VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Sanda Filat. Cuminte şi rafinată
Mai 2005, Nr. 13

Sanda Filat. Cuminte şi rafinată

Comentează   |   Cuprins

LECTOR PSIHOLOG INSTITUTUL DE INSTRUIRE CONTINUĂ

Sanda e o prezenţă cu o vestimentaţie în care se întâlnesc bunul gust, rafinamentul şi un pic de cochetărie foarte feminină. Niciodată nu se îmbracă pentru competiţie cu alte femei. Nu e adepta trendurilor ostentative. Are grijă ca tot ce pune pe ea să fie în armonie cu starea ei interioară. E foarte atentă la ce şi cum îmbracă. La ore poate merge în blugi, nu-şi face probleme. E ţinuta pe care o abordează cel mai frecvent. Uneori, o înlocuieşte cu costumul clasic, la pantalon, sau cu o fustă pe care o îmbracă obligatoriu cu cizme. Apropo, cizmele cu găuri şi şireturi, într-o variantă de primăvară-vară, sunt achiziţia pe care ar vrea s-o facă acum, dar nu o găseşte la Chişinău. îi plac lucrurile simple ce pot fi puse în evidenţă graţie gentuţei, centurii şi pantofilor roşii, de exemplu. Nu se dă în vânt după culori, dar acestea o salvează de multe ori, şi regretă că nu le-a acordat suficientă atenţie. Niciodată n-ai s-o vezi prin magazine "doar cu văzutul". Dacă intră undeva, ştie exact ce vrea sau ce caută. în garderoba ei sunt vreo nouă perechi de blugi, câteva costume pentru ocazii, rochii mulate, altele uşoare de mătase, pentru restaurant, şi o duzină de maiouri şi pulovere pe gât.

Stil
Ceva între clasic şi sport. Contează mult comoditatea şi starea pe care mi-o conferă ţesăturile. Deaceea, prefer ca acestea să fie naturale. Altfel, stilul înseamnă confort exterior şi satisfacţie interioară.

Culori
Alb, albastru, roşu pentru accesorii.

Marca
Îmi plac Valentino şi Ungaro, dar rezonează perfect cu mine Moschino. Dintre parfumuri, am descoperit recent Vera Wong. Dintre mărcile de încălţăminte, prefer Boticelli şi Sergio Rossi.

Shopping
Prefer câteva buticuri cu încălţăminte italiană şi câteva magazine sofisticate de pe Ştefan cel Mare. În acestea, preţul corespunde calităţii. Am doar câteva perioade pe an în care fac shopping cu plăcere - primăvara şi toamna. Vara şi iarna uit că există magazine.

Accesorii
Îmi plac bijuteriile cu diamante. Dar, în fiecare zi, port ceva mai puţin pretenţios, dar care să facă distinctă orice ţinută.

Eleganţă
Un costum negru cu puţine bijuterii la o întâlnire de afaceri şi o rochie mulată şi pantofi pe tocuri pentru o seară romantică.

Şic
O femeie cu un decolteu tulburător şi bijuterii foarte scumpe.

Sexy
Poate fi un parfum, o privire, un şliţ potrivit. Ceva ce ar pune în evidenţă o persoană.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo...esti o ,,FEMEIE SUPERBA,, te admir si incerc sa iau exemplu...multumesc ca existi!
sarra   -  
10 Aprilie 2010, 10:45
Sus ↑
Cu adevaraty o doamna rafinata cu bun gust ,avem ce invata de la ea.
nely   -  
15 Noiembrie 2010, 16:37
Sus ↑
Banii te fac vedeta!
Crina   -  
24 Aprilie 2011, 21:21
Sus ↑
SINT PUTINE DOAMNE CU ASTFEL DE TINUTA,MULTE EXAGEREAZA CU ASPECTUL ,DOAR PENTRU A -SI DEMONSTRA BANII,DNA FILAT, SE MAI POATE CARACTERIZA SI PRIN INTELIGENTA DEOSEBITA PE CARE O POSEDA -IMPLETIND O CONUNA DE: DOAMNA ,FEMEIE,MAMA,PROFESOARA.NOI,DOAMNELE, SINTEM MINDRI CA D-EI ESTE O ETICHETA A FRUMUSETII IN SOCIETATE.IN PREAJMA LOR BARBATII SE SIMT PUTERNICI.
Lucia   -  
28 Mai 2011, 20:27
Sus ↑
baniii si mindria o fac asa
ion   -  
08 Iulie 2011, 12:40
Sus ↑
ce n-as da sa mor diseara, si-n trei zile sa-nvii iara sa vad cine ma iubeste si cine ma dusmaneste
debora-berenis   -  
04 Decembrie 2012, 09:19
Sus ↑
BRAVO SANDA...ESTI O DOAMNA DE NOTA 10.......A PIERDUT SOTUL O BOGATIE...SI A LUAT O SARACIE....
REBECA   -  
19 Martie 2014, 06:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău