VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Sandu Gorgos şi Natalia Turtă-Gorgos. Prieteni buni la terasele Chişinăului
August 2013, Nr. 110

Sandu Gorgos şi Natalia Turtă-Gorgos. Prieteni buni la terasele Chişinăului

Comentează   |   Cuprins

Sandu Gorgos & Natalia Turtă-Gorgos

Muzicianul Sandu Gorgos este oaspete des la „Lazy Café” împreună cu soţia şi copiii Alexandra-Valeria şi Gabrielle-Nathanielle, pentru că locuieşte în apropiere, uneori îşi ia copiii de la grădiniţă şi poposeşte aici pentru a lua cina sau prânzul – este la fel de liniştit şi convenabil să vii aici şi ziua. Dar şi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii unde să nu le fixeze dacă nu la „Lazy”? Familia lui Sandu Gorgos a rămas impresionată şi cucerită chiar de această terasă prin linişte, designul deosebit, oamenii calmi şi culţi – e tendinţa pe care o întâlneşte în toate localurile patronate de Ala Vengher. Aici totul este asemănător cu ce au văzut ei „afară”, stilul şi calitatea serviciilor fiind fără cusur – personalul este amabil, condiţiile sanitare sunt bune, localul se diferenţiază de altele şi la capitolul securitate şi discreţie. În plus, programele şi acţiunile speciale organizate la „Lazy” sunt mereu atractive şi interesante.

Aici găsesc tot de ce au nevoie, familia Gorgos fiind axată pe bucate sănătoase – mănâncă doar carne şi legume fără garnituri, doar pâine din hrişcă şi secară. Ei spun că mănâncă la „Lazy” cele mai gustoase sushi, preparate de către bucătari foarte buni, instruiţi peste hotare.

Sandu este un om sănătos, serveşte băutură bună şi cu măsură – Jägermeister dacă e chef, Martini Rosato dacă e o atmosferă mai liniştită şi un vin select alb dacă e o cină de familie. Are aici, la „Lazy”, şi un cocktail făcut în cinstea sa – „Muza” se numeşte, surpriza pe care cei de-ai casei i-au făcut-o la deschidere, pe bază de Jägermeister şi energizante. Muzicianul şi toţi invitaţii săi au servit gratis timp de o lună preţioasa băutură.

Lazy Café
Anul înfiinţării
2011

Capacitatea terasei
70 de persoane

Specificul localului
Bucătărie japoneză, italiană, ceaiuri orientale

Specialitatea casei
Macarons, sushi

Cea mai consumată băutură
Cafeaua, cocteilul mojito

Aspecte ce diferenţiază terasa de altele
Design modern, culori relaxante, programe şi acţiuni speciale

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău