VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Să continue show-ul!
Aprilie 2009, Nr. 60

Să continue show-ul!

Comentează   |   Cuprins

Istoria primei „Fabrici de staruri” s-a scris în 90 de zile, în 13 concerte de gală şi graţie unei echipe de peste 180 de oameni.

Sînt cîteva săptămîni de cînd s-au stins reflectoarele de la „Fabrica de staruri”, iar în Casa de staruri s-a aşternut liniştea. Nimeni nu mai trebăluieşte pe la bucătărie, pianul a încremenit, dormitoarele „dorm în pace”, fotoliile s-au înghesuit într-un colţ. Numai panoul de anunţuri mai păstrează lista ultimelor „penalizări” ale fabricanţilor. Cineva i-a mîzgîlit pe DiBo şi Andrei pe o bucată de hîrtie, dîndu-i în căutare generală, cu inscripţia „wanted”...

Au fost 16 la început. Alina, Victor, Sergiu, Andrei, Elena, Nicon, Ana, Dima, Valeria, Gloria, Stela, Adriana, Fatima, Vasile, DiBo şi Alexandru. Fiecare dintre ei ne-au făcut „program obligatoriu” la „Prime” şi la „2 plus”, încît nici n-am observat cum a zburat timpul. Iar abonaţii „Moldcell” au fost cei care şi-au exprimat simpatiile, votînd activ participanţii în fiecare săptămînă, în ziua finalei acumulîndu-se tocmai 67.000 de voturi.  În paginile ce urmează stăm de vorbă cu Alexandru Manciu, cîştigătorul primei ediţii al „Fabricii de staruri”, cu DiBo şi Adriana, care au şanse reale de a se afirma pe piaţa muzicală din Moldova.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Foarte frumos cind miaaduc aminte
Ruslan   -  
11 Aprilie 2010, 01:37
Sus ↑
cind e urmatoarea fabrica?
irina   -  
10 Iunie 2011, 15:15
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău