrii gratuit - toate optiunile sunt gratuite!
La multi ani!
cautsex com   -  
09 Martie 2011, 12:14
Sus ↑
http://www.cautsex.com - Vrei sa faci sex!? Cautsex.com portal adult doar pentru sex.Gasete perechea potrivita pentru sex.
Inscriere gratuita, vizualizare membrii gratuit - toate optiunile sunt gratuite!
nunio   -  
09 Martie 2011, 12:15
Sus ↑
chiar mia fost interesant sa aflu ceva mai mult despre prezentatoarele pro tv
pozele sunt super !!!
bafta mai departe ))
olivia   -  
06 Iunie 2011, 15:05
Sus ↑
Bravo fetelor va ador pe toate 4
naty   -  
26 Iunie 2011, 17:46
Sus ↑
Lorena seamana in poze mai mult cu Julia Roberts decat cu Carrie...
Sex and the city Chisinau...nu va suparati dar suna oribil...
In linii generale articolul e bun.
Lora   -  
28 Noiembrie 2011, 21:57
Sus ↑
Noi mai avem pina la 'Sex ad the City' in Chisnau;) mentalitatea nostra,chiar daca incercam sa negam, nu e pregatita pt astfel de statut:)
In ceea ce priveste articolul e bine organizat si pozele destul de reusite)
scufitsa:)   -  
28 Noiembrie 2011, 22:04
Sus ↑
Bravo fetelor!!
vlad   -  
09 Decembrie 2011, 14:49
Sus ↑
Natalia e cam "nebunatica" credca asta ii shi ofera statul pe care la momentul actual shi nu numai. Cavalerul ei tre' sa fie in stare de extaz permanent cu ea alaturi ))) Bravo, genul de femeie pe care l-as dori shi eu ))) Pace
Igor   -  
17 Ianuarie 2012, 11:26
Sus ↑
super reportaj, mi-a plăcut foarte mult! insa nu inteleg cum a putu Lorenei sa-i placa ambianta de la restaurantul "Roata Vremii", şeful de acolo e ţicnit, strigă întruna iar personalul de acolo e foarte stresat
lenna   -  
07 Februarie 2012, 13:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău